Rohadt jó hozzászólás :) Tükör-műszaki... Felhívtam, vevő esetén akarja le műszakiztatni... Szelephiba, amit ki tudtam telefonon sajtolni belőle. Ki nem megyek megnézni se... Valszeg rakás ócskavas.
Az xj 550 viszont bp-i. Vki nem jönne el velem megnézni? Hálás lennék! (darazs442KUKACgmailPontcom)
ez nálam az NT 700-on úgy van, hogy a hátsó fék hat a bal elsőre is.. ezért a bal első betét más ( keményebb) anaygból van, így eccerre kopik el a jobbossal.
Hanyan veszenk nalad alasonyabb, konnyebb emberek akar a Banditnal nehezebb, nagyobb motort. Nem kicsi a sulyod, hanem nem szoktad meg. En pl. elszoktam a konnyu bringaktol (pl. rendes bringa), irtam is a multkor, hogy az elso 10 meteren vagy haromszor estem el majdnem. Menj vele tobbet, megszokod es jo lesz, hidd el.
sajnos nem szorulástól van a fokozottabb kopás (mindig kitakarítják a szerelők), hanem konstrukciós gyengeség. Az integrálfék miatt, az egyik kart húzva csak a jobb első tárcsa fog. Mindig mindkettővel fékezem, de arra a tárcsára nagyobb erők hatnak és így hamarabb megeszi, ami így a pénztárcámra is komolyabb következménnyel jár. :)
Karasnáé nem tudja. Mert itthon a Vigort nem forgalmazták. Ezért kellene valaki, akinek a motorja mellé állítanám az enyémet és összenézném a kuplungkar/fékkar részét, mert ahhoz van rögzítve. A Vigor motorja és sok alkatrésze a Dominatorból származik, képek alapján a fékkar/kuplungkar része is. A Vigorhoz nincs gyári kézvédő, a Dimnié kb. 20e + ÁFA, de csak akkor merem megrendelni, ha 100% hogy jó rá.