Öcsém venni akar egy Yamaha XT660 X szupermotyót. Szombaton megyünk is megnézni egy 2006-osat, ha jó, akkor el is hozzuk. Azt tudom, hogy mit kell nézni egy motoron vásárláskor, de azt azért megkérdezném Tőletek --hátha van Köztetek itt ezt a típust ismerő--, hogy mire figyeljek esetleg jobban oda, van-e ennek a típusnak jellemző hibája/gyengéje?
Köszi a segítséget!
(Frimen és Meki! Halászlé nincs elfelejtve, majd összehozzuk valamikor, ígérem :-) )
Ja, igen: elmentem és beruháztam egy 300 ft-os vízmértékbe. Beállok a kasszához, erre mit látok? Ackiós róbert bosch fúrógép. Na, mondom nézzük csak meg. 1db konnektoros 500 wattos meg egy 12v akkus volt össze ragasztószalagozva, és került 20e ft-ba a kettő. Elgondolkoztam. Odamentem a polchoz csekkolni külön mennyibe kerülnek. 17+30e. Beraktam a kosárba :) Ja, annyi, h ezek nem műanyag kofferesek.
Igaz, de kis megingás belefér. :D A nagy álommotorom az XX volt éveken keresztül, minden reggel suliba menet egy bordó mellett mentem el. Aztán ráültem :D
Mondjuk, ma a Gyurcsók nyugodtan távgyógyíthatta volna az idegbajom. Ragyogott a nap, és nem volt nálam bukó meg sluszkulcs, pedig a moci ott volt 4 emelettel a seggem alatt. :o