Az igaz, hogy ha valamit nagyon akarnak, akkor elviszik. A lánc és a táracsékzár az alkalmi tolvajok ellen hatékony. Láttunk már olyan példát, hogy a garázs téglafalát kibontották....
a supermoto XT-ken H-s gumi van gyarilag vmax 210 amit lejton hatszelbe se tudnak es a H-sba van tartalek meg (huzamosabb, melegben 220-230 sacc) az enduro is 190vmaxossal jon imho
De nem is jó! Mondjuk ennyi pénzért valóban nem fog jobbat kapni, amit sztem érdemes megvenni krossz/enduro csizma az olyan 45-50e Ft magassága (SIDI, Gaerne, esetleg Oxtar/újabban TCX)...
Hát én nem régibe (4 hónap) vettem egy diadora mud turacsízmát... 5-ször voltam vele triálozni, a tirál motor berúgós... aztán észrevettem, hogy a jobb csízmának kilukatt a talpa. Át szúrta a berúgókar - visszavittem.
Nem rendeltetés szerű használat...
Hát nem tom - egy túra motort soha nem kell berúgni?? A használatiba és a leírásba sehol se volt, hogy csak 1,5mm-es a gumirozás a talpán...
Szóval én úgy döntöttem, hogy most diadora ellenes fun klubot alapítok. :))
nem tudom véleményezni, általában azért akcióznak mert vagy befulladt a készlet, vagy új modell jön és kiakarják gyorsan pörgetni. Diadora nem noname, el kö menni megfogni, megszagolni, szemügyre venni és úgy eldönteni
A Sidi csizmám is 5X-ről volt lenyomva 27-re és tökéletesen szuperál két éve, legnagyobb esőben is száraz marad.
Bocs:
"Lógó orral megy haza az időközi választás után a vesztes MSZP-s jelölt, otthon a felesége megkérdezi: - Na és mi volt, hány szavazatot kaptál? - Ne is kérdezd, a magaméval együtt csak hármat. - Áhá! Tudtam, hogy van valakid!"
Ott vettem anno a csizmámat, nem rossz csizma, 5 éve bírja a gyűrődést, most azt is leakciózták.
De ha arra célzol, hogy szar, akkor hagyom a francba. Nem vagyok mostanában benne a motoros ruházatban, de azt tudom, hogy nem mindig a drága a jó és nem mindig szar az olcsó. Eddig a 10eFt-os Shox-os kesztyű volt a legjobb, amim volt, de mikor elkopott, vettem egy IXS-t 30eFt-ért, mert hogy az biztos milyen szuper... egy rakás szar :-)
Milyen csizmát javasolsz/javasoltok? Illetve komplett ruházat kellene, mit érdemes venni? Az ár másodlagos...persze nem elhanyagolható :-)
Ismeri valaki a shox által forgalmazott Diadora MX4 csizmát? Jóféle-e? Mert most keményen le van akciózva, ha jó, Öcsinek meg kéne csípni egyet. 52e helyett 22eFt.