Én a scarádról meg az innovádról lemaradtam..., elrabolhattak az ufók akkortájt :)
Nah, visszanéztem kicsit. Nagy mákod van, h 3 évet és 23000km-et élve megúsztál ezzel a ronccsal. Bár igaz, h 2008-ban még nem volt ennyi baj vele, mint idén :)
"tetszik, hogy lehet blokkolni a hátsó kereket, CG-n ilyen se volt." "A fékeket már említettem régebben, nagyon jól fognak hideg-esős körülmények között is. A CG-vel mennyit szenvedtem ezen..." "Nekem is Nissin a betétem, szerintem is kurvajó. Cg-n meg kurva szar volt :)" "Most már mentem eleget a VTR-el esőben és hidegben, ezért kijelenthetem, hogy mind a gyári gumi, mind a fékek teljesen jól működnek. CG-vel szívtam rendesen, normális gumit találtam rá.. De a fék szerintem el volt cseszve, úgy ahogy volt. Esőben egyszerűen nem csinált semmit..." "Még azt sem értem, hogy ugyanazt a láncsprayt használom és erre ritkábban kell fújni, mint a CG-re." "Nagyon hasznos ezen a lábfék, gyakorolnom kell. CG-n semmit sem ért, nem is nagyon használtam." "Tetszik, hogy lehet blokkolni a hátsó kereket, CG-n ilyen se volt"
És egy dícséret a CG-nek :)
"Más, tíz fok alatt nem szereti az első kerék az aránylag új útburkolati jeleket. Ha félig a jelen, félig az aszfalton gurulok, érzem hogy nem tapad a gumi, elkezd húzni az aszfalt irányába. A gumi ilyen szar vagy ez normális? :) CG-n olyan virsli gumik voltak, hogy nem éreztem ilyet."
Nem írtam rosszat a CG-ről :) Jó volt, szép volt, elég volt. Csak akkor hiányzik, amikor az áll autók között akarok sávot váltani. Ott könnyebben és kisebb ívben fordult. Volt már olyan, hogy nem fértem el a VTR-el, pedig a CG-vel ment volna. Meg a tankolás hiányzik. Nem a VTR fogyasztását sokallom, de a CG-vel tíz napot elmentem egy tankolással, VTR-el csak hatot. Egyébként több a különbség, mint a Scara-Innova között. Tök faszság, de imádom a VTR fékjeit. Esőben és hidegben is faszán fognak. Lehet, hogy mondjuk egy Bandité ugyanígy fog, de minden viszonyítás kérdése. Aztán lehet, hogy amikor meglesz a nagy VFR-em, akkor röhögni fogok a VTR-en.
Én nem akarok flémelni (főleg nem baszogatni téged), de akkor is úgy rémlik takarítottad te a CG láncát. Múlt időben csak rosszat írsz a CG-ről. Észrevetted? Talán nemsokára le is tagadod, h volt olyanod. Ez a VTR egy csoda lehet :)
Szerintem az volt a gond, hogy két évig használtam sárban-esőben és soha nem mostam le... :))) Utána nem is O-gyűrűset raktam fel, hanem erősített o-gyűrű nélkülit. Tehát papíron gyengítettem.
Konkrétan a gyári láncszettről beszéltünk, és nem hiszem hogy a VTR 30 lóereje igényelné az erősített láncot. Itt ugyanannyi a gyári (akciósan), mint az után gyártott. Te általánosságban beszélsz, én konkrétan. És ha ugyanannyi és nekem kényelmesebb, akkor megveszem a gyárit. Szerintem kár erről flamelni.
Az NRG-m valós sebessége volt 70-75, órája 85-ig ment. :)
Az a cső valami szekunder levegőrendszer része, igazából nem tudom mire jó. Nekem gyári dob volt rajta, ezért be is volt üzemelve. A gyári kipufogón volt vaknyúlvány, valami távtartó és talán egy szűkítő a karbiban.
Hamvasat!
Köszi, akkor majd hatezernél cserélem!
Zsombi!
Viszek neked egy macskát, ha rosszalkodsz :))
Dave!
Egy motorhoz nem csak láncszett kell, lesz még mit bizniszelnem. Viszont ha olcsóbb a gyári, mint az után gyártott, akkor azt veszem. Mert akkor nem kell fogaskereket és láncszemet számolgatni. :) Zöld_i-t ajánlottam már minden ismerősömnek, továbbra is tőle fogok venni olajat, gyertyát, stb. Itt nem a pénzről van szó, mert a motorra nem sajnálom...
Köszönöm a választ! Ahogy nézem ez a pufó egy Giannelli CEE black edition cső. A furcsa, hogy tényleg jön belőle olyan kivezetés. A neten talált képeken, ami ezt a kipufogót ábrázolja, nincs ilyen természetesen. Ez így tényleg érdekes, mivel szép, gyárinak tűnik a hegesztés, festés. Hát, valószínűleg én ezt megszüntetem, amikor 70-es henger megy rá! Frimen! Neked erről mi a véleményed?- Mármint, hogy lekapjam -e?
Ha már itt a tél... és talán a hó is leesik/megmarad, akkor kis- és nagyendurótól függetlenül mindenkit szeretettel várunk az évadzáró endurós túránkra: