Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.18 0 0 779
a Chapter Tool hivatalos oldala:
http://www.apple.com/support/garageband/podcasts/

iTMS Link Maker:
http://phobos.apple.com/WebObjects/MZSearch.woa/wa/itmsLinkMaker

New Music Tuesday is igy keszul.

GarageBand-del meg gyerekjatek barmit felvenni vagy osszemixelni:
http://www.apple.com/support/garageband/
Előzmény: Törölt nick (778)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.18 0 0 778
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.18 0 0 777
Nekem is csak azért mert órabuzi vagyok:-), és saccra állítottam be az első töltés közben, majd összenéztem a rádióvezérelt órával, és túl szépnek tűnt, hogy kézzel sikerült volna teljesen pontosan beállítani, úgyhogy eltekertem, és bedugtam a dokkolóba. Szerintem k. jó ötlet...
Előzmény: RogerWilco (776)
RogerWilco Creative Commons License 2005.07.18 0 0 776
Hmm, mindig tanul az ember újat, nekem fel se tünt!
Előzmény: Törölt nick (773)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.17 0 0 775
Engem nem zavar, sőt, örülök neki, mert dokkban töltöm, és így mindig pontos lesz. Szerintem ez igy egy apró, de nagyon jó ötlet.
Előzmény: hacsii (774)
hacsii Creative Commons License 2005.07.17 0 0 774
Jaja minden esetben szinkronoza az idot :) nem neztem de nem remlik hogy le tudnad beszelni rolla :).

Hacsi
Előzmény: Törölt nick (773)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.17 0 0 773
Csak nekem tűnik úgy, hogy az órát mindig beállítja szinkronizáláskor?
Előzmény: Törölt nick (770)
hacsii Creative Commons License 2005.07.17 0 0 772
Elsore nekem is furcsanaktunt az iTunes sot kijelentetem hogy hasznalhatatlan. Utana szantam ra fel orat azota csak azt hasznalom. Jelenleg 3 automata es egynormal playlistem van. Az egyik listamban csak olyan szamok vannak amit meg nem halgatam meg igy mindig van az ipodon 500MB tesztelni valo zene ha ahoz van kedvem, van egy lista amiben a legregebben meghalgatott szimpla szamok(500MB) vannak es egy ugyanilyen albumokra(500MB) . Ha ezekbol barmit is meghalgatok akkor kov szinkronnal cserelodnek is lefele (bar 2x kell szinkronozni).
Előzmény: potkulcs (771)
potkulcs Creative Commons License 2005.07.16 0 0 771

na asszem félreértettetek, mert az angol jól megy (hét honapot éltem kinn, akkor még nem robbantottak...) csak sztem egyszerűen fika ez az itunes. DE találtam egy ephpod nevezetű programot ezzel minden tökéletes lett és rajta van aminek kell

mégegyszer köszi mindenkinek, Hacsi neked is:)

Előzmény: Törölt nick (769)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.15 0 0 770
play gombot se kell nagyon leforditani :)
Előzmény: RogerWilco (767)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.15 0 0 769
nem akarlak elkeseriteni, de a tobbi iPod szoftver is angolul van. egyedul Mac-re van keszulofelben egy magyar iTunes.
Előzmény: potkulcs (766)
hacsii Creative Commons License 2005.07.15 0 0 768
Potkulcs

Itunesbe baloldalt lent van egy Plusz gomb megnyomod nevezuk el Ipod nak az uj konyvtarunkat.

Ha a Library konyvtarban meg nincs zene akkor File - Add folder library es megmutatod neki hol tarolod az mp3 akat. Most szepen kijlolod a zeneket es bele huzogatod drag and drop modszerel az elobb legyartot Ipod konyvtarba. (Ha sokat akkarsz kijelolni akkor raclick az elejere elgorgozol a vegere shift+click igy a 2 click kozti szamok lesznek kijelolve). Eddig oke. Az ipodod a konyvtarak kozot meg kellett jelenie ha nem akkor a gep nem latja az ipodot tegyuk fel hogy latja. jobb eger a kutyu konyvtarara- ipod options. Itt kijelolod az automatically update selected playlst only es bepipalod neki az Ipod konyvtarat. Nyomj egy ok -ot ha kesz. elvileg azonal elindul a szinkronizacio es ami az ipod konyvtarban van az neked szepen attoltodik az ipododra. ha nem akkor a keszulek konyvtar jobbeger es megbiztatod egy kis upgradel.

Legjobbakat

Hacsi
RogerWilco Creative Commons License 2005.07.14 0 0 767
Mit nem értessz? Az itunesban klikk az ipododra, majd ráhuzigálod a számokat, am kell. Ennyi.
potkulcs Creative Commons License 2005.07.14 0 0 766

Szijjasztok!!!

Kettő napja vásároltam egy mini Ipod-ot, de eddig nem igazán sikerült az itunes-t használni, megfelelő angol tudásom mellett sem.légyszives ha tudtok linkeljetek egy használható programot , amivel fel tudom rá pakolni a zenét, mert most picit el vok keseredve:-(

Nekem csak arra kell a progi, hogy felpakoljam, nem akarom cifrázni a dolgot.

Köszönöm előre is,

pot

hacsii Creative Commons License 2005.07.14 0 0 765
Nolf

Mert nem csak az aksi valtozot hanem a vas is takarekosabb lett.

En semmi penzert nem adnam servizes kezebe onszantambol a hibatlan iPodomat de mast se. (a neten lathato kepek meg arrol tanuskodnak hogy mindenkep meglatszik a szetszereles a minin.)

Es ugye meg jon a gari kerdes is???

Reszemrol a nemre szavazok.

Viszont hogy egy jo hirt is mondjak neked biztos nem fog akadozni a clickwheel :) Nem ugy mint a G2-on. (bar nem mindenkinel veszi eszre"kezfuggo")

Előzmény: Nolf (764)
Nolf Creative Commons License 2005.07.14 0 0 764
Nah szóval lenne nekem egy G1-es 4GB-os mini-m.
Bőven garanciális még de.

Ugyhallottam mivel ez régi kiadás ezért az akksija max 8H-t bír névlegesen.

Beszéltem egy szervízzel ahol az mondták hogy X összegért kicserélik nagyobb kapacitású akkura DE az max. 30%-i naftát jelent.

Viszont a G2 szériába állítólag 18H-t bíró akksi van.

Most akkor hogy van ez?
Menjek bele a dologba, érdemes?

köszi a segítséget
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 763
meg egy kutyu amit cipelni kell

Tudod mekkora az a camera connector?:-))
Előzmény: Strong Bad (762)
Strong Bad Creative Commons License 2005.07.13 0 0 762
Oke, koszi minden valaszt. Vegulis most zavarosnak latszik a dolog, es azt a Camera Connectort sem akarozik annyira megvenni (meg egy kutyu amit cipelni kell), de tudom, hogy ki lehet hackolni a legjobbat az iPodbol, szoval erzem a vegzetemet ... :)
Előzmény: Törölt nick (761)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 761
Nem kell, itunes-ban beállíthatsz egy foldert, amiben a képeket szinkronizálja az ipoddal. Mivel (még) nincs macem, nem tudom biztosan, de elképzelhető, hogy ott több lehetőséged van, és az iphotoval biztosan egyszerűbb a művelet.
Előzmény: Strong Bad (760)
Strong Bad Creative Commons License 2005.07.13 0 0 760
huh akkor most iPhoto kell ahhoz hogy slideshow-t csinaljak? es nincs PC-re... Most ismet negativba billen a merleg nyelve... :/
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 759
Viszont van mindenféle szirszar nézegető/editáló/stb, amik egyszerre tudják (majdnem) azt, amit az iphoto tud - ingyen. Most pl. a nero-ban lévő photosnap tudásán lepődtem meg pozitívan, de abból is hiányoznak alapdolgok, amik nagyon bosszantóak...
Előzmény: Törölt nick (758)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 758
...viszont PCre nincs iPhoto.

http://www.apple.hu/hun/apple/software/iphoto/
Előzmény: Törölt nick (757)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 757
- lehet e mas szoftverrel is file-okat ratolteni vagy csakis az iTunes-szal? (en PC-vel szeretnem hasznalni de ha jol tudom arra is letezik iTunes verzio)

- fájlokat lehet rátölteni, egy részét lehet használni meghajtóként, ide azt másolsz, amit akarsz, de zenét csak a saját struktúrájában eltárolva tud használni, erre kell az itunes (vagy egyéb "célszerszámok":-) olvass vissza).
Itunes van pcre is, én is azt használom, mp3 szervezésre, cd rippelésre kíváló.

- meg lehet e ertetni az iTunes-szal hogy full meretu kepeket akarok ramasolni az iPod-ra?

Ezt írtam az előző hsz-ban
Előzmény: Strong Bad (756)
Strong Bad Creative Commons License 2005.07.13 0 0 756
En ugy szeretnem hasznalni hogy full foto gyujtemenyem rajta legyen. (elsodleges backup)
Tehat egybol jonnek meg kerdesek:
- lehet e mas szoftverrel is file-okat ratolteni vagy csakis az iTunes-szal? (en PC-vel szeretnem hasznalni de ha jol tudom arra is letezik iTunes verzio)
- meg lehet e ertetni az iTunes-szal hogy full meretu kepeket akarok ramasolni az iPod-ra?
Koszi
Előzmény: Törölt nick (755)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 755
Jaja, ez az egyik legjobb megoldás, mindenképpen a legkényelmesebbek egyike, sok USB OTG-t hirdető eszköz inkább passzív orális szex forrása, mintsem fotós segítség.
Az itunes (iphoto) egy kisebb képet tárol el az ipodon alapból, de be lehet ikszelni, hogy mentse az eredeti is.
Ha meglesz, és még nem történt meg, frissítened kell az 1.2-es szoftverre. Én egyből megtettem, de állítólag a camera connector csak ezzel működik rendesen.
Előzmény: Strong Bad (754)
Strong Bad Creative Commons License 2005.07.13 0 0 754
Igen, letoltom a digicamrol a kepeket, nezegetem az iPodon, aztan hazamegyek, megbuheralom az iTunes-szal, es utana mutogathatok slideshow-t TV-n.
Előzmény: Törölt nick (753)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 753
Lehet, hogy nem voltam egyértelmű, ez azt jelenti, hogy csak az ipodon tudod megnézni a fényképezőről letöltött képeket. Azokat ugyanis az adatpartícióra teszi.
Előzmény: Strong Bad (752)
Strong Bad Creative Commons License 2005.07.13 0 0 752
Akkor annyira nem is gaz... Koszi az infot.
Előzmény: Törölt nick (751)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 751
Jól gondoltam, a slideshowt teszi ki a külső megjelenítőre, ahhoz viszont fel kell dolgozni itunesban.
Előzmény: Strong Bad (749)
Wayne Gretzky Creative Commons License 2005.07.12 0 0 750
Sziasztok!

Magyar nyelvű hangoskönyvek engem is érdekelnének! Igaz eddig csak normál mp3-as kiadványokat találtam. Audible-t még nem...
Előzmény: Törölt nick (741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!