Keresés

Részletes keresés

MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12013
"Jahh... és a hülye kérdések sorában ott szokott lenni: f/l?; neved? :o)))))))))))"

Ugyanezen a nicken chateltem.
Néha nekem is föltették! :D
Előzmény: hgyi (11535)
MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12012
"Hogy én sose értek dolgokat : ha mind az ötbe beirom, hogy SZAR, akkor az meg nem lenne topikrombolás."

Nem topikrombolás, viszont flood. Azért meg ugyanúgy kidobnak. :)

(Egyébként a topikrombolást akkor szedik elő, amikor nem tudnak mást kitalálni. Főleg rég eltemetett topikok újrafelhozóit "jutalmazzák" vele.)
Előzmény: Törölt nick (11705)
MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12011
"A szülők nem húznak. Egy életet létrehívnak, melynek örülnek."

És az az "élet" a levegőből táplálkozik, ugye?

"Viszont a póni és a nő nem választhat. Mindkettőt saját akarata ellenére kényszerítenek egy szerepbe."

Nofene, minden nőt akarata ellenére kényszerítene szülésre minden férfi?

"A síró kislány látja a csutakolást, a fényezést az evést, az alvást."

Semmit nem lát, csak a csatakos pónikat. Figyelj: "És még azt is hozzátette : szegények, és mégcsak semmit se kapnak ezért az egész napi, kánikulabeli robotért."

"És azt is tudja, hogy a póninak legjobb lenne szabadon száguldozni. Akkor lenne boldog."

Akkor nem lenne póni. Amit az emberek nem hasznosít, azt vagy prompt leöli, vagy kiszorítja az életteréből.
Amrre az ember jelenleg néz, arrafelé szabadon száguldozó póni nem lesz. Szabadon semmi sem lesz.
Azon egyszerű oknál fogva, hogy az ember jelenleg hatalmi harcot vív mindennel.

"A meséket érteni kell."

A meséket érezni kell.
Előzmény: forintocska (11620)
MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12010
"Itt nem hatalomról van szó."

Dehogynem.

Ez a nő épp addig "tűrt", amíg nem ő volt az erősebb.
Amint pedig fordult a kocka - ő került az erősebb helyzetébe -, rögtön ölt.

Tudod, az uralkodást is tanulni kell.
Hamupipőke a királyfi nélkül hamarjában vagy kinyiffan, vagy épp akkora romlásba viszi az országát, mint az udvari bolond.

Ezért aki királynő akar lenni, az tartsa be szépen a sorrendet.
Az uránbányával kezdjen, és a királynői székkel fejezze be.

Semmi az a párezer év... elszalad, hamar.
Előzmény: forintocska (11619)
MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12009
"Lehet, hogy nemsoká nem lesz szükség a kedves hímsovinisztáinkra? Nahát! Hogy mik vannak!"

Lehet, hogy mégiscsak meglesz az a női képviselet azokban az uránbányákban, méghozzá száz százalékosan? :)
Előzmény: forintocska (11608)
MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12008
Amikor én adatot kérek, akkor az valakinek már a "sarok". :)

Egyébként nem azt mondta, hogy a női börtönökben nincs, vagy kevés az erőszak, hanem azt, hogy kevesebb.
Ammeg... valószínűleg igaz is.
Ha a nőket is úgy hajtanák a hormonok, mint a férfiakat, akkor ugyanannyi lenne, SzVSz.

Vagy talán még több is?
Előzmény: Törölt nick (11599)
dalibaba Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12007

Ja, és a RENTENDet nem volt szép húzás nagyvonalúan kihagyni a feministák sorából.

Ő irta itt a messzelegnagyszerűbb véleményeket, ráadásul ő volt az egyetlen, aki intelligenciájával nem üresen kérkedett jobbra-balra, hanem bebizonyitotta, ahogy azt értelmes emberek szokták. Biztos a képrejtvényre is tudná a választ, csak még nem járt azóta errefelé. Sajna.

Dehát ebből is útra csak azt látom, hogy értelmes a fazon:)

Ja, intelligenciáját még a doszi  is megvillogtatja időnként, úgyhogy lassan már tiszteletbeli feministává is köllene őt nyilvánitani. Enyhe kényszerrel.

De majd megengedjük neki, hogy ő lehessen az a kivétel, amely erősiti a szabályt... (brrrrrrr, hát ennyit a magyar szólások értelméről) 

MrJones Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12006
Egy picit megemeltem a hangomat. Csak hogy jobban figyelj rám.
Sajnálom. ;)

Tudod... valójában nem mondtam semmi különöset. Csak az igazat.
Hogy épp jókor, jó helyen?
Háááát, ez csak a szerencse lehet!
Akkor mi tulajdonképp... szerencsések vagyunk?

Szerencsésnek lenni jó dolog.
Előzmény: hgyi (11537)
dalibaba Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12005

Najó, mi nem szinházban voltunk, hanem elintéztük a dolgot. Pénz mint a pelyva, mi meg úgy szórjuk, mint a trágyát. Mer úgy tanútuk az Astor nénitől.

Vettünk 2 mosogatógépet; egyet a pincébe, hogy ne kelljen felcipelni aztat a ménkű sok üveget.

Meg három frankó kis szgépet; az egyik laptop, hogy a medencében is üthessük a klavit meg a himsovén bandát.  Sőt : még egy rúter is belefért, úgyhogy mosmá majd mindenünnen lehet nyomni, mind odahaza:((( megszoktam. / Láttátok vóna, mikor az eladóval elkezdtem a rúterről beszélgetni, a Forintocska milyen sanda és gyanakodó pillantásokat vetett ránk. Aszitte mingyárt, hogy rúlla megy a duma, mert hát olyan kishitű a lelkem. Minden önbizalmát megtépáztátok, látjátok...Holott igen szép - úgy tűnik, az a doszi féle randevú nem tett benne végleges károkat:)))

Elsőként kiépitettem a helyi hálózatot; a jelerősség mindenütt kiváló.

Most a pincében folytatom a következő állomáshely  kiépitését, mert úgy láttuk-hallottuk az I. sz. balutól, hogy részegen az igazi a netezés.

Ezt feltétlenül ki szeretnénk próbálni:)

Ha a jelerősség odalenn "nem megfelelő" lenne, akkor egyhamar nem jelenkezek, mer biztos nem fogok tudni felmászni a lépcsőn.

Igy járt tegnap a Forint is, úgyhogy hajnalban fogtam egy erős másrasejó orangutánt, és a lankadtjánál fogva betereltem, hogy segitsen már levinni egy ágyat a pincébe.

A mi drágánknak, nehogy megfázzon és szüneteltetnie kelljen itt magát.

Ja, a medencében, mig én utóbb itt neteltem, rátalált a nővérke. Mire kimentem, már komplett elsősegélyben részesitette, mert nem akart szégyenszemre meghasonulni az ő nemes epitheton ornansával a fórum szine előtt.  

Előzmény: dos48 (12002)
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12002

Naagyon szép szürrealista leírás volt a  Feministatanyáról. Plasztikusan látom magam előtt.

Az éhező egércsalád az előbb húzott el balra. Minden kihalt, csak az ajtó nélküli

klotyó leesett tetején zörgeti a bágyogot a szél.  De most !  Zörgés hallik jobbról.

Kurázsi Forintocskamama vonszolja be a szekerét. A szekér füstöl, nincsen nekije

kereke se már, a Forintocska is csak árnyéka már önmagának.

- Godot ?  szól ki egy hang a házból.  - Nem, mama, én vagyok az, meggyöttem...

- nyöszörgi Forintocska.   - Akkó menny odébb egy tanyával, ez egy másik színdarab,

mink itten a Godotra várunk.   ( Függöny. Az I. felvonásnak vége. Tapsvihar. )

Előzmény: Törölt nick (12000)
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12001

Azt, azt !    Inszeminárijumot tart nekik a réten.  " Egy gá meg egy gá az két gá."

Gágá.                                                                                                       :))))))))

Előzmény: [virgo] (11999)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 12000
nem olyan tanya az. feminista tanya. csak asszonyok vannak benne, és mariska julcsát várja a sodrófával mikor az jön haza a kocsmából, állatok meg nincseke ott rajtuk kívül, mert akkor dógozni is kéne, azt meg nők csak elnyomó rendszerekben csinálják. Viszont szépen görgeti az ördögszekeret a szél a naplemente veres fényéban a harcos feministák földjén ahol fű se nő, mer ahhoz öntözni kéne, az öntözőrendszerhez meg vlmi mocskos angolszász ffiák írt anyanyalvén használati utasítást úgyhogy egyenlőre csak matska használja kilátónak amíg ő is végképp meg nem unja ezt kuvvanagy feminizmust és az éhező egércsaláddal együtt el nem húz vlmi rendes portára : >
Előzmény: dos48 (11998)
[virgo] Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11999
Lehet hogy egész nap libákat inszeminál?
Előzmény: dos48 (11998)
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11998

Forintocskaaaaaaaaaaaa !  Aszongya a Heatcliff, hogy te tanyán nevelkedett leányka vagy.

Akkor neked be köll tartani a saját feminista szabályaidat és 50 - 50 % libát meg

gúnárt kell tömnöd egyformán. Majd adok én neked  90 %-ban nősténylibát tömögetni,

mert azoknak nagyobb a májuk.  Meg a püspökfalatjuk is persze, háromszor akkora,

némelyik a földön húzza,  gá-gá,  de hát az természetes a női libáknál.     Wehh :)))))))

Előzmény: Törölt nick (11997)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11997
"Az Oromon nem magyar nyelvű hivatalos statisztikákra hivatkozott. Az általa belinkelt tanulmányok nem mérvadók, mert nem magyar nyelvűek voltak."

pont azért mérvadóak. a világ nagyobbik részéből jönnek... ha te nem tudod őket elolvasni eredetiben abból nem az derül ki hogy a felmérések nem mérvadóak, hanem az hogy te nem vagy mérvadó, csak egy tanyasi liba akinek még az az alaptudása sincsen meg amivel tájékozódhat világban a témával kapcsolatban. Pedig ez lenne minimum, így nincs jogod beszélni se témáról, ugyanis a feminyomizmus nem magyar találmány. Innentől kezdve ha nem hiszel fordításokban, mégcsak feminista se lehetsz. Csak egy handabandázó senki : >
Előzmény: forintocska (11982)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11996

Wehh... :-)

Előzmény: dos48 (11985)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11995

"nem irkáltatok ide a feminista topikba, amelynek célja a nők elnyomásának a bemutatása, nőellenes vicceket? Ugye te sem hiszed el? Kölcsönkenyér visszajár"

Te kezdted, fillérke, csak szokás szerint ráfáztál.

"amikor a nőkről a vicceiteket itt sütögetitek el, nem más, mint szimpla nőgyülölet"

Nem, az a kölcsönkenyér, ami neked jár vissza! Csakhát ostoba vagy, a "segédcsapatoddal" (pl. dalibaba, nur, bizony, szepalom, a fene se tudja mindet észben tartani) együtt. A viccek nem a nők ellen, hanem a hozzád hasonló idióták ellen lettek "bevetve" a topicon, látom, nem sok sikerrel. Mondjuk neked jobb is, hogy liba vagy, így legalább csak kukoricával tömnek, meghagyva "boldog" frigiditásodban :-)

"Láttam az orangutánokról egy filmet. Ott is először a fenyegetőzés, aztán, ha nem futamodik meg a másik, akkor jön az erőszak.
Lehet, hogy az emberek még mindig azon a szinten vannak? A hímek minden bizonnyal."

Ezzel pont alátámasztod maestrot, csak szólok. Ideírsz egy megalapozatlan és felháborító femináci állítást, majd megfutamodsz, és néha hátrakiabálsz, hogy te tényt álítottál. Hát a nagy büdös lófaszt!

"Olyan elenyésző arányban találhatóak a nők között agresszívek, mint a férfiak között jó emberek. [...] mint véres kardot hordozzátok ezt a két ártatlan hozzászólásom, azért, hogy ezzel süssétek rám a férfigyűlölet bélyegét [...] Egyszerűen a jól bevált módszert alkalmazzátok. Hogy elterelődjön a nők alárendelt helyzetéről a figyelem, bűnbakot kreáltok magatoknak. Így nem kell a csúf valósággal szembenéznetek. Lehet kiröhögni, kihasználni továbbra is a nőket."

Azért "hordozzák" ezt a két állításodat véres kardként, mert állandóan érvként használod őket, miközben sosem tudtad igazolni egyiket sem. Nem csoda, hiszen a topicon bebizonyították neked, hogy ez két hazug állítás, te meg mégis ezekre építed minden hozzászólásod. A férfigyűlölet bélyegét nem kell rádsütni, magadon hordod minimum e topic megnyitása óta. A nők alárendelt helyzetét sem tudtad igazolni, legalábbis Magyarországon. (Ha Szaúd-Arábia, India stb. állapotai zavarnak, menj oda harcolni.) Nem a nőket röhögjük ki, hanem a hozzád hasonló, nőnek látszó papagájokat, akik a számtalanszor megcáfolt állításaikat szajkózzák tovább. Rólad a Száll a kakukk fészkére c. alapműből a Főnéni jut eszembe. Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. És egy - nem biztos, hogy szó szerinti - részlet belőle, ami pont rád illik:

[...]

A vénasszony mindig résen,

Átugrik a kerítésen,

Ha nem vágsz neki alája,

A pöcsödet kigyomlálja.

[...]

Ez egyben figyelmeztetés a topic veled még érdemben vitatkozni próbáló újoncainak is, te női ruhába bújtatott droid! :-)))

A nőket pedig továbbra is csak pont ugyanannyira "használom ki", mint ők engem.

"Igen neked olyan partner kell a vitához, aki a te kinyilatkoztatásodra, csak bólogat és igazat ad neked. Főleg, ha nő."

Miután erre az ocsmány hazugságodra engem illetően is célozgattál, elárulom, hogy nem kinyilatkoztatok, hanem a véleményemet írom le. Itt csak te harcolsz, néha mások, néha saját magad ellen:-) Egyébként ebben a topicban is volt olyan, hogy nő győzött meg az enyémmel ellentétes állításának igazáról, vagy arról, hogy lehetséges, hogy baromságot írtam. Asszem uriellával és Dickens-sel esett meg velem ez a "csúfság". Túléltem valahogy:-))

""Aki egy vélt és állítólagos igazságtalanságot egy nyilvánvaló igazságtalansággal kíván megoldani, és ezt ráadásul az egyenlőség felé tett lépésként értékeli, azt nem tudom komolyan venni."

Randa csúsztatás, hogy a nyilvánvaló igazságtalansághoz, hozzábiggyeszted a vélt és az állítólagos szót, mintegy megkérdőjelezve, hogy egyáltalán létezik-e. Pedig pontosan tudod, hogy igen. "

Nincs ebben semmi csúsztatás, bebizonyították neked, hogy a topicon nem valódi egyenlőtlenségekről beszélsz. Olvass vissza, több száz hsz szól az ellen, hogy pl. a nők parlamenti képviseletének aránya diszkrimináció eredménye. Igaz, mellette is van: a tiéd és sokadnickjeidé. Nem fogtad fel még mindig, hogy tőlem 90% is lehet a nők aránya a parlamentben, ha nőket választanak meg. Oszt' jónapot. De a diszkrimináció (kvóta) kára szerintem több, mint amennyi haszna lenne. Még több lenne a puncisfiú, és a hozzád hasonló banya. :-) Ez utóbbi állítás persze hülyeség, pont annyira, mint a te érvelésed a "diszkriminációról", ami a nőket sújtja. Biztosan van ilyen, mint ahogy férfiakat sújtó is. Te azt mondod, hogy ezt újabb diszkriminációval kellene helyrehozni. Bravó.

"A DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE AZ SOHASEM DISZKRIMINÁCIÓ. "

De, ha a megszüntetést célzó intézkedés diszkrimináció, akkor az.

A DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE NEM PLUSZ JOGOKAT AD, HANEM MEGTEREMTI AZ EGYENSÚLYT."

Ez így önmagában igaz is lehet, csak te pont plusz jogokat adnál a nőknek, olyanokat, amik a férfiakat nem illetnék meg - ez pedig nem más, mint a jó öreg diszkrimináció.

"Európában ez egy bevált törvény. Mi is tagjai vagyunk az EU-nak"

Talán 3-4 országban van ilyen, és semmi bizonyíték nincs rá, hogy bevált volna. Arra meg pláne nincs, hogy nálunk is beválna. Az EU-tagságunk nem jelent ebből a szempontból semmit, sőt, az Emberi Jogok Európai Egyezményét - amit minden EU ország elfogadott - is sérti szvsz a kvóta, mivel diszkriminál. Örülj neki, hogy efelett az EU egyelőre szemet huny.

"Rendjén van, ha a férfi-női erőszakról a hivatalosan elfogadott Tárki az ENSZ a KSH statisztikáira támaszkodik a feminizmus, mert azok a leghitelesebbek. "

Te nem ilyeneket hoztál, hanem többnyire a Zsaru magazinból, a rendőrségi statisztikából, meg semmilyen bizonyítékkal alá nem támasztott, ismeretlen honlapokon megjelent "tanulmányokból" idéztél. Baromi hitelesek. (A rendőrségi statisztikák alkalmazhatatlanságát a tényleges helyzet kutatására, többször is bizonyítottuk neked, csak ezt is ignorálod, mint ahogy mindent, ami nem fér bele a szűklátókörű nézeteidbe.) Oromon hozott magyar kutatási eredményeket is, csak szólok.

"Rendjén van, hogy azonos munkáért azonos bér.
Nem igaz, hogy a nők kevesebbet teljesítenek.
A Balura ne hivatkozz, mert amit az művelt, az hányingert kelt."

Nem azonos, hanem egyenlő munka van a törvényben, nagyon helyesen. A nők többsége pedig valóban kevesebbet teljesít. Lehet, hogy neked ettől hányingered van, de az nem számít. Az számít, hogy megoldottuk a feladatot, és mindenki elégedett volt magával a végén. Nem tehetek róla, hogy sosem érezted, vagy elfelejtetted, hogy ez milyen jó érzés. (Mellesleg 2 év alatt félre tudták tenni egy közepes budapesti lakás árát. Ezt csak azért írom ide, hogy szokásod szerint irigykedhess tovább.) Tudod, a munka öröm is lehet, még ha nem is fenékig tejfel.

A többi állításod nem azért maradt ki, mert egyetértek, hanem mert meghagyom maestronak, hogy válaszoljon a személyét érintő sértéseidre, ha akar.

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11994
Elég egyszerűen: ének-zene tagozatos suliba jártam, és később is énekeltem kórusban, zenéltem zenekarban és kamarazenekarban is. Versenyeken sem szoktunk szégyent vallani, jó néhány felvételünk megtalálható a televíziónál és a rádiónál egyaránt (nem a 20 fős helyinél, az MR és az MTV archívumában kéretik kutakodni). Nem lettem hivatásos, mert nem volt kedvem ezzel pénzt keresni, megmaradt kikapcsolódásnak. Egyéb kérdés?
Előzmény: forintocska (11981)
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11993

Szóval te voltál, aki reggel a medence partján vezetgetted a harmadikat.

Előzmény: dalibaba (11992)
dalibaba Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11992

Szépjóreggelt, a normálisabbjának !  Tetszettek a reggeli képek !!!

Én is gyönyörűet álmodtam, csak sajnos nem szalonképes, igy a kedves olvtársak sose tudják meg, mi az, ami bizton valóra fog válni:)))

- merugye én ezt a szakállas babonát ismerem az új helyen alváskor álmodottakról...

Feltéve, ha a sarkokat mexámolod - és én ezt zúttal nem felejtettem el, hálistennek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hajnalban a medencét lefejtettem a hordókba. Forint még egy kicsit kába volt, amikor felébredt és fejest ugrott bele...

Most kiterülve fekszik az alján, én  meg gyorsan kihasználom a lehetőséget, és felmászok a gépére. Mer a kurblis, tudjátok, a szegény lányok egyetlen hozománya, na az ugye csak egy napig volt érvényben, aztán annyi is lett neki... Ahogy az szokás:)

Lassan felkaparom  a nőszemélyt és elmegyünk visszaváltani az üvegeket.

Azután következik ám itt a jó világ!!!  Nyihihyahahuhuhú !

maestro Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11991
"Most azt akarod elhitetni velem, hogy nem irkáltatok ide a feminista topikba, amelynek célja a nők elnyomásának a bemutatása, nőellenes vicceket?"

Tudod, az a helyzet, hogy ha mi, a ronda hímsoviniszta elnyomók teszünk ilyet, az csupán aljas lényegünkből fakad és nem is várható tőlünk több. De az egyenjogúság állítólagos élharcosa ne tegye ugyanezt, mert akkor semmivel sem lesz jobb azoknál, akik ellen küzd. Vagy ha ugyanazt teszi, akkor ne gondolja magáról, hogy ő különb.

Írtál épp eleget a férfiakról, és éppen elég egyértelmű kép bontakozott ki ebből, kár itt mosdatni a szerecsent.

"Igen neked olyan partner kell a vitához, aki a te kinyilatkoztatásodra, csak bólogat és igazat ad neked. Főleg, ha nő."

Már írtam többször is, hogy nem a női mivoltod miatt tartalak butának. Más nőkkel tudtunk itt a topikon érdemben vitázni. A te kijelentéseidre már a muhaha is túlmagyarázott válasz volt. De ez nem a mi hibánk...

"Randa csúsztatás, hogy a nyilvánvaló igazságtalansághoz, hozzábiggyeszted a vélt és az állítólagos szót, mintegy megkérdőjelezve, hogy egyáltalán létezik-e. Pedig pontosan tudod, hogy igen. Feketén fehéren ott van az orrod előtt. A nők parlamenti aránya 10%"

És? Törvény tiltja nekik, hogy többen legyenek? Bárki lehet politikus! Ennyien akarnak, ennyien tudnak azok lenni. Ez nem diszkrimináció.

"A diszkrimináció megszüntetése, pedig nem diszkrimináció."

Egy olyan törvény hozása, miszerint nem lehet 50%-nál több férfi a parlamentben, az keményen diszkrimináció. Mit szólnál, ha az egyetemekre is csak 50% nőt vehetnének fel?!?

"Felhívom a figyelmed, nem vagyok annyira hülye, mint ahogy te képzeled. Pontosan láttam a kérdéseid úgy fogalmaztad meg, hogy állítottál valamit, leginkább hazugságot. Azt vártad, majd igennel vagy nemmel felelek. A nagy IQ-dal azt képzelted ilyen átlátszó trükköknek bedől az ember.
A magas IQ-dtól többet várok."

Te most miről beszélsz?!? A topikban olvasottakból leszűrődött bennem egy kép az általad feminizmusként aposztrofált irányzatról, és mivel durva ellentmondásokat láttam, érdeklődtem, hogy mindez rendjén van-e. Szerinted igen, illetve nincsenek is ellentmondások. Köszönöm, nekem ennyi elég, a kérdéseimre így is választ kaptam.

És ne lovagolj már annyit az IQ-mon. Az annyi, amennyi, és ez nem függ attól, hogy csak ugratom a kismajmot vagy tudományos értekezést írok. Bezzeg a tiéd! A múltkor is hogy leleplezted egy átlátszó szándékomat. Ami annyira átlátszó volt, hogy pontosan le is írtam két sorral feljebb :-) Ha valami rombolja az intellektusom imázsát, az csak az, hogy leállok veled vitatkozni :-(((
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11990

Majd adok én neki kiváltságos helyzet megszüntetését. Má szóltam a Ruzsa Sándornak.

Szinte hallom, ahogy beszélget majd a csárdában a Veszelkával :

-  Na, adtam nekije.    ...    - Adtá ?     ...   - Adtam hát.   ...   - Azé ?   ...    - Azé.  ...

- Oszt micsinált ?   ...   - Micsinált ? Verte magát a fődhőő.   ...   - Nagyon ?  ...

- Nem öléggé. Segíttem nökije.   ..........    - Azé ? .....................  - Azé hát. Különben

mit szólsz, a Feyenord kettő nullra verte a Modénát ?

Előzmény: [virgo] (11989)
[virgo] Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11989
S, közben mélységesen felháborodva, mint véres kardot hordozzátok ezt a két ártatlan hozzászólásom, azért, hogy ezzel süssétek rám a férfigyűlölet bélyegét, s ennek fényében pocskodiázhassatok.

Nyomják a Krahácsot,mi?
Két eset lehetséges.Vagy mélységesen ostoba vagy és valóban ártatlan,vagy aljas módszereket használó sunyi provokátor. Választhatsz.
Nem két hozzászólásról van itt szó ,tudod te azt nagyon jól.

Ebből az következik, hogy a következtetésed is hazug.
Ha egy igazságtalanságot meg akarunk szüntetni, az nem igazságtalan. Hanem az igazságos állapothoz való orientálódás.

Tegnap(is) írtam neked egy-két dolgot,amiben a férfiakat éri igazságtalanság.Azokat miért nem akarod megszüntetni?Soha nem vetted a szádra egyiket sem,ennyit a te igazságkeresésedről.

A diszkrimináció megszüntetése, pedig nem diszkrimináció. Hanem az egyik nem (a férfi) kiváltságos helyzetének a megszüntetése.

Feketén -fehéren bebizonyítottuk neked,hogy a kiváltságos helyzet egyik dologban a férfiaké,másik dologban meg a nőké.Innentől kezdve megint hazudsz,az általad preferált változások csak felborítanák a kvázi-egyensúlyt.

A DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE AZ SOHASEM DISZKRIMINÁCIÓ.
A DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE NEM PLUSZ JOGOKAT AD, HANEM MEGTEREMTI AZ EGYENSÚLYT.

Kár hogy te nem szorgalmazol semmi ilyesmit.Te nem megszüntetni akarod a diszkriminációt,hanem megteremteni.
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11988

Nos, miután a Forintocska a  11982 - ben írt valakinek egy fél kilométeres választ,

én bemutatok egy másik féle válasz - hosszt.

" Kedves férfiak, nem tartjátok igazságtalannak, hogy a nők eleve kevesebb bért kapnak

ugyanazért a munkáért ? "

Nem.                                                                         :))))))))))

dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11987

...látod - látod mit tettél. Szobára akartad vinni, lebukott, most viszi az ápolója

az Irgalmatlan Nővérkéhez egy kis javítónevelőre.

Előzmény: forintocska (11984)
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11986

Itt van.

:))))))))))))

Előzmény: forintocska (11984)
dos48 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11985

"...minden további nélkül énekelhető bármilyen tétel."

Háát, hogy a tétel énekelhető-e, aztat nem tudom.  Én viszont felajánlottam a Sréternének

az egyik kollokviumon, hogy énekelnék inkább valami szépet a kihúzott tétel helyett.

Erre megajánlott egy elégségest, csak hogy ne tegyem. Jó döntés volt...     :)))))

Előzmény: dalibaba (11973)
dalibaba Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11980

Ügyes vagy; bár részemről maradnék mégis a  Baudelaire-nél:)

Megyek aludni; remélem, szépet álmodom nálad az első éjszaka; a sarkokat mindenesetre mexámolom. Te még maracc a medencében ?

Előzmény: forintocska (11978)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11979
Klasszikus zenében "utaztam" úgy kb. 20 évig, csak szólok. A rap neked való. Bár az igényesebbjét nem értenéd meg.
Előzmény: forintocska (11978)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.16 0 0 11977
Ehhez képest folyton kötsz, mint a gipsz.
Előzmény: dalibaba (11976)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!