Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
egyértelmű. kizárólag fikázni jár ide ezen a nickjén... a nicken tett, összesen 16 hozzászólásából itt 14 található, két másik topicban 1-1 (2007.05.30. óta).
fölösleges őt olvasni, mégfölöslegesebb reagálni rá.
Inkább az az elgondolkodtató, hogy te miért is jársz ide, mert azon kívül, hogy mindenkibe belekötsz, akibe csak tudsz, olyan dolgok miatt, aminek semmi köze a topik témájához, más megnyilatkozást nem sűrűn láttunk tőled.
Úristen, ne haragudj, de aki olyan alapszinten nincsen tisztában az anyanyelve (?) szabályaival, hogy suksüköl, az ne akarjon már észt osztani. Nem "támassza", hanem "támasztja" (előbbi felszólító módban használatos, de a te mondatod kijelentő módú). Az ilyen hibákon aranyosan mosolygunk Béla bácsira a krumpliföldön, mert neki nem is kell tudnia, de aki megpróbál "értelmiségi" színben tündökölve kioktatni egy topikot arról, hogy mi a helyes és mi a helytelen, az legalább beszélni és írni tanuljon meg. (Lehetőleg az előtt, hogy észosztónak áll.)
A topikot viszonylag nem régen olvasók miatt egy pillanatra kilépek az ignore-ból.
Hazudsz. Mint általában. Ellenőrizhető, visszakereshető.
Ez nem személyeskedés, nem MM kérdés. Ez sajnos tény.
ignore ON
Módszered hasonlít ahhoz, mikor valaki úgy akar baszni, hogy közben a szüzessége is megmaradjon.
Azt még csak-csak megértem, hogy miért tettek ilyet nők / a férfi mint társadalom és a férfi mint társ kettős elvárásának szoritásában. (és akkor még a saját vágyaikat nem kevertük bele).
Ám te egy beszélgetős topikban miért kényszerülsz meghasonulni magaddal ?
Nem tudom, F. nikk miért lett ignorálva nálad, ez követhetetlen, mert mindketten úgy fossátok itt a szót meg linkeket, mintha főállású alkalmazottak lennétek az indexnél.
De javaslom, vagy ne ignorálj szire-szóra (főleg akkor ne, amikor nincs igazad és ezt be is bizonyitják, mint pl. a Tejresziászos csúsztatásodnál),
vagy ha már megtetted, akkor utána legalább ne csinálj segget a szádból.
És most lehet engem is ignorálni.
De azért az elgondolkodtató, hogy akkor miért is jársz ide. Csak nem azért, hogy segget gyárts a szádból főállásban nap mint nap ?
Kedves forintocska,én olvasom a szaktopikot. Azok az emberek,aki ma homoszexuálisnak vallják magukat,már gyerekkorukban is tudták hogy valami nem stimmel.Ha nekem nem hiszel, nézd meg Juhász Géza képes önéletrajzát.
Mindennek nem kellene szükségszerűen a hetero férfiak gyűlöletével járnia,de nála azzal jár.Minden írásában ott van.
Adódik a kérdés:Te milyen férfiakat szeretnél látni magad körül? Olyanokat akik piedesztálra emelik a nőket,közben férfiakkal szexelnek?
dos drága! mikor akarod má megtanítani hódolódnak azt a rohadt linkelést? a linkeskedést már nagyon jól tudja, de lépjél már vele tovább a következő, komolyabb tananyagra lécci! :o))
Nem. A "támassza" felszólító mód, és az általad leírt mondatban helytelen. Legalább ennyi értelme lenne számodra ennek a topicnak, hogy ezt megtanulod, de ha nem, hát nem...
Ez most már eső után köpönyeg, mert a törvény már létezik. Kb. 3 éve, ha jól emlékszem. De nem ezt kérdeztem. (Egyébként nem feltétlenül húzódik pár hónapnál tovább egy módosítás.)