Keresés

Részletes keresés

dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1720

Jaaaaaaaa !  Hát ennek szívből örülök. 

Volt olyan kisleánka, ( biztos feminista vót! ) aki leforrázta, úgy itta.

Kijött belőle minden, broááááf, állítólag ilyen rettenetes íz kevés létezik és az én

rovásomra írta az egészet, hogy milyen hülye vagyok...                  :)))

Előzmény: csipkefa (1719)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1719
azért volt annyi zárójelben, mert tisztára offos
-6 kg
Előzmény: dos48 (1718)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1718

- 6 ?      Nyeeee,   69.  ( Sexualice.)

Mi az a  - 6  ?      :))

Előzmény: csipkefa (1716)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1717

Na látod... :))    Én, mint pszichológusi képességekkel és szuggesztív egyéniséggel

megáldott egyén, megtanítanálak önfeledten játszadozni egy erős, jóképű férfi mellett.

Azután a gyűlölet egy pillanat alatt átfordul benned olthatatlan vonzódássá és mire

észbekapsz, már ki is gyógyultál ebből a hülye feminizmusból és máris rendes

háziasszonnyá változol.  A kórus torkaszakadtából énekel, a függöny lemegy és a

megtért feminista közönség zokogva botorkál Mekka felé vezekelni...      :)))

Előzmény: forintocska (1715)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1716
((((((( -6 ))))))
Előzmény: dos48 (1712)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1714

" és soha nem találnám el. "  Na, jól is néznék ki, ha pozícionáltan jól melléütnél...

Akkor pirospacsizzunk. A tenyerembe fekteted a kacsódat, mélyen egymás szemébe

nézünk, te elzsibbadsz és durrr !

Előzmény: forintocska (1711)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1713
okés:))
Előzmény: dos48 (1712)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1712

Csipkefa ;    Nyilvánvaló, hogy a Pöngőcske  " És ? " -ére a válasz.

De hát úgy is kitaláltad...

Egyébként is, harczostársnak, illyet ?!!     :)))

Előzmény: csipkefa (1702)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1709

Hogy hogy képzelem ?  Először kettesben.  Te becsukod a szemed, pucsítasz,

én rácsapok egy csattanósat és te megpróbálod kitalálni, ki volt az ebben a nagy

tolongásban.

Előzmény: forintocska (1705)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1708

Mert jól esik leírva látni őket.  Különösen az  özvegyet.  A legszebb férfititulus... :))

Előzmény: forintocska (1704)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1707

... de hát ez hozzá tartozik az általános műveltséghez.

Forintocska ehhez sajnos nem ért.  Holmi quartettekre, tokátákra és fúgákra szakosodott.

Előzmény: dos48 (1706)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1706

Igen !  Látom, te is szóról - szóra, betéve tudod...                 :)))

Előzmény: Törölt nick (1703)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1703
Hééj Mááártin!
Előzmény: dos48 (1699)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1702
ezt télleg nekem szántad?

met ha igen, akkor jó:)))
Előzmény: dos48 (1699)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1701

Akkor jó !  Ha te se veszed magad komolyan, akkor semmi baj... már megijedtem.

Gyere, marháskodunk kicsit.  Jáccunk seggrepacsit.                    :))))

Előzmény: forintocska (1700)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1699

És ?   És kiröhögnek.   De én kedvellek, mert tudom, hogy viccolsz csák teeee...  :))

Előzmény: csipkefa (1697)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1698

Bántalmazásra mentség ?   Benned annyi humorérzék nincs, mint az éticsigában,

nyihinyaú, azt írom, hogy leütögetem arról a régi, frankó kefélnivalóról a rárakódott

kipárnázott, öreg hárpiát és te azt válaszolod hülye, vaksi feminista módjára,

hogy a bántalmazásra nincs mentség ?   Hát jól vagy te ?

Egyébként se mentegetőznék, meg keresnék bűnbakot...  tulajdonképpen én egy

szadista, alulművelt, rabszolgatartó szerecsen vagyok. Csak rajtam is van egy burok,

ami úgy néz ki, mint egy őszes halántékú, választékos stílusú villamosmérnök,

aki vállalkozó, lovag, vitéz és özvegy.

Wehehehehe.  Puszit.

Előzmény: forintocska (1692)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1697
ja, az más!
azt hittem komolyan veszed magad
Előzmény: forintocska (1696)
csipkefa Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1695
vedd már végre észre, hogy milyen nevetségessé teszed magad:(((((((((
Előzmény: forintocska (1694)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1691

A férfiak felsőbbrendűségét meg nem bizonygatja senki.

Ti szeretnétek így beállítani, hogy alapot találjatok a saját hatalmatokért folytatott

feminista hadjáratotok igazolására.

Coki. Még a hadjárat se jön össze, mert egy rajtatok jókedvében visítozó férfibanda

ellen még hadat se lehet viselni.  Egyszerűen átlépnek rajtatok, mint Pozsonyban

a megszálló oroszokon a járókelők  68-ban, vagy mikor...           :)))

Előzmény: forintocska (1687)
ilang_ Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1690
Emilynél sem jöhetett szóba a férj önkénye, mert nem volt neki. Jóhiszeműen tételezzük fel, hogy egy férjjel az oldalán, 5-6 gyerekkel a szoknyája körül (mivel nem halt meg a szüléskor) is megírhatta volna ezt a regényt.
Azért az Üvöltő szelek érdekes olvasmány. A nagyon férfi Heathcliffet eszi a fene a tűzről pattant Cathyért, és viszont. Aztán mindketten langyos párt választanak, és boldogtalanok lesznek, amíg meg nem halnak. A regény vége persze boldog, de hogy? A gőgös Catherine meglátja a faragatlan férfiban a szeretetre, szerelemre méltót, a tanulatlan, pokróc Hareton hajlandó tanulni.
A romantikus túlzásoktól eltekintve is van tanulság.
Előzmény: fekete szentember (1677)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1689

Ja.  Rólad leütögették már a dagadt burkot ?       :)))))

Előzmény: dos48 (1688)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1688

"Megpróbáltam eddíg visszafogott és kultúrált lenni veled.

Kérlek, ne akard, hogy más legyek !"

Pedíg én akarom, te kis minitigris....    :))))   Nézd má a kis femipiszlicsárét, kezd

kibújni a femináci a zsákocskájából ?   Verd magad kicsit a földhöz, megnyugszol...

Előzmény: forintocska (1683)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1686

... egyébként sem minden az, aminek látszik.  Itt van például a nők ütlegelése.

A férfiember - fogjuk rá, többékevésbé önszántából - elvesz egy karcsú, kedves

pofikájú, doromboló leánkát.  Azután egy kis idő elteltével mit talál az ágyban helyette ?

Egy kövér mangalicát, aki csúnyán néz és visítozik minden aprócseprő szaré'.

Tudja szegény, hogy az a kedves, tekernivaló kis tündér ott van abban nagydarab

Brunhildában, tehát megpróbálja róla leveregetni róla azt a randa külső burkot.

Először kézzel, azután egyre kétségbeesettebben, kampósbottal, rolóhúzóval.

És akkor gyönnek a feminista aktivista szüfrazsiszták és visítanak, hogy itten ez a disznó

veri a feleségét. 

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1682
Na jó, eddig kibírtam, de ez már annyira paff-pozitív, hogy be kell raknom:))
Előzmény: forintocska (1679)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1681
ezek szerint a kopasz, elhízott férfiak nem csodálatosak, és nem kívánja őket mindenki......ezt TE állítod ezzel, mégha nem is ismered be....az meg hogy a nők mit gondolnak, nem a férfiak hibája....tőlem minden randa vasorrú boszorkány úgy gondolhatja hogy ő csodálatos, és mindeki őt kívánja ( egyre több ilyen van egyébként) legfeljebb ez nem lesz igaz.....de a gondolatait senkinek nem tudom befolyásolni, azt gondol magáról, amit akar....a gondolatokat semmi nem tilthatja meg...

azonban, mivel a példám világosan bemutatta, hogy a randa nők is képesek végigmenni úgy az utcán, mint a randa férfiak, ezek szerint máris létrejött az egyenjogúság, vagyis eme állításod is egyértelmű bukta...
Előzmény: forintocska (1679)
dos48 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1680

" Hogy én mit tudok, az nem tartozik rád."

Dehogyisnem, dehogyisnem, Tanítónéni.     :)))

A kis hülye feminimálészájú tanoncokat próbálod te itten tanítgatni, hát hogy ne

tartozna ránk, mit tucc... és én, mint az eheti hetes, érdeklődnék, hogy 

tucc vagy nem tucc négykézláb ?                                                        :)))))

Előzmény: forintocska (1673)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1678
hahaha...na itt jön be az, hogy olyanról alkotsz véleményt amíről fingod sincs....mert ha ismernél, akkor tudnád, hogy bizony az ilyen férfiakat is nevezségesnek találom, és ugyanúgy szóvá is teszem....ha pl. látok egy izompólóban feszítő 20 kilós ratyit, akkor ugyanúgy nevetségesnek tartom, mint a 100 kilós bálát topban....nálam tehát nincs meg az a kettős mérce mint nálad!

mellesleg, aki verbális erőszakot (muhahahaha) kezdett az ugye most nem én voltam, hanem te, hiszen te kezdted azzal, hogy akkor lesz egyenjogúság, blablabla....
Előzmény: forintocska (1672)
fekete szentember Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1677

Hogyhogy George Sand kénytelen volt férfiruhában és névvel írni, mert különben nem fogadták el? Nyavalyát. Aurore Dudevant báróné volt a polgári neve, garantált indigókék vér, kenyérgondjai nem voltak, azt csinálta, ami tetszett, irkálhatott annyi szirupos közhelytől puffogó vacakot, amennyit akart, Dudevant báró cilinderben szaladgált az ágy alatt, férji despotizmus kilőve. Azért viselt férfiruhát, mert a társaságban labdába nem rúghatott az olyan szépasszonyok mellett, mint Marie d'Agoult, Liszt Ferenc szeretője vagy Belgiojoso hercegné (dettó), ugyanis lompos tehén volt, az a ronda macsó Balzac is megmondta, viszont valamivel fel kellett tűnnie. NB. Emily Bronte egész jó regényt írt a saját nevén, férfiruha nélkül. Nehogy azzal gyere, h az első verseit Ellis Bellként adta ki! Azokat nem vette meg senki, az Üvöltő szeleket annál többen.

Előzmény: forintocska (1631)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.07 0 0 1676

1645

Szerinted mikortól számít "megjegyzésnek" valami?

Költői a kérdés:))

Előzmény: forintocska (1675)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!