Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4149
Kikérem magamnak, hogy ledisznózol. Rájuk nézve a lúd viszont nagyon ül :-)))
Előzmény: maestro (4047)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4148
de egyvalamiben igazad van: amíg nem volt ez a topik, addig én sem tudtam hogy igazából mit gondoljak a feministákról...most viszont olvasgattam a tűsarok.org. on, és rájöttem, hogy nagy részük ugyanaz, mint forintocska....mostnmár kialakult a helyes kép róluk...
Előzmény: rambo john2 (4146)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4147
Szerintem sincs, pont arról próbáltam meggyőzni a topicnyitót.
Előzmény: Oromon (4041)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4146
nem volt elhamarkodott....nézd meg mit írt forintocska az anyagokra amit te gyűjtöttél, vagy a többi érdemi hozzászólásra...két mondattal félretette, kb. annyit ér, mint az oviban a "nem is igaz"....ha te még érdemi kommunikációra számítasz tőle, akkor nagyon naiv vagy.
Előzmény: Oromon (4142)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4145
Én kész vagyok megváltoztatni a véleményem.
Ja, hogy senki se akar rávenni?!
Előzmény: Oromon (4143)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4144
Bújj oda a doshoz, és sírd ki magad a vállán :-)))
Előzmény: forintocska (4139)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4143
Az alaptalan előítélet igen sokban különbözik a tapasztalt tényekből levonható következtetéstől. Itt szerintem jellemzően az utóbbi fordul elő.
Előzmény: [virgo] (4141)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4142

Pontosítanék: egyetlen ilyen, magát nőnek valló nikkre emlékszem, aki megszólalt a topik témájában. Volt még egy másik, magát nőnek valló nikk, akire emlékszem, azzal rendszerint csak a dos foglalkozott (mert ő lovag), de tőle nem is lett volna mit lehurrogni, semmilyen érdemi onotpik állítása nem volt.

Téged személyesen én nem soha nem hurrogtalak le, hanem beszélgetésre/vitára próbáltalak rávenni, és ennek teljes és kitartó sikertelenségéből levontam egy - nem kizárt, hogy elhamarkodott - következtetést. Rajtad áll, hogy ez megváltozik-e vagy sem, már ha neked ez fontos egyáltalán.

Mindazonáltal köszönettel is tartozom neked, mert generálisan nem bosszantott annyira a radikális nősovinizmus, hogy utánanézzek dolgoknak, de te elérted, meg persze freesleep, a maga provokatív stílusával. Így most már sokkal jobban értem a feminista nőket is, azt hiszem. Mármint nem azokat, aki a szavak destruktív és torz kisajátítása révén hívják így magát annak, hanem akik valóban azok.

Előzmény: Oromon (4138)
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4141
Te aztán nem töröd magad hogy megcáfold veled kapcsolatos előítéleteinket.
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4140
ez ám a reagálás....ez bizony döntő ellenérv....muhahahahahahaaa...olyan röhejesen ostoba vagy, hogy görcsbe rándul a hasam, és folyik a könnyem, mikor olvaslak, annyira röhögök.....hahahahahaaaaa
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4138

Ebben a topikban egyetlenegy olyan, magát nőnek valló nikk volt, aki rendszerint nem tudta vagy nem kívánta megvédeni az álláspontját, akinek a "tényeiről" sorra derültek ki, hogy azok téves ésvagy idejétmúlt állítások voltak, és ezt ugyan lehet a nők lehurrogásának nevezni, de szerintem csak az elmondott okokból.

Olyan itt nem fordult elő, hogy egy hölgyet megsértett volna egy férfi.

Ez a véleményem.

Meg az, hogy aki a tényekkel nem foglalkozik, annak a jelzőkkel se muszáj.

Előzmény: forintocska (4135)
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4137
kiscsillag, nem szóltam volna még, hogy ne akard egyszemélyben képviselni a női nemet? tudod, attól lesz valamilyen topik nőlehurrogós, ha MINDEN odaíró nőt lehurrognak, függetlenül a mondanivalójától....ez itt NEM történt meg....ez legfeljebb feminácilehurrogós topik.....
[virgo] Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4136
Megint mellébeszélsz.
Gondolom a belinkelt cikkek fölött megint a szokásos nagyvonalúsággal fogsz átsiklani.

esetleg "no comment"?
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4131

Férfigyűlölő, femináci, a nők felsőbb- és a férfiak alsóbbrendűségét elvtelenül hirdető fanatikus személy, aki az ezen hitének ellentmondó tényeket káros és üldözendő férfimanipulációnak tartja; aki szerint a nők között csak elenyésző számban fordul elő aggresszió, a férfiak között pedig csak elenyésző számban fordul elő jó ember; aki szerint a világban minden rossz okai kizárólag a férfiak és minden jó okai kizárólag a nők; aki szerint a nők abszolút uralma a férfiak felett kívánatos; aki szerint a családon belüli erőszakot kizárólag férfiak követik el nők és gyerekek ellen - még ha olykor PR-okokból egyenjogúsági törekvésnek álcázza is valódi szándékait és motivációit.

A fenti egy fiktív definíció, tényleges személyekkel való bármilyen hasonlóság csakis a véletlen műve lehet.

Előzmény: Törölt nick (4130)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4130
Mi az , hogy antiférfi?
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4129
De mennyire nagyon így van!
Előzmény: chempelophe (4127)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4128
Szeretek a Nők kedvében járni. Az antiférfiakat viszont nem sorolom ebbe a csoportba :-)
Előzmény: agicza (4124)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4127
A női gondolkozáshoz az is hozzátartozik, hogy a ma férfiak által uralt terepeken nem feltétlenül hatékonyak. De akikben nagyon buzog a tettvágy, találnak területeket, ahol lódíthatnak egyet a világ során és sokan meg is teszik. Ami sokkal fontosabb lenne, az a szemléletváltás, és az otthon van. "A női gondolkodás érvényesülése"-hez nem kell, hogy nők rázzák az öklüket a pulpituson mint a korai feminizmus idején! Elég, sőt jobb, ha meghallgatják és képviselik őket azok, akik pulpitusra termettek.
Előzmény: rentend (4113)
hgyi Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4126

A hisztiző pasikat sem bírom. Ilyen vagyok. :o)))

(Igaz, azt sem bírom, ha egy nő agyongondoskodik, vagy hisztizik, de mivel én nő vagyok - és nem vagyok leszbikus -, ezért féfitárssal éltem/élek együtt.)

A kettülés meg hosszú... :o))) Egy karakterológiai rendszer egyik karaktere a kettes, akinek egyik nagyon jellemző tulajdonsága a gondoskodás - erős női szerep. Én nem ilyen vagyok, csak néha elkap a "kettülés", mivel nő és anya vagyok, s azért belém is belémnevelték a nő társadalmi szerepét - no meg nagymamám, akivel együtt éltünk és anyukám is kettes. :o))

Ha további információra vágysz, írj mailt. :o))

Előzmény: sitonthefence (4115)
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4125
ez a gondolkodás az, ami kihozta belőle a feministát... :)
ilyenkor én is el szoktam gondolkodni, hogy talán mégiscsak igazuk van... amit írsz, nagyjából azt jelenti, hogy nektek úgyan szar ez így, de így kell lennie, mert így alakult ki ráadásul nekünk meg jó... - vagyis úgy gondolkozol ahogy ő csak pepítában
Előzmény: Törölt nick (4118)
agicza Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4124
Jééé, előhalásztad a magyar verziót is, köszi szépen! :-))
Előzmény: Oromon (4096)
sej haj Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4123

Ezzel nagymértékben egyetértek:

"Ez a veszélyhelyzet a férfiközpontú gondolkodás uralma idején alakult ki."

téves, ez a vészhelyzet a mostani, nőközpontú gondolkodás idején alakult ki. Ennek köszönhető pl. vészesen öregedő társadalom ami csődbe juttat. Ez tipikusan olyan országokban van ahol naggy és újszerű nőközpontú gondolkodás uralkodott el .ala forintocska, nők egyöntetűen csodálatosak, nagyszerűek tetteik szavaik megkérdőjelezhetetlenek, szinte semmiért nem kell felősséget vállaniuk. Szerintem ez a bárgyú elképzelés elég nagy terhet ró a társadalomra, és most ez megy 1000al. Aztán természetesen belebukunk, ez már látszik is

Előzmény: Törölt nick (4117)
sej haj Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4122

" skandináv államokban, hát sokan ott már a pokolba kívánják ezt az egész efajta feminizmust!!"

Talán a szőke nős viccek se véletlenül jelentek meg...:(

rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4121
nem veszitek észre? az egész csak és kizárólag a PÉNZRŐL , meg a HATALOMRÓL szól, semmi másról...nem akarnak ők mást, minthogy közelebb kerüljenek a zsírosbödönhöz, melyhez csekélyke tehetségük miatt eddig nem fértek hozzá....ezt a hatalomvágyat burkolják mindenféle köntösbe.....
chempelophe Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4120
az egy ugyanolyanolyan szar rendszer lenne, mint a mostani, csak fordított előjellel
ugyanúgy hiányzik belőle a másik nemmel szembeni tolerancia, a másik képességeinek elismerése, és egyáltalán... ugyanolyan korlátolt szisztéma
hogy ilyen szar a helyzet annak a sok hülye nő is az oka! nézz csak be egy bántalmazottnős topikba! döbbenet mennyi hülye nő van, aki nem sajnálja a fáradtságot arra, hogy barmokat viseljen el és változatos butaságokkal támogatják meg rossz döntésüket egy feudális macsó kan mellett
ha tetű pasikat, meg a hisztis csajokat mindig elhagyná a párjuk, már kihaltak volna mint a dodomadár
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4119

A kilencesek képesek kettülni......:))))))))))

*momentán egy nagy hetesülésről álmodoz*

Előzmény: sitonthefence (4115)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4117
"Ez a veszélyhelyzet a férfiközpontú gondolkodás uralma idején alakult ki."

téves, ez a vészhelyzet a mostani, nőközpontú gondolkodás idején alakult ki. Ennek köszönhető pl. vészesen öregedő társadalom ami csődbe juttat. Ez tipikusan olyan országokban van ahol naggy és újszerű nőközpontú gondolkodás uralkodott el .ala forintocska, nők egyöntetűen csodálatosak, nagyszerűek tetteik szavaik megkérdőjelezhetetlenek, szinte semmiért nem kell felősséget vállaniuk. Szerintem ez a bárgyú elképzelés elég nagy terhet ró a társadalomra, és most ez megy 1000al. Aztán természetesen belebukunk, ez már látszik is
rambo john2 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4116
köszönöm, leírtad a lényeget: még több hatalmat a nőknek...lehetőleg a férfinemet rabszolgasorsba taszítani, őket pedig uralkodóvá tenni...persze mindezt a mi érdekünkben, csak értünk.....ahogy hitlert is nyilván egy szebb jövő megalapozáésa éltette, és a szidók kiirtása is pusztán a jobb világot szolgálta szerinte........előre az ezeréves birodalomért, ugye?
végre valaki nyíltan le meri írni a feministák valódi követeléseit....ha ezt mind így csinálnátok, az lenne a jó, akkor egy épeszű ember sem állna mellétek....ezért marad a sunyiság...
sitonthefence Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4115

Mér' nem bírod a gondoskodó típusú férfiakat?

Mi az a kettülés?

Előzmény: hgyi (4112)
Oromon Creative Commons License 2007.07.18 0 0 4114
Ja, ha te mantrázni akarsz, akkor csak hajrá, nyugodtan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!