Keresés

Részletes keresés

dalibaba Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6028

Megpróbáltam, de nem lehet ezen a linken behívni.
Kérlek! Próbáld úgy beírni, hogy bejöjjön. Köszönöm.

Forintocska, látom már megin nemaluttá. Még lefokoznak a munkahelyeden, szégyenszemre. Aztán magyarázkodhatsz a tanonckáidnak...

Itt van neked, amit kértél/ de ha nem linkelhető a webcim, akkor kijelölöd, jobb egérgombbal kimásolod és szintén azzal beilleszted a fölső cimablakba. Entert nyomsz, és hoppá- már jön is, jobb esetben:)

http://ihateithere.freeblog.hu/archives/2007/04/28/Arrogans_antifeminizmus/

aki pedig webcímet linkel, de felejtsen beillesztés után egy entert nyomni, mert ettől válik szinezetté és aláhúzottá  / egyben linkelhetővé.

A Balumedve pedig számtekismereteit jobban kamatoztathatná itt, mint a vadkapitalista/elnyomó  alkalmazottleckéztetési módszereit. Aképpen, hogy válaszol dos tegnapi ezirányú kérdéseire (hogyan lehet tetszőleges szó alá tetszőleges linket betenni???)

Előzmény: forintocska (5999)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6027
muahahahahaha..nyugi nem várom hogy megértsd, amit többen próbálunk mondani.....egy karalábétól nem várja el ezt az ember...ja, még annyit mondanék neked: kiszera méra bávatag.....
Előzmény: forintocska (6025)
dos48 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6026

Bőőőőőfff.         :)))                         *büszkén körülnéz, ártatlanul mosolyog*

Előzmény: forintocska (6023)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6024
heheheheeee:))))))) nem a magyarázattal van baj....ott a gond a kommunikációban, hogy forintocskáról leperegnek az érvek, mert nem fogja fel azokat....tökmidegy mit mondok neki, akár azt is írhatom, hogy kiszera méra bávatag....
Előzmény: dos48 (6022)
dos48 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6022

Rosszul magyarázod neki.  Nem érti meg.  Világíts rá nekije.  Valahogy így :

Diszkrimináció + diszkrimináció =  2 diszkrimináció.

Rá lehet tenni a teknyőt mosáskor.

Előzmény: rambo john 3 (6021)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6021
kis hülye ott a gond, hogy abból indulsz ki, hogy van diszkrimináció....ez az alaptézised, de mvel ez hibás, az egész elméleted egy kalap szart ér....ugyanis JELENLEG NINCS ITT DISZKRIMINÁCIÓ....így nem lehet ellene törvénythozni.....azonkívül bár rendkívül ostoba vagy, és tudom hogy nem fogod fel, de közlöm hogy egy jogsértés ellen nem lehet egy másik ugyanolyan jogsétéssel védekezni....persze ez most olyan, minha egy karalábénak próbálnám magyarázni a relativitáselméletet......
Előzmény: forintocska (6010)
dos48 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6020

A férfiak a WC - deszkát nagyon egyszerű oknál fogva hagyják felemelve.

Hogy lefollyon róla a pisa, mire a mama kigyön.

Előzmény: maestro (6018)
dos48 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6019

Forintocskaaaaaaaaa !!!

Én is elmondhatom, hogy mit tanultam ?

Előzmény: forintocska (5991)
maestro Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6018
Na, kedves Tündérke!
Most olvastam Balu1st 5983-as hozzászólását. Valahogy ezt jobban elhiszem, mint a nők évezredes elnyomásáról szóló sirámokat. Kicsit több tény támasztja alá és tényleg úgy tűnik, hogy nem tévednek a munkaadók, amikor ugyanazért a munkakörért (és nem ugyanazért a munkáért!) kevesebb bért adnak a nőknek. Lehet, hogy egy-két 100%-osan teljesítő, karrierista nővel szemben ez igazságtalan, de társadalmi szinten egyrészt a nagy többség számít, másrészt őket előbb-utóbb úgyis elismerik teljes értékű munkaerőnek a főnökök is.

De a lényeg: megfogalmaztam végre a feminizmussal szembeni ellenérzéseim egyik okát. Az ok pedig az, hogy egyértelműen diszkriminál. Fel sem tételezi, hogy ugyanaz a munkakör más elvégzett munkát jelent egy nő esetében. Vagyis nem azonos munkáért akar azonos bért, hanem azonos beosztásért. Társadalmi egyenlőséget akar, de konkrét változásokat csak a férfiak kárára tart elképzelhetőnek. Vagyis 50% nő a parlamentbe az kellene, de a bírói karban maradjon a 80%, az uránbányákban meg a 2% nő. Ez így kicsit hiteltelen.

De mondhatnám a triviális példát is: a nők számára a WC-deszka default állapota a lehajtott. A férfiak e téren sokkal toleránsabbak is. Mert akármilyen állapotban találják és akármilyen állapotában terveznék használni, átállítják a kívánt pozícióba és kész. A nők pedig sérelemként élik meg, hogy ha le kell hajtaniuk. De megint elkalandoztam.

Szóval, a feministákkal a legjobban úgy lehetne kibaszarintani, ha megcsinálnák a követeléseiket, DE SZÓ SZERINT és igazságosan! Vagyis mérnénk a munkahelyi teljesítményt, és aszerint béreznénk. Aki keményen melózik, az 100% bért kap, aki csak a körmét reszelgeti, az 40-et. És nem lehet egy szava sem, hiszen ezt akarták. (Persze, valójában nem ezt akarták, hanem a férfiakkal egyenlő bért.) És a válópereknél keményen számonkérnék azt a bírónőt, aki - kivéve az 1-2 éves gyerekeket - 50%-nál több esetben a nőnek meri ítélni a gyereket. Vége lenne a megélhetési anyaságnak, a férfi vinné a házat és a kocsit, és anyuka fizetné a tartásdíjat. De szép is lenne... Feminizmust akarok! Egyenlő jogokat! Nemek közti egyenlőséget :-)))
Előzmény: tunderbocogo (5259)
maestro Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6017
Hölgyeim és uraim, nem tévedés, ezt forintocska írja balunak:
"Nagyon buta vagy."

És nem sül le a bőr a képéről.
MUAHAAHAAAHHAAA!!!

Előzmény: forintocska (6014)
maestro Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6016
Na, ezért majd biztosan megkapod a feminéniktől. Hiszen a nők el vannak nyomva, mindenki tudja, évezredes patriarchális stb. Te meg jössz itten a hímsoviniszta statisztikáiddal... :-)

De komolyan, ez nagyjából egybevág azzal, amit Ágicza többször is említett, csak nem nagyon reagált rá senki: egy nő általában nem ugyanazt a munkát végzi a munkehelyén. Csacsog a telefonban, fórumokra írogat, menstruál, a munka meg nem halad. De az egyenlő bér azért kellene...

Be kellene vezetni ezt a rendszert az állami intézményeknél is: EGYENLŐ MUNKÁÉRT EGYENLŐ BÉRT el valapján objketívan mérni a munkát, ügyfélelégedettséget és hasonlókat. És aki egyenlő munkát végez, annak szigorúan egyenlő bért adni - de aki csak lébecol, annak levonni a béréből. Lenne nagy ajvékolás!

Szóval, nem is akkora hülyeségek ezek a feminista követelések, csak igazságosan és módszeresen kellene betartani őket. Kivételezett helyzetek megszüntetése - oké, de akkor a nőknél is! Kvóták - oké, de akkor 50% férfit a bírói karba és 50% kabinost a női napozókba is!
Előzmény: Törölt nick (5983)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6015
Ez tőled dicséret. Idióta!
Előzmény: forintocska (6014)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6012
(Mielőtt belekötsz: igen, tudom, minimum az első két mondat végére felkiáltójelet kellett volna tennem. De annyira lesújtott a belőled áradó tömény hülyeség, hogy nem tudom a megfelelő billentyűig felemelni a kezemet.)
Előzmény: Törölt nick (6011)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6011

Szerintem menj vissza az óvodába, és jól verd meg, aki ezt a sérülésedet okozta, ami miatt beakadt a lemez, és mantrázol. Aztán ha visszajöttél, írd meg, hogy hogyan verted meg.

Addig nincs több mondanivalóm számodra.

Előzmény: forintocska (6010)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6009
(várom a válaszodat a diszkriminációval kapcsolatban - addig stop van)
Előzmény: forintocska (6007)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6008

Szerintem te nem gondoltad végig. A 13 százalék "hátrány" azért volt annyi, és nem 20, mert a férfiak az idő nagyobb részét töltötték hibajavítással. Tehát figyelembe vettem, hogy többet hibáztak. (Valamennyi hiba mindig lesz, ezt gondolom, elhiszed.)   

Kávét pedig nem főzetek senkivel, mert egyrészt nem kávézom, másrészt pedig van két kezem.

Előzmény: forintocska (6007)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6006
(Kellett nekem ilyen hosszút írni, megelőztél.)
Előzmény: rambo john 3 (6004)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6005

Szótagoljam? A diszkrimináció másik diszkriminációval való helyettesítése is diszkrimináció. Ráadásul ebben az esetben nincs is mit helyettesíteni. Ha még mindig nem érted, menthetetlen vagy!

Amiről te írsz, az azt jelentené, hogy mondja ki törvény a nemek egyenrangúságát. Az Alkotmány pontosan ezt teszi. Amit te akarsz helyette, az nők javára szóló diszkrimináció a legostobább, legkontraproduktívabb fajtából.

Ha nem cáfolsz értelmesen, akkor a továbbiakban ignorállak, a hallgatást pedig beleegyezésnek veszem.

Előzmény: forintocska (6002)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6004
a nemlétező diszkrimáció megszüntetése egy szándékos diszkriminációval? Muahahahahahaaaa
Előzmény: forintocska (6002)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 6003
nemnem....ezek a TÉNYEK, melyekre azalatt jöttem rá, míg itt olvastalak téged....
Előzmény: forintocska (6001)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5996
És hová menjünk? Szlovákiába? :-)
Előzmény: forintocska (5912)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5995
kérlek...szal a lényeg amit megtudtam:
feministák a férfiak győlülői, általában ronda kövér nők, akik azért utálják a férfiakat, mert nem jutott nekik répa, így nem tanulhatták meg, hogy jó lehet nőnek is lenni.....irigyek, tehetségtelenek, és ostobák, akik ezért különféle törvényekkel szabályoznák azt hogy nekik is jusson pár konc a húsosfazékból, mert másképp nem jut....elveik diszkriminatívak, semmi közük valójában az egyenlőséghez, a nácizmussal mutatnak hasonlóságot, valóságos fajelméleteket gyártanak, melyben minden földi rossz forrása a férfi, a nők pedig mindenben ártatlanok, felelősségük semmiben nincs...
egyenlőség helyett totális hatalomátvételről fantáziálnak, ez elégíti beteges, önző kis egójukat....mókás szokásuk továbbá, hogy a női nem szószólójának képzelik magukat, úgy hiszik, hogy náluk van az igazság egyetemes kulcsa....toleranciaszintjük nulla, mindenkit egyformává, szürkévé akarnak tenni, így ők beilleszkedének az arctalan tömegbe...vitaképességük elhanyagolható, komoly érveket felmutatni nem tudnak, fanatikus hívőként inkább csak a bibliájukból idézgetnek...az egész hiedelemviláguk a totalitárius elvekre épül, akárcsak a náci, és kommunista tanok...

na, ügyes voltam?
Előzmény: forintocska (5991)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5994

"Ezt több neves közgazdász nyilatkozta már; az eredmény amúgy meg magáért beszél, tehát tagadhatatlan."

Az efféle hülyeségek miatt nehéz elhinni azt is, amit kérdezel:-)

(Kik azok a neves közgazdászok, és mit tettek le eddig az asztalra? És mi az, hogy tagadhatatlan?)

Előzmény: dalibaba (5847)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5993
Utóbbira tippelek, és ez esetben mélységesen igaza is van.
Előzmény: forintocska (5846)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5992
Mondtuk már, hogy lenne, csak nem érted. Még ha igazad is lenne, akkor sem lenne helyes egyik diszkriminációt a másikkal "orvosolni".
Előzmény: forintocska (5844)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5990
elmondjam, mit tanultam? :))))))
Előzmény: forintocska (5988)
rambo john 3 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5989
igen, épp egy kutatást folytatok a kóros elmeállapotról, azon belül is a téveszmés betegekről....ezért is vagyok itt, tanulmányozom forintocskát:))))
Előzmény: dalibaba (5986)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5987

"Üvölt a dolog sántitása, hiszen a nyugdijakat a vállalt és felnevelt generáció fogja megtermelni"

Nem. Mindenki magának fogja megtermelni, mert a jelenlegi rendszer tarthatatlan. Innentől borul a többi is, amit erre építesz.

Előzmény: dalibaba (5802)
dalibaba Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5986
Mi van, mégeggy pcihiáter???
Előzmény: rambo john 3 (5984)
Calvano Creative Commons License 2007.07.23 0 0 5985
Boldogok a lelki szegények!
Előzmény: rambo john 3 (5984)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!