Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Lassan írom,hátha másodszorra megérted:ez az egy aktív nikkem van,a másik háromnak már nem emlékszem a jelszavára. Azonkívül nem bújócskázok:ha valaki akarja tudni ki vagyok,megtudhatja.
Akkor kérlek az van, hogy te valójában nem a nők férfiasításán akarsz dolgozni, hanem az elférfiasodott nők visszanőiesítésén. Magyarul: te vagy az antifeminista.
Nem, én ilyeneken egyáltalán nem kivánnék dolgozni, egyik irányban sem;
Csak azt tartanám igazságosnak, ha mindenkiben azt becsülnék meg (és éppolyan mértékben) amit a munkájával megteremt. És ennek a munkának nem az lenne a fő megitélési szempontja, hogy ki végzi, hanem hogy mit teremtett általa.
A társadalombiztositási járulék befizetése, és a visszafizetését garantáló "humán erőforrás" biztositása szvsz. párhuzamos, és teljesen azonos rendű-rangú-fontosságú cselekmények -
mégis homlokegyenest eltérő nyugdijalapra lehet általuk szert tenni.
Én pl. nagyon igazságtalannak tartom, hogy ha egy nő egyet sem szül, végig dolgozik és befizeti a tb-t, mint azt a férfiak teszik, egészen jó kis nyugdijat tud összekalapálni belőle."
Ez egy meglehetősen hímsoviniszta álláspont (ami nem baj, csak tényként leszögezném azért). Ezzel ugyanis pontosan azt mondod, hogy a nők dolga, hogy szüljenek, és ha ezt nem teszik, akkor nem a társadalom teljes jogú tagjai. Szerintem minden nőnek joga van eldönteni, akar gyereket vagy sem, és ha nem akar, de ledolgozik egy életet és fizeti a tb-jét, akkor legyen is tisztességes nyugdíja, ugyanúgy, mint bármelyik férfinak, aki ugyanezt tette. Ez nem nő-férfi kérdés, hanem emberi kérdés. Ha ledolgozik egy életet bárki, akkor joga van ahhoz, hogy öregként is kényelmesen megéljen.
Kedves Dickens, ennek a gondolatnak (melyet előbb éppen 100%-ban megdicsérni láttam VALAKI-től) volt ám egy szerves folytatása is, amit te nagyvonalúan nem kopiztál be - holott éppen arra vonatkozott, hogy "ha ledolgozik egy életet bárki, akkor joga van ahhoz, hogy öregként is kényelmesen megéljen."
Bárki, azaz még azok a nők is, akik kizárólag a gyermeknevelésben dolgozták le az életüket.
Ebből is látszik, hogy nem értesz Te itt semmit, csak üresben jártatod a billentyűzetet ezerrel.