Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Ez így van. Minden ellenséget először szavakkal akarnak megsemmisíteni az emberek. Aztán jön a tényleges erőszak. Láttam az orangutánokról egy filmet. Ott is először a fenyegetőzés, aztán, ha nem futamodik meg a másik, akkor jön az erőszak. Lehet, hogy az emberek még mindig azon a szinten vannak? A hímek minden bizonnyal.
Ne gyere azzal hogy ez kevésbé trágár.Cserébe sokkal alattomosabb.
Szerintem, amelyik nő nem akar, az nem megy el kurvának. Leszámítva azokat az eseteket amikor erre kényszerítik, de ezt a törvény eleve másképp bönteti.
Először is, válasszuk ketté a dolgot. Vannak névleges célkitűzései, amit magáról állít: nemek közti egyenlőség, egyenlő munkáért egyenlő bért, nők évezredes hátrányainak leküzdése, világbéke, tejjel-nézzel folyó Kánaán. És vannak az igazi célkitűzései, amik a forradalmi pontjaikból és a feministák írásaiból derülnek ki: hatalomátvétel, revansvágy, nők pozitív diszkriminálása a férfiak rovására, kvótarendszer (ld. még numerus clausus), munkahelyi objektív teljesítményértékelés és e szerinti fizetés "embertelen módszernek" nevezése, családon belüli erőszakról ill. homoszexualitásról szóló statisztikák hamisítása, férfiellenes viccek mesélése, férfiak en bloc lenézése és lebecsülő minősítése, stb. Csupa olyan dolog, amit ha férfiak helyett pl. a zsidókról mondanának, akkor már rég börtönben ülnének.
A feminizmus, amennyire én itt láttam, áll egyrészt egy lilaködös pacifista részből, aminek nincs köze a nőkhöz, hiszen 'az egész emberiséget szolgálja', de nincs sok realitása. Másrészt van egy szexista, diszkriminatív, náci jellegű érdekérvényesítő vonulata, ami egyszerűen társadalomellenes ebben a formájában. Összességében nem tartható hasznos eszmének.
jó, enyhítek, olyasmire kényszerítik a nőt, amit az magától nem tenne meg (nyilván nem a kuncsaft, hanem a strici kényszeríti mondjuk arra, hogy hagyja magát seggbedugni is)
ácsi, nők évszazada van. vagy évezrede? mind1, legyen mondjuk 1 negyedóra, de ha már az ő korszakuk, akkor a felelősség is az övék : > vagy minden kéne csak az nem? ajjjajjjjáájj, ez ismerős : >
Azért siklottam el elegánsan felette, mert én sem tudom:)
Mondjuk amit megtennék, hogy a futtatókat életfogytigra itélném és azokat a nőket is nagy büntetésre itélném, aki a szolgáltatását búncselekménnyel köti össze.
Az a gond, hogy ha megtiltják a nőknek, akkor korlátozzák személyi jogait. Ha meg nem, akkor sokuk élete tönkremegy. De végül is, olyan ez mint az ivás. Nyilvánvaló, hogy nagy mértékben egészségtelen, de kis mértékben évezet.
Hehe,hívott valaki Svédországból,és feljött a téma. Ott is vita van arról,hogy családjogi perek esetén erősen nőpárti a törvény,és főleg a joggyakorlat(a bírók ott is nők főleg).ha ugyanis a nő megsérti a férfi jogait(ol.láthatás) azt 90%-ban megússza.fordítva ez az arány max 10%. Megemlítette még,hogyí az ottani ultrafeminista politikai szemléletnek köszönhetően a nők elég sok többletjogot elvesztettek.Kérdésemre,hogy mondjon példát,a következőt hozta fel:ott nincs olyan hogy amíg egy gyerek diák,fizetik utána a gyerektartást. 18 év és punktum.
"- a verbális agresszió, a másik nem lekurvázása lépten-nyomon, okkal-ok nélkül,
ezer szinonima formájában"
ez túlnyomóan nőkre jellemző, csak nyilván nem lekurvázás formájában. Itt is ez folyik nagyrészt, az a külön vicczes, oszt mégis van bőr a képeden ezt beírni : >
"a másik nem lekezelése, vele szembeni kirekesztő magatartás"
na ez aztán télleg a nőkre jellemző, kivétle pár alfahímnek titlált választottjuk, akik előtt nemhogy a feminizmust, de még az általános emberi méltóságot is megszégyenítően csúsznak-másznak.
"a fizikai fölénnyel való módszeres visszaélés"
ez már meg lett beszélve, főleg a családon, háztatáson belüli erőszak témában. Ez is egyértelműen inkább a nőkre jellemző.
"a pénzért vásárolt szexuális öröm"
ez egy kényszerhelyzet következménye. A prostituáltatakat a többi, képességeihez mérten teljesen aránytalanul válogató nő tartja el. A prsotituáltak a nők ffiak nagyrészéhez való indokolatlan kiereksztő, lekezelő hozzállás miatt tudnak pénzt termelni, semmi más oka nincs....
...lásd az említett "a másik nem lekezelése, vele szembeni kirekesztő magatartás" A sok prostituált a bizonyítéka annak hogy ez mennyire a nőkre jellemző hozzállás. Ha a nők nagyrésze nem semmizné ki a ffiak jórészét szexuálisan (ami egy felfuvalkodottságból származó, beteges és önmagukra is káros hozzállás) egyetlen egy, azaz 1 db. prostituált és strici se tudna ebből élni.
Most amellett érvelsz, hogy a skála ne legyen abszolut.
De ez kemény kérdés ám.
Ott van ugye rögtön a degradálás kérdéskör. Mancika ugyan nem olyan jó, de hát csak egy nő, neki ezért jár... - kemény ám
Másodszor akkor már miért ne legyen súlycsoport a munkában is? Nagy ember, kis ember, erős ember, gyenge ember, gyors ember, lassú ember...
a munka világára az abszolut skála a jellemző
na és még akkor ott van az a kérdés, hogy esetleg még csak munkakörönként sem egyenlő a pénz, vagyis a nő, ha ugyanazt nyújtja is, akkor is kevesebbet kap
kérdés, hogy ilyen van-e? ahol én dolgozom, ott nincs, de ez nem zárja ki, hogy máshol van
és még az is ott van, hogy a tipikusan női munkaköröket kevésbé díjazzuk, pl óvónő, ápolónő, varrónő, mittudomén, mint más tipikus férfiszakmákat - erre aztán tényleg nem tudok felelni
Amit a sport kapcsán írsz, az teljesen logikus, de épp itt lenne szükség pozitív diszkriminációra, a nők ne kaphassanak ugyanazért a miunkáért kevesebb fizetést függetlenül attól, hogy termelékenységük nem ugyanaz. Végül is a nők kevesebb fizetése a ffiakra nézve is hátrányos, persze ez csak egy indok.
A politikai érvényesülés kapcsán pártok által hangoztatott nézetek a női arányszámokról szerintem sima parasztvakítás, hiába mondják, az nem úgy van. Nem véletlen, hogy bár minden pártban van ez, törvényt mégsem nem hoztak erre, ami szerintem is baromság lenne.
Nem, ebben a topikban a feministák ki szokták kérni a nemüket lárpurlár gyalázó stilust; ami viszont neked láthatóan soha nem tűnik fel - csak a statisztki adatok forrásának hiányát tartod főbenjáró bűnnek.
Ők maguk viszont vígan gyalázzák a férfiakat-ez meg neked nem tünik fel,úgy látszik.