Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A Lelkisbe csak külön arra a topikra reggelt nickkel lehet írni!
A Lelkisben levő hozzászólások nem idézhetők és nem linkelhetők!
(Regina)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Na majd kb. egy hónap múlva én is becsatlakozhatom a kertben üldögélve :O)) (Egyelőre még csak papíron van kertünk, vagyis legalább papíron már van kertünk :O) )
Meglehetősen keserű tapasztalataid lehetnek az életben, talán azon kellene elgondolkodnod, hogy miért mindig csak "kurvákba" botlasz - talán ezt érdemled. Valamit ugyanis nyújtani is kell ahhoz (no nem anyagilag, hanem emberileg), hogy az ember olyan társat találjon, aki a szó szoros értelmében is az, nem pedig csak kihasználja - lebutítva, amilyen az adjon Isten, ugyebár, avagy mindenki azt kapja, amit megérdemel, avagy ki mint vet, úgy arat, és hasonló közhelyek/-mondások. Valószínűleg azok, akiket te lekurvázol, egy ostoba stricinek tartanak téged, és valami ilyesmiből (is) áll a világ egyensúlya.
Engedelmeddel (vagy anélkül) majd eldöntöm én, mit olvassak.
Tapasztalat? Értem. Érdekes családod, baráti köröd és munkahelyed lehet. Az én személyes tapasztalatom egész más. Ahol én mozgok, ott tízből körülbelül egy ember prostituálja magát lazán, még egy-kettő fogcsikorgatva, korlátokkal, és nem pusztán a testi prostituciót nézve persze. A nők és férfiak egyaránt, kábé egyformán.
Lehet értelmesen beszélgetni, az igaz, hogy a topiknyitóval tényleg nem, de erre szinte amint idejöttél, a többiek (akikkel lehetne) felhívták a figyelmedet.
Kicsinyes, igazságtalan és buta hozzáállásnak tűnik, hogy mivel egy-két (női?) nikkel itt nem lehet értelmesen beszélgetni, te általános érvénnyel lekurvázod a nőket.
De belátom, szíved joga. Csak így nem nyilvánvaló, mire fel gondolod magadat többnek-jobbnak azoknál, akik undorító állatnak tartják a férfiakat.
Na jó, ez persze szempont, de nagyon hátul van időben mindenképpen
először látvány, aztán viselkedés, aztán társalgás, aztán milyen kocsija van, aztán milyen munkája van, aztán hogyan csókol, aztán mekkora a farka, aztán milyen az ágyban, és ezután, hónapok múlva jön, hogy milyen ember...
Búzasör, ami szűretlen - ez azt jelenti, hogy nem olyan üvegesen áttetszó, mint a normális, hanem zavarosabb, de nagyon finom :) az oettinger az a márkája, mint mondjuk a kőbányai :)
Nem, nem buták. Önállóak akarnak lenni, nem akarnak alkalmazkodni senkihez, mert azt gondolják, ez a boldogság titka. Amikor valaki azt írja, hogy ne a párommal közösen tett erőfeszítések eredményéből éljünk, hanem tartson el az állam, az milyen hozzáállás? Sajnos, ma ez folyik mindenhonnan, hogy az önállóság az milyen nagyszerű. Csakhát önállóan élni bizony nem könnyű! Ezért szeretnék sokan, hogy az állam támogassa őket, mert így nem kell sem alkalmazkodni, sem nélkülözni. Az a bizonyos macsó személet az valójában inkább amolyan 'önállóság' szemlélet és nőkben legalább annyira benne van, mint férfiakban.
Választék az van. Nem az a baj, hogy nincs ilyen férfi, az a baj, hogy minden ellenkező híresztelés dacára a vonzalom nem ezen múlik. Ne mondd nekem, hogy nők úgy igyekeznek párt találni, hogy az gondoskodó, társként kezelő normális férfi legyen. A kinézet, pénz, ismertség sokkal jobban számít. Aztán persze hosszútávon jönnek a gondok...