Max 6 cm de ki lehet venni egy 1 cm közdarabot.Most van egy 2 cm magasító de nem gyári a kormány hanem egyenesebb és szélesebb,így nekem nem tetszik nagyonn előre kell hajolnom.
Üdv a 900-as csapatban. Bukócső ügyben keresheted a motorozz.hu oldalon petya89-et. Azt mondják szépen dolgozik, csak hosszú a várólista, de ez így szokott lenni, ha valaki jól dolgozik. Nekem a hasidom miatt az ő bukócsöve kiesett, mert amit a 900-ra gyárt az nem fér el, tehát vagy petya-féle bukócső, vagy hasidom. Ami miatt még nem jött be, hogy az oldalidomot is védi, viszont emiatt az idomot nem lehet leszedni csak ha előtte a bukócsövet is leszerelem. Légszűrő cserekor meg mindenképpen le kell szerelni az oldalidomokat is. Én meg lusta dög vagyok, csak annyit akarok szerelni, amennyit muszáj. :-) A többit illetően a neten éremes szétnézni, én már így vettem a gépet, az én hasidomom műanyag, bogárvédelemre jó, más ellen nem nagyon tud védeni és az egyik konzolt minden olajcserekor le kell csavarozni, különben nem lehet leszedni az olajszűrőházat. Bukócsövek (Givi, SW-Motech stb) nem szerelhetők rá az idom miatt. Én bukógombát vettem rá. Kipufogóval meg Dunát lehet rekeszteni, ami profi az drága, vannak szépek és csúnyák, kinek mi tetszik. 900-nál előny, hogy át lehet programozni a vezérlőt a dob csere után, így lehet élvezni az előnyeit, ha olyan a dob konstrukciója.
Tomchy, mikályha(hogy afaxba lehet ilyen nevet választani?:))))))))))) itt alant olvasható a telószám, ez meg az emil: kawa@tvn.hu, alkatrészek összekészítve, postáznám, egyeztessünk.
95-ös 3wd (4cn)-be jó az aksi? Ha igen, kb szerda, csüt. körül Fertődön leszek árut viszek a vadász-horgász vizisport boltba. esetleg első sárvédő még érdekelhet.tel:06 20 3egy3644három.
Na, tehénkét elhamvasztottuk, most jön az hogy aki igényt tart valamire, azoknak szétszórjuk a hamvait minden irányba.
Jobb is hogy szétszedtem, mert kiesett néhány csontváz a szekrényből. Az egyik blokktartó átmenő csavar középen el volt törve, ráadásul nem most, mert már teljesen rozsdás volt a törésnél a felület. A bal féknyereg csavarja a menettel együtt jött ki, a főfékmunkahenger a kémlelő ablak üvege mellett ereszt. A kislánckerék alatti biztosító alátét is elgyengült az idők során, hajszálon múlt hogy nem forgott meg az anya.
Ok. Majd sikítok, ha alakul valami. Amúgy Karesszal azt beszéltem tegnap, hogy elhozok tőle 1 próba darabot tesztelésre. Amíg nálam van, össze futhatunk és feltehetjük a tiédre is. Kipróbálod és döntessz, hogy megfelel-e.
Akkor majd ha lesz lehetőséged Roby, szívesen vennék majd egy élménybeszámolót, hogy milyen a nagyobb plexivel. Egy ilyen kis beavatkozásra szükségem lesz Aramo motorján, mert hát túl magas vagyok. :)
Egyébként szépen néz ki rendőrmotornak is ez a TDM... :)
Ez azért ebben a formában nem teljesen állja meg a helyét. A "lejárt olaj" az álló motorban brit tudósok szerint egyvalami miatt nem jó huzamosabb ideig, mégpedig a savassá váló összetevői miatt. Ez persze nem azt jelenti, hogy leteszem ősszel az 5000km-t futott olajjal a gépet és tavaszra megeszi belülről a blokkot, de huzamosabb ideig tárolva biztos, hogy nem túl jó a fém alkatrészeknek. Persze az még kérdés, hogy mi az a futott km és állásidő, amikor már mérhető hatása van a savasodásnak. Erről tanultabb kollégák és a Google tudnak nyilatkozni. :-)