Szia.Ahogy a korábbi beszélgetésből is kiderül az enyém 2005-ös 1,9CDTI, gondolom ugyanaz a CIM.Nem tudom hogy neked mi a horror ár,nekem 55-be volt beszereléssel.
A Z19DTH modellvarians vegsebessege 217 km/h manualis valtoval a kezelesi szerint az enyem megfutotta ezt a sebesseget tobbszor is GPS szerint merve is.
Hallottatok már gyárilag beépített sebességkorlátról a Vectrákban (Z19DTH)? Elvileg max 210Km/h a vége némely korai Vectrának gyárilag, ha jól olvasom:
Erről jutott eszembe, hogy egyátalán valaki ment már vele ennyivel? Nem hiszem, hogy korlát nélkül is sokkal több lenne a vége, de 210 óra szerint tényleg megvan. Tapasztalatok? (persze csak német autópályán, vagy forgalomtól elzárt úton...)
Nekem be sincs kábelezve a jobb oldali ködlámpa, de izzó az van benne. Jó tartaléknak féklámpába vagy hátsó lámpába, mivel ugyanolyan 21W izzó megy a foglalatokba.
Ködlámpa mind két oldalon van, de csak az egyik tud világítani. Tech 2-vel lehet programozni, hogy a bal vagy a jobb világítson! Szóval az volt amit írtam? Opel guru pedig itt lakik: http://www.opel-infos.de/
Igazábol az a hejzet hogy ezt az autot most vettem és azt hittem hogy csak a baloldalon van ködlámpa . Eszembe se jutot volna megnézni a másikoldalon hogy van e izzo ha nem kapok ötletet a ködlámpára .
Iszke köszönöm a segítséget valamivel olcsóbban uszom meg de sajnos a 2002-es szériához a legdrágább a cim modul ha 2003-as lenne egy százezerrel olcsóbb lenne hát ez van.
Ne haragudj, de kib.. egyetemen voltam és egy percem sem volt.Inkább én hívnám fel elöször és már holnap reggelre beírtam emlékeztetőbe.Amúgy nagyon gyanus ez a 160. Nekem ilyen összegekről soha nem volt szó,nem mondom 80-ról igen,de nem a duplájáról.Nekem 1,9 cdti van 2005-ös.
Nagyon köszönöm a képet. Amikor a szerelőm a szívósort cserélte, mondta, hogy majd azért azt is cseréljük ki. Pontosan nem tudom mi baja van, annyit mondott, hogy buherálták, és amiatt kell kicserélni. Ő fél órát mondott a cserére.
Remélem tud szerezni mert megkérdeztem a Meteort és ott is 160.000 mondtak rá az nem baj ha utángyártott csak új legyen. Majd valami elérhetőséget adj már meg hogy felkeressem.
De akkor az enyém a ledugózottad!:) sajna már kérdeztem mert ugye az enyém is kampó.Azt az árat tudja mint te,ha jól emlékszem 60 és 65 között.Plusz beszerelés,persze neked az smafu.
Hát ez remek,én is szolnoki vagyok.Nagyon ajánlom a gyereket,ügyes és ráadásul magának beszerzi az olcsó alkatrészt.Őszinte leszek nem tudom hogy eredeti vagy utángyártott e,de új volt az biztos.
Természetesen az autó összes részével fel kellett ismertetni az új CIM-et, de ez egy pár perc.
Egy gubanc lehet: én kb 7-8 hónapja cseréltem nála,akkor az említett árnál 11-el kevesebbet fizettem érte+ 5000 a beszerelés, de hogy van-e még ennyiért azt nem tudom.Holnap egy telefon és okosabbak leszünk.
Helló! Kell programozni, elég sok mindent. Köszönöm az alvázszámot, várom a választ, hogy jó lesz e a CIM modul, de szerintem igen, mert Németországban gyártották, Remélem jó lesz a 2002-es modellbe is.