T.Modik.
A segítségeteket kérem.
10 éve létrehoztam egy topikot : http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9180299&na_order=
mellyel az volt a célom,hogy ezt a mikrokozmoszt/BDSM/,nívós tartalommal és minőséggel mutassam be.
Szándékosan,adtam ezt as címet is neki,mert az addigiaktól más módon szándékoztam bemutatni a dolgokat.Igyekeztem kizárólag minőségi ábrázolásokkal és változatos tartalommal megtölteni,szándékosan kerülve a brutalitást és a gagyi képeket.
1 éve kénytelen voltam - megfelelő képanyag híján - beszüntetni a "kép"zelgéseimet.
Gondom a következő:
Amikor még bőszen pakolásztam,feltűnt a színen Roli0622,akinek a legtöbb oldala az egy oldal.
Már akkor is hadakoztam vele,részben a gyatra minőség,részben az egyoldalúsága okán. Töröltettem is és javasoltam is ,nyisson saját topikot,hisz elég idejue itt van már.Még szép szóval is elmagyaráztam neki,hogy bár szeretem a "csiripipitnokivakubisalival" még sem akarnék,minden nap azt és CSAKIS azt enni.
Ezután csönd volt a részéről.Most viszont észre vettem,hogy pár hónapja kisajátította a topikot és mindazt,amit én teremtettem,szétdúlja!
Értem én,hogy sokkal egyszerűbb,38000 ezer képre rászállni,mint az 1-től újra kezdeni,de akkor is pofátlanság.
Két kérésem lenne :
1.a Roli nevű "úr",ezen mostanában felpakolt képeinek törlése.
2. Ha.lehet a topik zárolása. Egy topik társamtól hallottam,hogy létezik zárt topik.
Segítségeteket előre is köszönöm:
BaaL66
p.s.: Ha már kimúlik - minőségi képek hiányában - hagy tegye méltósággal.