Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"A lestrapált, agyonhasznált szegény nősek már semmire nem jók, állandóan szervizeltetni őket, nehogy csapágyasak legyenek, az agglegények meg teljesen tudatlanok, még alapjáraton sincsenek bejáratva."
Viszont mindkettőnek megcsillogtathatod a képességeidet! Az elsőnek szerető gondoskodásod, a másodiknak meg te lehetsz a lepedő nőstényördöge!
Na?
"Esetleg egy keveset használt, jó állapotú kacér-facér talán szóba jöhetne."
Á, azokhoz nagyon kell ám kapaszkodni, mert ők még a csúcsközelben vannak! Nem elég főzni, mosni, takarítani, időnként betakargatni, kellemeset kufircolni, meg ilyen apróságok. Mindig, mindenhova el kell vinni őket: estélyre, háváj-szigetekre, meg ilyesmi. És egyedül nem engedheted sehova, mert hátha félrelép. Hidd el, a csúcspasasok fárasztóak.
a matriarchátus elmúlására még csak nem is állít semmit magyarázatként. max. annyit, hogy jött a patriarchátus. de hogy ha annyira jó volt a m. és annyira sza a p., akkor hogy sikerült... :o)
De már azt is tudattuk veled, hogy nagy valószínűséggel több férfiboszorkányt ítéltek halálra, mint nőt. S azt is, hogy egy időben divat volt, hogy Zsuzsi boszorkánynak mondja a szomszéd Katit, mert az nem adott neki tejet.
Tudom, szerinted a középkorban többmillió nőt égettek meg boszorkányként...
az objektív állítás fogalmának hogyne lenne értelme, hogyne használnák, van itt is olyan nick aki tudományfilozófiával foglalkozik, vannak tudósok is több topicban, kérdezd meg őket, majd elmondják
Hátezaz!!! A lestrapált, agyonhasznált szegény nősek már semmire nem jók, állandóan szervizeltetni őket, nehogy csapágyasak legyenek, az agglegények meg teljesen tudatlanok, még alapjáraton sincsenek bejáratva. Esetleg egy keveset használt, jó állapotú kacér-facér talán szóba jöhetne.
"ne is próbálj dönteni a világ dolgairól, de még véleményt se mondj róla. Az elképzeléseid maximálisan szubjektívek, vágyképek. Csukott szemmel jársz."
Most hogy mondod. Teliholdkor spárgát szoktam kötni a lábamra.
Nyugalom. Azt írod: "Semmi okod nincs arra hogy ne higgyél nekem"
Elmagyarázom. Sokáig olvasgattam ,ami e témában itt felmerült pro és kontra ,csak azért nem kommenteltem ,mert elég jól leírták mások.
Az elején még azt hittem Peter Blau csínytevésének következménye vagyol ,később még az is megfordult a fejemben ,hátha Forintocska csempészte be ide topikpörgetésre legújabb nikjét ,az újságírói fantáziavilágot sem vetettem el.
Még most sem igazán hiszem ,hogy egy 25 éves csajsziként írod ,de tökmindegy ,erre céloztam a hitetlenségemmel ,csak nem részleteztem.
Ittt nem veled vitatkozom ,hanem idővel fölmerültek bennem gondolatok ,amelyeket le szerettem volna a téma kapcsán írni ,mindezt a hszeiden keresztül tettem meg.
A személyed semmilyen szinten nem fontos ebben ,de az enyém sem ,kár az én elképzeléseimről feltételezéseket gyártanod.
"Tudom édes,hogy nem vagyok a legszebb lány a neten! De azt tudnod kell,hogy kedves és valódi ninfomán csaj vagyok! Engem nem érdekel az idő én imádok élvezni és élveztetni! Nekem nem csak a ........... ................ meg! Nekem nem csak a ................ ................. bele! Ezek nálam alap dolgok a szexben! Sok extra inyenc dolog van amivel megörjitem a pasikat! Ha kiváncsi vagy hívj és látogass meg."
Egy régebbi filmből villant elő a jelenet -talán Natalie Wood játszotta ,nem tudom már -a csaj ki akart békülni a hapsival ,gyötrődött a hogyanon. Egyszercsak felkapta a csipkés cuccra a bundát és átviharzott hozzá ,bekopogott ,majd édes kibékülés tanui lehettünk :)