Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"önmagában vett ellentmondás, illúzió és önbecsapás"
Önbecsapás? Mindenkinek szabadon joga van magát becsapni. Nagyon hülyének nézed te az embereket.
Ha szociálisan érzékeny vagy akkor foglalkozz inkább a szociális helyzet javításával. Azzal ugyanis megmented a nőket a gazdasági kényszer hatására történő prostituálódástól, és megőrzöd az önkéntesek önkéntességhez való jogát. Ha pedig még az emberkereskedelem ellen is harcolsz akkor minden szép és jó lesz.
"nem baj. nem féltem a méltóságomat. a tanonckázást elég sokáig nézegettük."
Nekem tulajdonképp tényleg nem baj, ha lealázod magad ezzel a bosszúcskahadjárattal. Elsajnállak egy darabig, oszt vagy fölrúglak, vagy orrbaváglak, vagy teszek rád. Több alternatíva nem létezik.
"idióta ovisjátékot játszunk mindannyian. nem tűnt még fel?"
Nem mindannyian, de már rég feltűnt. Valahol még le is dedósoztalak benneteket, és osztályismétlést is emlegettem (csak hát ugye, ami nincs belevágva a képetekbe, az mintha nem is hangzana el). Ennek ellenére folytattátok.
Nem forintocska néz benneteket hülyének. Ő csak tanonckázik. Aki általában hülyének néz benneteket, az én vagyok.
"miért ne játszhatnék én is hasonlót?"
Játszhatsz.
Csakhogy ezzel épp az a baj, hogy akkor semmi esélyed nem lesz rá, hogy különbnek képzeld magad annál, mint akit gyűlölsz. Ez egy olyan játék. Mert miközben minden elképzelhető rosszat feltételezve Forintocskáról bosszúból hasonlóvá próbálsz válni, csúnyán elsüllyedsz.
"tudom a védelmed alatt áll a Tündérke (ez sokkal, de sokkal szebb, meg izébb, mint az Arany Krumplibogár), de hát az ilyesmi engem nem szokott zavarni."
ó faszom, a szabad, önrendelkező prostinak alaptulajdonsága hogy annyi melót vállal amennyit akar. Még ha managernek dolgozik is, napi 1 melóval lazán megkeresi a havi szükségeset, kettőből pedig jól él.
A kliensekről a szöveged mérhetetlen hülyeség. Baromság. Ostobaság. Látszik, hogy közöd nincs az egészhez.
Senki nem mond le egy pillanatra sem az önrendelkezéséről. Ezt honnan veszed?
" az állítólag önmagát szabadon eladó (szerintem jelen viszonyaink között leginkább fiktív, vágyvetített és hamisan romantizált) prostituált" Ugye említettem hogy megint majmozni fogok ha személyeskedsz? Azt is mondtam, ugye, hogy ha hazugsággal vádolsz a kilétemet illetően és nem bizonyítod azt személyeskedésnek veszem? Veszélyesen közel jársz hozzá.
s hogy miért jó? fogalmam sincs róla. eddig még nem tudtam kideríteni. sokszor teljesen normális emberek játszák a hülyét. de ebben az esetben nem hiszem, hogy játékról van szó. itt is előfordulnak 1000nickes bazárit játszók - mondjuk ezt sem értem, minek kell -, de azok nem beszélgetnek.
jó lenne tudni, különösen egy bizonyos koron túli egyének esetén, hogy miért jó valakinek, ha bazári majmot játszik, még ha virtuálisan, álnéven teszi is ezt (itt most nem kizárólag forintra gondoltam, bár ebben a topicban ő csinálja)
többségében pasik veszik igénybe, ritkábban párok. Engem nő eddig összesen 2x keresett, szóval nem lehetnek túl sokan. Nem találkoztam velük, nem vállalok nőt.
Éppenséggel hihetetlenül rettegsz attól hogy közelebbről megvizsgáld, pedig felajánlottam. Úgyhogy nem hiszem el azt sem hogy bármely esetben közelebbről megvizsgálnád.
"ki éppen feladja önrendelkezését" mivan? Valaki itt sokat szívott...
nem baj. nem féltem a méltóságomat. a tanonckázást elég sokáig nézegettük. idióta ovisjátékot játszunk mindannyian. nem tűnt még fel? (mondjuk, én már unom. de forint új játékot kezdett ezzel a kussozással.) forint hülyének néz mindenkit, falkázik tanonckázik, agymosottaz. miért ne játszhatnék én is hasonlót? tudom a védelmed alatt áll a Tündérke (ez sokkal, de sokkal szebb, meg izébb, mint az Arany Krumplibogár), de hát az ilyesmi engem nem szokott zavarni.
a kiszeretést azt megköszönném! :o) (nem is tudtam, hogy belém vagy szeretve.)
olyasmiket mondtál, hogy ne akarjam veled elhitetni hogy ezmegaz. Én meg aszondom hogy nem akarom elhitetni, de amit írok az tényleg van, mint az én motivációimról, mint a körülményekről. Amúgy több vagyok mint 25. A személyem csak annyiban számít hogy élő példa vagyok egy elméleti témában. Az információim is közvetlenek, magamról, a lányokról és a kliensekről. Az forintnak a heppje hogy mindenféle életrajzi mesét talál ki rólam, neked nem kellene csinálnod.
Ne oszd nekem az észt!! Tudod kinek kellene egy bájgúnár. Még, hogy csúcspasik azok, akiknek egy olyan öreg tyúk kell, aki eltartja őket. Mi több, momentán még a képességeimmel sem akarok senkit elbűvölni.