Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
egyébként ez többeknek mániája volt korábban is, az egyik éppen egy hozzád hasonló nicket is visel (vagy épp te vagy az?), nem nem vagyok nő, férfi vagyok. férfi.
Elmondtam a véleményem. Közölte hogy hazudok. Innen hogy tovább?
Nem vagyok teljesen nünüke, érteni szoktam amit mond, nem szorulok extra magyarázatra. Az a baj, hogy az én kedvenc témámról nem azonos alappal vitatkozunk, én meg ő. Én a véleményemet nem a netről veszem. Legalább a konkrét adatokat figyelembe kellene vegye, egyébként nincs miről vitatkozni.
A párom már kérdezte erről-arról, nemes egyszerűséggel nem válaszolt neki. Kétlem hogy nekem válaszolna. A felvetéseimre tuti nem válaszol, így nem lehet vitázni.
A vitázást nem veszekedésnek értem hanem véleménycserének, érvekkel, logikával. Ez az amit nem tesz lehetővé a magatartása.
kedves vagy, de irigykedni azért nem kell. gondolom genetikai a dolog. apukámnak alig van ősz hajszála - mondjuk haja is alig van már, de hát 82 éves. :o) szóval a maradék az fekete. anyu is elég későn kezdett őszülni. gondolom, én is örököltem tőlük valami őszülésgátlót. :o))
Attól hogy a társadalom nem könnyíti meg a szülők dolgát, attól még ők felelősek a gyereknevelésért, legfeljebb elnéző velük az ember. Ha viszont nem tartják magukat felelősnek egyáltalán akkor a meglévő jogokról is mondjanak le. A szülők még mindig teljhatalommal nevelik a gyerekeiket. A nők pénzt, nem sokat, de pénzt kapnak a gyereknevelésért. Az azért nagyon gáz hogy emellé semmi felelősséget ne vállaljanak, még az ominózus ricsajdoboz ki vagy bekapcsolva tartásáért sem...
ez egész hasonló ahhoz amit magyaráztam magamnak, de eddig mégse sikerült betartanom. Akkor a legcsábítóbb, amikor amúgy se pörög a topik és mond valamit amit játszva meg lehet cáfolni. Azután belekeveredek... és most nézd meg, ugyanazt magyarázom mint már eddig vagy ötször, pedig még friss husi vagyok itt.
Oromon és Maestro olyannyira megoldották hogy már fel se járnak. Kár, ha itt lennének, könnyebb lenne.
Addig is reménykedek hogy gyakran ki fog alakulni forintfüggetlen, jó beszélgetés.
A következő alkalommal, amikor ismét előkerül a téma, ugyanazt hajtogatja."
ez egyébként nem csak rá igaz, régebben tapasztaltam már, hogy majdnem teljesen fölösleges a viták zöme, a partner úgysem nagyon fogad el semmilyen érvet, legfeljebb látszólag, később kezdi előlről.
meg hát néhány nick direkt azért van itt, hogy egy bizonyos szöveget nyomjon.