Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
hát ha ilyet tenne "értem" egy pasi, nem is tudom, mit csinálnék. szerintem sírnék. bár ilyen típusú férfit - aki képes ilyen ocsmányságot magára ölteni - biztosan nem vállalnék be hosszabb távra.
mittudomén. kérdezd forintot. egyszer mondott valami olyat, hogy a férfi is tegye csak tönkre nyugodtan a testét a terhességgel, szüléssel.
nők sem tudják kihordani - csak nagyon ritka esetben - a hasüregben tapadt terhességet. több veszélye is van a méhen kívüli terhességnek.
mindenesetre nem én vagyok az, aki ezzel a témával kapscolatban hazudtam. forint pedig elegánsan el fog siklani fölötte, maximum beírja a tőle telhető legtöbbet: KUSS! :o))
"A férfiak fontosabbnak tartják a területszerzést; nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, a történelemben melyik nemből kerültek ki a hódítók és a zsarnokok" - jelentette ki Allan Reiss..."
...akinek (lévén ő maga is férfi) a jelenség felismerése (egy új dolog felfedezése, "meghódítása") után az agyának a jutalmazásáért felelős területe mutatott jelentős aktivitást. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, a történelemben melyik nemből kerültek ki a sikeres kutatók, feltalálók, tudósok, mérnökök, zeneszerzők, művészek...
Olvastam valahol ,hogy a zigóta meg tud telepedni a férfi hasüregében is ,ugyanazokkal a mechanizmusokkal tapad meg, és növeszt magának ereket, mint a méhben dezet a férfi csak 3 hónapig képes hordani és végig veszélyeztetett. Természetesen megszülni sem tudja műtét nélkül.
Talán nem is morbid... Mért kéne egy férfinak szülnie?
Ne izgulj. Nyugisan szülhetsz. Orvosilag lehetséges. Nem kell még lyuk se neked. Majd megcsászároznak Csak arra vigyázz, hogy útközben egy kórház előtt jöjjön rád a szülési fájás.
Előzmény: (106726)
Noszóval ki hazudik??
Te kis Hazudós Krumplibogár!!
hol vannak ebben egerek? meg tudósok?
Nem kell elmenned a Mea Culpa topikba. Megelégszünk vele itt is!
hagy már. :o) én sem értem, mit akar ezzel a "szólunk neki, hogy csunyaságot csinál és más nem olyan jó hogy szól neki" dologgal. pedig már aludtam is rá egyet. :o)
pedig mecsoda hölgyietlen dolog másfél év után kiszállni a mókuskerékből! :o)
később kiderült, hogy az lehet munka, ha hasznos. Azt persze nem fejti ki hogy milyen cél érdekében az, lehet ez az emberi társadalom fejlődése, vagy a föld élővilágának a megóvása, vagy a hím csimpánzok farokméretének növelése... De egyes pasik öröme és ielégülése az nem hasznos azt már tudjuk.
"Ne izgulj. Nyugisan szülhetsz. Orvosilag lehetséges. Nem kell még lyuk se neked. Majd megcsászároznak Csak arra vigyázz, hogy útközben egy kórház előtt jöjjön rád a szülési fájás."