Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
a nickek jönnek és mennek ... attól nem tartok én. Minnél több nick nincs használatban e fórumon (és abból akad jónáhány) annál valószínűbb, hogy nincs sikerük a marketing-nél, hanem csupán "kapnak" valahonnan valami dellát . ez a logika már a mai üzleti polotikából ered . :)))
Mér ? Fiúprostik mint a tenger... Erdélyből mennek Olaszba, Svájcba, nem hallottál még ilyenről ? A férfi, ha heteró, ha homo, talál bérlukat. Csak épp nem mind keresi.
Erre mondtam, hogy a rendezők azért elég kényes kaszt, és amig nem biztos, nem feltételezem róluk, hogy vizet prédikálnak és bort isznak.
Szvsz a Zefibácsi se, de ezét mondtam, hogy őt kéne megkérdezned.
.... mint látod ... már hgyi álltal ki is akarnak moderáltatni .... :)) szóval érted a lényeget : mindenkinek van egy valakije , akinél benyalhat és töröltetheti a nem kívánt nicket. :))))
csupán az ilyenek miatt nincs igazuk azoknak, akik kiaakarnak pateroltatni innen, mert nyilvánosságra hozzák saját gyengéjüket ..... és csak ERŐVEL tudnak érvelni .... nagyon lol, komolyan :)
ezt már jeleztem, még akkor. :o) szemmel láthatólag nem olvastad. vagy nem értetted, miért írtam, hogy lehet hogy kipróbált egy-két nőt is, vagy eleinte azért, mert ezt várták tőle. :o)
értem mit akarsz mondani, itt ez megy, nincs megértésre törekvés, nincs tolerancia, csak a barát-ellenség kettősség szerint képesek értelmezni mindent egyesek, beteges. A magyar társadalom beteg. Nem mindenki, de nagyszámú ember.
Ezek taszítanak ki kitűnő nickeket maguk közül, nem akarok most konkrét nicket megnevezni:D
Nézd, ezt a Zeffirelli tudná leginkább megmondani,
de ha már engem kérdeztél, szerintem természetesen a Béláné a nyerő:)))
Mert egy meglehetősen érzékeny férfiról, aki 14 éves kora óta homoszexuálisnak érzi magát, és ebben nagyobb erkölcsi mércét lát, mint amit a társadalmak a hetero férfiaknak állitanak, nos nehezen tudom elképzelni, hogy valaha is prostinál múlatta az idejét meg a pénzét.
ha egy feminista topikban az indexen azért csapnak a faszhoz, mert nem voltam elég femministe és a buzi topikban azért, mert nem voltam eléggé buzi, akkor szerinted mit várnak a társadalomtól ? hogy mindenki legyen buzi, nő és apa egyszerre ??? :)))
mit nem lehet ezen érteni ? :)) aki buzitopikban van annak csak buzinak szabad lennie ??? :))) Ez a magyar demokrácia ? hogy a csúnyának csak szépet szabad mondani, mert másképpen nem fog foglalkozni veled ??? szerinted akkor csodálod, hogy patkakövekkel üdvözlik a buzika a menetükön ???
az index NEM a darázsfészek ... :)) hanem inkább itt van a legtöbb felhajtott darázs :))
olyan komolyan nem lehet tartani az indexet,hogy a buzik jogaiért pofáznak, holott az még egy tisztességes nő-férfi kapcsolatban a nőnek sincs meg. a problémák jóval nagyobbak, mintahogyan ezt egy ilyen fórumban némelyik látja. választ tehát innen nem is lehet elvárni ...
Persze, de speciel noname-mel többen is beszéltünk, valaki személyesen is találkozott vele, szerintem egy intelligens, kicsit túlságosan is férfias agyú és gyakorlatias nő, aki szerint a szopás nem a prostiság, hanem a három műszak a csavargyárban minimálbérért.
Forint meg egy buta nő, mert - ha elvétve is, természetesen - de ilyen is előfordul a nők között :-)
Viola Zoltán egy hímnemű forintocska, keress rá a neten. Főként a nők felsőbbrendűségéről írt mulattató sorokat, de társadalmi elméletei mellett sem mehetünk el hangos kacaj nélkül.