Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
valami hasonlót gondoltam én is, csak már félek, mert eccercsak előugrik a bokor mügül a topikanyó védezlemzője és jól fejbecsap a bunkósbotjával, ahogy szokta volt:)
itt az értelmes társalgás akkor bír folyományba kerülni, ha a fent említettek véletlenül alusznak kicsinyt, vagy egyéb fontos teendőik vannak, sajnos, ez tény, nem tévhit
amúgy baromira nem értem, mi volt az én belépőmben annyira felháborító, hogy topikanyó ezzel próbál engem revolverezni, asszem, azt kérdeztem, miért nem tenni próbálnak valamit ott, ahol lehetne is
no, de nem fogok én itt fecserészni, beszélgessünk inkább a feminizmusról
engem a férjem mindig lesegített a villanyostól, amíg azzal jártunk, rám segítette a kabátomat, kinyitotta előttem az ajtót és kivette a kezemből a cuccot, ha elém jött
a gyrekeim is ezt csunálják, mert ezt látták, így szocialzálódtak ebben a mocskos patriarchális világban
most akasszam föl magam, mert nekem ez így természetes?????
sőt, alkalmanként egy-egy szál rózsát is kaptam, meg még mai kapok, ha épp úgy adódik, de nekem így kerek a világ és boldog vagyok, hogy nő vagyok és a világ nőként kezel
bocs, hosszú lett, de szeretk arra érdemes emberekhez intézni szózatot:))))
A topiknyitónak nincsen semmilyen különös előjoga, legfeljebb a modik neki jobban elnézik az enyhe offolást, és - jó esetben - pátyolgatja, terelgeti a topik folyását a téma mentén. Egy olyan topikanya viszont, aki rendszeresen rombolja, szétoffolja és szétcseteli a saját topikját, akit már a moderákok is kivágtak innen szégyenszemre - nos, egy ilyen, nem igazán empatikus és felelősségteljes topikanya, az örüljön csendben a topikja népszerűségének, mert nem ő tartja életben, hanem az ő ténykedése ellenére folyik értelmes társalgás is.
áááá, ezen ne aggódj, topukanyu és barátnéja órákon át képesek fecserészni, csak eccer tiltották ki kicsit őket:)) amúgy is egy feminista topikba bele kell, hogy férjen, ha hgyike féltékeny természetéről társalgunk:)))))
Mi csak lecsapjuk a magas labdát, amit felkínálsz. Érdemben vitatkozni veled úgysem lehet, hát legalább szórakozunk a butaságaidon. Máskor gondold át jobban, mit írsz. Rambó kolléga írt egy idézetet. Idézőjelben, a forrás feltüntetésével. Te erre írtad neki azt, hogy ez az idézet pont ide illik. Logikusan adódott a következtetés, hogy végre elkezdted gyakorolni az önkritikát, és ennek eredményét olvashattuk. Hát honnan sejthettem volna, hogy csak nem tudsz egyértelműen fogalmazni? :-)
Ami pedig a szemmel látható tényeket illeti, eddig mindről az derült ki (homoszexuálisok aránya, női-férfi IQ eloszlása, családon belüli erőszak, nők lehetősége egyetemi és esélyegyenlőség-bizottsági helyekre, stb.), hogy a tények épen, hogy ellentmondanak annak, amit te hajtogatsz. De csak folytasd nyugodtan, igazán örömmel olvassuk.
Amúgy pedig, idézet egy régi filmből: "- Miért ugratjátok annyit azt a kis majmot? - Miért is? Hát mert kicsi. És mert majom. És mert ugrik!"
Szil Péter - ha minden igaz, ami a linken van - csalást követett el, minimum felbujtóként, így - amellett, hogy seggfej - köztörvényes bűnöző is egyben. Gratulálok neki ezúton is. Pszichoterapeuta érettségivel... MUHAHA! Ugyanúgy vissza kellene fizetniük a femináci célokra felvett zsetont, mint Zuschlag Jánoséknak!
ha ilyeneket beszósz, lekközelebb csak virágot kapsz. oszt lehecc vegetárius! :o)))) perme nagyon kihúzza magát - most jól megmondta a hímsoviniszta pasijának! :o)))
Mi se hittük volna, de hát ha ugrik, mi ugratjuk... A majomugratás amúgy régi népi hagyomány, az újév és szilveszter közötti napokon a legények kipödrik bajuszukat, és banánokat dobálnak a falu szélén éldegélő kismajomnak. Az meg ugrik érte, hiszen azér' majom.
"Nem a bal kezedet vakarod te sem, ha jobb viszket."
:o)) hát megint jó példát hoztál. az akupresszúrában például ha a jobb karon, a könyökön sérülések vannak, de a jobb könyököt kellene kezelni, akkor a bal könyököt kezeljük.