Keresés

Részletes keresés

maestro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109119
"énisénis kérek ilyet!!! Léééécciiiiiiii"

Az csak agymosottaknak jár, a neve Udvarias Feminista Emlékplakett. A rajta lévő betűk egy ősi matriarchális jelmondat rövidítése: "Kollegina, Utadon Siker Sokasodjon!". Csak igazi feministák kapják, mint pl. a derék högyi kollegina.
Előzmény: noname.blogger (109107)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109118

Tele van vele a net magyar narancs, hvg, sulinet..., egésszen döbbenetes.

Miközben egy műélvező kókler rábizonyított hazugsággal, és klinikai gyakorlatára hivatkozva érvel, azt használja mankóul szakemberekkel szemben.

Komolyan kifordul a belem.

Előzmény: kerdojel (109115)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109117
ugye?
perme szerényen mosolyog
Előzmény: Törölt nick (108912)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109115
Túl sokszor került elő a neve érvként ahhoz, hogy könnyen elengedjék.
Előzmény: Miki Belucsi (109113)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109114
neked is boldog új évet.
Rég láttalak errefelé :)
Előzmény: maestro (108889)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109113

A link szerint vagy nemzetközi összeesküvés áldozata vagy hazudik.

Harmadik lehetőség a qvalitásaira tekintve, hogy a 4-es 6 os villamos.

Ne kezd el védeni, mert az ilyenek miatt tesztek két lépést hátra, és kerül az "ügyetek" szopóágra!

Az egyetlen megoldás amit a prostitucio.hu is csinált, hogy  töredelmessen leírt mindent és mea culpázott.

Teljes elhiteltelenedéssel fizettek ha az ilyen egereket nem basszátok ki magatok közül önként és dalolva, abszolút következetessen és szigorral.

Előzmény: forintocska (109108)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109111
Jójó, de hol van azokon 1500-as centriprogram ??? :)))
Előzmény: noname.blogger (109109)
árpádvér Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109110

Nagyon jól tudod, hogy nálunk kb. 10% a női képviselők aránya. Ugyanakkor a sztereotípiák miatt a nők nem kerülhetnek be a T. házba.

50% fölött van a női szavazók aránya. Ha fontos lenne nektek, létrehoznátok a feminista pártot, és meglenne a kívánt arány.

Ja, hogy ez nem fontos a nőknek? Akkor meg minek erőlködsz...

Előzmény: forintocska (109100)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109109
A régi fajta, huszonsok éves mosógépek pont alkalmas magasságúak egy 170 centi körüli pasinak :DD
Előzmény: dalibaba (108851)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109107
énisénis kérek ilyet!!! Léééécciiiiiiii
én is különleges akarok lenni...
Előzmény: forintocska (108849)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109106
lehet, hogy elmegyek megnézni:))))))
már úgyis rég jártam arra:)
Előzmény: Törölt nick (109103)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109105
Volt már korszakom, hogy napi 3-4 órát töltöttem játékkal. Stratégiai játékkal. Ha veszítettem, igen agresszívvé váltam :o))
Előzmény: Szótér (108834)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109104

valami hasonlót gondoltam én is, csak már félek, mert eccercsak előugrik a bokor mügül a topikanyó védezlemzője és jól fejbecsap a bunkósbotjával, ahogy szokta volt:)

itt az értelmes társalgás akkor bír folyományba kerülni, ha a fent említettek véletlenül alusznak kicsinyt, vagy egyéb fontos teendőik vannak, sajnos, ez tény, nem tévhit

Hello, Csipkefa. Legutóbb  megbeszéltük, hogy NEM emlegetjük egymást.

Amit azóta én be is tartottam, noha írtam ide párszázszor. Látom, te sehogysem vagy képes erre, holott akkor világosan  megigérted.

Kábé úgy félsz te tőlem, mint én a Zirgalmatlan nővérkétől:) Olyan izgi rettegni tőle, juj, mikor ugrik elő a korbácsával a bokorból... De közben azért még leírod a második mondatot is, márcsak merő félelemből, ugye ?

Látom, egyéb topikokon lassan már csaknem olyan népszerű vagy, mint műfasz az apácakolostorban / ööö...  mielőtt még mocskosszájúnak titulálsz, ezt a feminista beütésű remek hasonlatot a Most és mindörökkéből idéztem,

csak itt, csak neked  :)))

Előzmény: csipkefa (109088)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109102
gondolom mert szeretne... ugyanazért "kellene" egy férfinak szülnie mint egy nőnek. Azaz aki szülni akar, férfi vagy nő, majd megindokolja magának hogy miért.
Előzmény: Szótér (108822)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109101
ez most kicsit emlékeztet arra, hogy a lányocskám balkezes, apósom, ronda hímsovi (télleg az volt) elkezdte neki mondani, hogy a "szép" kezével, meg ilyenek, no én anyatigrisként kikelve magamból védelmeztem gyerkekem balkezességét, holott addig még sosem találkoztam balkezességgel családilag, de hallottam már akkoriban, hogy mivel járhat az erőszakos átszoktatás, lányom minden kereatív és művészi tevékenységet felsőfokon végez, lehet, ha erőszakosan átszoktatódik, szerencsétlen feminista lenne

ma ő is boldogan éli meg női mivoltát 3 gyerekkel, egy olyan férjjel, akinek nem ciki, ha az asszony épp jobban keres, de az sem, ha éppen nem
semmit nem lehet erőszakkal rákényszeríteni értelmes emberekre

persze vannak olyanok, akik igénylik azt, hogy rájuk parancsoljanak, hogy ők valójában mit is akarnak, de az ilyen emberekből általános érvényű következtetéseket levonni botorság lenne

no, elfogyott a borom, cigim, erőm, jóccakát a népeknek, topikanyó meg hadd rakja be az általa annyira szeretett beköszöntőmet, ma is vállalom az abban írottakat
több köze van a feminizmushoz, meg ehhez a topikhoz, mint a tejes ködös tündéres-angyalos hazug mázesmázhoz

mindenkinek ízlése szerint
Előzmény: maestro (109099)
maestro Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109099
Szerintem ne rágódj ezen, a majomnak dobj egy banánt és ne foglalkozz vele többet, mint amit megérdemel.

A feministák azt állítják, hogy ezek az udvariassági gesztusok üres formaságok, és csak leplezik a nők intézményesített elnyomását. Tehát, amikor a férjed udvarias volt veled, akkor igazából elnyomott téged. És ezt tanulták a gyerekeid is. Igazi udvariasságot leginkább feministáktól lehet tanulni, ők természetükből fakadóan udvariasak minden nővel, és - mivel az egyenjogúság hívei - ugyanígy minden férfival is. Kár, hogy nem ismerek igazi feministát, úgyhogy az udvariasságnak továbbra is híjával maradunk.

"de nekem így kerek a világ és boldog vagyok, hogy nő vagyok és a világ nőként kezel"

Volt egy olyan elméletem, hogy a feministák egy része a férfias agyú nők közül kerül ki, akik - éppen ellenkezőleg - nem boldogok, hogy nők és hogy a világ nőként kezeli őket. Magukból kiindulva úgy látják, hogy a nőket semmi indoka nincs másként kezelni. Ez vicces, mert rájuk esetleg valóban igaz ez, de csak azt bizonyítják, hogy ők a kivételek, és egy normális, átlagos nő ettől még nem akarja az ő útjukat járni.

Tényleg úgy van ez a világban, mint az ember két kezével: a kettő együtt ad egy működőképes egészet, és ha mindegyiket arra használják, amire való, akkor teljes az élet. Aki meg valami tévesen értelmezett egyenlősdi szellemében fél óránként fordítva fogja a kezében a gitárt, hogy mindkét keze egyformán fogjon le és pengessen, azt hamar kifütyüli a közönség...
Előzmény: csipkefa (109088)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109096
nahallod, Aragornt meglátom, elolvadok:)))
már csak hgyi-vel kell bíbelődnöm kicsit:)))
Előzmény: Törölt nick (109095)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109093
kiskirályfi, hány éves is vagy????

már nem kéne hinned a mesékben:))
Előzmény: maestro (109090)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109091
Úgy általában én is, de a konkrét esetre nézve érthető, miért nem teszik: az önéletrajzot befogadó pályázó szívná meg helyette...
Előzmény: [virgo] (109081)
maestro Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109090
Az magyarázat volt, hátha végre megérted :-(
Előzmény: forintocska (109087)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109088
nagyon szívesen:)))))

valami hasonlót gondoltam én is, csak már félek, mert eccercsak előugrik a bokor mügül a topikanyó védezlemzője és jól fejbecsap a bunkósbotjával, ahogy szokta volt:)

itt az értelmes társalgás akkor bír folyományba kerülni, ha a fent említettek véletlenül alusznak kicsinyt, vagy egyéb fontos teendőik vannak, sajnos, ez tény, nem tévhit

amúgy baromira nem értem, mi volt az én belépőmben annyira felháborító, hogy topikanyó ezzel próbál engem revolverezni, asszem, azt kérdeztem, miért nem tenni próbálnak valamit ott, ahol lehetne is

no, de nem fogok én itt fecserészni, beszélgessünk inkább a feminizmusról

engem a férjem mindig lesegített a villanyostól, amíg azzal jártunk, rám segítette a kabátomat, kinyitotta előttem az ajtót és kivette a kezemből a cuccot, ha elém jött

a gyrekeim is ezt csunálják, mert ezt látták, így szocialzálódtak ebben a mocskos patriarchális világban

most akasszam föl magam, mert nekem ez így természetes?????

sőt, alkalmanként egy-egy szál rózsát is kaptam, meg még mai kapok, ha épp úgy adódik, de nekem így kerek a világ és boldog vagyok, hogy nő vagyok és a világ nőként kezel

bocs, hosszú lett, de szeretk arra érdemes emberekhez intézni szózatot:))))
Előzmény: maestro (109086)
maestro Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109086
Köszönöm a bizalmat :-)

A topiknyitónak nincsen semmilyen különös előjoga, legfeljebb a modik neki jobban elnézik az enyhe offolást, és - jó esetben - pátyolgatja, terelgeti a topik folyását a téma mentén. Egy olyan topikanya viszont, aki rendszeresen rombolja, szétoffolja és szétcseteli a saját topikját, akit már a moderákok is kivágtak innen szégyenszemre - nos, egy ilyen, nem igazán empatikus és felelősségteljes topikanya, az örüljön csendben a topikja népszerűségének, mert nem ő tartja életben, hanem az ő ténykedése ellenére folyik értelmes társalgás is.

Dióhéjban ennyit.
Előzmény: csipkefa (109071)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109085
áááá, ezen ne aggódj, topukanyu és barátnéja órákon át képesek fecserészni, csak eccer tiltották ki kicsit őket:))
amúgy is egy feminista topikba bele kell, hogy férjen, ha hgyike féltékeny természetéről társalgunk:)))))

Előzmény: Aragorn (109084)
Aragorn Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109084

Én is. :)

Csak ki ne tiltsanak OFF-ért egy ilyen komoly és fegyelmezett topikból. :))))))

Előzmény: csipkefa (109080)
maestro Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109082
"A topikot én nyitottam. Tehát aki ide írkál az nekem ugrál."

Álmodik a nyomor... A topikot valóban te nyitottad. És te is ugrálsz benne, néha rázod a rácsot is, a népek meg csak röhögni járnak ide.

Emlékeztetőül, az ősidőkből, egy neked írt hozzászólásom, ami azóta mit sem vesztett aktualitásából:

maestro válasz | megnéz 2007.07.23 19:28:31 © (6310)
"Viszont, ez egy elég jó példa arra, hogy ti hogyan próbáljátok a szemmel látható tényeket kifacsarni, letagadni, meghamisítani."

Mi csak lecsapjuk a magas labdát, amit felkínálsz. Érdemben vitatkozni veled úgysem lehet, hát legalább szórakozunk a butaságaidon. Máskor gondold át jobban, mit írsz. Rambó kolléga írt egy idézetet. Idézőjelben, a forrás feltüntetésével. Te erre írtad neki azt, hogy ez az idézet pont ide illik. Logikusan adódott a következtetés, hogy végre elkezdted gyakorolni az önkritikát, és ennek eredményét olvashattuk. Hát honnan sejthettem volna, hogy csak nem tudsz egyértelműen fogalmazni? :-)

Ami pedig a szemmel látható tényeket illeti, eddig mindről az derült ki (homoszexuálisok aránya, női-férfi IQ eloszlása, családon belüli erőszak, nők lehetősége egyetemi és esélyegyenlőség-bizottsági helyekre, stb.), hogy a tények épen, hogy ellentmondanak annak, amit te hajtogatsz. De csak folytasd nyugodtan, igazán örömmel olvassuk.

Amúgy pedig, idézet egy régi filmből:
"- Miért ugratjátok annyit azt a kis majmot?
- Miért is? Hát mert kicsi. És mert majom. És mert ugrik!"
Előzmény: forintocska (109066)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109081
Azon csodálkozom hogy még nem perelte be senki.
Előzmény: Törölt nick (109068)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109080
ha nincs, írj a gmailosra, majd figyelem

amúgy nagyon örülök, hogy látlak, főleg itt
:)))))))))))

Előzmény: Aragorn (109079)
Aragorn Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109079
Akkor majd azon írok. Ha megvan. Nem biztos...
Előzmény: csipkefa (109077)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109078
:-DDDDDDDDDD
Előzmény: forintocska (109066)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109077
ok, vigyázok, hgyi-től én is félek, főleg, ha kitör rajta a féltékenység:))))

az a gmailos lehetett, sajnálom, azt csak kettőtöknek tartottam fenn, Nekd és az Első Tisztnek:(((

a yahoo-som viszont aktívan éli világát
Előzmény: Aragorn (109074)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!