Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Az csak agymosottaknak jár, a neve Udvarias Feminista Emlékplakett. A rajta lévő betűk egy ősi matriarchális jelmondat rövidítése: "Kollegina, Utadon Siker Sokasodjon!". Csak igazi feministák kapják, mint pl. a derék högyi kollegina.
valami hasonlót gondoltam én is, csak már félek, mert eccercsak előugrik a bokor mügül a topikanyó védezlemzője és jól fejbecsap a bunkósbotjával, ahogy szokta volt:)
itt az értelmes társalgás akkor bír folyományba kerülni, ha a fent említettek véletlenül alusznak kicsinyt, vagy egyéb fontos teendőik vannak, sajnos, ez tény, nem tévhit
Hello, Csipkefa. Legutóbb megbeszéltük, hogy NEM emlegetjük egymást.
Amit azóta én be is tartottam, noha írtam ide párszázszor. Látom, te sehogysem vagy képes erre, holott akkor világosan megigérted.
Kábé úgy félsz te tőlem, mint én a Zirgalmatlan nővérkétől:) Olyan izgi rettegni tőle, juj, mikor ugrik elő a korbácsával a bokorból... De közben azért még leírod a második mondatot is, márcsak merő félelemből, ugye ?
Látom, egyéb topikokon lassan már csaknem olyan népszerű vagy, mint műfasz az apácakolostorban / ööö... mielőtt még mocskosszájúnak titulálsz, ezt a feminista beütésű remek hasonlatot a Most és mindörökkéből idéztem,
gondolom mert szeretne... ugyanazért "kellene" egy férfinak szülnie mint egy nőnek. Azaz aki szülni akar, férfi vagy nő, majd megindokolja magának hogy miért.
ez most kicsit emlékeztet arra, hogy a lányocskám balkezes, apósom, ronda hímsovi (télleg az volt) elkezdte neki mondani, hogy a "szép" kezével, meg ilyenek, no én anyatigrisként kikelve magamból védelmeztem gyerkekem balkezességét, holott addig még sosem találkoztam balkezességgel családilag, de hallottam már akkoriban, hogy mivel járhat az erőszakos átszoktatás, lányom minden kereatív és művészi tevékenységet felsőfokon végez, lehet, ha erőszakosan átszoktatódik, szerencsétlen feminista lenne
ma ő is boldogan éli meg női mivoltát 3 gyerekkel, egy olyan férjjel, akinek nem ciki, ha az asszony épp jobban keres, de az sem, ha éppen nem semmit nem lehet erőszakkal rákényszeríteni értelmes emberekre
persze vannak olyanok, akik igénylik azt, hogy rájuk parancsoljanak, hogy ők valójában mit is akarnak, de az ilyen emberekből általános érvényű következtetéseket levonni botorság lenne
no, elfogyott a borom, cigim, erőm, jóccakát a népeknek, topikanyó meg hadd rakja be az általa annyira szeretett beköszöntőmet, ma is vállalom az abban írottakat több köze van a feminizmushoz, meg ehhez a topikhoz, mint a tejes ködös tündéres-angyalos hazug mázesmázhoz
Szerintem ne rágódj ezen, a majomnak dobj egy banánt és ne foglalkozz vele többet, mint amit megérdemel.
A feministák azt állítják, hogy ezek az udvariassági gesztusok üres formaságok, és csak leplezik a nők intézményesített elnyomását. Tehát, amikor a férjed udvarias volt veled, akkor igazából elnyomott téged. És ezt tanulták a gyerekeid is. Igazi udvariasságot leginkább feministáktól lehet tanulni, ők természetükből fakadóan udvariasak minden nővel, és - mivel az egyenjogúság hívei - ugyanígy minden férfival is. Kár, hogy nem ismerek igazi feministát, úgyhogy az udvariasságnak továbbra is híjával maradunk.
"de nekem így kerek a világ és boldog vagyok, hogy nő vagyok és a világ nőként kezel"
Volt egy olyan elméletem, hogy a feministák egy része a férfias agyú nők közül kerül ki, akik - éppen ellenkezőleg - nem boldogok, hogy nők és hogy a világ nőként kezeli őket. Magukból kiindulva úgy látják, hogy a nőket semmi indoka nincs másként kezelni. Ez vicces, mert rájuk esetleg valóban igaz ez, de csak azt bizonyítják, hogy ők a kivételek, és egy normális, átlagos nő ettől még nem akarja az ő útjukat járni.
Tényleg úgy van ez a világban, mint az ember két kezével: a kettő együtt ad egy működőképes egészet, és ha mindegyiket arra használják, amire való, akkor teljes az élet. Aki meg valami tévesen értelmezett egyenlősdi szellemében fél óránként fordítva fogja a kezében a gitárt, hogy mindkét keze egyformán fogjon le és pengessen, azt hamar kifütyüli a közönség...
valami hasonlót gondoltam én is, csak már félek, mert eccercsak előugrik a bokor mügül a topikanyó védezlemzője és jól fejbecsap a bunkósbotjával, ahogy szokta volt:)
itt az értelmes társalgás akkor bír folyományba kerülni, ha a fent említettek véletlenül alusznak kicsinyt, vagy egyéb fontos teendőik vannak, sajnos, ez tény, nem tévhit
amúgy baromira nem értem, mi volt az én belépőmben annyira felháborító, hogy topikanyó ezzel próbál engem revolverezni, asszem, azt kérdeztem, miért nem tenni próbálnak valamit ott, ahol lehetne is
no, de nem fogok én itt fecserészni, beszélgessünk inkább a feminizmusról
engem a férjem mindig lesegített a villanyostól, amíg azzal jártunk, rám segítette a kabátomat, kinyitotta előttem az ajtót és kivette a kezemből a cuccot, ha elém jött
a gyrekeim is ezt csunálják, mert ezt látták, így szocialzálódtak ebben a mocskos patriarchális világban
most akasszam föl magam, mert nekem ez így természetes?????
sőt, alkalmanként egy-egy szál rózsát is kaptam, meg még mai kapok, ha épp úgy adódik, de nekem így kerek a világ és boldog vagyok, hogy nő vagyok és a világ nőként kezel
bocs, hosszú lett, de szeretk arra érdemes emberekhez intézni szózatot:))))
A topiknyitónak nincsen semmilyen különös előjoga, legfeljebb a modik neki jobban elnézik az enyhe offolást, és - jó esetben - pátyolgatja, terelgeti a topik folyását a téma mentén. Egy olyan topikanya viszont, aki rendszeresen rombolja, szétoffolja és szétcseteli a saját topikját, akit már a moderákok is kivágtak innen szégyenszemre - nos, egy ilyen, nem igazán empatikus és felelősségteljes topikanya, az örüljön csendben a topikja népszerűségének, mert nem ő tartja életben, hanem az ő ténykedése ellenére folyik értelmes társalgás is.
áááá, ezen ne aggódj, topukanyu és barátnéja órákon át képesek fecserészni, csak eccer tiltották ki kicsit őket:)) amúgy is egy feminista topikba bele kell, hogy férjen, ha hgyike féltékeny természetéről társalgunk:)))))
Mi csak lecsapjuk a magas labdát, amit felkínálsz. Érdemben vitatkozni veled úgysem lehet, hát legalább szórakozunk a butaságaidon. Máskor gondold át jobban, mit írsz. Rambó kolléga írt egy idézetet. Idézőjelben, a forrás feltüntetésével. Te erre írtad neki azt, hogy ez az idézet pont ide illik. Logikusan adódott a következtetés, hogy végre elkezdted gyakorolni az önkritikát, és ennek eredményét olvashattuk. Hát honnan sejthettem volna, hogy csak nem tudsz egyértelműen fogalmazni? :-)
Ami pedig a szemmel látható tényeket illeti, eddig mindről az derült ki (homoszexuálisok aránya, női-férfi IQ eloszlása, családon belüli erőszak, nők lehetősége egyetemi és esélyegyenlőség-bizottsági helyekre, stb.), hogy a tények épen, hogy ellentmondanak annak, amit te hajtogatsz. De csak folytasd nyugodtan, igazán örömmel olvassuk.
Amúgy pedig, idézet egy régi filmből: "- Miért ugratjátok annyit azt a kis majmot? - Miért is? Hát mert kicsi. És mert majom. És mert ugrik!"