Keresés

Részletes keresés

maestro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109133
"Tele van vele a net magyar narancs, hvg, sulinet..., egésszen döbbenetes."

De hogyhogy csak most kapott ekkora nyilvánosságot? Hiszen már hónapokkal ezelőtt is tudtuk, hogy szp egy kókler, hogy nem pszchoterapeuta, hanem csak egy megélhetéso jogvédő.
Előzmény: Miki Belucsi (109118)
maestro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109131
"Mivel oda zömében értelmes feminista nők irkálnak, természetes, hogy többre értékelték ott az Emese gondolatait, mint a te buta kötözködésedet."

Már megint ez a fránya valóságérzékelés és -értékelés... A zömében értelmes feminista nőknek ugyanúgy púp a hátukon ott a veled egy kategóriába eső, femináci, ostoba Emese, mint nekünk itt te vagy. Csak ott van még pár 'hangos hülye', aki kiáll mellette és akinek ciki a hülyékkel egy platformon lenni, az csak halkan meri elrebegni az ellenvetéseit. Ebből lett elegem, többet vártam tőlük és csalódtam bennük. Meg az általános világ- és férfiutálatból. Itt több a pozitív beállítottságú ember, azt az egy-két hülyét elviseljük.
Előzmény: forintocska (109129)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109130
mint tudjuk, az önkéntes prostik gonosz bűnözők, istentől és embertől elrugaszkodott népség. Mert tudniuk kell hogy kétféle út van: vagy kényszerített áldozatok vagy a szexipar hiénái akik megcsúfolják és sárba tiporják tevékenységükkel a női nemet .
Vagymi.
Előzmény: hgyi (109050)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109128
Akkor olvasd újra a belinkelt írást. Az is benne van, hogy egy szervezet vezetője Sz.P. nemlétező pszichoterapeutai végzettségére is alapozva felvett 50 millió (ha jól emlékszem, de az összeg most nem fontos) állami támogatást. Sz.P. hazugsága miatt tette mindezt jogtalanul. Azaz Sz.P. bűntettes. Oszt jónapot. 
Előzmény: forintocska (109121)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109127
Tuti, hogy fedi, különben az a nyavalyás kis patkány perelt volna. Mert neki nincs vesztenivalója.
Előzmény: forintocska (109108)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109126

És az, hogy érvei hazugságon alapulnak az nem számít nálad?

Gondolok itt a klinikai gyakorlatára történt hivatkozására például.

Az nem is zavar, hogy gondolkodása azon az áron egyezik esetleg a tiéddel, hogy hazudik?

Ha pedig hazudik akkor honnan tudod, hogy tényleg, valójában úgy gondolkodik ahogy te és nem csak vaker valamit, hogy hasson rád, mert valamilyen célja van vele, lásd Rajnai Attila megélhetéei nőszervezetekről írt írását, miközben egy értelmiségi hulladék?

És végezetül nem találod cikinek, hogy te aki a nemek egyenjoguságáért állsz ki, olyan szintű, érzelmi jellegű befolyásolhatóságról teszel tanúságot ami a minimális szinten gondolkodó fejébe is szöget üt a nemek különbözőségének kérdéseivel kapcsolatban?:D

Nem véletlenül fogalmaztam ilyen bonyolultan, nem akarlak megsérteni.:DDD

kerdojel Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109125
Figyeld meg, amíg dalibaba másként nem rendelkezik, addig forintocska védeni fogja.:)
Előzmény: Miki Belucsi (109118)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109124
ki a fene akarna ilyen nőket a vezetésbe, akik itt a maguk által feminizmusnak nevezett eszméket képviselik???
én biztos nem!

meg olyanokat sem, akik nem értenek a focihoz, de semmi egyébhez sem, legfeljebb a kalapokhoz

rá kéne jönni végre, hogy jobban jár az emberiség, a társadalom, sőt, a nők is, ha mindenki azt csinálja, amiben a legjobb

pl. nem a férfiaktól várjuk, hogy gyereket szüljenek

Előzmény: árpádvér (109110)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109123
Elolvastam pár írását. És az a meglátásom, hogy az számít.

Hazudik, tehát megfelel?:D
maestro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109122
Jaja, mással foglalkoztam az ünnepek alatt.

Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e ennyit foglalkozni a feminizmussal. A tűsarokból teljesen kiábrándultam, mióta a többség kiállt a helyi forintocska mellett, feladtam és ott is hagytam őket, reménytelenek.

Itt viszont legalább a társaság jó, azért nagy dolog, hogy férfi létemre egyenrangú lehetek a női feministákkal, igyekszem is jó tanoncka lenni. De legalább is, jól szórakozni :-)))
Előzmény: noname.blogger (109114)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109120
...és eme állapotuk folytán nagyon határozottan és kitartóan képviselik az érdekeiket, teellened. De majd te elmondod nekik, hogy
Előzmény: forintocska (109116)
maestro Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109119
"énisénis kérek ilyet!!! Léééécciiiiiiii"

Az csak agymosottaknak jár, a neve Udvarias Feminista Emlékplakett. A rajta lévő betűk egy ősi matriarchális jelmondat rövidítése: "Kollegina, Utadon Siker Sokasodjon!". Csak igazi feministák kapják, mint pl. a derék högyi kollegina.
Előzmény: noname.blogger (109107)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109118

Tele van vele a net magyar narancs, hvg, sulinet..., egésszen döbbenetes.

Miközben egy műélvező kókler rábizonyított hazugsággal, és klinikai gyakorlatára hivatkozva érvel, azt használja mankóul szakemberekkel szemben.

Komolyan kifordul a belem.

Előzmény: kerdojel (109115)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109117
ugye?
perme szerényen mosolyog
Előzmény: Törölt nick (108912)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109115
Túl sokszor került elő a neve érvként ahhoz, hogy könnyen elengedjék.
Előzmény: Miki Belucsi (109113)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109114
neked is boldog új évet.
Rég láttalak errefelé :)
Előzmény: maestro (108889)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109113

A link szerint vagy nemzetközi összeesküvés áldozata vagy hazudik.

Harmadik lehetőség a qvalitásaira tekintve, hogy a 4-es 6 os villamos.

Ne kezd el védeni, mert az ilyenek miatt tesztek két lépést hátra, és kerül az "ügyetek" szopóágra!

Az egyetlen megoldás amit a prostitucio.hu is csinált, hogy  töredelmessen leírt mindent és mea culpázott.

Teljes elhiteltelenedéssel fizettek ha az ilyen egereket nem basszátok ki magatok közül önként és dalolva, abszolút következetessen és szigorral.

Előzmény: forintocska (109108)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109111
Jójó, de hol van azokon 1500-as centriprogram ??? :)))
Előzmény: noname.blogger (109109)
árpádvér Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109110

Nagyon jól tudod, hogy nálunk kb. 10% a női képviselők aránya. Ugyanakkor a sztereotípiák miatt a nők nem kerülhetnek be a T. házba.

50% fölött van a női szavazók aránya. Ha fontos lenne nektek, létrehoznátok a feminista pártot, és meglenne a kívánt arány.

Ja, hogy ez nem fontos a nőknek? Akkor meg minek erőlködsz...

Előzmény: forintocska (109100)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109109
A régi fajta, huszonsok éves mosógépek pont alkalmas magasságúak egy 170 centi körüli pasinak :DD
Előzmény: dalibaba (108851)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109107
énisénis kérek ilyet!!! Léééécciiiiiiii
én is különleges akarok lenni...
Előzmény: forintocska (108849)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109106
lehet, hogy elmegyek megnézni:))))))
már úgyis rég jártam arra:)
Előzmény: Törölt nick (109103)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109105
Volt már korszakom, hogy napi 3-4 órát töltöttem játékkal. Stratégiai játékkal. Ha veszítettem, igen agresszívvé váltam :o))
Előzmény: Szótér (108834)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109104

valami hasonlót gondoltam én is, csak már félek, mert eccercsak előugrik a bokor mügül a topikanyó védezlemzője és jól fejbecsap a bunkósbotjával, ahogy szokta volt:)

itt az értelmes társalgás akkor bír folyományba kerülni, ha a fent említettek véletlenül alusznak kicsinyt, vagy egyéb fontos teendőik vannak, sajnos, ez tény, nem tévhit

Hello, Csipkefa. Legutóbb  megbeszéltük, hogy NEM emlegetjük egymást.

Amit azóta én be is tartottam, noha írtam ide párszázszor. Látom, te sehogysem vagy képes erre, holott akkor világosan  megigérted.

Kábé úgy félsz te tőlem, mint én a Zirgalmatlan nővérkétől:) Olyan izgi rettegni tőle, juj, mikor ugrik elő a korbácsával a bokorból... De közben azért még leírod a második mondatot is, márcsak merő félelemből, ugye ?

Látom, egyéb topikokon lassan már csaknem olyan népszerű vagy, mint műfasz az apácakolostorban / ööö...  mielőtt még mocskosszájúnak titulálsz, ezt a feminista beütésű remek hasonlatot a Most és mindörökkéből idéztem,

csak itt, csak neked  :)))

Előzmény: csipkefa (109088)
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109102
gondolom mert szeretne... ugyanazért "kellene" egy férfinak szülnie mint egy nőnek. Azaz aki szülni akar, férfi vagy nő, majd megindokolja magának hogy miért.
Előzmény: Szótér (108822)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.04 0 0 109101
ez most kicsit emlékeztet arra, hogy a lányocskám balkezes, apósom, ronda hímsovi (télleg az volt) elkezdte neki mondani, hogy a "szép" kezével, meg ilyenek, no én anyatigrisként kikelve magamból védelmeztem gyerkekem balkezességét, holott addig még sosem találkoztam balkezességgel családilag, de hallottam már akkoriban, hogy mivel járhat az erőszakos átszoktatás, lányom minden kereatív és művészi tevékenységet felsőfokon végez, lehet, ha erőszakosan átszoktatódik, szerencsétlen feminista lenne

ma ő is boldogan éli meg női mivoltát 3 gyerekkel, egy olyan férjjel, akinek nem ciki, ha az asszony épp jobban keres, de az sem, ha éppen nem
semmit nem lehet erőszakkal rákényszeríteni értelmes emberekre

persze vannak olyanok, akik igénylik azt, hogy rájuk parancsoljanak, hogy ők valójában mit is akarnak, de az ilyen emberekből általános érvényű következtetéseket levonni botorság lenne

no, elfogyott a borom, cigim, erőm, jóccakát a népeknek, topikanyó meg hadd rakja be az általa annyira szeretett beköszöntőmet, ma is vállalom az abban írottakat
több köze van a feminizmushoz, meg ehhez a topikhoz, mint a tejes ködös tündéres-angyalos hazug mázesmázhoz

mindenkinek ízlése szerint
Előzmény: maestro (109099)
maestro Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109099
Szerintem ne rágódj ezen, a majomnak dobj egy banánt és ne foglalkozz vele többet, mint amit megérdemel.

A feministák azt állítják, hogy ezek az udvariassági gesztusok üres formaságok, és csak leplezik a nők intézményesített elnyomását. Tehát, amikor a férjed udvarias volt veled, akkor igazából elnyomott téged. És ezt tanulták a gyerekeid is. Igazi udvariasságot leginkább feministáktól lehet tanulni, ők természetükből fakadóan udvariasak minden nővel, és - mivel az egyenjogúság hívei - ugyanígy minden férfival is. Kár, hogy nem ismerek igazi feministát, úgyhogy az udvariasságnak továbbra is híjával maradunk.

"de nekem így kerek a világ és boldog vagyok, hogy nő vagyok és a világ nőként kezel"

Volt egy olyan elméletem, hogy a feministák egy része a férfias agyú nők közül kerül ki, akik - éppen ellenkezőleg - nem boldogok, hogy nők és hogy a világ nőként kezeli őket. Magukból kiindulva úgy látják, hogy a nőket semmi indoka nincs másként kezelni. Ez vicces, mert rájuk esetleg valóban igaz ez, de csak azt bizonyítják, hogy ők a kivételek, és egy normális, átlagos nő ettől még nem akarja az ő útjukat járni.

Tényleg úgy van ez a világban, mint az ember két kezével: a kettő együtt ad egy működőképes egészet, és ha mindegyiket arra használják, amire való, akkor teljes az élet. Aki meg valami tévesen értelmezett egyenlősdi szellemében fél óránként fordítva fogja a kezében a gitárt, hogy mindkét keze egyformán fogjon le és pengessen, azt hamar kifütyüli a közönség...
Előzmény: csipkefa (109088)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109096
nahallod, Aragornt meglátom, elolvadok:)))
már csak hgyi-vel kell bíbelődnöm kicsit:)))
Előzmény: Törölt nick (109095)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109093
kiskirályfi, hány éves is vagy????

már nem kéne hinned a mesékben:))
Előzmény: maestro (109090)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.03 0 0 109091
Úgy általában én is, de a konkrét esetre nézve érthető, miért nem teszik: az önéletrajzot befogadó pályázó szívná meg helyette...
Előzmény: [virgo] (109081)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!