Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
szerintem a hvcs-k nem bűnözők, de jó pasinak tartják magukat. s attól (is) hvcs-k, mert buknak rájuk a csajok. s ha nem lennének aránylag jó pasik, nem buknának rájuk a csajok. a szerencsétlen mamlaszok meg nem is mernek diszkóba menni, nemhogy tudnák, honnan lehet drogot szerezni. a hvcs-k sleppje meg tudja, s tán alkalmazza is, mert ők nem olyan jópasik és a vezéreknek is meg akarnak felelni.
ezzel a bűnöző-elméleteddel fél magyarország börtönben ülne.
"Ha egy kislány nem mehet el úgy szórakozni, hogy a férfiak ne használják ki, az nem az én bűnöm!"
Nos ... a szórakozás -> jókedv -> megértés -> nagyon nagy megértés -> több a megértésnél -> szemezgetés/kézfogás/nyálcsere -> nemi örömök
én nem tudom, hogy nálad hol van kizsákmányolás, de valószínüleg az a bajod, hogy a férfiak megdugják a nőket. mondjuk ha neked ebben hiány van, nem tudom, miért kell a nemi életet kizsákmányolásként tituálnod. nincs abban semmi kivetni való, ha a fiúk lányokat dugnak. elvégre már a 21. Század és nem a középkorban vagyunk. tehát inkább dugjanak lányokat, mint egymást :)
Nagy csalódást okoztál ezzel, hogy diszkókat rendeztél:(((((((
Sosem hittem volna Rólad, hogy a hímsoviniszta patriarchális társadalom elvárásainak és igényeinek kiszolgálására vállalkozol, ráadásul ártatlan kislányokat teszel ki a leitatás és bedrogozás veszélyeinek!!!
Ezt most nagyon komolyan írom, sajnos, semmi vicces nincs benne!
Ha a harcos feminizmus jeles képviselője ilyesmivel foglalkozott valaha is, hogy várja el, hogy bámelyik állításának hitele legyen?
wer-weiss-was.de ott földobtam pár igen érdekes kérdést és kaptam is meglepően okos válaszokat. de ott már profik fórumozgatnak.
ilyen fórumokon max. időt töltök, vagy keresek valami hírt olyanokról, akikről nem gyakran hallani a médiában. Például erről a kis finn szépségről :))))
Tudom, hogy hasonlóak, de azért vannak olyan témák, ahol megfelelő emberek folytathatnak színvonalas vitát is, persze ezek jobbára okoskodók, de ha van némi szakértelmük és fejlett vitakészségük, továbbá elegendő idejük, akkor lehetnek gondolatébresztő, tartalmas hozzászólások is az adott topicban.