Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
Érdemes kritikusan szemlélni minden olyan próbálkozást, amely a társadalmi problémák és politikai célkitűzések helyett az egyének rossz tapasztalataival próbálja magyarázni és marginalizálni az adott témát.
Nem azért, de amikor ezt bemásoltad , akkor szerintem a kiemelt részt nem ártott volna elolvasni elötte :)
ó én nem aggódok érte... pró a csaj, bárhol megtalál bármit amit csak akar, akár ott van akár nincs. Ezt a képességet vette amikor eladta a szövegértési képességét. De ha neki megéri..
Ovastam ,h ott magyar nótát énekelt ,pipázott ,utolsó üzenetét már Szibériában írta ,aztán a cár eljött hozzá és megfojtatta ,de Petőfi a vörösbort ráöntötte a cár szakállára ,börtönőrök settenkedtek körülötte ,de Petőfi csak fújta ,fújta ,míg eljött az utolsó pillanat ,és megjelent a Trianon utáni Felvidéken o:))))))
Azt írod, a pasik azért itathatják le a nőket, mert pasik. Mert ők megtehetik, a nők meg nem.
Szerintem meg bárki leitathat bárkit, ha akarja. Nőknek sincs megtiltva. Legfeljebb nem akarják. Itt tehát feleslegesen keresgélsz patriarchális előjogokat.
az a fura nekem, hogy forint, aki annyira felsőbbrendűnek tartja a nőket, párhuzamosan olyan hülyének írja le őket hogy az már nekem fáj. Gyengeelméjűnek, akinek elég annyit mondani hogy naa léccciii és már issza is a vodkát, és közben fel sem merül benne, hogy leitatni próbálják. Mintha a vodka alkoholtartalma csak a pasik számára lenne ismert. Ugyanezek a lányok amikor követelik a vodkát, meghívatják magukat, még mindig nem felelősek azért amit csinálnak. Bezzeg a pasik, őket nem mentegeti, pedig őket is ugyanúgy nevelték, nem olyannak születtek. De nekik mégis kutyakötelességük lenne felülkerekedni a neveltetésükön. Azon gondolkodom hogy a pasik ennyivel erősebb jellemek lennének? A tudatos gondolkodás, a társadalmi nyomáson való felülemelkedéshez a nők túl hülyék? Mert senkit nem lehet leitatni, csak ha elfogadja... Nekem ez inkább hímsovinizmusnak tűnik mint feminizmusnak. Picit bonyi meg kaotikus a szövegem de azért talán érted...