Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
"Tegnap semmi kedvem nem volt semmihez, ezért bevágtam magam a kocsimba és elindultam minden cél nélkül autókázni. A zene üvölt, a sor araszol. Belenézek a visszapillantó tükörbe. Smink rendben, rúzs kicsit elkenődött, de sebaj, legalább kurvás, mint a hangulatom! A hármas sebesség és a mögöttem várakozó, még várhat, előbb hintek magamra egy kis ajakfényt! Hurrá, zöldhullám! Á, de ez sem jó, így jóval kevesebben tudnak bebámulni a kocsimba! Hirtelen óriás felirat vágódik a szemem elé: "SZÜLINAPI EREKCIÓ" Ezek aztán tudják, hogy mi kell a magamfajta nőnek! Alatta az egyik ismert hipermarket emblémája. A fékre taposok, hogy az apró betűs részt is lássam. Aztán egy csattanás kíséretében átadom az arcomra oly nagy gonddal felvitt sminkemet a szélvédőnek! Belém jöttek. Hátulról. Egy pasas. Kocsi nélkül jobb lett volna. Jézusom, ez jobban üvölt, mint a rádióm. Gyorsan magamra zárom az ajtót. Most álljak le egy ilyennel? Nekem két diplomám van, hülye tahó! És ismét szemügyre veszem a lelkemnek oly kedves óriásplakátot! Jaj! Árulás! Az áll rajta: "SZÜLINAPI ÁRAKCIÓ""
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság félmillió forintra bírságolta a budapesti Jam Pub szórakozóhelyet és a kidobókat alkalmazó céget, mert faji alapon válogattak a vendégek között.
...Az egyik fiú odaérkező édesapjának az őrök azt mondták, hogy a fiúknak nincs VIP jegyük. Az apával érkező – nem roma származású – nőket viszont minden gond nélkül beengedték:
Én úgy látom, hogy itt egészen másról van szó: arról az általános gyakorlatról, hogy a legtöbb szórakozóhelyen a nők nem egyenlő bánásmódot élveznek. Gyakran meghívó, belépődíj nélkül engedik be őket, Rendszeresen láthatunk olyan hírdetéseket, hogy "Lányoknak a belépés ingyenes". A kérdésem az lenne, hogy ez miben különbözik attól, a feministáknál a biztosítékot - joggal - kivágó feliratnál pl, mintha a közértben az lenne kiíírva: "Férfiaknak a kenyér ingyenes" ?
Felszólítom az Egyenlő Bánásmód Hatóságot, hogy tegye a dolgát és nyilvánvaló, teljesen elharapózott nemi diszkriminációt szüntesse meg !
"Mostanság meg itt volt a Henrietta felgyújtása, a lacházi eset, az amerikai diáklány ügye, a Zsanett-ügy. Ez 4 extra durva eset, csak az utóbbi 2 évben." Már korábban is írtam, ezek romaügyek, illetve rendőrügy (ami még nem nyert bizonyítást) Az ilyenekkel érvelni kb. olyan szintű, hogy a magyarok egyre barnábbak. (a hülye turisták szerint) Hagyjuk már azt, az egy teljesen másik népcsoport, a börtönökben felülreprezentáltak, ha őket tekinted a jellemzőnek, akkor gyakorlatilag olyan, mintha Kolumbiában élnél, sőt rosszabb. Szóval ezeket az eseteket huzzuk ki a sajátos statisztikából ja és nem számítanak a többi külföldi által elkövetett robbantások sem, meg gyilkosságok sem, mert hogy idejönnek a németek is örjöngeni az nem azt jelenti, hogy a magyarok zajosak, vagy nincsen rendben a közbiztonság. Ugyanígy a romapopuláció által elkövetett rémtettek nem számolhatóak be egy átlagos kultúra megnyilvánulásainak, ők ilyenek az olaszoknál is, meg ilyenek a finneknél is.
Forrást kérek arra, hogy nem történt ilyen régebben, mert 20-30 évvel ezelőttről nem egyről hallottam.
:-oooo Ezt komolyan gondoltad ?
Sztem inkább neked kellene forrást adnod, mert az azonnal cáfolja az én állításomat, amit mondjuk sokkal nehezebb egzaktul bizonyitani mint egzaktul megcáfolni - ha egyszer szted van rá cáfolat.
20-30 évvel ezelőttről én is emlékszem a nagy port kavart erőszakolós esetekre :
a Pécs-tettyei és a szolnoki kislánygyilkosságokra / előbbit kólásüveggel verték fejbe, utóbbit egy sirfedkő alá tették / ez utóbbi volt a hirhedt Magda-féle ügy, évekig húzódó eljárással és sok problémával azügyben, hogy képes volt-e ez a sovány ember egymaga megmozgatni a súlyos fedlapot.
Másról, főleg csoportos erőszakokról, erőszakos + széjjelveréses, felgyújtásos esetekről 4 évtizeden át én idehaza egyáltalán nem hallottam. (pontosan tekintsük pl. az 1960-2000 közötti 40 évet)
Mostanság meg itt volt a Henrietta felgyújtása, a lacházi eset, az amerikai diáklány ügye, a Zsanett-ügy. Ez 4 extra durva eset, csak az utóbbi 2 évben.