Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
serenikk a minap meg is említette, hogy szerinte vannak olyan területek, ahol küzdeni kellene a nőkért. Kértem is, hogy fejtse ki, de a füle botját sem mozgatja. :o(
Meglepődnél, milyen sok olyan nő van, mint amilyen kigyóbűvölő férfiban. A nők nem szentek.. sőőt. De ha már te is szélsőségesen fogalmazol, megteszem én is:
2 fajta nő van:
a, aki hagyja magát kihasználni, akit a külsőségek csábítanak, akit a férfiak csak használnak, akik semmi másra nem valók...
b, az olyan nők akiket érdemes feleségül venni... na ők az értékesek
A férfiakat nem kell bemutatnom, de a nőket se misztifikáljuk túl pozitívan.
szóval annyiért el lehet menni és meglehet kúrni az összes szőke ribernyákot, amelyik 1000 HUFért vett belépőt ? szerintem tutti az én világom lenne. le is nyelik az eredményt ? :) meséljj többet :)
Eléggé szélsőségesen nyílvánítasz véleményt. Nem tudom hallottál-e már a svingerklubról Budapesten. Tudod ahol mindenki kufircol mindenkivel. Nos az oldaluk szerint egy férfi beugró 15 kiló, még a nőknek csak egy ezres... Na ehhez mit szólsz?
Egyébként a nők ugyanolyan egyenjogúak mint a férfiak, de semmivel sem jobbak náluk... Tudnék mesélni...
Ez csak egy pozitív diszkrimináció, hogy a pénzüktől a patrialkáliás gímsovinisztákok által aljasul megfosztott elnyomott nők is egy kis szórakozáshoz juthassanak. Márpedig nők pozitív diszkriminációja az NEM a férfiak negatív diszkriminációja, és pássz. Hogy miért nem? Csak.
hülyeség ! láttam már, amikor egy szőrös fazon babaruhában öltözött és cumival a szájában tolta a nőbe a faszát. ez nem pedofilság vagy bezegség, hanem inkább poén