Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
akárhogyan is próbálsz állfeminista felfogásoddal ellentmondani : a kurva pénzért adja el a testét és a férfiaknak azzal szerez örömet, hogy a punájukba fröcskölik a felesleget. nem tudom, hogy ez neked miért problémás. nem kényszerítik rájuk, hanem önként mennek el. ez a szakmájuk. németországban már adózniuk is kell :)))
az az igazi egyenjogúság ! :)) adóztassuk meg a kurvákat, ha már leszedik rólunk az utósó gombot és elárasztanak minden betegséggel :)))
Tömegesen erőszakolják őket a nők? Arra az évi 130 esetre gondolsz? vagy minden-szex-erőszak-a-nők-ellen alapon, önkényesen az összesre ? (én meg a férfiak ellen erőszaknak tekintem a dolgot: döntetlen)
Kiállítják őket a sarokra selyemfiúnak? Még az is előfordul. ...de pl. hirdetőtáblának kiállítva több férfit láttam. De mondd csak, ennyire lenézed a saját nemedet, hogy akarat nélküli agyatlan biobrobotnak nézed magatokat, amit "ki lehet állitani" mint egy virágot ?
Kevesebbet keresnek a nőknél átlag 20%-al? Kevesebbet is dolgoznak (időben mérve) ettől nagyobb mértékben.
Csak 1% a világ javainak a tulajdonjoguk? A másik 99 % nagy részét meg örökléssel (különösebb munka nélkül) megkapják előbb-utóbb.
A parlamentekben a döntéshozásban több nő mint férfi van? Szabad választás van, ti nők, szavazzatok a nőkre, s máris többségben lesztek !
Azt is a rohadék hímsovik viszik direkt haza a stricik által nekik eladott, megerőszakolt prostituáltaktól az otthon ütött-vert, cselédsorba kényszerített agymosott feleségeiknek!
És rohadék hímsovitőkések fölözik le a hasznát még annak is, hogy aztán eladnak nekik szegényeknek olyan izét... na.. tudod, amiről beszélni kell, ha már minden pasi elmenekült.
ne menny bele a pénz kérdésekben, mert az nem a feminizmusról szól. 89/90 ben például a németektől dupla árat követeltek az üzletemberek, mint a magyaroktól ... ez mind csak zsiványság, amit meg LEHET tenni.
"Ezt már megtárgyaltuk. Egyetlen feminek sem tetszik ez a pozitív diszkrimináció. Nem is a femiken kell számon kérned, hanem a szórakozóhelyeken."
Hát persze, nem a feministák engedik be ingyen a nőket. Csak éppen érdekes, hogy akik állítólag a nemek közötti egyenlőséget tűzték a zászlajukra, azok a valóságban le se szarják a férfiakat érő hátrányokat. De ezt már mondtam, a minden embert egyformán értékesnek kezelő mozgalom a humanizmus, a feminizmus egy szélsőséges női érdekvédő társulat, így eleve nem lehet hosszú távon politikai és társadalmi rendszer alapja.
Az inga effektus az lesz, ami a nyugati országokban már kezdi is mutatni a jeleit, hogy véget vetnek a kettős mércés, pozitív diszkriminációs, szexista férfiellenes ámokfutásnak, és a feminizmus helyett újra a humanizmust preferálják. Az inga már nagyon kilendült az egyik irányba, törvényszerű a visszatérése a normális tartományba.