Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
bizonyos dolgokban olyanabb vagyok, de nagyon sokban te vagy olyanabb. :o)
a "kuss" csöppet sem zavar. :o)))) nagyon tetszik. mint a "Pá", meg a "Nem kéne", "közöd?", meg ilyenek. ez verklike. ezért kapja a banánokat is. láttál te már ennyi és ilyen sokféle-fajta banános képet egy rakáson? :o)))))))))
a vitának az alapjait nem ismerik, folyamatosan átcsúsznak személyeskedésbe, nem válaszolnak az érvekre, teljesen botnak lehet őket nézni, ahogy csak fújják a magukét. "
ez nagyon sok index fórumon így megy. részben ezért is nem vitatkozok különféle témákban. Ha valaki a vitakészségének megfelelően kezel egy-két embert, kimoderálják. Egyébként is, inkább csak bosszankodik. számos fórumozó csak azért fórumozik, hogy fújhasssa a magáét
párbeszédre vevő lennék. Mind itt, mind Tűsarkon próbáltam feministákkal vitatkozni, és jelentem, a vitának az alapjait nem ismerik, folyamatosan átcsúsznak személyeskedésbe, nem válaszolnak az érvekre, teljesen botnak lehet őket nézni, ahogy csak fújják a magukét. Ennél bárki átlagember vitaképesebb. Pl velvet-porontyon kimondottan jóízű, hasznos vitába sikerült bonyolódnom a helyiekkel, még némi foganatja is lett.
Azok a feministák akiket itt látok, lelkesen összemosnak bármit bármivel, és bizony nem úgy tűnik, hogy bátran feltennék a kérdéseket. Kérdéseket sem tesznek fel, ők "tudják" a dolgokat.
Neked símán elhittem, hogy az vagy, akinek mondod magad, fel sem merült bennem, hogy kamuzol, biztos stupid, meg mifene vagyok:))) sajnos, vagy szerencsére, néhány hsz-ből megérzem, ki az, aki kamuzik és ki nem, Nálad nem éreztem, hogy kamuznál
pontosan tudja, hogy mikor van igazunk. "csupán" képtelen elismerni. mert mindenáron neki kell "felül maradnia", dominálnia, hisz csak így tud életben maradni. szerinted miért áll le vitatkozni mindenkivel? miért nem hagyta már a fenébe ezt az egész topikot?
Talán mert van amiben "igaza" van és azt is pontossan tudja.:D
"Érdekes" ez a feminizmus és ne felejtsük el, hogy vannak eredményei!
Ha a szüfrazset mozgalom nem balhézik akkor nem, vagy ki tudja mikor kaptak volna választójogot a nők.
Az pedig, hogy kinek van igaza, mondjuk a prostitúció kérdésében...
Mindenkinek van igazsága, attól függően, hogy hogyan közelít felé, nehezen eldönthető, mivel igencsak komplex kérdés, talán a legnagyobb erénye a mozgalomnak a bátor kérdésfeltevés, akkor is ha esetleg a rá adandó válaszokban téved.
Sose gondoltam hogy rájön. A "rájövés" nem tartozik a képességeihez.
Arra gondoltam, hogy ha hirtelen valamilyen telepatikus módon hirtelen valaki beleerőszakolná a tudást, vagy ilyesmi.
Amit "tud" azt szerintem valami olyasféle módon tudja, mint egy vallásos ember. "nem hiszem, hogy van Isten. Tudom." Gondolod, tudja hogy nincs igaza? Szerintem nem, inkább feltételez valami világméretű összeesküvést, aminek a célja hogy őt megtévessze. Bármit elhisz, ami alátámasztja az elképzeléseit. Fura....
na mindegy,csak azért irkáltam hogy ne unatkozzak. Ma nem volt semmi jó vita, amihez hozzászólhattam volna.
pontosan tudja, hogy mikor van igazunk. "csupán" képtelen elismerni. mert mindenáron neki kell "felül maradnia", dominálnia, hisz csak így tud életben maradni. szerinted miért áll le vitatkozni mindenkivel? miért nem hagyta már a fenébe ezt az egész topikot? másfél éve újra és újra ugyanazokon a dolgokon vitatkozik bárkivel - na jó Elisha Gray azóta nem vita-szinten kerül elő. kíváncsi lennék, mi lenne itt, ha megjelenne 1-2 radikális feminista - akik más feminista ágakat képviselnek, s összeakaszkodnának forinttal.
szóval nem megy a dunának, ne aggódj! :o) különbenis ilyen szemét patriarchális folyamnak nem adja (meg) magát. :o)
Szerintem a csaj simán a Dunába vetné magát, ha rájönne hogy téved a százalékaival, a meséivel, "történelmével", meg azzal a tévképzetével, hogy vele szemben max 2-3 fórumozó írogat, fejenként 10 nickkel...