Nem győzöm a kedves tudásszomjtól szenvedő fórumlátogatókat felvilágosítani ezen témában más topikokban. Mivel nem akarom másét szétoffolni, ezért remélem közmegelégedésre, nyitok egy ilyen témájút is.
(Forintocska)
A topikmoderátornak teljes hatásköre van arra nézvést, hogy ki írhat a topikba és ki nem. A reklamációkat ez ügyben hozzám kell benyújtani, bölcsen fogok dönteni az ügyben, minden együttérzésemet elővéve a kedves felhasználó panaszait illetően.
(Opi)
Figyelem! A topikon 24 órás késleltetés van, frissen reggelt nickek csak 24 óra elteltével tudnak kommentelni!
Mivel az utóbbi időben több emailfiók feltörési kísérlet is volt, ezért ne válaszoljatok senkinek, akit nem ismertek (ha ismeretlen ír, inkább kérdezzetek rá a topikban, hogy valóban ő küldött-e üzenetet), ne adjatok ki semmilyen személyes adatot magatokról, facebook profilt, ne kattintsatok semmilyen linkre, amit ezek az emberek küldenek! Ama bizonyos fórum üzemeltetője látja az IP-címeket, ennek tudatában menjetek oda nézelődni!
NEM KÉNE, vazze !!! Ez egyszerűen borzasztóóó ... inkább rakjál be meztelen nőciket, vagy bármit, de ez undorító. Nem vagyok szívbajos, ne érts félre, csak ez egyszerűen úgy néz ki, mint egy ápolatlan, zsíros haj ... izééé, pina. Nna ...
Azért hálistennek vannak még ilyen oroszlánok, bár nem sokan.
Egyébként meg már többx leírtam: faszom sem érti, hogy a pasik miért hagyják magukat lemenni birkába. És ne gyere azzal, hogy a puncijér', mert ezt egyszerűen nem hiszem el. Továbbra is az a véleményem, hogy amelyik pasi (vagy nőci) hagyja, hogy a párja (akár nő, akár ffi legyen is) ilyen módon lealázza, meggyötörje, stb., az meg is érdemli. Ez persze erőviszonyok kérdése is, de sokkal inkább a lelkieké, mint a fizikaié.
Ez teljesen korrekt hozzáállás. Én komolyan nem értem, hogy a francba képzeli bárki (akár ffi, akár nő), hogy a párja kötelessége eltartani őt. Sok rohatt ingyenélő ... nna, ezek az igazi prostik. /Doszi kedves, ezt természetesen nem a párodra értettem, melletted egy nőnek esélye sincs elkanászodni - jól csinálod ;-)/