Keresés

Részletes keresés

tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112307
Eszembe sincs, annyit nem ér meg egyetlen mocskos himsovi disznó sem!!!
Előzmény: forintocska (112305)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112306
Akarja a nyavalya. Amelyik annyira el akar menni, azt nem érdemes visszatartani!!
Előzmény: Szótér (112303)
(l) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112304

tehát ha te együtt élsz egy férfival - apád, párod -, akkor neked nem jut annyi ellátás, mint neki?
ha elissza a pénzt, akkor neki sem jut semmi. (főleg, ha közösen isszák el.)

de ha már itt tartunk, leírhatnád konkrétan is, miben látod ezeket a különbözőségeket, mert ez a virágosmezős példálózás nem ér semmit.

A novenyekkel nem en kezdtem el peldalozni, en csak folytattam.

Es te ugy latszik, nehezen erted meg a dolgokat, vagy inkabb nem akarod meglatni.

Hat akkor nezzuk :

-ma is van a vilagnak szamos helye, ahol a sajat gyermeket ugyanaz a csalad semmire nem becsuli, ha lany. Van, hogy amint megtudja, elhajtja, meg van, hogy nem gondozza rendesen, es betegsegekben, alultaplaltsagban hal meg. Es ez nem egyes esetekben tortenik igy, hanem a Fold legnepesebb orszagaiban tomegevel, millioszam.

- a lanyokat sok helyen nem iskolaztatjak, a vilag analfabetainak a tobbsege is no. Ez pedig nem ujkeletu, a vilagon evszazadokon keresztul igy volt, szaz eve meg Europaban is. Nyilvan ezt es az ezzel jaro teves beidegzeseket ("a ferfiak okosabbak") nem lehet marol holnapra meg nem tortentte tenni.

- van a csaladban szamos mas elnyomasa is a noknek, peldaul a lekezelo beszed, az eltartasukon valo meltatlan lovagolas, a lanygyermekek insultalasa, stb.

-ha mindezekben a csaladja nem reszesiti a not, akkor reszesiti a tarsadalom boven : utcan, kozlekedesben, munkahelyen, de meg a vilaghalon is.

Emlitettem itt, hogy a nevtelen intelligencia-vetelkedokon milyen megalaztatasban reszesitett egymastol, fuggetlenul 2 ferfi jatekospartnerem, amikor megtudtak, hogy no vagyok. Es ez bizony mindennapos. De itt sem kell messzire mennem, nezd meg a virgo nevu nikk velem szembeni nagykepu szoveget tegnap.

En nem hiszem, hogy ezeket mas nem tapasztalja, es nem veszi eszre, de a nok osztonos vedekezese sokszor ugy tortenik, hogy ezeket a mindennapos insultusokat nem akarjak tudomasul venni, lereagalni, elengedik a fuluk mellett a lelki bekejuk erdekeben. A ferfiak meg nagy vehemenciaval tagadjak, naluk ez a betyarbecsulet reszet is kepezi. Csak az igazan oszinte es korrekt ferfiak kepesek meglatni a nokkel szembeni meltanytalansagokat, es nem bagatellizaljak el azt.

Es persze azert is vonulnak vissza a nok,  mert egyparszor megtapasztaltak, hogy ha visszaszolnak, akkor abbol meg nagyobb galiba kerekedik, mert a ferfiak ugyan veszik a batorsagot arra, hogy minden elozmeny nelkul letamadjak a not, forditva viszont meg azon is verig vannak sertodve, ha az vissza mer szolni, es akkor aztan borul a bili - es meg el is hiszik, hogy jogos volt...

A virgo nevu nikk peldaul tegnap lecsillagviragoz, meg azt mondja, nem megy nekem a magyar, pedig csak annyi a helyzet, hogy nagyon bonyolult

és aránytalanul hosszú ideig tartó, gyakran beillesztéses művelet az én más jellegű klaviatúrámon előásni az ékezetes betűket, neki meg sajnos nincs annyi erzeke es tudasa, hogy ezen az aprosagon atlasson es eszrevegye mogotte:

en -vele ellentetben - hibatlanul tudom es muvelem az anyanyelvemet.  

Te sem akarod latni a napnal vilagosabbat sem, mert folyamatosan kerdezgeted, hogy mi ez a mas legelo esete (szo szerint es elvontan is "foldhozragadt" modon)

pedig a felsoroltakbol is vilagosan latszik, hogy a mai vilagban kabe akkora atlagos kulonbseg van a kilatasaid és eletminoseged kozott, ha ugyanoda ferfikent vagy nokent szuletsz, mintha viragmagkent szikes talajon vagy alpesi legelon elni.

Előzmény: hgyi (112239)
Szótér Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112303
Oszt legtöbbször macskaként akarjuk őket láncra verni. :)
Előzmény: tejköd (112279)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112302
Biztosan. Azért olyan ütődött az a szerencsétlen kölök.
Előzmény: forintocska (112301)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112300
Mer ott is egy mocskos himsovi disznó löki a rizsát!!!!
Előzmény: Szótér (112299)
Szótér Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112299
Lám ,mit tesz ,ha nem a vasárnapi misén vagyol :)
Előzmény: tejköd (112296)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112298
Kezdem nagyon útálni őket!
Előzmény: forintocska (112297)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112296
A szemét mocskos himsovi disznók!!!
Előzmény: forintocska (112295)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112294
Már csak ilyenek ezek a mocskos himsovi disznók!!!!
Előzmény: forintocska (112293)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112292
Na látod, ezért születik olyan kevés gyerek!!!!
Előzmény: forintocska (112291)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112290
Tovább játszaná a nem létező agyát!!!
Előzmény: forintocska (112289)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112288
Arany Krumplibogár!

már megint csillogtatod elmédet és logikádat? :oDDDDDDDDDDDDDDDD

Akkor az anyának miért szolgálat. neki nem kötelessége, mint anyának?
(Kökltői kérdés volt.)
Előzmény: forintocska (112286)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112287
Kár, hogy a pasik nem tudják!!!
Előzmény: forintocska (112286)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112285
Szerintem is.
Előzmény: forintocska (112284)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112283
Nem mindenki játszmázik egy kapcsolatban. A direkt megbeszélés jobban beválik :)
Előzmény: Törölt nick (112281)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112281
Hát jól félreérted. Mindesesetre neked kár magyarázni, valószínűleg fogalmad sincs a játszmáitokról, hiszen úgy néz ki, egyenlő arányban engedsz te és a párod is.
Előzmény: Barátocska :) (112280)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112280
Jaaaj :)))))) Erről az jut eszembe, hogy tanácsként ifjú "házas" koromban anyósomtól azt a bölcsességet kaptam útravalóul, hogy "hagyj rá mindent, és akkor béke lesz". Mert náluk így működött. Vagyis: így sem. Szerencsére, mi ezen marha jót röhögtünk a párommal, de ettől még elég szomorú az egész :(((
Előzmény: Törölt nick (112278)
tejköd Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112279
Éppen ellenkezőleg!!!
A férfi egy tigris, ha nem szelidithető, szabadon kell engedni!!!
Előzmény: forintocska (112276)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112278
Azt, hogy enged. "Enged-elmes", szép a magyar nyelv, mindig megállapítjuk. A nő ha enged, nem akar mindig győzni, akkor egybetartja a családot, a békesség alapja, a férje szívének a gyógyítója.
Előzmény: forintocska (112276)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112277
Igen :o)

Én is szolgálom a családomat: hajnalban kelek, este érkezem, játszom a gyerekkel, elviszem és elhozom, adok neki vacsorát. Satöbbi, a többit képzeld el :)
Előzmény: forintocska (112275)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112274
Én biztos nem írtam, hogy szófogadónak kell lennie a nőnek.
Előzmény: forintocska (112268)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112272
Nincs ideális világ, elképzelni tudom, de az más :)
Előzmény: Barátocska :) (112270)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112271
Dollárka, természetesen megvan bennem is. Amiről nem beszélünk, az még létezik. Kifordított a logikád. Mindent negatívba teszel, amit nem írunk le, tehát ha nem írom le, hogy szeretem a páromat, akkor szerinted utálom, ha nem írom le, hogy nem verem, akkor nyilván verem. Nem így kell látni, hanem úgy, hogy a szolgálat érték. Évezredek óta a legnemesebb emberi tulajdonságok egyike és a nőknek ez magas szinten működik, hála istennek.
Előzmény: forintocska (112268)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112270
Oké :) Nem vitázom tovább ez ügyben, nekem mások a tapasztalataim. Mindenesetre azt azért sajnálom, hogy még csak elképzelni sem tudod.
Előzmény: Törölt nick (112267)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112269
Kedves indi.rekt,
ez itt nem a "hogyan fogalmazzunk érthetően magyarul" topik. Elhiszem hogy idegesítenek az idézett postok, de itt kénytelen leszel megszokni a hasonlókat...
Előzmény: indi.rekt (112234)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112267
Nem veszed észre a függőleges kapcsolataitokat, csupán erről van szó. Nyilván idealizmusod nagyrészt felelős ezért. Attól még ott vannak.
A macska nagyon hajlékony, de a gerincét azért ki lehet tapogatni neki is, meg az orrszarvúnak is.
Előzmény: Barátocska :) (112266)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112266
"Ilyen állat márpedig nem létezik" :)))))))))
Előzmény: Törölt nick (112265)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112265
Nem haragszol, ha nevetek: ilyen egyszerűen nincs.
Előzmény: Barátocska :) (112263)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112264
Semmilyen összefüggés sincs, vannak akik megbecsülik házastársukat és vannak, akik nem. Éltem együtt olyan nővel, akinek az volt a vágya, hogy a párja jól érezze magát. Semmiféle lenézés soha nem alakult ki ebből, viszont eléggé hiányzik... Valahogy nem kellett végigharcolni bizonyos dolgokat.

Természetesen sokféle nő és férfi létezik, én is fiatal koromban naívan a telejs egyenlőség mellett voltam, de ez sosem működött (általában a nő elkezdett uralkodóvá válni).
Előzmény: forintocska (112260)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112263
Nem, ezt rosszul látod. Az eddigi összes kapcsolatom "vízszintes" volt. Másba bele sem megyek. Valaki kitalált egy nagyon jó kifejezést erre: "dinamikus egyensúly". Ez nagyon tetszik, mert pontosan kifejezi azt, amiről szó van. Döntéshelyzetekben mindkét fél felméri, hogy melyikük képességei-tudása alkalmas leginkább arra, hogy az adott szituációban a lehető legjobb döntést hozza, így elképzelhető, hogy pillanatnyilag csak az egyik fél dönt, ugyanakkor más helyzetben könnyen átadhatja a döntés jogát a másik félnek, ha hajlandó elismerni, hogy abban a témakörben viszont a másiknak átfogóbb a tudása-képessége.

Ez figyelem, elismerés, tisztelet kérdése. Ha a tisztelet csak egyoldalú, akkor ez nem működik.
Előzmény: Törölt nick (112256)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112261
szerintem ez - biztonság, amit a férj teremt - a régebbi idők maradványa. csakhogy most már - miután a nők kiharcolták maguknak, hogy dolgozhassanak - a férfiak fizetése (átlagemberek) nem annyi, hogy el tudják tartani a családot, mert a rendszer feltételezi, hogy a nő is visz haza pénzt. A nőknek meg így már sok, hogy gyerek, férj, háztartás, munkahely.
azt azért nem várnám el a férfiaktól, hogy háztartást vezessenek - a segítség az oké, s meg is teszi nagyon sok pasi -, vegyék át a gyerekkel való foglalkozás minden részét. ez már csak amiatt sem lehetséges, mivel - mint már többször leírtuk, s most utulien is említette - a nők több dologra tudnak figyelni egyszerre, míg a férfiak egyre, max. kettőre. a háztartás és a gyerek ellátása viszont apróbb dolgok sokaságából áll.
Ezért támogatnám a távmunkát és a részidős munkát a nőknek. Természetesen így nem fog annyit keresni, mint teljes munkaidőben, de mégis érezheti, hogy hozzájárul a család anyagi biztonságához is.
persze, aki teljes munkaidőben akar dolgozni, tegye.
az is igaz, hogy ehhez az kell, hogy a munkáltatók terhei is csökkenjenek. ezek egyén-szintem nem valósíthatók meg.
Előzmény: Törölt nick (112256)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112258
én ismerek harcias nőket. :o) remekül elirányítják a családjukat és egész környezetüket. és emellett jó anyák és szerető feleségek - akiket a férjük is szeret. csak jól kell egymásra találniuk.
vannak olyan típusú férfiak, akikkel képtelen lennék együtt élni. de vannak, akik szívesen élnek együtt olyanokkal, amilyenekkel én nem. és ez fordítva is így van.
és szerintem ez így van jól.
valamint vannak olyanok, akik képtelenek együtt élni, mégis ezt teszik. na, ebből már jócskán akad probléma. (tapasztaltam, de nem a másikat teszem teljes mértékben felelőssé.)
Előzmény: Törölt nick (112253)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112256
Igen, te nem szereted, de a nemi szerepekben (most tehát biológiaiakra gondolok) ez létezik. "Azt szeretném, ha a férjem döntene a fontos kérdésekben." - társkeresőkön legalább ezerszer hallottam ezt nőktől. Vagy hogy "számomra a biztonság a legfontosabb, amit a férjem biztosít a család számára". Ezek ugyan bújtatva, de erről szólnak, a férfi vezető szerepéről a családon belül. Nem a patriarkális elnyomó rendszer miatt, hanem ezen nők igénye miatt. Megint végletesen gondolkodsz: "ne felülről mondják meg". Nem, a közös döntések a helyesek a mindennapokban és az egyenjogúság. De ez nem jelent abszolút vízszintes kapcsolatokat, vannak függőlegesek is, amikor alá-főlérendeltségről beszélünk (nálatok valószínűleg te vagy általában felül, még ha nem is tudatosítjátok).
Előzmény: Barátocska :) (112254)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112255
no, továbbolvasva beigazolódott. :o/
tudja még egyáltalán valaki, hogy miről kezdtünk el beszélgetni?
Előzmény: hgyi (112247)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112254
Nekem az engedelmességgel van bajom, alapállásban :) Nem szeretem, ha "felülről" mondják meg, hogy mit kell csinálni, jobban szeretem a közös megegyezést. Szerintem ez nem végletes, de van olyan férfi, akinek ez nehezen megy.
Előzmény: Törölt nick (112253)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112253
Nem végletesen kellene gondolkodni, hogy a nő rabszolgává válik, hanem ennél árnyaltabban. A harcias nők nagy része is örömmel szolgálja a családját, míg szereti a férjét. Más kérdés, hogy ez náluk könnyebben vált át támadásba, amikor ellenséges lesz a légkör.
Előzmény: Törölt nick (112250)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112252
Egyetértek.
Előzmény: H e a t (112204)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112251
jajj, te dilis! :o))))))))))))))
Előzmény: dos48 (112200)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112250
Nem hiszem. Veled biztosan... :)
Előzmény: Barátocska :) (112249)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112249
Az ilyen férfiak csalódni fognak. Legtöbbször :)
Előzmény: Törölt nick (112246)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112248
Ezek a különbségek már egyáltalán nem egyértelműek. Pont ez a probléma :)
Előzmény: Törölt nick (112201)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112247
én már nem olvasom forintot és az általa ide tolt akármiket.
most is írt, és máris elterelődik a beszélgetés fonala valami trutymós pocsolyába. :o(

tényleg jó lenne, ha ez itt így, ahogy van klubtopikká válna. talán egy másik (klub)topikban tudnánk normálisan beszélgetni.
Előzmény: saukoo (112193)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112246
Nem divatos, viszont ma is épp olyan nagy az igény az engedelmes nőre, mint régen. (Biztosíték visszarak, köszönöm). Ez saját, nem reprezentatív felmérésem, amit a saját nememmel folytatott beszélgetések alapján szűrtem le.
Előzmény: Barátocska :) (112243)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112245
Dr. Paul Irwing és Richard Lynn vizsgálatuk során 80.000 IQ-teszt eredményét elemezték. A tesztek az 1960-as évek és napjaink között készültek 20 országban, és a kutatók társadalmi valamint korcsoportok szerint hasonlították össze a nők és a férfiak teljesítményét.

Azt tapasztalták, hogy a férfiak intelligenciahányadosa összességében átlagosan 5 ponttal magasabb, mint a nőké. A 130 IQ-pont feletti kategóriában a férfiak száma háromszorosa a nőkének, 145 pont feletti értéket pedig 5,5-ször annyi férfi ért el, mint nő.

Ugyanakkor a PhD-képesítés kivételével minden szinten elmondható, hogy egy adott IQ-tartományban a nők magasabb iskolai végzettséget szereznek, mint a velük azonos IQ-jú férfiak.

Az a tény már jóval régebb óta ismert, hogy a nők és a férfiak intelligenciahányadosának eloszlása eltérő. A nők IQ-jára vonatkozó Gauss-görbe keskenyebb, mint a férfiaké, ami azt jelenti, hogy a nők többsége az átlagos, 100 körüli ponttal jellemezhető IQ-tartományban található. Ezzel szemben a férfiaknál gyakoribbak a végletes esetek, azaz az átlagnál magasabb és alacsonyabb tartományban is többen vannak.

(http://ma.hu/tart/rcikk/h/0/128504/1)
Előzmény: forintocska (112231)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112244
:o)
vannak ilyen típusú emberek szép számmal. :o)

egyébként szerintem is az lenne a jobb, ha az egyének változnának először. de most az van, hogy "ha ő is, akkor én is". de azért ez nem elég. én hiába takarékoskodok az energiával, hiába nem szemetelek az erdőben, hiába nem járok mekdonálcba, hiába nincs alkoholista a családban, hiába nem bántalmazzuk egymást stb. ... maximum a családom tesz még hasonlóképpen. de család-szinten is kevesek vagyunk.

ezért kellene az egyének mellé valami nagyobb is.
Előzmény: Barátocska :) (112240)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112243
A makrancos hölgy férfi szereplője (és az egész történet) mai szemmel tényleg nem divatos túlságosan :))))))

Amit láthatsz, az a toleranciára való hajlam erősödése, a különbözőség elfogadása. Ezzel ellentétes tendenciákat is láthatunk, de a társadalmi változások megállíthatatlanok, akárcsak a múltban.

Ha azt nézzük, tulajdonképpen éppenséggel ezt a bizonyos toleranciára való hajlamot kellene piszkálni, ha már feminizmus. De akkor mindkét oldalon. Amit én látok, az egy olyan hülyeség, hogy amikor a nők nem tapasztalják maguk felé ezt a bizonyos toleranciát, akkor kezdenek el szélsőségesebben harciasak lenni, amire természetesen a válasz ez a bizonyos ellentétes irányú "tendencia", és azért tartunk ott, ahol most. Szerintem.
Előzmény: Törölt nick (112166)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112242
látom, te is útálod a nőket... :oDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: saukoo (112189)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112240
hát én inkább velük vitatkoznék.

Akkor vitatkozz velük, Högyi, én ilyen értelemben nem vagyok feminista. Sosem tudtam igazán társadalmi szinten gondolkodni. Azt sem értem, hogy ti hogy tudtok. Egyéni megoldásokat tudok elképzelni, maximum szűk ismeretségi körben baráti segítséget, vagy ha éppen szembejön veled egy ilyen probléma, akkor ott valami megoldást találni. A nagy, globális válaszok csak tévútra visznek, én azokhoz kicsi vagyok :) Általános elveket próbálok ugyan megfogalmazni a változáshoz, de ezek olyan apró, finom kis dolgok, hogy elsősorban inkább csak figyelmet igényelnek, és főleg gondolkodásmód-váltást jelentenek.
Előzmény: hgyi (112165)
hgyi Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112239
tehát ha te együtt élsz egy férfival - apád, párod -, akkor neked nem jut annyi ellátás, mint neki?
ha elissza a pénzt, akkor neki sem jut semmi. (főleg, ha közösen isszák el.)

de ha már itt tartunk, leírhatnád konkrétan is, miben látod ezeket a különbözőségeket, mert ez a virágosmezős példálózás nem ér semmit.
Előzmény: (l) (112169)
dos48 Creative Commons License 2009.01.18 0 0 112238

" ...szeretnék akciójukat a mélyen katololikus Spanyolországba és Olaszországba is elvinni."

Na jahh.  Csak aztán szeressék a buszaikat diribdarabban hazacipelni is.  Az olaszok meg a spanyolok

kissé vehemensebbek, mint az angolok.       :)))

Előzmény: forintocska (112237)
indi.rekt Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112234

és a világon a legfiatalabb legmagasabb IQ-jú gyermek is egy kislány

Na ennek az állításnak fuss neki mégegyszer.

(Mindenesetre láttam, ahogy egy japán 2-3 éves kislányka tán 1 percen belül kiforgatta a Rubik-kockát.)

Előzmény: forintocska (112231)
indi.rekt Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112233

Elgondolkoztam azon, hogy ha fel lehetne állítani egy grafikont arról, kit hányszor és milyen mértékben támadsz, akkor a línea csúcsán állók azok, akikkel érdemes egyáltalán szóbaállni :-) És ez eddig működik.

Csodálatos teljesítmény, hogy a fent leírt bonyolult, értelmetlen zagyvaság nálad   még  "működik" is...

A línea latin szó, jelentése egyenes. Egydimenziós alakzat, hosszirányú kiterjedése végtelen, csúcsa véletlenül sincsen.

A töröttvonal az, aminek vannak  csúcsai / igaz,  azokon sem szokott állni senki és semmi.

Gondolkodjál el talán még egy kicsit,

hátha egyszerűbben és kevésbé férfias aggyal sikerül elmondanod,

hogy neked annál szimpatikusabb valaki, minél kevésbé az Forintnak.

Előzmény: H e a t (112206)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112230
gyakorold szorgalmasan, de nélkülem
Előzmény: forintocska (112229)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112227
hülyeség, mint mindig
Előzmény: forintocska (112226)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112225
mivel is?
Előzmény: forintocska (112223)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112224
ez a hozzászólásod téged minősít:(((
itt be is fejeztem veld, nem vagy érdemes arra, hogy foglalkozzam az ostoba hőbörgéseddel
Előzmény: forintocska (112222)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112220
amúgy honnan veszed a bátorságot, hogy lehazugozz???
idézz csak egyetlen mondatot tőlem, amiben hazugság van!!!!

szégyelld magad, de nagyon alaposan és próbálj meg néha gondolkodni!!!!
Előzmény: forintocska (112218)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112219
te nem vagy normális:((

nekem nincs miért hazudoznom, tök jól érzem magam a világban, nem harcolok senkivel és semmivel, miért is kéne nekem akár hazudnom, akár csúsztatnom??

vagy számodra hihetetlen, hogy valaki azt mondja, amit gondol és őszinte???
Előzmény: forintocska (112218)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112216
csúsztatsz te, nekem nem szokásom

a saját gondolataimat írom le, nem lopkodok másoktól, ha nem érted, magadra vess, esetleg próbálj meg gondolkodni is a sok előregyártott szöveg folytonos ismétlése helyett

hol is volt a csúsztatás a hozzászólásomban?

Előzmény: forintocska (112214)
saukoo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112215

...világ problémáinak az átlátására...
Nemfüggetlen.

Na, mi az,  lazul az 'eszme' ?   ...pedig mennyit olvashattuk itt tőled, hogy nőknek mennyivel jobb a problémamegoldó képessége, ezért mennyivel alkalmasabbak vezetőnek, politikusnak...

Előzmény: forintocska (112213)
dos48 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112212

Azé' én csíplek téged így is, kisonokám.  Butuskán, félig kopaszon, nagy fenékkel és kacska kezecskékkel...

*ha már (majdnem) mindent eenéznek neki...*       

nyeee :)))))

Előzmény: H e a t (112207)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112211
elolvastad egyáltalán, hogy mit írtam?
ha igen, akkor egy szót sem értettél belőle:(((

Előzmény: forintocska (112185)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112210
nem tudom pontosan, de itt van pár nick, aki büszke rá, hogy férfias gondolkodása van, jobban vezet, mint a férfiak, jobban sakkozik, jobban átlátja a világ problémáit

ennél többet nem tudok róla, én is itt olvastam, csak akik ezt írták magukról, szörnyen büszkék rá

én nő vagyok és nőként gondolkodom, ezért nem is értem, hogy pontosan hogy kell egy nőnek férfiként gondolkodnia
Előzmény: freesleep (112192)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112209
Sőt ... az jutott fejembe, hogy itt eddig minden banánozó milyen kedves volt veled, hogy mindig friss banánnal dobált meg ... amit meg sem érdemelsz.
Nem kő' egy kis rohatt banán?

Előzmény: H e a t (112206)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112207
OK, nagypapi :-) Neked (majdnem) mindent elnézek :-)

Egyébként nagyon bosszant, hogy nem jut eszembe se cím, se szerző, dehát ugye én is csak egy buta nő vagyok ...
Előzmény: dos48 (112200)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112206
Tudom, tudom, itt minden nikk minden hozzászólása az adott nikket minősíti. Kivéve téged és a sleppedet. Tudom jól.

Elgondolkoztam azon, hogy ha fel lehetne állítani egy grafikont arról, kit hányszor és milyen mértékben támadsz, akkor a línea csúcsán állók azok, akikkel érdemes egyáltalán szóbaállni :-) És ez eddig működik.
Előzmény: forintocska (112194)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112205
Ennél azért lényegesen több különbség van a két nem gondolkozásában.
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112204
Nem lózung. Sok nő van, aki fejben inkább ffi, mint nő, csak melle van meg puncija. Igy járt. Lehet, hogy pech, lehet, hogy szerencse. Nézőpont kérdése.

Én is ilyen vagyok. És nem teszi könnyebbé az életem, elhiheted.
Előzmény: freesleep (112192)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112203
Nehéz napod lehetett :-)
Előzmény: saukoo (112189)
saukoo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112202

egyszóval van különbség.

van még más is:  IQ átlagra ugyan egyformák vagyunk, de a férfiak nagyobb szórást mutatnak (a férfiak IQ eloszlásásnal a Gauss-görbéje laposabb, szélesebb)

Tehát több az értelmi fogyatékos a férfiak között (erre vannak statisztikák, 2-3 fiúra jut 1 lány a kisegitő iskolákban, az értelmi fogyatékos intézetekben),  de a kiemelkedően okos emberek között is jóval több a férfi.

A nők pedig inkább közelebb vannak az átlagos értékhez (a Gauss görbéjük csúcsosabb)

dos48 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112200

Sszamega, elnéztem.  Az  "Olyan "  az az  (l)-nek az előző kérdésére vonatkozott, ahol azt kérdezte, milyen

ez a topik?  Olyan, mint az a társasjáték, ahol a nőket ledilisezik, csak azért mert nők ?  Arra mondtam, hogy olyan.   :)))

Előzmény: H e a t (112186)
saukoo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112197

hát nem tudom, ha e között, meg a között kéne választani, hogy:

"apa főz,  anya meg gépzsíros kézzel teszi vissza a leesett láncot a gyerek biciklijén"

akkor én az apa mosdikra szavazok inkább.

Előzmény: freesleep (112195)
freesleep Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112196
de a legfurcsább, hogy van egy Van Gogh-festmény bányásznőkről
freesleep Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112195
hát azért az "apa mosdik anya főz/ együtt lenni jó" mégse a világszellem csúcsteljesítménye
saukoo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112193

Belinkeltem egy csomó tanulmányt a tankönyvekről és azokban szereplő nemi sztereotípiákról

hol is láttam ettől mentes tankönyveket... ábrákat...   ..megvan !    a szocreál plakátokon,  amikor a kőműves nők csapják a falhoz a maltert,  tolják a betonnal teli talicskát,   javitják az aszfaltot...

....brrr....  ....ugye nem fogjátok elintézni, hogy megint ezt a mocskot kelljen néznünk ?  

vagy jön a prüdéria,  a nem nélküli figurák ?   a snowperson és társai ?  az még undorítóbb...

Előzmény: forintocska (112190)
freesleep Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112192
elmagyarázhatná valaki, milyen az, ha vki férfiasan gondolkodik?
mit jelent ez a lózung?
Előzmény: csipkefa (112167)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112191
Mea culpa, valóban.
Előzmény: freesleep (112188)
saukoo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112189

na a kedvedért végigondolom a tegnapi napomat: (egy "ügyintézős" napom volt)

- reggel átmentem a zöldségeshez, bent a kasszában egy huszonéves lányka  melegedett a hősugárzó mellett, kint a bolt előtt a 20-30 kg-os nehéz zöldséges ládákat egy férfi pakolta ki a kisteherautó hátuljából...  ...volt. hogy egyszerre kettőt vitt a minusz 10 fokban.  Ő a tulaj.  A lányka a "dolgozó."

- itthon meg kellett várnom a hűtőgépszerelőt (nem olvasztotta le magát a hűtő rendesen), jött is 9 körül, egy férfi volt, kérdeztem, hogy baj-e, hogy nem pakoltam ki az egészet, mondta, hogy nem, és övatosan kiforditotta a legalább 60 kilós gépet, 10 perc szerelés után kicserélte az áramkört a hűtő aljában hátulról, nem is fizettem sokat, bár számlát nem adott (örültem is, hogy így legalább nem járultunk hozzá az új MTV székház milliárdos bérleti díjához)

10-re az autót vittem el a szerelőhöz, fékbetét csere. Azt mondták, ne menjek el, 15 perc az egész: így végignéztem, ahogy az autószerelő műhelyben dolgoztak a szerelők, mind férfiak, az egyik hátrafele tolatva állt éppen befelé az emelőállásba (2-2 centi volt oldalt a tükör és a gép között), közben a másiknak magyarázta a nyitott ablakon, hogy hogyan kell a levegőmennyiségmérőt kiszerelni egy ott álló bmw-ből.

12-re értem haza, a szomszéd óvodás korú gyerekei játszottak a járda melletti füves részen, szánkóztak,  két gyerek a szánkón, az apjuk meg húzta őket...  nem volt könnyű, alig csúszott a szánkó a járdán,  aztán meg hóembert épitettek.  Jó volt nézni az apjukkal viháncoló gyerekeket.

14-re bementem a cégbe, elektronika fejlesztéssel foglalkozunk.  A fiúk mindig mondják hogy lányt vegyünk fel legközelebb (nincs egy nő se a cégnél)  de kicsi magáncég lévén nem engedhetjük meg azt, hogy vki ne vegyen részt a tényleges tervező, elektronikai fejlesztő munkában:  Mindig mondom nekik, hogy ha találnak egy villamos mérnök nőt, aki jártas a mikrohullámú önszerveződő rádiófrekvenciás telemetria rendszerek mikrokontrollereinek a programozásában, akkor dupla fizetéssel fogjuk felvenni, nehogy máshova menjen dolgozni,    de sajnos még csak nem is hallottak olyan emberről aki látott volna olyat, aki ismert volna ilyen nőt,   Pedig nem keresnek nálunk rosszul a fejlesztők, szerintem egy Tesco pénztáros fizetésének a 10-szeresét is hazaviszi egy kezdő mérnök nálunk.

na meguntam...    szóval nekem eltelik úgy egy napom, hetem is hogy nem igazán találkozok a szegénysorsú női dolgozók tömegeivel és a szivarozva henyélő férfiakkal.    Plázákba,  szupermarketekbe nem gyakran járok,   de ott szoktam látni pénztáros lányokat, de fiúkat is legalább 30%-ban    de a raktárban 70 %-ban férfit, akik a ládákat pakolják be a kamionról.  Nem tudom, melyik a könyebb munka,  nekem egyforma nehéznek tűnik.

Előzmény: (l) (112180)
freesleep Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112188
irigy lesz az, virgo, de nézd meg a szótárban, én is tévedek van amikor....
Előzmény: [virgo] (112184)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112187
Beléd már a banán is kár, annyira buta vagy :-(

Előzmény: forintocska (112185)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112186
Mi olyan - milyen is?
Nem értem, mire gondoltál :-(
Előzmény: dos48 (112176)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112184
Nem érteni magyar?
a feministákat ill. az általuk képviselt gondolkodásmódot minősítettem. Ha úgy érzed passzol rád az ing, viseld egészséggel.

Mire vagy te ilyen nagykepu ? Hogy van a klavidon hosszu i és ezért le tudod irni az irigyet a sajat elkepzeleseid szerinti formaban ?

Nagyképűnek nem nevezném magam, ellenben a hozzád hasonló értelmi fogyatékosoktól ideges leszek, aztán agresszív. (Na most minősítettelek.)
az irígyet pedig a magyar helyesírás szabályai szerint úgy kell leírni, nem pedig az én elképzeléseim szerint.
Előzmény: (l) (112182)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112183

kiérdemelted
Előzmény: (l) (112180)
(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112182

Hol minősítettelek konkrétan téged?

Nem veled vitatkozni akarok egesz este, konkretan engem minositettel, ott az elobb irigynek, ezen ne nyiss mar legalabb vitat.

Előzmény: [virgo] (112178)
(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112181

A hasonlat pedig mindossze arra utalt, hogy a nok lehetosegei mar szuletesukkor joval behataroltabbak a ferfiakenal.

Hol, csillagvirág? Mi nem lehetsz itt?

A nok lehetosegei mindenutt behataroltabbak a ferfiakenal.

Egy csomo helyen mar megszuletni sem hagyjak oket.

Jobb helyeken meg csak annyi latszik a felszinen mindebbol, hogy ilyen szemtelen csillagviragozos stilusban batorkodnak beszelni velük a ferfiak, amibol latom, hogy neved ellenere te is az vagy.

Mire vagy te ilyen nagykepu ?  Hogy van a klavidon hosszu i és ezért le tudod irni az irigyet a sajat elkepzeleseid szerinti formaban ?

Előzmény: [virgo] (112179)
(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112180

Attól, hogy neked csak a szupermarketekből áll a beteg világod, még vannak vasöntödék, szénbányák, lakatosműhelyek, szennyvízszippantó-vállalkozások, közúti aszfaltozások, betonkeverő telepek, olajkitermelő kutak, szállítmányozó cégek, gumiszerelő műhelyek, pékségek, elektronikai tervezőirodák, szoftverfejlesztő, villamosmérnök cégek stb, stb. stb

Ugyanazt teszed, mint az elozo olvtars. Csak te mar betegnek is nevezel.

Holott eleg sok ember van, aki naponta lat belulrol supermarketet, es eleg keves, aki eleteben egyszer is latott vasontodet meg szenbanyat. Onekik mind  beteg a vilaguk szerinted ?

Tudod-e, hogy Mo-on is van lassan vagy szazezer supermarket kontra nincs egyetlen vasontode meg szenbanya es az altalanos csatornazottsag miatt szippanto is alig. Az meg amugy se nehez munka, csak budos.

Ugyhogy a fopeldaid egyaltalan nem is allnak meg.

...ahol ennek pont az ellenkezőjét látod: csak férfiak dolgoznak, a nők (ha vannak egyáltalán) egy jól fűtött, csendes irodában a műkörmüket reszelgetik (már amikor nincs éppen ebédidő vagy cigiszünet)

nem tudom, milyen ott a munkafegyelem, csak azt latom, hogy te eleve munkakerulonek tartod a noket.

Az altalad  vazolt helyzet viszont nem pont ellenkezo, mert a nok nem dirigalnak a ferfiaknak, hanem a legkevesebbet kereso munkakorokben dolgoznak, vagy szerinted  nem is dolgoznak.

En meg azt hallottam, hogy mar azt is kitalaltak pl. a supermarketekben, hogy mikor mehetnek ki vecere, es menses idejen szalagot rakatnak fel veluk.

Szoval ha a  noi munkaerorol beszelsz, az a kormet reszelgeti csak, viszont a ferfiak kemenyen  dolgoznak az altalad szamontartott egyaltalan nem is letezo munkahelyeken. Es en vagyok beteg, ez vicc.

En nem vitatom, hogy jol  dolgoznak, hisz meg mindig van sok fizikai munka es az o alkatuknak az megfelel, de azokert fizetnek is rendesen.

A nok viszont ahelyett otthon is sokat dolgoznak ingyen es a gyarakban a szoszmotolos meg monoton munkakat (abbol is sok van am a szalagok mellett) is mindenutt veluk vegeztetik. 

Nokkel es gyermekekkel, ehberert. Ok a vilag szegenyei es nagyon sokan vannak.

Előzmény: saukoo (112155)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112179
A hasonlat pedig mindossze arra utalt, hogy a nok lehetosegei mar szuletesukkor joval behataroltabbak a ferfiakenal.

Hol, csillagvirág? Mi nem lehetsz itt?
Előzmény: (l) (112168)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112178
En egyetlen szoval nem beszeltem arrol, hogy te milyen vagy, legy szives te se beszelj es minosits negative engem, amikor egyaltalan nem ismersz.

Hol minősítettelek konkrétan téged?

Sosem voltam irigy, meg feminista sem.

Ki állította?

Előzmény: (l) (112174)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112177
hát nem pont ezt mondom én is?
minek harcolni azellen, ami a természettől adott lehetőség?

a nőknek nőként kéne élni, nem férfiakkal harcolni, sokkal boldogabbak lennének

kifordult a világ a sarkából:(

a nőként élés nálam nem azt jelenti, hogy elfogad minden lenyomást, sokkal inkább, hogy képes élni az adottságaival és tudatosan éli meg a nemiségét

ez a baj a mai világban, hogy minden összekeveredett, nem a férfiakkal vívott harc a megoldás, hanem a női létezés kiteljesítése

mindegy, úgysem értik a feministák, mert ők harcolni akarnak, csak nem a megfelelő helyen és terepen
Előzmény: Törölt nick (112170)
dos48 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112176

Olyan.                     nyeeee:))))))

Előzmény: dos48 (112175)
dos48 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112175

Sorry.  Mindenesetre a bimbózás az innét van.   :))

Előzmény: H e a t (112173)
(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112174

Egyébként aki ígfy gondolkodik, az mindenkire irígy: a gazdagtól irígyli a pénzt, a széptől az előnyös külsőt, a férfitől hogy férfi stb.

Szomorú, hogy a feministák jó és követendő dolognak tartják az irígységet. Még ideológiát is gyártanak hozzá.

En egyetlen szoval nem beszeltem arrol, hogy te milyen vagy, legy szives te se beszelj es minosits negative engem, amikor egyaltalan nem ismersz.

Sosem voltam irigy, meg feminista sem.

Milyen forum ez ?

Olyan, mint a magyar tarsasjatekok, ahol a noket a ferfiak kapasbol elmondjak mindennek  ok nelkul, csak azert, mert nonek gondoljak oket ?

Előzmény: [virgo] (112154)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112173
Hát pedig nem, sajnos. De azért köszi, hogy megpróbáltad.
Előzmény: dos48 (112125)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112172
/112145-re/
Előzmény: H e a t (112171)
H e a t Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112171
Állítólag ...
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112170
Bezzeg, ha egy férfi nőies, az meg szégyen. Akkor miért nem szégyen, ha egy nő férfias? Feleslegesnek tartom ezt a harcot, az ember sokkal boldogabb, ha azt teszi, amire született. Csak míg ezt önmagával megharcolja, addig sokszor hiszi úgy, hogy a világgal kéne harcolni.
Előzmény: csipkefa (112167)
(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112169

elkülönülve élnek a férfiak és a nők?

Termeszetesen nem, nekik ugyanazon helyen es legterben egeszen kulonbozoek a lehetosegeik es letfelteteleik,

ugy mint a helyhez kotott novenyeknek az eltero helyeken mas-mas a csapadek- es tapanyag-ellatasa.

Előzmény: hgyi (112153)
(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112168

ugye szamodra is groteszk volna, ha azt latnad szerteszet a vilagon mindenutt, hogy a legrosszabb fekvesu legelokon csupa noviragok, a legjobb adottsaguakon meg csupa himviragok tenyesznenek ?

Üres lózungok ezek, szerencsére kevesen vannak akik így hiszik.

Ez hasonlat volt, a lozung az jelszo.

A hasonlat pedig mindossze arra utalt, hogy a nok lehetosegei mar szuletesukkor joval behataroltabbak a ferfiakenal. Mar ahol egyaltalan hagyjak oket megszuletni.

Es ezt szerencsere sokan tudjak.

Előzmény: [virgo] (112152)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112167
A nőiség vállalásánál sokkal nagyobb veszélynek érzem azt, hogy a nők férfiassá akarnak válni, arra büszkék, hogy férfiként gondolkodnak, stb.

Természetesen ez nem azokra a szerencsétlenekre vonatkozik, akik valóban elnyomásban, megalázott és elviselhetetlen körülmények között élnek.
Sajnos azonban az, amit a fejlett világban feminizmusként művelnek, soha nem a valóban elnyomott és nyomorban, megalázottságban élő nőkről szól, inkább arról, hogy elvegyenek minél többet a férfiaktól, ettől pedig senki nem lesz boldogabb, legfeljebb néhány elvakult feminista. A valóban állati sorban tartott nőkért nem az Index fórumában lehet küzdeni. Azok az Afrikából száramazó nők, akik megírták az életüket, a megcsonkolásukat, sokkal többet tettek, mint a mi itteni harcos feministáink. Ha fiatalabb lennék, elmennék Afrikába, ott legalább tudnék segíteni, ha mást nem, megtanítani alapvető tisztálkodásra azt a sok szerencsétlent, ebbe természetesen a férfiak is beletartoznak.
Előzmény: Törölt nick (112166)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112166
A személyiségtípusok a múltban sem voltak mások, mint ma, csupán a társadalmi megjelenésük volt különböző a maitól, amennyiben más volt a közeg, amelyben éltek, aminek a konvenciói érvényesültek. Tehát feltételezem, arányaiban mindig ugyanannyi férfias nő és nőies férfi született (már ha van értelme így kisarkítani a személyiség jellemzőit). Amit láthatsz, az a toleranciára való hajlam erősödése, a különbözőség elfogadása. Ezzel ellentétes tendenciákat is láthatunk, de a társadalmi változások megállíthatatlanok, akárcsak a múltban. Tehát a meleg férfi akár fel is adhatja a rejtőzködést és vállalhatja, hogy ő olyan. A katonaságért rajongó nőnek pedig nem biztos, hogy fantáziájában marad a dolog, hanem hivatásul is választhatja.

A két szélsőérték között azonban sokkal nagyobb részt képvisel az átlag, amelyre azt mondhatjuk: nőies nő és férfias férfi, ami egyszerűen biológiai szerep. A társadalmi elvárások ettől eltérhetnek, ahogy látjuk is, "az asszonyt kordában tartó férfi" női körökben ma már nem számít divatosnak, míg Shakespeare számára pozitív hős a Makrancos hölgyben szereplő férfi.
Előzmény: Barátocska :) (112157)
hgyi Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112165
közben eszembe jutott még: azt hiszem, én a feminizmus létjugosultságával vitatkozom.
mely társadalmi rétegből kerülnek ki a feministák?
nem abból, amelyről beszélnek, nem abból, amelyben a nőknek szinte megoldhatatlan problémáik vannak. nem abból, ahol 300 szó a max. szókincs.
a feminista szervezetek viszont nem foglalkoznak azzal a réteggel, mert pontosan tudják, szélmalomharcot vívnának - ugyanúgy, mint a családvédelmisek.

no és ha már segíteni akarnának, akkor inkább a megelőzésre kellene nagyobb hangsúlyt fektetniük.
mondhatnánk, hogy hiszen azért harcolnak... de ez nem látszik rajtuk.
mondhatnánk, hogy a kvótásodás a törvényhozásban miscoda megelőző intézkedéseket eredményezne. Konkrét példát még nem hallottam.
Az oktatás egyfajta megelőző tevékenység is lehetne. Ott pedig lubickolhatnának a feministák, hiszen az oktatást a nők uralják.
modhatják, hogy de a patriarchális törvény alapján oktatnak. hát a kötelező tananyagban azért nincs benne, hogy attól férfi a férfi, ha veri az asszonyt.

a feminista szervezetek is mástól várják a megoldást - max. közlik, hogy nem jó, ahogy van, de ők nem tesznek semmit.

hát én inkább velük vitatkoznék.
Előzmény: Barátocska :) (112161)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112164
ha megengeded, egyetértek
Előzmény: hgyi (112160)
hgyi Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112163
hát én nem is vitázni akartam veled, csak kiegészítettem a sajátommal. :o)
Előzmény: Barátocska :) (112161)
kótyom fitty Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112162
Itt is látszik, mennyivel jobb a férfiaknak:

"A 30 éves férfiak kevesebb mint fele éri meg a 65. évet!

Egy társadalom leszakadását, esélytelenségét semmi sem jellemzi inkább, mint az idő előtti halálozás gyakorisága" - írja Kopp Mária. Míg az 1986-1990-es években átlagosan 8,9 év volt a várható különbség a legmagasabb és legalacsonyabb iskolai végzettségű férfiak várható élettartama között, a szakadék időközben 16,5 évre nőtt. A legalacsonyabb végzettségű, harmincéves férfiaknak várhatóan kevesebb mint a fele éri meg a hatvanötödik évét. A nők esetében a korábbi négyévnyi hátrány 10,2 évre növekedett a legalacsonyabb végzettségűek rovására."

"vajon miért nem hallgatunk Kopp Mária Kasszandra-jóslatára, s miért nem értjük meg, hogy közösséggé kell válnunk, közösségi emberként kell viselkednünk."

Webdoki 2009. január 16. 06:50, péntek - Dr. Hanyecz Vince
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112161
Abszolút egyetértek :) Általában ide szoktunk kilyukadni, nem is értem néha, miért vitázunk egymással.
Előzmény: hgyi (112160)
hgyi Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112160

én értem, mire gondolsz.

egyszerűen nem azt kellene játszani, hogy ki uralkodik ki fölött, hanem hogy egymás mellett, egymással tudunk élni.
ezért is visszataszító számomra, hogy a "feminizmus" nem arra törekszik, hogy a férfiak maradjanak férfiak, a nők pedig nők, mert mindkét nemhez tartozók emberek, hanem a nők uralmát akarják elérni.
termézetesen nem jó, ha mindenáron a férfi uralkodik, de az sem, ha a nő. mindkét nem képviselői között akad szép számban, aki "uralkodó" - mint az közismert. :o)

más meg ne akarjon uralkodni csak azért, mert azt hiszi, hogy azt kell tennie.

egy férfi ne mosogasson, ha nem olyan típus. és egy nő se mosogasson, ha nem olyan.

de mindkettő megtanulhatja, elvégezheti. együttélés esetén két ember közötti megállapodás.

ne akarjon főnök lenni senki a neme miatt, hanem azért akarjon főnök lenni, mert tehetsége van hozzá.

és senki ne akarjon szerencsétlenebbnek látszani nemét felhasználva ürügyül.

túl sokan szeretnek szenvedni, szenvelegni.

mindehhez el kellene fogadni a biológiai különbözőséget is.

és meg kellene tanulni kommunikálni. is.

Előzmény: Barátocska :) (112159)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112159
Jó, persze, de ha a karakterek egyre határozottabban eltérnek a hagyományosan megszokottól, akkor muszáj arra figyelmet fordítani, hogy a régi elvárások már egyre kevésbé tudnak működni. Tehát a kölcsönös tiszteletnek a változásokat is figyelembe kell vennie. Normális esetben ez egyébként egyszerűen adódik két ember között.

Én például maximálisan tiszteletben tartottam az utolsó pasimnak azt a vágyát, hogy ő bizony uralkodni akart fölöttem, tehát tiszteletteljesen elbúcsúztunk egymástól :) Tök jóban vagyunk a mai napig. Érted, mire gondolok?
Előzmény: hgyi (112158)
hgyi Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112158
ez még mindig nem támasztja alá, hogy miért jó, ha a férfiak nőiesednek és a nők férfiasodnak.

ebből annyi következik, hogy tartsuk tiszteletben egymást, és éljünk a saját karakterünknek megfelelően. szerintem.
én ezt támogatnám inkább.
Előzmény: Barátocska :) (112157)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112157
Először is egy kis emlékeztető :), érdemes újra elolvasni, mert szerintem nagyon jó. Ez a kis eszmefuttatás nem ad választ semmire, de elég jól összefoglalja a lényeget arról, hogy hol is van a probléma.

Amúgy pedig nem hiszem, hogy tudnék új meghatározást a férfiakra-nőkre, hogy milyennek is kellene lenniük, ahhoz képest, ami eddig volt.

Én valahogy úgy képzelem, hogy türelemmel kell lennünk egymás változásai iránt. Egyre több az olyan férfi, aki feminin vonásokat mutat, és egyre több az olyan nő, akin eddig klasszikusan férfiasnak mondott tulajdonságok fedezhetők fel. És (bizony!) vannak olyanok, akik megmaradtak a klasszikus szerepeknél, tulajdonságoknál, és tökéletesen jó úgy nekik, ahogy van. Ez egy átmeneti állapot tényleg, ahogy Wilber mondja, ezért olyan nehéz a helyzet, és tök igaza van.

Példának okáért (hogy ne csak a levegőbe beszéljek) nálunk úgy alakult a helyzet, hogy én nem vagyok egyáltalán hagyományos értelemben vett "családanyának" mondható. Magasabb a szabadságigényem egy kapcsolatban, kevesebb bennem a másik kiszolgálására való igény (van, de nem végletes), öntörvényű vagyok és nehezen viselem, ha alanyi jogon el akarnak nyomni, hivatkozva mondjuk valamiféle "családfői" tátuszra. És nekem szerencsém volt, mert egy olyan férfi lett a párom, aki elvárta tőlem, hogy önálló legyek, nem várta el, hogy kiszolgáljam, és soha nem próbált meg tekintélyelv alapján uralkodni rajtam.

Ugyanakkor itt a sógornőm és az öcsém, akik abban a kimondottan klasszikusnak mondható családban élnek, ahol az asszonyka boldogan fennmarad éjfélig, bár hulla fáradt, és vacsorát készít a férjének, elfogadja, amit a férfi mond, mert náluk úgy alakult, hogy az van, amit a pasi akar. És nem működik ez rosszul, mert egyértelműen látható, hogy tisztelik és becsülik is egymást, mindkét fél a maga helyén kezeli a másik "értékeit", és bevallom őszintén, nekem ezt jó érzés figyelni, attól függetlenül, hogy közben hüledezek magamban, hogy hogy tudják megcsinálni :))))) Van ebben valami régimódi, valami megható. De nekem például már nem jönne be, én erre alkalmatlan lennék.

Tehát egyáltalán nem arról van szó, hogy el kellene utasítani a klasszikus szerepeket, hanem inkább arról, hogy akinek ezek a régi sztereotípiák már nem "jönnek be", annak ne kelljen beletörnie mégis ezekbe, akiknek pedig mégis, azok hadd csinálják úgy, ahogy nekik jó.

És persze nem tudok receptet, ami megoldás lehet, általánosságban főleg nem, de valószínűleg valahol a másik iránti nyitottságnál kellene kezdeni, és a klasszikus elvárások felülbírálatánál, a másik értékei iránti türelemnél. Mert mindaddig, amíg görcsösen ragaszkodunk régi beidegződésekhez, hivatkozva a "régen bevált" szerepekre, és ezeknek a nevében fikázzuk egymást, férfi a nőt, nő a férfit, addig nem tud kiderülni, hogy esetleg milyen jól is működhetne egy új rendszer, amiben el tudjuk fogadni a másiknak olyan tulajdonságait is, ami kicsit eltér a "hagyományostól".
Előzmény: Oromon (111946)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112156
ott a pont
saukoo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112155
"supermarketekben, ahol csupa nok dolgoznak ehberert, ferfiak meg oltonyben"

Attól, hogy neked csak a szupermarketekből áll a beteg világod, még vannak vasöntödék, szénbányák, lakatosműhelyek, szennyvízszippantó-vállalkozások, közúti aszfaltozások, betonkeverő telepek, olajkitermelő kutak, szállítmányozó cégek, gumiszerelő műhelyek, pékségek, elektronikai tervezőirodák, szoftverfejlesztő, villamosmérnök cégek stb, stb. stb
...ahol ennek pont az ellenkezőjét látod: csak férfiak dolgoznak, a nők (ha vannak egyáltalán) egy jól fűtött, csendes irodában a műkörmüket reszelgetik (már amikor nincs éppen ebédidő vagy cigiszünet)
Előzmény: (l) (112151)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112154
Egyébként aki ígfy gondolkodik, az mindenkire irígy: a gazdagtól irígyli a pénzt, a széptől az előnyös külsőt, a férfitől hogy férfi stb.

Szomorú, hogy a feministák jó és követendő dolognak tartják az irígységet. Még ideológiát is gyártanak hozzá.
hgyi Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112153
elkülönülve élnek a férfiak és a nők?
[virgo] Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112152
Tovabbmenve rajta : ugye szamodra is groteszk volna, ha azt latnad szerteszet a vilagon mindenutt, hogy a legrosszabb fekvesu legelokon csupa noviragok, a legjobb adottsaguakon meg csupa himviragok tenyesznenek ?

Üres lózungok ezek, szerencsére kevesen vannak akik így hiszik.

(l) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112151

Szerintem pedig a normalitás az, hogy a nők legyenek nők, a férfiak legyenek férfiak. Manapság hülyének nézik, aki ezt vallja (kevés kivételtől eltekintve), de a Természet nem hülye, hogy így alkotta meg a világot, még a növények között is vannak hímek és nőneműek.

Szerintem is ez a normalis. En nem nezlek hulyenek ezert, es szerintem senki se itt es masutt sem.  Jo a hasonlatod is a novenyekkel.

Tovabbmenve rajta : ugye szamodra is groteszk volna, ha azt latnad szerteszet a vilagon mindenutt, hogy a  legrosszabb fekvesu legelokon csupa noviragok, a legjobb adottsaguakon  meg csupa himviragok tenyesznenek ?  

Pedig az embereknel  ez igy van, csak megszoktuk es sokaknak mar nem furcsa :

a legnagyobb nyomorban, legkilatastalanabb elethelyzetben nok es gyerekek tomegei elnek, a legnagyobb penzekben pedig ferfiak elnek a vilagon mindenutt.

De barmelyik vallalatnal is meglathatod ezt, vagy a supermarketekben, ahol csupa nok dolgoznak ehberert, ferfiak meg oltonyben, ketten-harman karbatett kezekkel targyalnak-beszelgetnek, vagy noket utasitgatnak nagykepuen, csomo penzekert.

Aki ezen a valoban TERMESZETIDEGEN helyzeten valtoztatni akar, az nem a him- es noi viragok azonossagat kivanja, hanem a mindenhova azonos  eljutasuknak akar  esélyt.

Hisz a viragok is igy csinaljak, es ettol szepek es termeszetesek a Fold tajai.

Előzmény: csipkefa (112107)
dos48 Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112149

Újsághír :  Egy veszekedés után elvágta a felesége nyakát, majd néhány testrészéből levest főzött

egy bevodkázott ukrán férfi.

Mottó :       Nincs ehetetlen feleség, csak kevés vodka.                         :)))))

tejköd Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112148
Más dolga úgy sincs!!!
Előzmény: forintocska (112147)
tejköd Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112146
Természetesen az összesért!!!
Előzmény: forintocska (112144)
Oromon Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112145
Persze, a férfiak gyengeségét és a nők erőszakosságát. Valaha állítólag fordítva volt, nem?
Előzmény: H e a t (112097)
Oromon Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112143
nem hiszem, hogy ebben épp az lenne a legfontosabb, hogy ki milyen nemű

De hiszen éppen ezt mondtam én is. Hogy egy párosan leélt életszakaszban számít a nem, a nőiesség és a férfiasság, mert ott van a párunk, a nemi "ellenpólusunk", akinek a "tükrében" élesen látszik a saját nemi mivoltunk. Egy egyedülálló, párt nem is kereső - mert szép emlékekkel teli özvegy, mert öreglegény, mert szingli, mert aszexuális, mert feminyista valaki - akkor ott egyáltalán nem fontos, hogy milyen nemű, az olyankor egy lényegtelen háttértulajdonság.

Még csak azt se mondom, hogy ez rossz lenne így, sőt. Pontosan ismerem a tudatosan választott egyedüllét örömeit. De azt gondolom, hogy azt olyan ember tudja igazán örömnek látni, aki vagy már tényleg egy életre szóló páros élményt kapott, ha pozitívat, akkor azért, ha negatívat, akkor meg azért.
Előzmény: csipkefa (112084)
tejköd Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112142
Tán ha lenne szives a tanonckáival foglalkozni. Értem nem kell aggódnia, én úgyanis nem rohangálok eszem nélkül ebben a farkasorditó hidegben, deellenben kedves kis tanonckáiért annál inkább.
Előzmény: forintocska (112141)
tejköd Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112140
Naigen, ez is óriási szenzáció, csak tunnám, hogy csak ennyi halottat találtak, vagy esetleg akadtak még elhunytak, akik csökkentették kies hazánk népességét.
Előzmény: forintocska (112139)
tejköd Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112138
Hallatlan szellemi erőfeszitést igényelhetett ennek az ócska bulvárhirnek a megtalálása és bemásolása egy ilyen komoly témával foglalkozó topikba.
Előzmény: forintocska (112137)
tejköd Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112135
Valóban nagyon izgalmas és érdekes.
Előzmény: forintocska (112134)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112132
Dolgozni járok hajnalban :)
Előzmény: H e a t (112111)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.17 0 0 112131
Oké :)
Előzmény: Oromon (112083)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112130
Nem lehetne inkább a piros hangszórót ???
Előzmény: Törölt nick (112129)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112129
A reklám egyértelműen a cigiről szólt, de ezt a pontot így is megadom :-)
Előzmény: dalibaba (112127)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112128
Megérdemelnél egy raklap banánt megint.
Előzmény: forintocska (112079)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112127

A sör hogyan okozna impotenciát?

(És ha a csajnak nem is a cigi, hanem az elején mutatott sörösdoboz ütött szöget a fejébe, nos, akkor ezt megnézheted...)

Itt láthatod :)))
Előzmény: Törölt nick (112058)
dos48 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112125

Az az, hidd el.   100%.

Előzmény: H e a t (112124)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112124
Oké, köszi, ma már nem, mert majd' elalszom, de nemsokára ... (remélem, tényleg ez lesz az :-) ).
Előzmény: dos48 (112123)
dos48 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112123

Asimov novellája:  Mit neveznek szerelemnek ?  A Galaktika volt a kedvencem.

Olvasd csak el újra:      www.fgab.freeweb.hu/metagalaktika01/28.html          :))))

Előzmény: H e a t (112116)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112122
Jó éjt!!! És szép álmokat!!!
Előzmény: forintocska (112121)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112120
Nem érdekel!!
Előzmény: forintocska (112119)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112118
Nem is állt szándékomban!!!
Előzmény: forintocska (112117)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112116
Te is olvastad? :-)))
Előzmény: dos48 (112109)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112115
Önnek semmi jót!!!
Előzmény: forintocska (112114)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112112
Szerintem azért, mert a körülmények évszázadok óta a rövidtávú gondolkodásra kényszerítik itt az embereket. Rövidtávú alkalmazkodás, gyors haszonszerzés, gyors menekülés, stb.
És ez nem látszik változni :-(
Előzmény: (l) (111983)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112111
Az még csak hagyján, hogy írtál, de hajnalban? Miért nem alszol inkább? :-)
Előzmény: Barátocska :) (111976)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112110
Ajánlom is!!!
Előzmény: forintocska (112108)
dos48 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112109

Hogy a fenébe ne.  Képzeld csak, milyen nagyszerű lesz, amikor egy ilyen izé megönreprodukálja magát éppen.

A szemei felakadnak, miközben önreprodukál.  Szavalja - mee kultúrlény - a "bimbózáskor, édes bimbózáskor" c.

verset, körülötte minden önreprodukciós lében úszik...            :))))))

Előzmény: H e a t (112102)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112107
Sajnos most efelé halad a világ, pedig szvsz sokkal jobb lenne, ha nem a nemek között természetettől fakadő eltérések negligálásával akarnának a népek előbbre jutni.
Összezavarodott világunkban sok téveszme talál táptalajt, előbb-utóbb szépen letisztulnak a dolgok, asszem, én már nem fogom megérni, de biztos vagyok benne, hogy kisebb kitérőktől eltekintve a normalitás halad a maga útján.
Szerintem pedig a normalitás az, hogy a nők legyenek nők, a férfiak legyenek férfiak. Manapság hülyének nézik, aki ezt vallja (kevés kivételtől eltekintve), de a Természet nem hülye, hogy így alkotta meg a világot, még a növények között is vannak hímek és nőneműek.
Előzmény: H e a t (112102)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112106
Kikérem magamnak, nem vagyok a maga kedvese!!!
Előzmény: forintocska (112104)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112105
No, eztén elfelejtettem:(((

én is köszönöm, ha nekem is szólt
Előzmény: H e a t (112093)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112103
Jó, akkor asse mondom!!!
Előzmény: forintocska (112101)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112102
Olvastam vagy 15-20 éve egy scifi novellát vagy regényt az emberiség jövőjéről, ahol már nem voltak se nők, se férfiak, csak semlegesnemű lények, amelyek szép, magas, szőke, kékszemű csodaegyedek voltak, és önreprodukcióval szaporodtak.
Szép új világ ... de az ilyenben érdemes már egyáltalán embernek lenni?
Előzmény: hgyi (111953)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112100
Bocsánat, azt bárkinek mondhatom. Még annak is, akit egyébként rühellek!!!
Előzmény: forintocska (112099)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112098
A továbbiakban talán nem ártana tartani azt a bizonyos három lépést.
Semmi barátnő, csak egy másik nick!!!
Előzmény: forintocska (112096)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112097
Igen, egyértelműen. Mégpedig a férfiak gyengeségét :-)
Előzmény: Oromon (111934)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112095
Emlékszem, de én nem erről beszéltem.
Mindegy.
Előzmény: Oromon (111933)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112094
Miért is???
Előzmény: forintocska (112092)
H e a t Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112093
Köszönjük szépen.
Előzmény: Törölt nick (111918)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112091
Sorry!!!
Előzmény: forintocska (112090)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112089
Mer szkypolok a deddel és közben ráérek.
Előzmény: forintocska (112088)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112087
Sajnálom, de nem érdekel a téma.
Előzmény: forintocska (112086)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112085
Szia Miszter!

Momentán nincs szabad vegyértékem:)
Előzmény: MrJones (112016)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112084
Sokat gondolkodtam a kérdéseden, de csak arra jutottam, hogy mivel egész életemben tudatosan éltem meg a nőségemet, a mostani életemet is nőként élem, ettől persze bárki járhat úszni, sétálni fényképezni, pénzt költeni, de nem hiszem, hogy ebben épp az lenne a legfontosabb, hogy ki milyen nemű. Sokkal meghatározóbb, hogy ki mennyire képes megélni a saját életét, no meg a sok apró örömöt, amitől szépnek lehet látni a napokat még ilyen ronda ködös és hideg időben is. Igaz, ma szépen sütött a nap, ki is használtam, jó nagyot gyalogoltam:)))
Előzmény: Oromon (112083)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112083
Hosszú lenne leírni, de teljesen tényszerű okokból, majd elmesélem élőszóban valamikor.
Előzmény: Barátocska :) (112077)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112082
Nahát a Pákó indiai lapos kenyere sem lehet laposabb, mint ez a topik!!!
Előzmény: Törölt nick (112081)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112077
Legalább elmondhatnád, hogy miért :)
Előzmény: Oromon (112071)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112076
Kipróbáltam többször, semmit nem csökkentett a képességeimen. Mondjuk 5 liter már igen, mert állandóan ki kellett járkálnom miatta :-)
Előzmény: forintocska (112064)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112075
Hát pont ez az, tanoncka, hogy te nem olvasgatod őket eleget, és azt a keveset is a - részben a komcsiktól tanult - náci ideológiádnak megfelelően szelektálva.
Előzmény: forintocska (112063)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112072
Most te miért erőlköcc? :-))))
Előzmény: hgyi (111987)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112071
Benne van a Kedvencekben, olvastam a legutóbbi hozzászólásodat a jobbkéz-szabályos városkáról, jót nevettem.
Előzmény: Barátocska :) (111976)
dos48 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112070

Az RTL-en - főműsoridőben! - a Kintekunta Pákó sütöget valami sült banánt indiai lapos kenyérrel.

Amellett, hogy kitaláltam hogy hány jóannya van az RTL-éknek eszembe jutott:

- Főnök, átment az úthenger a kenyereskosáron.  Micsináljak ?

- Emeld a duplájára az árát és írd rá, hogy indiai lapos kenyér.            :)))))

tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112066
Nagyon köszönöm!
Előzmény: forintocska (112065)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112060
Sajnálom a közeljövőben nagyon elfoglalt fogok lenni.
Előzmény: forintocska (112059)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112058
A sör hogyan okozna impotenciát?
Előzmény: forintocska (112008)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112057
Hát hogy a te családodban kimaradt, az lehet, meg néhány komcsi történésznél lehet, hogy az egész országban, de azért ez így nem igaz.
Előzmény: forintocska (111989)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112056
Hogy a fenébe ne tudnák? Farkat ragasztanak nekik? :-)
Előzmény: forintocska (111985)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112055
Ezért égsz megint, te kis udvarias.
Előzmény: forintocska (111968)
dos48 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112054

Eeeeeee... a néninek a lába közötti frizurája is ilyen ?               :))))

Előzmény: Bugyibuci : ) (112050)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112052
Nem kell a púder, a továbbiakban foglalkozz az okos tanonckáiddal!!!
Pá édes!!!!
Előzmény: forintocska (112049)
Bugyibuci : ) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112050

Csókollak forintocska.    :)

Előzmény: forintocska (112049)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112047
Azt hiszem, a továbbiakban átengedem a terepet a normálisaknak.
Előzmény: upi2000 (112044)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112046
Én ugyan nem vagyok semmilyen vallás hive, de azok után tudomásul veszem, hogy szerinted én hülye vagyok!!!
Előzmény: forintocska (112043)
upi2000 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112044

itt kérem csak a feminizmus jelenik meg tébolyként...:))

/pedig önmagában az is normális dolog tud lenni:)))/

Előzmény: tejköd (112041)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112041
Jól vagy?? Ki beszélt itt vallásról és tébolyról???
Csak arról volt nagyban szó, hogy minden ember mást szeret.
Előzmény: forintocska (112040)
upi2000 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112039

Arról nem is beszélve, hogy ha téged az nem zavart, mikor keresztényekről, ker. egyházakról raktál be lesajnálós hsz-okat, akkor miért zavar egy pozitív megjegyzés?

De ne aggódj, se téged, se itt se máshol nem szoktam "téríteni":)))

Előzmény: upi2000 (112038)
upi2000 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112038
állatvédelem vagy ilyen állatbarát-térítés van?:)))
Előzmény: forintocska (112036)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112037
Most mit vagy úgy oda?? Van akinek a Jézus, van akinek meg a kutya jön be. Megint másnak mind a kettő.
Előzmény: forintocska (112036)
upi2000 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112035

Jézusról is ezt mondják, hogy önzetlenül szeret.

Lehet hogy vele még egy kutyusnál is jobban járnál?:)

Előzmény: forintocska (112030)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112034
Nem is szeretném. Ez itt a femitopik, maraggyunk a témánál!!!!
Előzmény: forintocska (112033)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112032
De, hallatlan fejlődésre képesek!!! De sajnos csak visszafele!!
Előzmény: forintocska (112031)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112029
..és ők még fejlődni is képesek!!! Point úgy, mint én.
Előzmény: upi2000 (112027)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112028
A magánügyem!!!
Előzmény: forintocska (112020)
upi2000 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112027

Bezzeg az újszülött kislányok!

Azok már 1-2 naposan is olyan okosak, mint te:)

Előzmény: tejköd (112025)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112026
Az legalább imádja!!!
Előzmény: upi2000 (112023)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112025
És már akkor is nagy a hasuk, impotensek és butácskák!!!
Előzmény: forintocska (112024)
upi2000 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112023

Szerintem sokkal jobban jársz egy kutyával, mint egy férfivel....

Előzmény: forintocska (112009)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112022

Haladás!

Akkor én most elmegyek sörért.

Majd jövök!

Sziasztok! :)

Előzmény: tejköd (112014)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112021

Hallottátok, tanonckák?!

:)

Előzmény: forintocska (112018)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112019

Az orra helyére biztosan nem. :)

Előzmény: tejköd (112012)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112017
Kabbe!!!
Előzmény: dos48 (112011)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112016

"mindent megéltem, amit megélhettem, most legjobb egyedül"

Szia Csipke! :)

Ismételni is lehet ám!

Előzmény: csipkefa (111903)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112015
Nem mindegyiknél. Vannak, akik már úgy születnek!!!
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112014
Nagyon helyes!!
Meg sem birok szólalni!!!
Előzmény: MrJones (112007)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112013
Magánügy!!!!
Előzmény: forintocska (112006)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112012
Gondolod, hogy a kiéhezett kutyákon kivűl másnak is kellene???
Előzmény: MrJones (112005)
dos48 Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112011

"De jó leszek hozzád, teát meg kávét azért főzhetsz..."

Kolbászt főzzél neki,  MrJones.  Bécsi kolbászt.

:)))))
Előzmény: tejköd (112004)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112010

A másik verzió pedig mérgezettegér-szindrómát, infarktust és korai halált.

Nabumm!

MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112007

Szoktam főzni mindkettőt.

És meg is tudom inni mindkettőt.

No, ehhez mit szólsz? :p

Előzmény: tejköd (112004)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112005
Hátugye... amit rólam legelőször is le kéne vágniuk. :)
Előzmény: tejköd (112003)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112004
Útálom a sört, meg a sörhasú vén fazonokat is.
De jó leszek hozzád, teát, meg KV-t azért még főzhetsz, ha képesnek érzed magad rá.
Előzmény: MrJones (112001)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112003
Mármint mit???
Előzmény: MrJones (111998)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112002
Tudod kinek van rá gusztusa!!! Talán ha az öreg Czeiczelnek!!
Előzmény: forintocska (111997)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112001

Hát hógyne!

Aztán majd hozhatnék neki is, a végén meg én szaladgálnék sörért, miközben ő terpeszkedne a kedvenc fotelomban, és nézne valami brazil iszonyatot!

(Meg még böfögne is közben.)

NEMNEMSOHA!

A munkamegosztás természetes rendje az, hogy a zasszony hozza a söröt, mi meg megisszuk.

Így vanez jól.

Előzmény: forintocska (111999)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 112000

Ééééén?

Csajozni???

SOHA! :)

Előzmény: Törölt nick (111996)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111998

Csak ha az orrod helyére operálják! :p

Előzmény: tejköd (111993)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111996
na tessék, maga itt csajozik !!
Előzmény: MrJones (111995)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111995

Johh... fülvakarni aztat nem tudsz.

Egye fene, egy kis szépséghiba még elmegy!

Naés... mi lesz a sörömmel?

Aaaassszooony?!

Előzmény: tejköd (111992)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111994

"Kajak állat, én évek óta nem tudom abahagyni a röhögést ha eszembe jut."

Nem rossz! :)

Mondjuk, én évek óta azon a fickón röhögök, aki bement és kirabolt egy bankot... két homárral felfegyverkezve. :)

Előzmény: Törölt nick (111866)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111993
Az ilyen Mr Jonesokat anyává tenni!!!
Előzmény: forintocska (111991)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111992
Te meg addig állj fél lábon és ne vegyél közben levegőt sem!!!!
Előzmény: MrJones (111990)
MrJones Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111990

Naná.

Majd ha kifogytunk a nőkből... esetleg.

Eladdig tessen csak szépen szülni!

( És főzni, meg mosogatni... behozni a söröt, megmosni a hátunkat, a fülünket vakarni...) :p

Előzmény: tejköd (111988)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111988
Gondolhatod, hogy ezek a mocskos himsovi disznók csak végső esetben vállalkoznak az anyaságra!!!!
Előzmény: forintocska (111986)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111987
Ezzzz nagyon szép volt! :oDDDDDDDDDDDDDDD

Főleg az tetszik, hogy a születéskor a gyermek neme alkati adottság, és azokban a családokban, ahol csak lányok születnek és az egyiket férfinak nevelik, a születéskori alkati adottsága eltűnik a szocializásió hatására. :o)))

biológiai nemi szerep = alkati adottság
az alkati különbözőségekből adódnak a biológiai nemi szerepek.
Előzmény: forintocska (111985)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111984
Természetesen az összesről!!!
Előzmény: forintocska (111982)
(l) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111983

Nem mindenhol ilyen bunkok a ferfiak,  de a magyaroknal nagyon-nagyon ez latszik.

En ezert szomoru vagyok, mert annyi ertekes embert adtak a magyarok a vilagnak, de erre megsem lehet igazan buszkenek lenni, ha meg ilyen elmaradott gondolkodasu a nep zome.

Miert van ez igy szerintetek ?

Előzmény: forintocska (111981)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111980
igazold ezen állításodat!
Előzmény: forintocska (111971)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111979
biztos.

te mindig a lényegre tapintasz!
Előzmény: forintocska (111968)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111977
Neked is válaszolok majd később, oké?
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111976
Oké, de az a baj, hogy most nem áll rá a gondolkodásom erre a témára :) Másokban vagyok benne, és azokon agyalok :) (Apropó, kivetted a kedvenceidből az anarchiás topikot? Írtam oda...)
Előzmény: Oromon (111961)
(l) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111975

Sokat jatszom en a honfoglalo jatekban, mert szep a Magyar hon terkepe es mert erdekes kerdesek vannak.

Este szeretek inkabb jatszani, marmint a magyar ido szerinti ejszaka idoben, mert akkor sok a felnott es nem olyan konnyu megverni oket, mint delutan a sok gyereket.

A nikknevem olyan semmitmondo. A jatek alatt megy a beszelgetes is.

Ez sok tanulsaggal jar szamomra.

Amikor rosszul jatszom, mindig nonek neznek, amikor jol jatszom akkor ferfinak.

Es meg ebbe a jatekba is akkora paraszt ferfiak is jarnak, hogy na.

Tegnap jatszottam ketto masikkal (mindig 3 jatekos van), ok vegig beszeltek egymassal, kozben en meg mar mindent elfoglaltam.

Akkor mondja egyik a masiknak : tud a fiu...

Irom, hogy "lany..."

Erre azonnal azt irja az egyik : "Hazucc, no ennyit nem tud", a masik ezzel   egyidoben : "Szopol borert?"

Itt kileptem a jatekbol.

Aztan a masik amikor az egesz terkepet atfestem a magam szinere, azt irja bucsuzoul : "Pedig nagyon nyomorek vagy".

A ferfiak nem tanulnak meg vesziteni, es ha egy no veri meg oket, meg mergesebbek.

Olyan, mintha minden not kapasbol gyulolnenek a neme miatt.

Es ez nem csak egy ilyen topikban latszik, hanem ilyen artatlan jatekokban anonim is latszik.

tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111974
Dehonnem, éppenúgy, mint eddig!!!
Előzmény: forintocska (111973)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111972
Na erre igyunk egy KV-t!!!
Előzmény: forintocska (111969)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111965
Többek között ezért is csináltatnak maguknak szilikonmelleket.
Előzmény: Törölt nick (111964)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111963
Magyarországon eléggé jellemző, legalábbis az erre irányuló nagy felmérések szerint.
Előzmény: (l) (111959)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111962
Csak ha te bedőlsz neki.
Előzmény: (l) (111956)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111961
Persze, majd elolvasom, ha leírtad, csak úgy ne járjunk, mint az anarchista nagyesszével :-)
Előzmény: Barátocska :) (111951)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111960
Ne izgasd magad te sem, mindaddig, amig engem sem izgat.
Előzmény: hgyi (111957)
(l) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111959

A nok makszimum azert sirjak vissza az elozo allapotokat mert a hazimunkajuk nem csokkent viszont a kulso munkajuk egyre tobb mert a ferfiak is egyre kevesebbet keresnek es nem tudjak eltartani a csaladot.

igy nem csoda, ha akad koztuk, aki visszasirja, de azert megsem ez a jellemzo.

Előzmény: Törölt nick (111949)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111958
Nem, én itt is egy agyatlan tejköd vagyok, aki nem szereti az agyalgást.
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111957
ne izgasd megad. már szinte mindegyikünk mellőzte.
(l) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111956
Te vagy itt a megmondoember ?  Vagy asszony ?
Előzmény: tejköd (111947)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111955
Ezekkel a böcsességeiddel is kár volt koptatni a klaviaturát.
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111954
vice
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111953

"de előbb-utóbb ki kell kristályosodnia egy köztes megoldásnak férfi és nő között."

Már mire érted a köztes megoldást? egy valamiféle se nem nő, se nem férfi (a hagyományos fogalmak szerinti) állapot? amolyan egyenember?

"Ahol a nőiesség meg tud maradni nőiességnek anélkül, hogy régi, klasszikus sztereotípiáknak kellene mindenáron megfelelnünk, és ugyanígy a férfiaknál is."

Szerintem ez nem gond.

"Csak hát nehéz ezt ripsz-ropsz megvalósítani, az átfedések, a konfliktusok, a rögzült elvárások miatt."

Azt hiszem, nem a megvalósítás a nehezebb, hanem az elfogadás.

Előzmény: Barátocska :) (111944)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111952
Fonák, de miért? Mert nem úgy halad a folyamat, szép lassan, apránként, ahogy kéne, hanem az egész át akar billenni hirtelen a másik végletbe, azt pedig kevesen tudják magukénak érezni.
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111951
Az a helyzet, hogy ezen el kell gondolkodnom. Később válaszolok, jó?
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111950
Szegény-szegény nők!!!
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111947
Mondjuk ha te is GYES-re mennél, ahelyett, hogy itt hülyeségeken agyalsz!!!
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111946

Na, abban abszolút nem vagyok biztos, hogy ami ezen a téren egy ideje zajlik, az tényleg evolúciós változás lenne.

Inkább azt hiszem, hogy mindazt, ami a változásokból tényleg ellentétes a biológiával, azt vagy társadalmilag visszaszorítjuk, vagy majd az evolúció rendet tesz - akár "ellenünkre" is.

Bár határeset...

Arra gondolsz a klasszikus sztereotípiák emlegetésével  - és elutasításával - hogy kellene (esetleg van is) a nőiességnek/férfiasságnak valami új meghatározása? És ha igen, akkor szerinted mi lenne az, ami eséllyel válthatná fel mindazt, amit klasszikus sztereotípiáknak mondasz?

tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111945
Ne aggódj, a gyerekek ezután is ugyanúgy készülnek majd, mint eddig!!!
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111944
Jó, akkor nem agyalok tovább ellenérveken :)

Egyszerűen van egy evolúciós változás(nak mondható folyamat), amit mindannyian kissé bizonytalanul és nehezen élünk meg, de előbb-utóbb ki kell kristályosodnia egy köztes megoldásnak férfi és nő között. Ahol a nőiesség meg tud maradni nőiességnek anélkül, hogy régi, klasszikus sztereotípiáknak kellene mindenáron megfelelnünk, és ugyanígy a férfiaknál is. Csak hát nehéz ezt ripsz-ropsz megvalósítani, az átfedések, a konfliktusok, a rögzült elvárások miatt.

Erről beszéltem az érték topikban, amikor az értékek harmóniáját próbáltam leírni a nyitó hozzászólásban.
Előzmény: Oromon (111942)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111943
Nem értem, mit görcsölsz itt. Ha tradicionális nőkre vágysz, bőven találhatsz belőlük az anyaotthonokban, meg a családsegitők környezetében
Előzmény: Oromon (111942)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111942
Ezek érdekes felvetések, de nem vagyok biztos abban, hogy nagyon vitatkozni akarnék velük, ennyiből úgy látom, mint ha inkább egyformán, de legalábbis hasonlóan gondolnánk, mint amennyire különbözően.
Előzmény: Barátocska :) (111941)
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111941
De van, csak még nem szedtem össze a gondolataimat. :)

Nekem azzal van bajom, hogy bár nagyon jól hangzik az, amit mondasz (a viszonyítás fontosságáról), ugyanakkor a tradicionális férfi-nő viszony visszaállítását már nem tartom elfogadható alternatívának. Erről beszéltünk talán a Wilber-cikk kapcsán is. Ráadásul: "abszolút nő" és "abszolút férfi"? Hol? Hogyan? :)

Egyszerűen nem látok esélyt arra, hogy a klasszikus szerepek visszatérnek. Őrületes keveredés van (szerintem már a génekben is) a "tiszta" női és "tiszta" férfi szerepek és hozzáállások között.

De majd még agyalok :)
Előzmény: Oromon (111939)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111940
ez ííígy van! :o)))
Előzmény: Törölt nick (111931)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111939
És nincs kedved viszontkötözködni? ;-)
Előzmény: Barátocska :) (111936)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111938
Nagy kaland, aki álmokat kerget, végül mind igy fog járni!!!
Megmarad magnak!!!
Előzmény: Oromon (111934)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111937
Gondolod, hogy egy lakatlan szigeten bárkinek is az lenne a legnagyobb problémája, hogy momentán ő nő, avagy férfi???
Barátocska :) Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111936
:) Figyelek.
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111935
Maar pedig egy pillanatra azt gondoltam, hogy ön is az Üdvhadsereg egyik oszlopa, kedves Maariskám!!!
Előzmény: Maaria (111932)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111934

Csak arra gondolj, hogy nem _mint nő_ mész uszodába, sétálni, pénzt költeni, vagy nem _mint nő_ tartózkodsz a főzéstől.

Ezeket ugyanis egy özvegy férfiember ugyanígy megteheti, de persze egy párkapcsolatban élő nő vagy férfi is megteheti.

A szösszenet, amit beidéztem, az a _mint nő_ állapot megéléséről elmélkedik, illetve arról, hogy a feminizmus a modern társadalom egy áramlataként ezt hogyan nehezíti, mossa össze az "egy nő alapvetően nem különbözik egy férfitól" állásponttal.

Nem tudom, igaza van-e Evolának, de azt tudom, hogy fórumszerte rengeteg (magányos) nőnemű panaszkodik, hogy a férfiak elszürkültek, elnőiesedtek, nem kezdeményeznek, hogy nem lehet "igazi" férfit találni - és rengeteg (magányos) hímnemű panaszkodik, hogy a nők nem olyanok, mint régen, elférfiasodtak, elvesztették a nőiességüket, hogy nem lehet "igazi" nőt találni.

Azért ez jelez valamit, nem?

Előzmény: csipkefa (111908)
Oromon Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111933

Érdekes lenne Evola szövegéről eszmét cserélni, talán még Barátocska is felfigyelne, hogy van itt anyázáson kívül olykor érdekes téma is :-)

Nem is tudom, de én valahogy úgy érzem, hogy nőiséget csakis a férfiasság viszonylatában lehet meghatározni, és persze vice versa. 

Nem lehet joggal azt mondani valamire, hogy világos, ha nem mondjuk meg, hogy mihez (természetesen a sötéthez) képest. Nem nagyon látom értelmét azt mondani valamire, hogy puha, ha nincs viszonyítási pontom (ami kemény). Ugyanígy a nőiséget szerintem nemigen lehet a férfi mint viszonyítási alap nélkül értelmezni.

Természetesen lehet egy mellékesen 44XX kromoszómaképletű ember elégedett önmagával (akár egyedül egy lakatlan szigeten is), de nem tudom, hogy mennyire lenne ő nő ott. Vagy egy 44XY egyed mennyire lenne ott férfi.

Karinthy? Emlékszel?

Előzmény: H e a t (111898)
Maaria Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111932

Ezt eltaláltad, tényleg nem. :)

Előzmény: tejköd (111929)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111930

mer dolgozni járok. :o)))))))))

idő kell a bebútoláshoz.

Előzmény: [virgo] (111926)
tejköd Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111929
Tán csak nem misszionáriusnak tetszik lenni???
Előzmény: Maaria (111928)
Maaria Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111928

Ez nem kell, hogy így maradjon... ha be tudnál kapcsolódni valami szép, értelmes tevékenységbe, ami téged lelkesíteni tud, akár csak önkéntesként is valahol, akkor ki tudnál nyílni, mint a rózsa... és akkor sokkal könnyebben találnál barátokat, sőt szerintem társat is, akár 26 éves vagy, akár fordítva, 62... :)

Előzmény: Törölt nick (111904)
Maaria Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111927

Azért, ahogy olvasom soraidat, most sem vagy egyedül... ott vannak a szeretteid, aik figyelnek rád, számítanak rád, akiknél megmelegedhet a szíved, ha együtt töltesz velük néhány órát, akikkel segítetek egymásnak. Ha nem együtt laktok, akkor is... ők vannak neked. :)

Előzmény: csipkefa (111903)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111926
hőgyike te mér nem alszol ilyenkor
Előzmény: hgyi (111925)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111925
korán van még... lemaradt:
Vagy felteszi a nagy kérdést, csak hogy megnyugodjon beteg lelkem... :o))))))))))
Előzmény: hgyi (111923)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111924
asszem még nekem is meg kell élnem azt a kort. :o)
Előzmény: Törölt nick (111918)
hgyi Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111923

forint mindjárt felteszi a szokásost: "Közöd?"

:o)))))))))))))))

vagy ha nem akar megfeleni feltevésemnek - mert annyira utál -, akkor válaszol neked valami rémesen bölcs maszatot. :o)))

Előzmény: (l) (111917)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111922
Az biztos, hogy kevesebb autóbiztosítást fizetnek, mert azt a férfiak fizetik többnyire :-) De a biztosítási díjaik nem alacsonyabbak.
Előzmény: forintocska (111821)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111921
Forintocska nem szarozik ilyesmivel. Nyitja az ablakot, hogy a férj ugorhasson. Ha a nő hajlandó némi extrát is megfizetni, akkor lök is a férjen egy kicsit...
Előzmény: Oromon (111815)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.16 0 0 111920
A hozzád hasonló femináciknak is jó akkor ez a zene, lehet majd masírozni jó kis férfiirtásra.
Előzmény: forintocska (111704)
(l) Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111919

A ferj agyban talalja a feleseget egy masik ferfivel es raordit:
-Hat te meg mit csinalsz?
-Latod- mondja a no a szeretojenek - mondtam neked hogy nagyon hulye. 

Nok addig nem lesznek egyenlok a ferfiakkal, amig nem tudnak az
utcan vegigsetalni kopaszon azt gondolva, hogy csodalatosak, es
mindenki kivanja oket.

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111918
 Ezt így teljesen meg tudom érteni.  Nekem meg kell élnem azt a bizonyos kort még. Éljétek boldogan az életeteket, csak azt kívánom.
Előzmény: H e a t (111912)
(l) Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111917

Természetesen minden embernek akár férfi akár nő ez lenne a jó. Csak kérdés, hogy hány % nőnek adatott ez meg. Nem soknak.

Neked sem ?

Előzmény: forintocska (111907)
(l) Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111916

Az anyák jobban vezetnek, mint az apák - legalábbis így gondolják a gyerekek.

Ja, amit írsz, arról vicc is van, valami ilyen :

"-Apa, képzeld, amikor reggel az anyu visz az iskolába, soha egyetlen hülye buzival és agyatlan kurvával sem szoktunk találkozni ... "

Előzmény: forintocska (111797)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111915

Csak kérlek azt áruld el, hogy miért kezdted lefordítgatni a kommenteket!

Mert ez sehogy sem fér a fejembe.

Az még csak csak, hogy ennyire alapos ember vagy, hogy mielött beteszel egy linket egy bulvártopikba, rákeresel, hogy vajon nem szerepelt-e, de az már nem, hogy mi jelentőséget tulajdonitasz annak, hogy néhány kommentelő magvas, szerinted, mondását lefordítgatod.

Előzmény: Törölt nick (111895)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111914
:-)
:-*
Előzmény: csipkefa (111913)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111913
kössssssz:))
az előbb nekiálltam elmondani, de aztán mégsem tettem, de Te most elmondtad helyettem

Előzmény: H e a t (111912)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111912
Másolat nincs, de azt valahol érzi már az ember egy bizonyos kor fölött, hogy az aktuális, vagy a legutolsó illető az életében az igazi, vagy volt az igazi, akinél többet és jobbat nem igazán nyújthat az élet e téren, merthogy ahhoz a hátralévő idő valszeg ölég rövid.

Úgyhogy én csipkefával értek egyet: ha egyszer megvolt ez az "igazi", nem köll pótlék. Inkább egyedül.
Előzmény: Törölt nick (111911)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111911

Máriának a hozzászólásából venném ki azt a szót, magadnak élsz, vagy valakivel megosztod harmóniában. Mért ne örülhetne velem valaki a séta közben,vagy dögönyözhetném a hátát a szaunában az úszás után, és végre nem kéne egyedül enni két napig az elméretezett kaja adagot:))) A pénzem meg így is úgy is arra költöm, amire/akire akarom :)))

Persze megértem az álláspontodat is, nem akarsz másolatot, de szerintem meg minden kapcsolat más és egyedi, nincs másolat.

Előzmény: csipkefa (111908)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111910
igazán - szerintem - egy nő akkor tud egyedül boldog és elégedett lenni, ha pontosan eleget élt pasival, én 30 évet, közben lett 3 gyerekem, akik itt lebzselnek körülöttem, nem fizikai mözelségben mind, de lelkieg igen, a szabadságom viszont most bír igazán lábrakapni és nem adnám fel senkiért, kivéve, ha valamelyi, kölköm, unokám engem akar, de ők is szabadságra vágynak, jó család vagyunk
lányom a 3 gyerekével figyel arra, hogy ne avatkozzon a szabadságomba, csak ha nagyon télleg muszáj
nálunk úgy műxik a család, hogy hagyjuk élni a másikat, de ha szükségesség van, akkor összecsődülünk

ha nem hívnak, tudom, hogy minden rendben van
Előzmény: H e a t (111909)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111909
Soroljam? :-)))
csipkefa Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111908
figyuzz, csigusz, rengeteget éltem házasságban, jó volt, minden tőlem telhetőt elkövettem, hogy az is legyen
úgy alakult, hogy egyedül maradtam, most ennek a lehetőségeit élvezem
elmehetek reggel uszodába, napközben sétálni, nem kell főznöm, arra költöm a pénzem, amire akarom, de etől még nagyon szerettem házasságban élni a férjemmel, de mással már nem akarok még viszonyban sem
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111906
Mindkét esetben másképpen - legalábbis az én esetemben.
Előzmény: Maaria (111900)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111905
Ez igaz, csak annyit finomítanék rajta, hogy TÚL sokat :-)
Előzmény: csipkefa (111899)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111904

__"igazán egy nő akkor tudja élvezni az egyedüllét szépségeit, ha eleget élt együtt pasival "

No most én vagy nem éltem eleget pasival, de valahogy nem tudom élvezni az egyedüllét szépségeit, vagy vak vagyok rájuk. 

csipkefa Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111903
abban már kiteljesedett, teljesen, másolat, utánzás nincs, marad a boldog egyedüllét

mindent megéltem, amit megélhettem, most legjobb egyedül
Előzmény: Maaria (111900)
Maaria Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111902

Mondjuk ilyen extrém esetekből talán elhamarkodott dolog messzemenő következtetéseket levonni.

Előzmény: maestro (111901)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111901
A határon kapták el a sorompótörő nőt

* MTI - ugyelet@mail.index..hu

2009. január 15., csütörtök 11:16

A barcsi határon kapták el a francia nőt, aki áttörte a vasúti sorompót.
h i r d e t é s

Lakossági bejelentés alapján a barcsi határon sikerült feltartóztatni szerdán azt a francia nőt, aki autójával nem sokkal korábban letörte egy vasúti átjáró félsorompóját, jelentette a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nő francia rendszámú gépkocsijával Istvándi felől Darány felé haladt, amikor vélhetően a túl magas sebesség miatt nem észlelte időben a vasúti átjáró tilos jelzését és a leengedett sorompót. Fékezett, de elvesztette uralmát a jármű felett, és az átjárón átcsúszva letörte a félsorompót.

Az autós ezután elhajtott a helyszínről és megpróbálta elhagyni az országot a barcsi határátkelőnél, ahol azonban a rendőrség már várta. A francia nő ellen gondatlanságból elkövetett, közúti közlekedés biztonsága elleni vétség miatt indítottak eljárást.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Hogy is mondtad, forint? Jobban vezetnek, meg felelősségteljesebbek?
:-DDD
Maaria Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111900

Kérdés, hogy mikor teljesedik ki jobban az életed... ha magadnak élsz, vagy ha szerelemben, harmóniában a férfivel, akit szeretsz.

csipkefa Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111899
igen, van ilyen, de szerintem csak akkor, ha élt férfivel elég sok ideig, hogy rájöjjön, mennyivel jobb egyedül

az olyan nők, akik sosem éltek házasságban, vagy tartós párkapcsolatban, úgy érzik, kimaradt valami az életükből, ebben igazuk van

igazán egy nő akkor tudja élvezni az egyedüllét szépségeit, ha eleget élt együtt pasival
Előzmény: H e a t (111898)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111898
Nagyon bírom az ilyen általánosító szösszeneteket.

Az persze eszébe sem jut senkinek, hogy sok nő van, aki tényleg boldog egyedül is, és nem egy ffi viszonylatában határozza meg önmagát.
Mondjuk az is igaz, hogy az ilyenek nem kifejezetten feminyisták ...
Előzmény: Oromon (111849)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111897
Nabazdmeg, én hülye meg anno személyi kölcsönt vettem fel, és nyögtem 30%-os kamattal évekig ... mindjárt fel is hívom anyámat, és jól lebaszom, amiért így elcseszte a nevelésemet.
Előzmény: Miki Belucsi (111856)
H e a t Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111896
Majdnem leírtam, mit nyalogass ...

Egyébként valóban sok a bazári majom, mert most már ráadásul divat is, a legtöbb üresfejű luvnyajelölt már kb. tízéves korától pingálja magát mindenhol.

Viszont, ha jobban szétnézel, azért számos olyan nő is van, aki nem festi magát, és éppen attól szép - vagy éppen természetes módon ronda, de legalább önmaga, és nem festi magát :-)
Előzmény: Törölt nick (111845)
(l) Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111892

Akkor te is a macihagyma véleményét nem respektálod ezek szerint.

(Mert amivel vitatkozol, azt nem a Forintocska nikk állította.)

Én mindenkinek, kivált a nőséget nőiességgel keverő nők és az öntelt, macsó pasasok figyelmébe ajánlom ezt a nagyszerű szállóigét :

Ha nőnek születtél, légy nő, és ember leszel,

Ha férfinak születtél, légy ember, és férfi leszel !

Előzmény: lulu schön (111890)
tejköd Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111891
Komolyan mondod, hogy még nyolcvan évesen is.....????
Nem semmi kislány lehecc!!!
Előzmény: lulu schön (111890)
lulu schön Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111890

Badarság, semmiféle férfi nem várja el, hogy nyolcvanéves öregasszonyok lilára fessék a hajukat.

Mellesleg egyszeri próbálkozás után abbahagytam a hajfestést, mert nem bírta a fejbőröm, a szempillafestést, mert csípte a szememet, a szemhéjfestést, mert nem állt jól. Körömlakkozással többször próbálkoztam, de azt is abbahagytam, mert a jobb kezem olyan mértékben ügyetlenebb a balnál, hogy aszimmetrikus lett a lakk. Ettől függetlenül inkább jól megvoltam és vagyok a férfiakkal, mint rosszul. Nem szoktak felelősségre vonni, hogy miért nem felelek meg patriarchális elvárásaiknak.

Előzmény: forintocska (111848)
(l) Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111889

Nézz meg egy ötvenéves férfit és egy ötvenéves nőt! Utóbbit már csak a vakolat tartja össze.

Ebből a részrehajló állításból rögtön következik, hogy te egy kábé ötvenéves hetero férfi vagy, tehát rohadtul el vagy szállva magadtól.

Halleluja !

Előzmény: Törölt nick (111871)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111888
igen. ezeket a dolgokat én sem értem.

van olyan ismerősöm, akinek a nagymellű nők tetszenek. a feleségének, akit imád, nincs szinte semmi. úgyhogy még csak azt sem mondhatjuk, hogy mindenki olyan párt választ, aki az "ideálja". :o))
Előzmény: Törölt nick (111885)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111886
Aki kitalálta a várakozási időt, annak üzenem, hogy kap egy nagy répát a seggébe ajándék gyanánt.

Én régen úgy voltam, ne fesse magát. Aztán rájöttem, hogy mégiscsak azt szeretem, ha a nő egy festmény, úgyhogy fesse.
Előzmény: hgyi (111873)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111885
Ezzel én úgy vagyok, hogy az egyik nő azért aggódott, mert kicsik a mellei és hát szex közben az hogy jön ki, a másik nő meg azért, mert nagyok és hátha azt nem szeretem. Nem jönnek rá, hogy én a női mellet szeretem, nem a tőgyet, tehát ha kicsi, ha nagy, az szép, ha szeretem az illetőt.
Előzmény: hgyi (111876)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111883
csak egyszer szabad belinkelni valamit?
s ha már valaki betette, másnak tilos?
Előzmény: Törölt nick (111881)
dos48 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111880

Eeeeeeee...  esetleg egy pávatoll  in die Popollínó ?!   Ahhoz nem köll alapozó.         :))))))

Előzmény: hgyi (111879)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111879
persze. :o))
én is csak a szempillámat festem. :o)))
a szememet kiemelhetném, de az hülyén nézne ki. meg amúgyis elmaszatolnám a fejemen a festéket. :o))
a rúzst pillanatok alatt lenyalogatom, meg letörölgetem. és nem ízlik. :o))

alapozót még soha életemben nem használtam, mert mit alapozzon meg? :o) különbenis viszketek a kenceficéktől.

és a ráncaimat sem akarom sem takargatni, sem felpumpálni. :o)))
Előzmény: Törölt nick (111877)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111876
azon azért elgondolkoztam, hogy azt a sminket néha le is kell mosni. és mi van, ha az nem tetszik a másiknak, ami előkerül alóla?
de épp ez a kategória, amikor lány tetszeni akar, nagy melleket csinál magának. meg is tetszik olyannak, aki a nagy melleket szereti. és akkor egyszercsak levetkőzik a lány és kiderül, hogy nincs semmi a pusuppban. és akkor esetleg a pasi megjegyzést tesz. és akkor jönnek a konfliktusok. pedig csak nem kellett volna odahazudni azt, ami nincs. merthogy vannak olyan pasik is, akik nem rajonganak a nagy mellekért...
Előzmény: Törölt nick (111874)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111875
hát elég nyakatekert válasz, de nem rossz. :o))))
Előzmény: Törölt nick (111874)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111873

én is több olyan férfit ismerek, aki nem szereti a sminkelt nőket, mint olyanokat, aki szereti.

Előzmény: Törölt nick (111868)
dos48 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111870

Én meg attól félek, hogy tönkrevágják az én érzékeny pimpikebőrömet az agyonvágott bőrükkel.

:))))))))

Előzmény: Törölt nick (111869)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111869
Én is attól féltem a nőket, hogy tönkrevágják érzékeny bőrüket a sok vegyi bizbasszal.
Előzmény: Törölt nick (111868)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111865
Mondjuk egy dugással ennyit keresni... Ez már világrekord lesz.
Előzmény: Miki Belucsi (111864)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111864
Élelmes picsa.:D
Előzmény: Törölt nick (111858)
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111863

No.

Idő van!

Mentem.

További szép napot!

Sziasztok! :)

MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111862

"Az egyik szerint adni jó. Aha.

A másik 1,5 millió forint kedvezményt kínál. Aha.

A harmadik szerint meg jól vezetnek a nők. Aha."

A nők szarul vezetnek, viszont tudják, ezért körültekintőbbek. Jessz.

Előzmény: Oromon (111814)
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111861

"Persze, hiszen a hajfestékeket is a hímsovi gyárakban csinálják!"

Akkor tulajdonképp a hímsovik mérgezik magukat, a nő pedig csak a csomagolás, amivel eladják a mérget.

Hmm....

Előzmény: Törölt nick (111851)
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111860

"Mi férfiak meg azért halunk korán, mert lenyaljuk azt a sok mérgező mocskot, amit magukra kennek szépítkezés ürügyén."

Szóval férfitársaim! Ha zöldül a nyelvetek, akkor kezdjetek gyanakodni, hogy a zasszony túlzásba viszi a sminkelést! :)

MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111859

Hehe.

Azt hittem, hogy Virgo bekerült az újságba. :)

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111858
Hülye picsa.
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111857

"Szóval szerintem jó, hogy a férfiak megvédték a nőket, és jó, hogy a nők ezért hálásak nekik. A végletekig vitt feminyizmus szerint persze nem jó..."

Természetesen nem jó.

Épp csak nem azért nem jó, amiért gondolnád.

Előzmény: Oromon (111849)
Miki Belucsi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111856

Ezt láttátok már?

Kényszerített prostituáltakról van benne szó.

Csak erős idegzetüek olvassák!

http://velvet.hu/sztori/virgo0114/

MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111855

Szép jó napot mindenkinek! :)

Kérdés?

Jelentenivaló?

Tartozás?

MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111854

"egyébiránt nem váltogatom a személyiségemet, máshol is ilyen vagyok. más, általam látogatott topikokban nincs forinthoz fogható jelenség. "

Ha jól emlékszem, én arcokat említettem, nem pedig személyiségeket.

Abból pedig mindenkinek több vagyon, és váltogattya is, junó. :p

"A szexuális aktusra utaló megjegyzésedet inkább ne fogalmazd át sehogy."

Kívánságod már meg is valósult, ha jól láttam. :)

Előzmény: hgyi (110741)
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111853

"No és te hun vetted a hengerlődet ? :)))))"

Az enyém saját gyártmány. :)

Hát a tied?

Előzmény: dalibaba (110738)
MrJones Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111852

:)

Előzmény: forintocska (110765)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111851
Persze, hiszen a hajfestékeket is a hímsovi gyárakban csinálják!
Előzmény: maestro (111847)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111850
megírtad már a listádat, kiket nem engedsz be majd a klubtopikodba?
Előzmény: forintocska (111843)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111849

Hááát... nem is tudom.

"Nos, ami főképpen a nemeket illeti, a férfi és a nő két típusként jelenik meg, és aki férfinak születik, az férfiként, aki nőnek, az nőként kell, hogy tökéletesítse önmagát teljes egészében, testileg és lelkileg, minden összekeveredettség felülmúlásával. Még szellemi téren is külön utat kell járnia a férfinak és a nőnek, amit csupán minden összezavarodottság és ellentmondásosság nélkül szabad elhagyni.

A heroizmus e két különválasztott és felcserélhetetlen irányzatának egyre eltökéltebben gyakorolt megvalósítása vagyis a nemek tradícionális és normális törvénye: minden olyasminek az eltávolítása, ami a férfiban nőies és a nőben férfias, egészen addig, amíg tökéletesen meg nem valósul az abszolút nő és az abszolút férfi."

Szóval szerintem jó, hogy a férfiak megvédték a nőket, és jó, hogy a nők ezért hálásak nekik. A végletekig vitt feminyizmus szerint persze nem jó...

"A szolgaság évszázadai után a nő szabaddá, önállóvá akart válni. A feminizmus azonban nem volt képes arra, hogy a nőnek más személyiséget kölcsönözzön, mint a férfiénak egyszerű utánzatát. Ezáltal az igényei és követelései pusztán maszkként szolgálnak, amely mögé az újfajta nő önmagával szembeni bizalmatlanságát, vagyis azon képességének hiányát rejti, miszerint alkalmatlan az lenni, ami: nő és nem férfi.

A feminizmus számára az a premissza szolgál alapul, hogy a nő önmagában nem rendelkezik értékekkel, és csak abban az esetben ér valamit, ha amennyire csak lehet férfivá válik, és a férfi előjogait is igénybe veszi. Ezért a feminizmus a legrosszabb értelemben vett elfajzás szimptómája. És míg a tradicionális etika megkövetelte, hogy a férfi és a nő egyre inkább önmaga legyen, és egyre merészebb képekkel fejezték ki, hogy mitől lesz az egyik férfi, a másik nő, - addig láthatjuk, hogy a "modern" mozgalmak a nivellációra törekednek, egy olyan állapot felé, ami a nemi individuáción és differenciáción valójában nem túl, hanem innen van.

Más oldalról: amit a feminizmus a prakticitás síkján szem előtt tartott, az a bankok, hivatalok, piacok és a modern élet más irányadó centrumai által kitermelt homunkulusz. Épp ezért a feminizmus könnyen bizonyíthatja, hogy a nő is többé-kevésbé ugyanazokkal az intellektuális és praktikus képességekkel rendelkezik, mint amelyekkel az új, önnön árnyékává vált férfi jogait, autonómiáját és "fensőbbségét" indokolja. Más szempontból viszont a férfi nem avatkozott bele a dolgok menetébe, sőt még elő is segítette azokat: a nőt a nyilvános életbe, a hivatalba, az iskolába, a műhelybe és a modern társadalom és kultúra egyéb kártékony területeire kényszerítette. Ezáltal megadta az utolsó nivelláló lökést is.

Abban a világban, ahol a bokszoló, a cowboy és a zsidó bankár a legmagasabb férfiasság megtestesítőjeként tölti be az aszkéta és a harcos helyét, ott a modern materializált ember szellemi elférfiatlanodásában megelevenedni látszik az afroditéi nő ősi fensőbbsége az érte értelmetlen módon dolgozó és az érzékiség által elállatiasodott férfi felett. A másik oldalon: a nemi korrupció és elkeseredés válfajai állnak, amelyeket felületesség kísér, vagy a női típus akár a fizikai jellemzőkig elmenő elfajzása, a nő természetes lehetőségeinek elsorvadása, benső lényének megfulladása. Innen a garçonne típusa: az elférfiasított, sportos, üres, bármilyen önmagán túli benső folyamatra alkalmatlan lány, aki végül alkalmatlan magára a nemiségre is."

http://www.geocities.com/ultradextra/femin.html

(Persze tudom, hogy csak hülyéskedtél... de jó apropót adtál vele :-))

Előzmény: maestro (111844)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111847
A nők csak az elnyomóik által rájuk kényszerített szerepnek akarnak megfelelni, azért festik a hajukat. Te tehetsz erről is, és micsoda álszent dolog a nőknek felróni a saját bűnödet!

Irgum-burgum!!!
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111846
Úgy látom, nem csak a világ általános működését illetően vannak téveszméid, de az általad benne betöltött szerepet sem látod egészen egyértelműen, így szokás szerint ezt is kivetíted másokra :-)

Inkább mesélj a feminizmusról, az szórakoztatóbb.
Előzmény: forintocska (111843)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111844
Na, majd ha kineveljük belőlük az efféle patriarchális csökevényeket! Ilyen esetekben igazságosan és egyenrangúan kellene eljárni, nem? Egy férfi, egy nő az első sorba, egy férfi, egy nő a másodikba! Esélyegyenlőséget! Kvótát! :-)
Előzmény: kótyom fitty (111838)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111841
Hol itt az egyenlőség vaze? Miért nem női túszt ejtett?
Előzmény: kótyom fitty (111838)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111840
"Te viszont már ebből is a nők ekézését csinálod."

Nem 'a nők ekézését', hanem a majom ugratását. E kettőt csakis te érzed azonosnak...
Előzmény: forintocska (111836)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111839
"De ugye azt te sem gondolhatod komolyan, hogy..."

Nem, csak ugratlak.
Előzmény: forintocska (111837)
kótyom fitty Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111838
Azok a "rohadt férfiak" med a patriarchák...

"Újabb részletek! A pénztáros beszél a Flórián téri bankrablásról

Szerencsés” helyzetben voltam

Délután jött be egy fegyveres figura, rögtön hadonászott, hogy mindenki a földre. Én személy szerint fel sem fogtam, mi történt, ketten még kiszaladtak a fiókból, közben mindenki a földön, a biztonsági őr meg a rabló dulakodni kezdtek, de ezt a faltól nem láttam jól. Lövéseket hallottam, többet is, utána nagy csend, megijedtem, azt hittem, több embert is lelőtt.
Aztán odajött a pénztárhoz – abban a „szerencsés” helyzetben voltam, hogy én voltam a pénztáros –, kipakoltatta velem a pénzt, elrakta a táskájába, és ahogy ki akart fordulni az ajtón, már ott voltak a zsaruk.

Káromkodott, rám nézett, hogy akkor menjek vele hátra, a tárgyalóba, ahova már a többi kollégámat beterelte. Szerencsére az ügyfeleket meg még egy kolléganőmet nem zargatta, őket otthagyta szó nélkül a földön. Őket a rendőrök rögtön kiterelték. Velünk meg bezárkózott a tárgyalóba, ideges volt, mondta, nem így akarta, túszokat nem akart, de most nincs más választása. A fiúk, fiókvezető meg Viktor kollégám nagyon bátrak és rendesek voltak, minket, lányokat, Andit meg engem maguk mögé nyomtak, és amennyire lehetett, takartak minket a testükkel. A rabló Viktorra mutatott, hogy akkor te velem jössz, ne félj, nem foglak bántani, nem lesz baj! Viktor bátran ment vele, pisztollyal a nyakán, de szerencsére két sarokkal arrébb el is engedte. Nekünk, dolgozóknak személyi sérülésünk nem volt szerencsére, viszont Tamás, a biztonsági őr megsérült, szegénynek az arca kék és zöld, a kézfeje sérült, össze kellett varrni, meg a karjába bele is harapott."
Népszava Online
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111835
Na, ez már jobb...
Előzmény: maestro (111829)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111834

Ez csak az első, felszínes hímsovi megközelítés :-)

Előzmény: kerdojel (111828)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111833

Kérdésére egyszerű a válasz, ó csököttagyú hímsovi.

Ha a férj rokkantra veri a feleségét, az egyértelmű hímsoviniszta agresszió, a nők könyörtelen patriarchális elnyomásának kiáltó bizonyítéka.

Ha a feleség rokkantra késeli a férjét, az egyrészt egyértelmű hímsoviniszta agresszió, a nők könyörtelen patriarchális elnyomásának kiáltó bizonyítéka; másrészt az elnyomott feleség részéről kétségbeesett ámde hiábavaló segélykiáltás a közönyös nőelnyomó társadalom felé; harmadrészt pedig a feleség felelősségteljes női törekvése a házasság boldogabbá tételére.

Előzmény: maestro (111825)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111832
Ja, és nem is a Hyundai véleménye, hanem a megkérdezett gyerekeké :-)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111831

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

B válasz.

Igaz, igaz, nincs összefüggés.

A nők ugyanis nem azért jelentenek kisebb kumulatív kockázatot, mert a férfiaknál jobban vezetnek, hanem mert _általában_ a férfiaknál sokkal kevesebbet, kisebb sebességgel, kisebb értékű autóval vezetnek, _többnyire_ ismert útvonalon.

Anyu a boltba, a manikűröshöz meg az oviba jár a Puntóval, apu vidéki munkákra a Mondeóval. Amikor nyaralni, rokont látogatni, akárhova együtt mennek, akkor apu vezet.

Mondom: általában.

És a biztosítók az "általában" alapján dolgoznak.

maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111830
A cikkben nem tértek ki a rokkantság okára, így okkal feltételezhető, hogy az igaz mindenféle eredetű rokkantságra.
Előzmény: forintocska (111826)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111829
Ja, tényleg... Nem megy még olyan flottul ez a feminyomi gondolatmenet. Pedig olyan szépen felépítem magamban, de aztán mindig jön az a fránya logika és összezavar mindent. Pedig hát világos, hogy a nő felelősségérzetből és empátiából rokkantja meg a párját, hogy aztán szeretettel gondoskodhasson róla, békében éljenek (és mellesleg ne mászkálhasson más nőkhöz, de ez is csak a családi béke érdeke, így a férfié is) - míg a férfi a nőelnyomó hatalmi vágy kiéléséből, állatias természete megnyilvánulásaként (és nem mellékesen a bukkake filmek hatására) veri meg a zasszonyt.

Így már megkapom a kettes alát, vagy újra át kell vennünk a leckét? :-)
Előzmény: kerdojel (111828)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111828
Még ezt se tudod, tanoncka? Első esetben családon belüli erőszak, második esetben a házasság boldogabbá tételére való törekvés.
Előzmény: maestro (111825)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111827
Ez tökéletes példa volt arra, hogy már a kérdésben is hazudsz:)
Előzmény: forintocska (111822)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111825
Kissé tanácstalan lettem. Ha egy férj rokkantra veri a feleségét, vagy egy feleség rokkantra késeli a férjét, akkor ez nem is családon belüli erőszak, hanem a házasság boldogabbá tételére való törekvés?
Előzmény: Oromon (111815)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111820
Megvilágosodtam, gyerekek. Minden kétség nélkül kijelenthetem nektek, hogy a kozmológiai állandó, valamint a kérdésre, hogy "mi a világegyetem?" a válasz: 14.

Úgyhogy hallgassatok, a tudást adom nektek.
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111819
hát, az lehet. régebbi pap ő, mint a pápa. :o)
Előzmény: Törölt nick (111818)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111818
ne izéjjé, ő a pápa gyóntatója
Előzmény: kerdojel (111816)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111817
Na, én rokkant vagyok. Ki akar boldog kapcsolatot? "Csak a barátnőm meg ne tudja" jeligére várom a leveleket.:)
Előzmény: forintocska (111801)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111816
Nekem jó régen kialakult világképem van, egy cseppet sem vagyok bizonytalan, egyetlen dologban sem.

A hangok is egyetértenek, gondolom.;)
Előzmény: Törölt nick (111750)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111815
Esetleg nyiss egy párterápiás központot azzal a szlogennel, hogy "Ha boldogabb házasságot akar, vágassa le a lábát - mi szívesen segítünk Önnek!"
Előzmény: forintocska (111801)
Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111814

Azon töprengtem el, hogy vajon minden feminyista ilyen simán beszoppantja-e a Hyundai reklámkampányát, amivel az szeretne a nőknek több autót eladni.

Minden autógyártó csinál most valamit...

Az egyik szerint adni jó. Aha.

A másik 1,5 millió forint kedvezményt kínál. Aha.

A harmadik szerint meg jól vezetnek a nők. Aha.

Mindegy, a feminyista csengőt megnyomták, a feminyista szépen produkálja a nyálcsorgást.

Hogy egy hímsovik tulajdonolta autógyárról van szó, és az egészet egy hímsovi szóvivő mondta, hogy autót venni a hivatalos femideológia szerint úgyis csak az elnyomó patrialkáliásoknak van pénze, mert a nőktől elvették azt a pénzt is, az most mind nem számít. 

A csengő cseng, a feminyál csorog :-DDD

Oromon Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111812
De csakis azért, hogy életet mentsen, mert a gyilkosságok elkövetőinek 99%-a fogyaszt kenyeret a tett elkövetését megelőző 24 órában, mint az közismert :-)
Előzmény: dos48 (111811)
dos48 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111811

Eeveszed a Forintocska kenyerét  ?!          :))))

Előzmény: maestro (111809)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111810
Látom, vágósúlyban van a kicsike.
Előzmény: dos48 (111807)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111809
NEM KÉNE!
:-)))))
Előzmény: dos48 (111807)
dos48 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111808

...de ne aggódj.  Amikor a topik felpörög a "Legpörgősebbek"  közé, akkor az egérfogóba mindíg belelép pár új hülye.  :)))

Előzmény: Törölt nick (111806)
dos48 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111807

Ha csak ez a bánatod...

:)))))

Előzmény: Törölt nick (111806)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111806
Romlik a topik színvonala :) Már csak te maradsz bohócnak, ez szörnyű! Hol lesznek a pucér seggű szőkék?
Előzmény: dos48 (111805)
dos48 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111805

Nekrológ.

Nincs má'  Mandy, se a Heden...  mi lesz velünk Elemér ?!

Nem fog a Nap ma felkelni,  szaladj lapos elemér'...

nyeeeee :)))))))

Előzmény: Törölt nick (111804)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111804
Nem a nyálasság hiányzik nálad, hanem az ész, de attól még nyugodtan fórumozhatnál, a többség ilyen.
Előzmény: cseresznyepálinka (111792)
hgyi Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111803
te vadállat, te! :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: [virgo] (111796)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111802
"Az ok, hogy a nők jobban vezetnek, a türelem, az együttműködés a többi autóssal."

Nem sok nőt láttál még vezetni, igaz? :-)
Előzmény: forintocska (111800)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111799
bocs: ...autót vezető átlagembert...
Előzmény: maestro (111798)
maestro Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111798
"ezer, 6-16 év közötti gyereket kérdeztek meg"

Kíváncsi lennék egy olyan felmérésre is, amelyben ezer, 18-70 év közti, autót átlagembert kérdeznek meg...

"Nem mindenkinek való a vezetés. Nem mindenkinek való a kormány sem a kezébe!!!"

Igazad van. pont ezért van csak 10% nő a parlamentben.
[virgo] Creative Commons License 2009.01.15 0 0 111796
Történetesen kevés olyan zenekar van amit annyira ismernék, mint a Judas Priestet, ugyanis 15 éves koromtól rajongójuk voltam évekig. Egyébként birminghamiek, vagyis angolok.

amit írtál, tömören és velősen: faszság.

Előzmény: Törölt nick (111794)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111792

hehe ... hát kár hogy nem Amber Heard játsza :)))

na mindegy ... rájöttem , hoggy a fórumozás nem az én szakmám ... nem vagyok elég nyálas hozzá ... szóval ... utóljára hallotok rólam ...

bye : Mandy Lane !!

Előzmény: Törölt nick (111788)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111790
Ohh, yes-yes-yes ;-)))
Előzmény: [virgo] (111787)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111789
Végre észretértél :-)
Előzmény: [virgo] (111786)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111788
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111787
Szóljak neki? :-DD
Előzmény: H e a t (111782)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111786
Feladom, reménytelen vagy...
Előzmény: Törölt nick (111758)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111785
No mijafene van? Pizsamaosztás vót?
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111784
Van Isten ...
Előzmény: Törölt nick (111752)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111783
Azért ez teccett.
Előzmény: Oromon (111739)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111782
Jut eszembe, Lenny Kravitz-cal szívesen eltémázgatnék ... hmmm ;-)
Előzmény: [virgo] (111698)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111781
:-)))
Látom, próbálsz világítani a sötétben ... gratulálok a kitartásodhoz!
Előzmény: [virgo] (111698)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111780
Én meg akkor kapcsolom be, ha dühös vagyok, és kiélem vele a felhalmozódott agresszivitásomat :-)
Előzmény: Törölt nick (111689)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111779
Inkább butáskodás:-(
*nyelvújítót jáccik*
Előzmény: [virgo] (111687)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111778
Mit szólna ehhez Fidel :-))))))))))
Előzmény: kerdojel (111669)
H e a t Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111777
Vagy mégis :-)
Nem a zene tesz erőszakossá, hanem csak vonzza az erőszakos hajlamúakat. Szerintem, persze.

Engem sem véletlenül vonz a Guns 'N Roses, a Linkin Park, a Metallica, vagy a Nirvana zenéje, ugye ;-)
Előzmény: [virgo] (111663)
maestro Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111775
...ok és okozat...
Előzmény: forintocska (111771)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111774
Ma viszont több lány megy továbbtanulni. Az oktatás is elnőiesedett, különösen az alsóbb osztályokban.
Előzmény: forintocska (111771)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111773
lekvárral is finom. :o)
(persze, csak ha nincs a tócsniban hagyma.) :o)
Előzmény: cseresznyepálinka (111772)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111772
én a tócsnit cukorral szoktam enni :)))))))
Előzmény: hgyi (111770)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111770
olyan is van. :o) de az nem olyan elegáns, mint az amodentes csoki. azt olyan flancosan is csomagolják, meg a neve is flancos. :o))
Előzmény: cseresznyepálinka (111769)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111769

ha gabi fogkrémes :))

Előzmény: hgyi (111768)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111768
akkor te szereted a fogkrémes csokit is, ugye?
Előzmény: cseresznyepálinka (111766)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111767
:o))))

hm. a nyűg az nem jó, ugye? a lenyűgözni meg jó. ez olyan, mint a lenyergelni? :o)
Előzmény: Törölt nick (111764)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111766
hát HA iszok teát ... és a nikkem valami másról árulkodhat, akkor max kammila, mentolos vagy ánizs teát ---
Előzmény: hgyi (111763)
mukunda Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111765
Még Úton van ! :)
Előzmény: forintocska (111747)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111763
jútub = youtube

mire jó a gyömbértea? elsősorban finom. :o) de jó hatásai is vannak: pl. segíti az emésztést, immunrendszer-erősítő, görcsoldó (simaizmoké is), gyulladáscsökkentő (ízület), megfázás és influenza idején hatékony segítség.

nahh. kielégítő választ adtam? :o))
Előzmény: cseresznyepálinka (111762)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111762
mi az a jutóbodat és mire jó az a tea ?
Előzmény: hgyi (111761)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111761
fogjad be szépen a jútubodat, és igyál egy gyömbérteát.
Előzmény: cseresznyepálinka (111759)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111760

hát, oda is csak azok kérnek belépőt, akik még nem ismerik a gazdát.

igen, igazad van. el kellett különíteni.

Előzmény: Oromon (111755)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111759

http://www.youtube.com/watch?v=Beb1kmsNoRs

ez az ideális nő !!! :)) számomra legalábbis nagyon megnyerő .... :))

cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111757

értem ... ma nem kapok szőkicét senkitől ? :S

Előzmény: hgyi (111731)
dos48 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111756

Szervusz, Heden.  Amit itt tanultál tőlünk, használd egészséggel máshol, még hasznodra válik eccer, megládd.

(Tudod, nem kérdezni, ellenfelet rögtön tökönrúgni már csak a miheztartás végett is.)              :)))))))))

Előzmény: Törölt nick (111752)
Oromon Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111755
Azt hittem volna, hogy a klub azt jelenti, hogy van egy társaság, és ők együttesen félrehúzódnak. Márpedig én még azon is csodálkoznék, ha dali félre akarna húzódni a forinttal. Vagy a klub itt arról szól, hogy van az egy szem klubgazda, és ő félrevonul akárhány nikken? :-)

Olyat egyébként, hogy a modik félreraktak valakit, láttam már, fel is vetettem korábban, hogy milyen érdekes lenne megfigyelni ahogy forint meg ő beszélgetnek. Nevében az is klub ugyan, de nemigen látom, hogy a klubgazda bárkit kidobathatna, az egy amolyan nyilvános klub, nem másokat zártak ki, hanem őt be.

Itt van.
Előzmény: hgyi (111748)
rigó_jancsi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111754
A férfiak a 'kultúralkotók'. Sokkal több extrém szellemi képességűt találunk köztük, mint a nők közt. De nem kell irigyelni őket, mert kőkeményen megfizetik az extremitás árát lelki betegségek, sérülékenység, és egyfajta instabilitás formájában.
Oromon Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111753
Előzmény: forintocska (111746)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111752

no, mindenesetre úgy döntöttem, ezt a topicot nem olvasom tovább.

üdv mindenikinek, más fórumokon esetleg összefutunk

hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111749
Arany Krumplibogár!

hát nem te mondtad, hogy szerinted így becéz engem a párom? már a becézés is baj?

tudod, én bármit írhatok, te szemétnek fogod - velem együtt - minősíteni.
és ki is szokta mondogatni, hogy "ez a hsz is téged minősít!"? khm.

és már megint az erőszak! ejj! én nem szoktam a hangot sem megütni. te meg megvádolsz vele! csunya tanyó vagy! tudod?!

tőled kiérdemelni bármit: hatalmas megtiszteltetés ám! főleg egy ilyen magamfajta agymosottnak, aki semmit sem érdemel...

össze-vissza vagyok hatódva.
Előzmény: forintocska (111736)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111748

nem, nem!
az egy másik klub. ez maradna feminista klub.
én biztosan nem kérelmezném a belépst ide. :o)) - forint, örülj!

úgyis kirakatna, mint nemkívánatos személyt innen. ha meg nem rakatna ki - többedmagammal -, akkor minek klubosíttatott - az csak modiugráltatás lenne.

tök jól elbeszélgetnek majd itt tejköddel. néha jön dos - őt körülrajongják majd mindketten. időnként beszól dali - nem lesz kit le kakikukizni, de lehet, hogy rászoktatja a lányokat a pornóra. :o)) ja, és majd biztosan beesik félévente egyszer egy szerencsétlen, segítségre szoruló egyed, akit maj jól el lehet látni tanácsokkal. :o) és az az egyed vagy igaziból szerencsétlen - s akkor hálás lesz az együttérzésért és tovább fog szenvedni -, vagy jáccásiból szerencsétlen - s akkor jót fog röhögni a "segítségen".

mindenesetre kíváncsi vagyok a döntésre... :o)

Előzmény: Oromon (111743)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111745
ténylegtényleg! :o)))

köszönöm, kedves oromon! :o)

no, akkor forin tanyó nekiállhat ellenpéldákat gyűjteni! :o))))
Előzmény: Oromon (111739)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111744
Azért mondtam hogy határeset
Előzmény: Törölt nick (111707)
Oromon Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111743
Képzeld, az mekkora móka lenne már, ha a modik klubosítanák a topikot, méghozzá agymosottak és hímsovik klubja néven (ez itt úgyis a legrégebben használatos klubmegnevezés, és a topik látogatóit gyakran üdvözöltük "isten hozott a klubban" felkiáltással).

Aztán forintnak kellene kérvényeznie, hogy klubtag lehessen :-)
Előzmény: hgyi (111733)
dos48 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111742

Nincs.  Délután volt egy kicsi, azt lesózták.  Tán ma éjszaka is megússzuk.

(Én biztos, mee a december közepétől márciusig terjedő időszakot munkaszünetnek nyilvánítottam).      :))))

Előzmény: forintocska (111738)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111741
mindent a szájába kell adni? :o))

és még te is adod!

de te csak a táblácskát adtad a szájába, hogy szebben hangozzék! :o)))
Előzmény: dos48 (111737)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111740
Nekem már nem kell semmit megvitatnom, von Haus aus expert vagyok. Mesterképző kurzust azért időnként vállalok.
Előzmény: maestro (111652)
Oromon Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111739
Példákat szeretnél a női nemi szervek ordenáré megnevezésére, kedves hgyi?

Már régen kigyűjtöttem, itt van.
Előzmény: hgyi (111725)
dos48 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111737

Én adtam a szájába, la.  Untam, hogy körmondatokban kénytelen eeküldeni a péróba a szellemi elitet.       :))))))

dos48 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111735

Forintocska gyakorlati ember.  Nem szócirádákon rágódó jogászjelölt.         :))))

Előzmény: Törölt nick (111732)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111734

komédia. én már borzasztó unnám a helyében, de mindegy, ő tudja:)

"jön (jön?) a klubosodás és akkor kérvényezni kell a klubtagságot - már annak, aki be akarna ide jönni ilyen áron "

kíváncsi vagyok, hányan kérnének klubtagságot:D

hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111733
nem tudom, miért... :o)

látod, mondtam én, hogy az összes nőt látja magában - persze csak azokat, akiket ismer: az elesett, szerencsétlen, döntésképtelen, elnyomott, elrabolt, prostitualizált, bántalmazott nőket.

a többi nincs. másmilyet nem ismer. ha igen, az a hímsovik seggnyalója, agymosott. - személyesen biztoasan nem ismer ilyeneket, mert az ilyenek nem mennek oda a békésen mosolygó forin tanyóhoz kiönteni a lelküket. no, meg hát ugye tanyó megválogatja, kikkel ismerkedik. :o))

és megtanulhattuk, hogy a KUSS! az egy kedves, empatikus, barátságos kifejezés. :o)))

nade, nem lesz mindig ilyen jó világ! jön (jön?) a klubosodás és akkor kérvényezni kell a klubtagságot - már annak, aki be akarna ide jönni ilyen áron -, meg akkor tanyó kiutasíthat bárkit, aki nem tetszik neki. és akkor mire volt a kérvényezési procedúra... :o)))))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (111729)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111732
szép példája a feminizmus által követelt toleranciának, a sokféleség, sokféle vélemény tiszteletben tartásának, női szelídségnek, stb. stb.
Előzmény: forintocska (111730)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111731
kell, mert ha nem, elkapja az influenzát. is.
nyugdíjasnak meg itt minden oltás ingyenes. főleg, ha nőnemű. akkor duplán ingyenes.
Előzmény: cseresznyepálinka (111728)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111729

neveztek itt b...n p...nak, "

ez egy végletesen undorító kifejezés, talán egyes feministákra használják, én ilyet itt nem olvastam, ettől még lehetett

"majomak"

majmozást olvastam, khm. egy "nő"-re használták, vajon miért?:)))))

Előzmény: hgyi (111725)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111728
még mindig itt oltod szegény némbert ? :))
Előzmény: hgyi (111726)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111726
én ezt nem tudtam. és nem is hiszem el.
Előzmény: cseresznyepálinka (111723)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111725

Egyetlen Hazudozós Krumplibogár!

"Még mindig kedvesebb a sovikázás, mint a b...n p...ás, és a majmozás, hülyézés, amit az urak tiltakozásképpen alkalmaznak a nőkkel."

Kiket - mely nőket? - neveztek itt b...n p...nak, majomak? Mert nem ám általánosságban a nőket majmozzák az urak.

egyébként is kicsit fura: "tiltakozásképp alkalmaznak a nőkkel." :o)))

"Nem beszélve arról, hogy a női felmenők emlegetése és igen széles körű ordenaré megnevezése a női nemi szerveknek kizárólag szidalmazása nőknek és nem vita!!!"

Példákat! (de ne fikanickektől, mert azok ki a búst érdekelnek?)

Előzmény: forintocska (111709)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111723
Mandy-nek nincs lelke ... azt tudja mindenki ... :))
Előzmény: Törölt nick (111718)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111722

igen, ez valóban elgondolkodtató. Én egyszer játszottam szerepjátékot, bár az nem volt túl komoly és csak igen rövid ideig, tkp. nem értem, mi a poén abban, hogy valaki virtuális identitásokat kreál magának, más nem , más kor, más foglalkozás, stb. És egyesek isten tudja, mióta játszanak.

Persze meg lehet ezt is ideologizálni, nyilván.

Előzmény: Törölt nick (111718)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111713

... ááá most csak el akarom hitetni :))

amúgy találtam egy állati jó fórumot : fernsehkritik.tv ... na ott aztán rendesen kiélem magam. :))

német fórumok toleránsabbak azért. de megvan a jogi háttere is annak, hogy miért tiltanak ki usereket a fórumból : ha olyat írsz, amit nem kéne, akkor nem téged/engem jelentenek föl, hanem a fórum tulajdonosát. tehát ha Tomcat bejelenti, hogy privát szeretne a zöldpártos csődje után maradni (Christian Klar a példa) és attól továbbra is blogozik, akkor följelenthetné az indexet ... :)))

... érdemes néha fórumozás helyett jogot is tanulni :))

Előzmény: Törölt nick (111711)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111712

nyugimá ... a nők sem másabbak, csak nem nyíltan csinálják.

amíg a férfi lekurvázza a nőt, addig a nő gecis bugyikkal és véres tamponokkal díszítik a nyilvános WCket miközben kibeszélik a csávókat ...

Előzmény: forintocska (111709)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111711

én most a nőkre gondoltam, nem rád:)

veled is előfordul, hogy nincs igazad, bizony:)))

na mindegy, most mennem kell.

gondolom, azért ez a nicked mert ismételten felöntöttél a garatra, gondoltam, hogy iszol:)

Előzmény: cseresznyepálinka (111710)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111710

nekem mikor NINCS igazam ? :)))

Előzmény: Törölt nick (111708)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111708

a nők akkor válnak feministákká, ha ezt látják a legtöbbet .... :))"

D:D

ebben azért van némi igazuk:)

Parser:

"Persze hogy nem fog vitatkozni, mikor o tudja, a masik meg vak ugyis. "

ezt nem tudtam:)

"az egyes nickek szemelyes es szemelyre szabott inditekait kizaro nagyvonalu ertekeles. "

nem zártam ki, leírtam, hogy nekem így tűnik, ennyi.

a fórumozók lelkébe nem látok bele. az indítékokat a tettekből kell kikövetkeztetni, intentions must be judged by acts, Dr. Johnson. :)

Előzmény: Törölt nick (111706)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111705
Eddig ok, de hogy lesz ebből hímsoviniszta ármány, amivel a patriárkátus kihasználja a nőket?
Előzmény: forintocska (111704)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111703
Azért a Black Crowesba halgass bele, nem kizárt hogy kellemes meglepetésben lesz részed :-]
Előzmény: Törölt nick (111701)
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111702
zenevita a feminista topikban ? nem lehetne inkább páleszról dumálni ? a nők akkor válnak feministákká, ha ezt látják a legtöbbet .... :))
Előzmény: Törölt nick (111700)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111700

Parser : "A megjegyzesed a forumos tarsalgasrol es a nickek egymashoz valo viszonylasarol."

akkor lehet  hogy rosszul értelmezem a fórumos társalgás mibenlétét:)

Zoroastro:

"Ők pedig azt hiszik, mindenki mindenáron vitázni akar. Hát nem."

Rendben, de gondolom a számukra sértő kijelentéseket nehezményezi, főleg ha az még rendkívülinek tűnő állítás is.

de ez az egész fórum ilyen, valaki leírja hogy a férfiak ilyenek-olyanok, erre a férfiak tiltakoznak, utána meg jön a sovikázás

Előzmény: Törölt nick (111697)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111699
de basszus, akkor támaszd már alá valamivel... Mit tudhattak azok a brit zenekarok az általad vizionált hun felsőbbrendűségről????

Más kérdés hogy egyesek mit próbálnak ráhúzni a műfajra. Igen, voltak és vannak sátánista metálzenekarok is, de ez azt jelentené hogy a metal sátánista?
vannak barna szemű sátánisták is, akkor a barna szeműek sátánisták?

Nem tekintelek céltáblának, csak szeretném ha elmagyaráznád miért állítod azt, amit.
(Nekem úgy tűnik azért, mert alúlinformált vagy, de tévedhetek is)
Előzmény: Törölt nick (111696)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111698
Vannak, de azért nehogy már csak az amerikai metál legyen metál... a műfaj inkább Angliában született, bár amerikai hatásra (Iron Maiden, Judas Priest, Saxon és sorolhatnám).
Én manapság inkább olyan keverék-rockzenéket halgatok, mint a Black Crowes. A seattlei hangról (Pearl Jam, Nirvana, Soundgarden and so on), a grunge zenekarokról olyat állítani hogy náciszimpatizánsok lennének... ez akkora sületlenség, hogy kár szót pazarolni rá.

De ha Lenny kravitz vagy a Living Colour meghallaná Zoiroastro olvtársunk teóriáját a hun felsőbbrendűség és a metalzene összefonódásáról, valószínű visszakérdeznének: Waddafakkk???
Előzmény: Törölt nick (111694)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111693
mármint mi a felszíne minek?
Előzmény: Törölt nick (111691)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111692
Attól függ, mit nevezel metalnak...hidd el, abban is van jó zene is, meg szemét is.
Előzmény: Törölt nick (111689)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111690

"Miért van az az érzésem, hogy itt mindig okítani akarnak, mint aki most jött le a falvédőről?"

no, most rátapintottál a lényegre. nagyon sok fórumozónak ugyanaz a problémája, mint neked. azt hiszik, ha valaki vitába száll valakivel, akkor okítani akarja.

Te tettél egy állítás, nevezetesen, hogy a kemény rock agressziót fokoz.

én azt állítom, hogy ez egyes esetekben szerintem is így van, de általánosságban ez így nem jelenthető ki, utaltam rá, miért.

Te nem igazoltad az állításod, közben egyesek megsértődtek (én nem, mert nem szeretem az efféle zenét). Ennyi.

Előzmény: Törölt nick (111683)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111687
Miért van az az érzésem, hogy itt mindig okítani akarnak, mint aki most jött le a falvédőről?
Talán mert most jöttél le a falvédőről. minek vitatkozol olyanról amihez fingod sincs?

Mivel a metálzene ideológiai alapja egyfajta félreértelmezett gót-ősgermán harci mítosz; ami kb. egyenértékű a magyar alternatívok hun-magyar felsőbbrendűségi tudatával.

Az ideológiai alapja, mi? Csöppet se zavarjon, hogy a metálzene gyökerei a hard rockban keresendőek, annak a gyökerei meg az afroamerikai zenében (blues, jazz, gospel stb.)

A legrosszabb fajta okoskodás, amit itt előadsz.
cseresznyepálinka Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111686

ezt nevezem IGAZI pozitív feminizmusnak :

http://movie.blogter.hu/263408/megalakult_a_magyar_szoke_nok_partja_msznp

:))))))

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111685
Talán mert kicsit fenn hordod az orrodat.
maestro Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111682
Nézd, forint is érteni véli az összefüggéseket, aztán mégis hogy belegabalyodik... Az ilyen eseteknél a legfontosabb az ok és okozat különválasztása. Mert ugye rohadtul nem mindegy, hogy egy meglévő gyilkos pszichopataságnak az egyik kísérő tünete a metálzene kedvelése, vagy pedig a metálzene hallgatása fejleszti ki a pszichopataságot. Ld. még a kenyérfogyasztás után elkövetett bűncselekmények kiugróan magas arányát... :-)
Előzmény: Törölt nick (111678)
Oromon Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111677

Két hímsovi beszélget:

- Hallottál az új feminista klubról?
- Igen, lelkesen támogatom.
- Te?
- Persze. Egy csomó szerencsétlen fickónak lesz legalább hetente egy boldog, szabad estéje!

kerdojel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111675
A fuvola káros hatásai?
Előzmény: Törölt nick (111673)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111674
Fridi és Viktor nagyon jóban voltak annak ellenére, hogy Fridi ugye meleg és Viki meg egy konzervatív párt feje. Ez a látványos összeveszés szerintem csak ürügy volt, hogy a koloncnak tűnő barátságból kilépjen.
Előzmény: hgyi (111667)
maestro Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111672
Apropó: brit tudósok kimutatták, hogy a gitárzene felharmonikus frekvenciái jótékonyan hatnak a hajhagymákra. Nézd meg a rockzenészeket, mindegyiknek milyen szép hosszú haja van :-)
Előzmény: kerdojel (111669)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111669
A hosszú haja és szakálla pedig csak a bűnözőknek lehet, akik ellenségei népköztársaságunk szocialista vívmányainak.
Előzmény: Törölt nick (111657)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111668
Az erőszakos játékok vizsgálata is azt bizonyította, hogy csökkenti az agressziót. A japánok régóta alkalmazzák ezt a technikát: a felgyülemlett stresszt ártalmatlan agresszióval vezetik le. Tipikus példának mondhatnám náluk az ordítószobákat.

Egy beteg embernél ezek nem érvényesek, mondjuk egy pszichopatánál erősíti, de ő eleve beteg is, tehát nem érvényesek rá a normál pszichológiai érvek.

Hogy a metál zene különböző fajtái zenék-e, azt nem neked kell eldöntened. Ahogy azt sem, hogy mi a művészet és mi nem.
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111667
és most már nem jó ismerősök, csak ismerősök? :o)
Előzmény: Törölt nick (111662)
hgyi Creative Commons License 2009.01.14 0 0 111666

csöpögtetve kapjuk... :o)))))))))))))))

a múltkor a szex immunrendszergyengítő hatásáról olvashattunk, most az akármilyen zenék pszichológiai hatásáairól.

megvilágosodtam! még egy poliészterünk van! :o))))

Előzmény: [virgo] (111663)
maestro Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111664
Na, akkor most képzeld el ugyanazt a helyzetet női pártelnökkel és női műsorvezetővel. Mennyivel reagáltak volna másként?
Előzmény: Törölt nick (111662)
[virgo] Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111663
Nem lehetsz ekkora hülye, vagy mégis?
noname.blogger Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111661
basszus, ebben az egészben az a durva, hogy hivatalosan egyek vagyunk. Távoltartás, hentesbárddal?!
Előzmény: Oromon (111386)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111660
Jó, hát ha szeretsz hazudni, meg jó hülyének lenni, én nem akadályozlak egyikben sem.
Előzmény: dalibaba (111624)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111659
mindez persze nem jelenti azt, hogy egyes egyéneknél ne fokozhatná az agressziót
Előzmény: Törölt nick (111658)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111658

ezt éppenséggel nem fogadná el egy pszichológus sem. Egyrészt, az erőszakos zene le is vezeti az agressziót, másrészt eleve agresszióra hajlamos embereket vonz, harmadrészt ezek az agresszív zene körül szerveződő szubkultúrák nem feltétlenül elvetendő embereket tartalmaznak, általába harsányak és zavaróak, de egynémelyik messze segítőkészebb, udvariasabb, tisztességesebb, mint nem egy sokkal kifinomultabbnak tűnő valaki.

más kérdés, hogy mivel én jobbára utálom az erőszakos zenét, nem vagyok egy ilyen szubkultúrának sem a tagja.

egyébként a neonácik is ilyen zenére nyomulnak.

[virgo] Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111656
maestro Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111655
Kegyetlen meglepetés: az erőszakos bűncselekmények elkövetőinek 99%-a a tett előtti 24 órában fogyasztott kenyeret!!! :-)))

Lépjünk fel a társadalmunkat veszélyeztető kenyérfogyasztás ellen!
Tudod: "Mondj nemet a veknire!"
Előzmény: kerdojel (111654)
kerdojel Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111654
Kegyetlen meglepetés: a levegővétel miatt ölte meg az anyját a tinédzser
Elítélték azt az amerikai tinédzsert, aki megölte az anyját és megsebesítette az apját, amiért el akarták tőle zárni a levegőt.

Újabb igazolást nyert, hogy a levegővétel erőszakossá teszi a használójat.

Kegyetlen meglepetés: a zenehallgatás miatt ölte meg John Lennont Mark David Chapman.
Elítélték Markot, aki megölte John Lennont, mert rajongója volt.

Újabb igazolást nyert, hogy a Beatles számok hallgatása erőszakossá tesz.
Előzmény: forintocska (111636)
hgyi Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111653
még egy darabig... :o)))
Előzmény: maestro (111652)
maestro Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111652
Az ilyen perverz célolgaztásaiddal légy szíves a HUSZ-ba átfáradni, tanoncka! Itt a feminizmus komoly kérdéseit vitatjuk meg, tudományos alapon.
:-D
Előzmény: Törölt nick (111649)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111649
ja, remek alkalom, el fognak mélyedni és párjukban magukat fogják szeretni :)
Előzmény: forintocska (111646)
maestro Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111647
A hidegnek is a patriarchális társadalmi berendezkedés az oka!!! :-P
Előzmény: forintocska (111646)
maestro Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111645
Te viszont úgy látom, nem is olvastad el a cikket :-)))

Persze, tudom: a felületes olvasó számára a különféle cikkek különféle dolgokról szólnak. De az ideológiailag kellőképpen képzett feminyomista elemző a legapróbb, legsemlegesebb hírecskében is megtalálja a patriarkálizmus rút, szőrös kezét...
Előzmény: forintocska (111642)
H e a t Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111644

Már tudom, mér' nem értettem: nem vót benne a kedvenc kifejezésed, a verbális erőszak.

*megvilágosodott*

Előzmény: forintocska (111642)
H e a t Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111643
Köszönöm, Mester!
*buta szőke szégyenkezik*
Előzmény: maestro (111640)
maestro Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111640
Segítek dekódolni:

A hír azért tartozik a feminista topikba, mert két kompromisszumképtelen férfit mutat be a nagypolitikában, és így illusztrálni hivatott forint azon abszolút igazságát, miszerint a férfiak a nagypolitikában kompromisszumképtelenek, tehát több nő kellene a parlamentbe, tehát vezessük be a női kvótát...

Ugyanezért van itt a Blikk minden pedofil papos és feleségverős híre, és ugyanezért nincsenek itt a csecsemőgyilkos anyákról szóló hírek.
Előzmény: H e a t (111638)
Oromon Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111639

Januárban eddig negyvenen fagytak meg.

Tizenkettediki hír. Még a hónap fele se telt el.

H e a t Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111638

És kettőjük közül melyik a feminista?

És ha egyik sem, akkor mi a faszt keres itt ez a hír?

Előzmény: forintocska (111637)
(l) Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111635
Nemissss:))))))))))))
Előzmény: _ollo_ (111634)
_ollo_ Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111634
Aha:)))))))
Előzmény: dos48 (111630)
H e a t Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111632
Jujj :-(((
Előzmény: dos48 (111629)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111631

- Képzeld, a férjem tegnap óta 200 %-os impotens  !

- Az meg hogy lehet ?

- Hát, úgy tökön rúgták, hogy elharapta a nyelvét :(((

Előzmény: dos48 (111630)
dos48 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111630

...hogy mámma milyen disznónap van.

*szégyelli magát*           :))))

dos48 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111629

Nyeeeeeeee,  "Disznóviccek,mindenkinek" :))))

Helyszínelő rendőr a felborult kocsiban lógó vezetőnek:   - Látja, maga bekötötte a biztonsági övet,

életben is maradt.  A barátnője meg ott fekszik holtan az árokban, egy f*sszal a szájában.               nyeeeee :)))))

dos48 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111627

Forintocska már arra sem emlékszik, hogy szájon át szedték-e.  Kérdezd meg, olyan volt tőle a pecerő, mintha

Technokol Rapid nyúlna a végén ?   Ha igen, akkor   C-film volt.  A látványtól lett rosszul.               :)))))))

Előzmény: hgyi (111626)
hgyi Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111626

a contergant ismerem. de forint fogamzásgátlót emlegetett. ezt meg nem tudom, melyikre gondolt.

persze, ha nem fogamzásgátlóra gondolt, akkor meg miért nem mondja, hogy hoppsz, nem ezt akartam mondani, bocs, rosszul írtam - vagy valami ilyesmi.

Előzmény: csipkefa (111610)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.13 0 0 111624

És a harmadik világban legyikolják a fiúkat, persze.

Csak attól lesz több az éhező nő, mert őket bezzeg életben hagyják.

Például Kínában meg Indiában is, a világ 2 legnépesebb szegény országában, noigen...

És azért hiányzik lassan 1 milliárd nő a Földről, mert a harmadik világban a férfiakat legyilkolásszák...

Szóval a harmadik világban igazság szerint jócskán több a férfi, merthogy a nőket gyilkolásszák le magzat és újszülöttkorukban.

Ám az éhező nők ennek ellenére is 2,14-szer többen vannak világszerte.

A szegénység pedig mindenütt nőnemű, írd be a gugliba a

"szegénység elnőiesedik" hivószavakat és nézz már körül.

Épeszű embernek ezen nincs mit vitatkoznia, de neked elnézzük :)

Előzmény: Törölt nick (111622)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111623
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111622
Hogy egy matektanár ennyire ne tudjon osztani és szorozni, az a durva. Hogyne tudna ilyen arányokat produkálni a harmadik világ? (Szinte csak ott vannak valódi éhezők.)
Előzmény: dalibaba (111493)
H e a t Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111621
Már a párhuzam is rossz.

Ezt inkább a szeméremcsont beütéséhez kellett volna hasonlítania. Megemlítve esetleg az agyonsztárolt Elvis Presley esetét a billiárd dákóval és a nővel, akit megsebesített vele :-(
Példul ...
Előzmény: hgyi (111601)
H e a t Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111620
:-))))))))))))
Erre mán nem is tudok többet mondani, mint hogy: szeretlek! ;-)
Előzmény: dos48 (111585)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111618
Francba, ez nem a villamosságtan-óra, -lo- nem kell.
Előzmény: Törölt nick (111617)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111617
Nem érdekel a foci és a potenciálom egyre nő. Most én rossz irányba fejlődök :)))
Előzmény: dalibaba (111614)
maestro Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111616
Á, csak egy hímsovi blogger... :-)
Előzmény: Törölt nick (111606)
dalibaba Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111614

A férfi földrajza

A férfi 15 és 20 éves kora között olyan, mint Kína: potenciája óriási, jövője beláthatatlan, és senki sem veszi komolyan.

20 és 25 között a férfi a XVIII. századi Franciaország szakasztott mása: forradalmár, lelkes, élvhajhász.

25 és 30 között a férfi olyan, mint Oroszország. Hatalmasnak képzeli magát de még mindig a pia és a kurvák irányítják.

30 és 35 között a férfi olyan, mint Olaszország. Csábító, izgató, derűs és szereti a gyerekeket.

35 és 40 között a férfi olyan, mint Brazília. Egyre több éhes szájat tart el és már csak a foci érdekli.

40 és 50 között a férfiban Németországot láthatjuk. Hatalmasra nőtt, van pénze, de halálosan unalmas és egyre többször csődöt mond.

50 és 60 között a férfi olyan, mint a Vatikán: már csak az Úrban bízik, mert csak ő segíthet az ágyban.

60 felett a férfi olyan, mint Kelet-Európa. Egyfolytában az elmúlt 40 éven gondolkozik, hogy hol cseszte el az életét.

tejköd Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111613
Melyik végtagjuk hiányzott???
Előzmény: forintocska (111612)
tejköd Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111611
Ezt a forint helyében ki nem hagynám. Örökké a derekamra kötve hordanám. Természetesen szépen kikészitve!!!
Előzmény: dos48 (111598)
csipkefa Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111610
szia högyike!

az nem fogamzásgátló volt, hanem a Contergan nevű nyugtató, amitől a végtaghiányos gyerekek ezrei születtek

Előzmény: hgyi (111607)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111609
na, akkor inkább hagyd a válaszadást arra, aki emlegette. Ő biztosan tudja, melyikre gondolt. konkrétan.
maga meg olvasgasson mást is, ne csak fórumot. :o)
Előzmény: Törölt nick (111608)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111608
Nem t'om, Czeizel papa már régen mesélt róluk, a franc jegyzi meg a sok hülye márkanevet. Arra vannak a patikusok.
Előzmény: hgyi (111607)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111607
no, akkor mondd meg nekem, hogy melyik volt az a fogamzásgátló, amelyiket forint emlegetett?
Előzmény: Törölt nick (111605)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111606
Egy kis olvasmány

Hímsoviknak kötelező darab!
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111605
Az első generációs fogamzásgátló tabletták még komoly problémákat okozhattak a véralvadásgátlás befolyásolása miatt, de ezt a második generációsakban sikerült kiküszöbölni. A fejlődési rendellenességek szerintem más gyógyszernél voltak.
Előzmény: hgyi (111603)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111603
jut eszembe!
melyik volt az a bizonyos fogamzásgátló és mikor, mert én nem emlékszem ilyenre.
kísérleteztek valami ilyesmivel az ötvenes években?
Előzmény: forintocska (111595)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111601
olyan nekem is votl, hogy kirázott a hideg és elájultam. de hogy jön ide, hogy mennyire fájhat a mell és mennyire a here, ha beütik?

hol az ok-okozati összefüggés?
dos48 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111599

Ne dumálj mellé.  Amikor kirázott a hideg és elájultál, az a fizika érettségin volt.  Amikor kihúztad a tételedet.

Aztán fölmostak és megbuktá'.                :)))))

dos48 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111598

Dohányzol ?  Van egy alkatrészem, ami jó dohányzacskónak.              :))))))

Előzmény: forintocska (111596)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111597
Ennyi szexhiánytól nekem is ilyen tüneteim lennének.
kerdojel Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111594
Tehát akiket hülyített, azok nem tehetnek semmiről?
Előzmény: forintocska (111588)
dos48 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111593

Deb tudob.  Ha nem kapok levegőt és alig látok, akkor igen ?   *végrendeletet ír, adósságait a feministákra hagyja*      :)))))

Előzmény: forintocska (111590)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111592
tudom. én tettem.
én csak kérdeztem, hogy te tudod-e, hogy milyen, ha beüti egy férfi a heréit?
te azt kérdezted egy férfitól, tudja-e milyen, ha egy nő beüti a melleit?
Előzmény: forintocska (111589)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111591
meg van bocsájtva. :o)))
Előzmény: H e a t (111540)
hgyi Creative Commons License 2009.01.12 0 0 111587
és te honnan tudod, mit érez egy férfi, ha beüti a heréit?

nem hinném, hogy a mammográfot ki kellene próbálni testográfként, s nem azért, mert a nőknek magasabb a fájdalomküszöbük.
Előzmény: forintocska (111488)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!