Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2005.11.04 0 0 1650
a centerben :)
Előzmény: mikrobeee (1649)
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.04 0 0 1649
Luke! :-) Te hol rendelted meg?
Előzmény: Skywalker. (1648)
Skywalker. Creative Commons License 2005.11.04 0 0 1648

Azt azért lehetett sejteni, h valszeg az Apple Centerbe (kelet/közép?-európa egyetlen apple központja) érkeznek elsőként a kütyük és nem vmelyik kisebb dealerhez...

Ami persze kétélű fegyver, hisz így a legtöbben direkt pont itt foglaltak! :)

(én is remegve emelem a telefont, ha csörög, nyugi)

Előzmény: mikrobeee (1647)
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1647
Ez most komoly? Bent van az orszagban a cuccos? Nem mondtak mennyi jott? Az a duhito, hogy ahonnan en megrendeltem, meg mindig nem jott semmi valasz, vagy hir, hogy mi a helyzet! Pedig allitolag benne vagyok az elso körben...:-( (Sohaj...)
Előzmény: Skywalker. (1636)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1646
Hát nem jársz messze a valóságtól! :) DzseniferSzimpszon lett volna, de sikerült rápaszíroznom... :)
Egyébként van ilyen előadó, vagy keverem a neveket? :)
Előzmény: Törölt nick (1645)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1645
Az is lehet, hogy a gondolatrendőrség volt, mert britniszpírszt akartál feltenni rá :-))
Előzmény: Ny.Ogarjov (1644)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1644
És ez valami gigamegabrutál iPod-tragádiához fog vezetni?:(
Rem nem!
Előzmény: Törölt nick (1642)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1643
A vicc, hogy ugyanoda dugtam be, mint szoktam...Reseteltem, aztán minden működött rendesen, de pár percre megállt bennem az ütő!
Nem próbáltam semmi mást az iTunes-on kívül. Csak ezzel teszek rá zenéket. A borítókat azóta már sikerült megoldanom.
De ez....
Előzmény: Törölt nick (1642)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1642
1. köcsög vindóz csinálja néha, hogy ha másik portba dugod az eszközt, felismeri mint új hardver...
2. a következő lépés a borítóid elvesztése után. biztos nem jáccoltál az ephoddal, vagy winamppal?
Előzmény: Ny.Ogarjov (1641)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1641
Mi lehet ez?
Rádugtam az iPodot a gépre, az iTunes már ment...Nem csinált az iPod semmit, csak a piros jel jelent meg rajta "Do not disconnect", és nem villogot. A gép pedg ismeretlen eszközként ismerte fel, az iTunes sehogy. Utána kihúztam, de semmi reakció, mintha a lefagyott volna. Csak egy reset segített rajta.
Nagy gáz?
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1640

jah jóvan le esett.... :D

Jaja, viszik mint a cukrot!! :D:D

Előzmény: Skywalker. (1638)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1639
Ez király vazzeg, már nem banánért állunk sorba, hanem iPodért :-))))
Előzmény: Skywalker. (1638)
Skywalker. Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1638

akik feliratkoztak az üzletben, vásárási szándékukkal

előrendelés, várlista, ilyesmi

Előzmény: Blaxxx (1637)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1637
listások?? milyen listások??
Előzmény: Skywalker. (1636)
Skywalker. Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1636

az apple centerbe megérkeztek az új iPod-ok

2 már gazdára is talált :)

a maradékot első körben a "listások" között osztják majd ki, a következő 2 hét folyamán

tűkön ülök!

hajrá!

:)

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1635
Úgy, hogy a régi árán hozták ki, de kapni még nem fogsz itthon szerintem.
Előzmény: Blaxxx (1634)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1634
Az hogy lehet, h az iPod Photo60GB és az iPod Video 60GB is ugyanannyiba fáj most újonnan?? :-O
bandikaa Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1633
Már többször volt hasonló kérdés a topikban, de ilyen kérdést itt feleseges feltenni: Természetesen iPod-ot vegyél! :D
Előzmény: Versus101 (1632)
Versus101 Creative Commons License 2005.11.03 0 0 1632
Tanácsot szeretnék kérni,mer mp3 lejátszó vásárlása előtt állok és nemtudom eldönteni, hogy egy 1 GB-os iPod shuffle-t vegyek vagy 1 sony nw - e405-öt.Mejik a jobb?mennyire van jól összerakva a shuffle?kérem aki tudja válaszoljon.
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1631
Kizárt, hogy a Windows legyen a ludas. Én is azt használom, semmi gond. Az első rácsatlakozásnál volt problémám, mert nem ismerte fel az iTunes, de az is valami kis hülyeség volt, mert nem indítottam újra a wint a program telepítése után.
Nem lehet kellemes, hogy ennyi gond van vele.
Előzmény: malenykij polgar (1630)
malenykij polgar Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1630
Amikor a firmware frissitest elkezdtem, komplett feltöltött allapotban volt a keszülek. Most mar semmit nem lehet vele csinalni, mert a halozati töltöt keri. Megvarom mig megkapom az ujat, ha ugy sem megy, akkor keszülekkel, töltövel, füllhallgatoval es nagy lendülettel a fejehez vagom a kereskedönek. Ha megprobalja a windowsomra fogni, szeretettel meghivom, hogy ügyeskedjen az en gepemen.
Előzmény: Ny.Ogarjov (1629)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1629
Így van! Nem normális a működése. Nekem semmi ilyet nem írt ki firmwarefríssités közben...
És teljesen feltöltött állapotban próbáltad? Lehet, hogy egy-két órára az usb-n kéne hagynod, majd úgy indítani...
Előzmény: malenykij polgar (1627)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1628
A javaslatom a frissítés első része utánra vonatkozik, amikor már feltöltötte a szoftvert, de még nem frissített. Mindegy, hagyjuk, ennek nem így kéne működnie...
Előzmény: RogerWilco (1626)
malenykij polgar Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1627
Alapvetöen ugy vagyok vele, hogy ha a hasznalati utasitast követve nem lehet berittyenteni a frissen vasarolt eszközt, akkor szenvedjen vele a gyartoja es szegyellje magat. En tulajdonkeppen a banatomat ecsetelem nektek, hatha valaki tanul belöle kesöbb.
Előzmény: Törölt nick (1625)
RogerWilco Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1626
Jó, de akkor hogyan fogja frissíteni a firmwaret, hogy mennek a bitek?? Nekem a firmaware frissítés is megy sima kábelre kötve, igaz, 3G és firewire...
Előzmény: Törölt nick (1625)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1625
Esetleg ha meg tudod oldani, hogy az USB port csak áramot adjon és letiltod...
Előzmény: malenykij polgar (1624)
malenykij polgar Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1624
Igy van, a displayen csak a halozati töltö + dugasz szimbolum van. Megmondom az iPodnak, hogy legyen türelmes a firmware frissitessel, amig a szerviz ad egy müködö halozati töltöt.
Előzmény: Törölt nick (1623)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1623

Háát, ezt nem értem - mi az hogy szinkronizáláshoz hálózati töltő??? A 3G-sbe bedugom a kábel egyik végét a gépbe, a másikat az ipodba és hajrá.

Nem a szinkronizáláshoz, hanem a firmware frissítés végén írja ezt. Erre azért lehet szükség, mert így biztosan nem merül le flashelés közben (->kuka), és az usb-n sem piszkálja a gép, mert gondolom mindenképpen lekérdezi ha rádugod. Csak annyi kell, hogy hagyja békén az usb, de adjon áramot. Nem vagyok benne biztos, de talán nem is engedi, ha nem teljesül a 2 feltétel.

Előzmény: RogerWilco (1622)
RogerWilco Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1622
Háát, ezt nem értem - mi az hogy szinkronizáláshoz hálózati töltő??? A 3G-sbe bedugom a kábel egyik végét a gépbe, a másikat az ipodba és hajrá.

Viszont hasonló gond van a kölkök shuffleival. Csak akkor muxik a dolog megbízhatóan, ha az alaplapi (ill adott esetben PCI-s kártyán lévő) USB csatira van bedugva (régi gép, hátul van, sucks) - USB-hubra dugva megbízhatatlan, az iTunes "elveszti" az shufflet (unmountolja, linuxosan szólva), összekavarja. Szerintem így tette tönkre az egyiket, úgy, hogy se reset, se semmi nem segített rajta. Garis volt, jött a cseredarab. Azóta máshol olvastam, hogy nem minden USB port ad elég kakaót (feszültséget) ahhoz, hogy a shuffle müködjön. Szóval lehet ez a te gondod is?
Előzmény: malenykij polgar (1620)
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.02 0 0 1621

Hát hallod... nem irigyellek ezért a tortúráért... Pedig látszik a cuccokon, hogy minőségi termék, nem igazán ezt várná az ember tőlük! Remélem nekem nem lesz vele ilyen gondom, lassan megérkezik az én példányom is, ha végre szállítanak belőle hazánkba is...

Ma viszont magy élményben volt részem, kezembe fogtam egy nano-t! :))) Hát az valami döbbenet! :))) Az a helyzet, hogy a képek megközelítőleg sem adják vissza azt az élményt, amit élőben ad a kicsike! :))) Alig akartam visszaadni! :))) Megmondom őszintén, hogy ha olcsóbban adnák, biztos vennék egyet, de ezen az áron, - természetesen az ár/érték arányt figyelembevéve - az iPod video sokkal jobb választás! Persze csak akkor, ha MacBolt, ill. az XMS tartja az árait, ugyanis írtam minden hazai Apple kereskedőnek, aki az ipod.lap.hu-n megtalálható és mindenütt drágább a video ára mint ennél a kettőnél! Ez nem reklám akart lenni, hanem tény! Ha nem tartják az árat, akkor átgondolom a kérdést mégegyszer...

Visszatérve még a nano-ra, azért nem semmi mérnöki teljesítmény van emögött a szerkezet mögött! (A fekete olyan mint egy szelet csoki...:)))) ) Ugyanis abból a pinduri akkuból ilyen teljesítményt kipréselni nem lehetett könnyű! A kijelzője gyönyörű, viszont az én ujjaimhoz a "kerék" az elején már egy kicsit kényelmetlen! És elég érzékeny is, nem mindig sikerült elsőre beletalálnom az áhított meüpontba!

Aki még nem látta és van rá lehetősége, ne hagyja ki és nézze meg, mert érdemes! :) A hangját nem hallottam persze, hiszen nem volt rajta zene! És még valami, nekem egyátalán nem tünt sérülékenynek, sőt! Kimondottan masszív és nagyon jól összerakott termék benyomását kelti! Persze, hogy a karcokkal szemben mennyire ellenálló, azt nem tudom, de egy tokra semmiképpen nem sajnálnám a pénzt!

Várni... na hát ezt a legnehezebb...

Előzmény: malenykij polgar (1620)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!