Az enyém azt csinálja, ha tökig nyomom a gázt, akkor hörög, mint egy rossz Trabant, ha csak 3/4 -ig pedálozok, akkor ki tudom hozni a max erőt az erőműből.
Szép napot mindenkinek ! Félve írom le,de a gázpedál kevésbé nyomása jelentősen tudja korlátozni az aktuális autó menetdinamikáját. Balesetmentes és kellemes napot mindenkinek úi:elnézést csak kis vicc volt
Vicceske!! Teljesen jó a gép!!!!!Készültem erre is!!!Így levettem a polcról és fel a másik!!! Amúgy meg vegyek egy másikat ami ismeretlen számomra?Ennek ismerem az előéletét,az elmúlt 2 évet!!Ami alatt teljesen rendbe lett téve a gép.Dokumentálva van minden szervizelés ,bütykölés így nyomon tudom követni mi mikor várható nagyjából. Minden autó szervizelése dokumentálva van az átláthatóság miatt.Hálásabb így az autó mint hogy 2 évente cserélgessem az autókat.Jó persze ez se futhat örökké ezen a pályán.Ő is lassan hátsó pályára szorul.Viszik bérbe ide oda,így hosszú utakra ő már ritkán megy,vannak helyette frissebbek!:-DDerre a célra.
Hali... Én már vennék egy kicsivel kevesebb kilométeres autót, hát ha az megbízhatóbb. Ja az enyém éppen eladó. Garázsból, meg kímélt, :) :) Ha van mit szállítani a Jászságból a Masterrel Én is szívesen segítek.. Pormentes utat...
szép napot nektek ! Ismerős gyűjti az adományokat ruha stb stb Kaposváron nincs egy jó lelkű fórumtárs aki ha szólnak leszállítaná a verdájával ? balesetmentes jó utat
Felraktam egy felhívást a Hollandiában élő magyarok üzenőfalára,hogy a hétvégén aki szeretne segíteni ruhanemükkel stb.,mi elszállítjuk.Nagyon nem vártam tőla semmit ,de a transit csomi tartója félig azzal lett teli.Az utasoké allig fért be!!:-DDD
szép napot nektek ! én már szállítottam,a juventus rádió kereset autókat ott gyűjtöttek mindent ruhát stb stb az egyik cég a a héten visz le egy kamion vizet amit gyűjtöttek.érdemes a helyi rádiókat keresni ki hol szervezi a gyűjtés mert sokszor csak nem tudják eljuttatni a segélyt mert nincs elég autó.vagy keresni a helyi vöröskeresztes kirendeltségeket.
Nézem és olvasom a vörösiszappal kapcsolatos híreket.
Legszívesebben vennék egy raklap ásványvizet, vagy bármit, amivel egy kicsit is segíteni tudok a szerencsétlenül járt embereknek, illetve az ott dogozóknak és levinném. Ahogy olvastam, ruhák, gyerekruhák kellenének, mert ebből semmi nem maradt meg. Hsznált ruhák is lehetnek.
Hali.. Nos Én személyesen is láthattam a boszorkány konyhát. Ha bejelentkezel lemész akkor cirka 2-3 óra és kész vagy elküldöd postán, szerintem az is gyors. Master 2.5 dci Kb 30.000 ez. /Db. Nagyon jó munkát végeznek. Fagymentes hétvégét....
Sziasztok! Az egyik cimbimnek van egy Masterja. 2 befecskendezőt ki kellene cserélni benne. Már utánajártam és rendelhető bele külön a csúcs is, mert az még szétszedhető. Ha elvinném Kecelre amit korábban többen is ajánlottatok, ott mire számítsak? Úgy értem h. odaviszem tessék és kb. 1-2 óra szétszedik összerakják lepróbálják..., v. 1 hét ... Mellesleg mennyibe fájna? Előre is köszi.
Na itt kellene mágusnak lenni hisz több sebbel véreznék el :) lássuk : 1 pedál nem megfelelő 2üzemanyag 3belső apró koszolódások ebbe nem mennék szívesen most, ha olvasod a fórumot láthatod mennyi apróság számíthat 4nem megfelelő a nyomás ingadozik 5apró elektromos probléma 6 figyelmetlen vagy a lámpánál ne hagyd magad :)
Hirtelen ennyi de nem kell haragudni csak jelezni kívántam nem is olyan egyszerű sokszor :) Mindenkinek kellemes úttat és balesetmentes közlekedést !
Sziasztok! 1,9 Vivarom van. 2007-es. Néha a lámpánál nyomom a gázt, ö vár és egy idő után úgy dönt hogy elindul. a mellettem lévő kocsinak már csak a hátulját látom. Tipp? Meg néha amikor kis gázzal indulok rázkódik a kocsi.
"P2263-as hibakód mond vmit vkinek? Szerintem gázolajszűrő probléma lesz, de ez csak tipp. Ha leállítom és újraindítom akkor minden ok, törli. 2.0 -ás motor"
2.0 diesel??? Ez a kód turbónyomás problémát jelent.
szép napot mindenkinek ! esetleg nem ezen gondolkodtál ? http://www.transaurus.hu/catalog/index.php?cmstpl=page_news.tpl&tplconf=Tempomat.page_news.tpl.conf.0&menuID=001004002