szevasz leírom a történetet: vezetékszakadás miatt át lett nézve az autó, és mikor lepattintottuk a fekete biztifedelet, láttam hogy a 70A bizti szét van égve, ekkor kérdeztem hogy mi meg hol, és válaszoltál. Namost kicseréltem a biztit, a bizti aljzat fémtiszta volt, beinditottam a motort, és éreztem hogy 3 perc alatt felforrósodott a biztosíték.Kiváncsiságból a 4 vízmelegítő patronról lehúztam a vezetékeket, a biztimelegedés megszűnt, ekkor kérdeztem tőled a relé helyét amit megválaszoltál. Egy kérdésem lenne, hogy mi kapcsolja ki a relét, vagy hogy meddig melegítenek a patronok. Kimértem a patronokat, mind a négyen 1,7 ohmot mértem, tehát nem testzárlatosak. Válaszodat előre is köszönöm laller
Nem értettem félre!!!!A mindennel együtt sok a 80 píz!!!
Kütyü 100 eur
Cső: 4000FT
kötő idomok: 4300 Ft
Áram kiépítése :9000Ft
Amiben benne volt egy áramtalanító beszerelése a pót akksinak ami az állófűtéshez kell+annak töltőáram+egy szúró refi bekötése+még egy pár ködlámpa bekötése.+a hátsó fűtéshez az áram kapcsolóstúúúl.
Víz rákötése:nemtudom mert most csinálják.abban lesz 4 gumicsere+ülés hátrébb rakása+a víz+egy teljes átvizsgálás.
Ennyivel került hátrébb az ülés.Nagyon kafa lett és még csomagtér is maradt!!!
Gyárilag volt benne kályha ami kiegészítőként működött.Ami most már programozható állófűtés is külön akksiról,így biztos az indulás bármikor.:-D szinte!!!!
Nem is azzal volt gond hogy hideg volt mikor beültem,hanem azzal van gond ,hogy hátúl fáztak az utasok mikor full üzemmeleg volt a motor.Nem jutott el a meleg hátra.
gondolom a gázolaj élőfűtésre gondolsz?középen van a két kicsi lesz nem lehet nagyon eltéveszteni mert csak azok nem kockák ha nem erre gondoltál hívj bátran
SZIASZTOK KÖSZI AZ INFÓT MAX ALAT EGY KICSIVEL ABAHAGYTAM FELTŐLTÉST REMÉLEM BEVÁLIK. ÉRDEKLŐDÉSEL OLVASGATOM FŰTÉSI PROBLÉMÁK MEGOLDÁSÁT NÉHA ÉN IS VÁLALOK SZEMÉLYSZÁLLÍTÁST EGYKIS KALANDVÁGYBÓL NAMEG ANYAGI MEGFONTOLTÁSBÓL.
Hali. Ti is gyorsan lenyomtátok. Szerda estefele indultunk angol newcastle mellé,de csak péntek reggel tudtunk lerakni így aludtunk 7 órát. Bár a komp elő foglalása kicsit szűknek bizonyult de be jött. Pénteken délután vissza de olyan himbi limbi volt a tengeren majd kijött minden kajám. Lehet öregszem ?? Menet közben telefon, hogy van egy kis csomag göttingen alatt fetudom e venni? Hát legyen. De kassel környékén 4 órás dugó, hejben topi. Kamion baleset miatt. Majd későb lentebb dresden környékén még 2,5 óra stop, csak egyszerű dugó. Mint irtam az sms ben akkor már majdnem itthonvoltunk. Sajnálom mert végre talizhattunk volna személyesen is, egy kávé mellett. Na majd leközelebb. Ja és be bőrzöttem. Mármint nem a szemem, hanem a trafic kormánykereke nagyon tuti érzés, tiszta luxus. Na meg a látvány....
SZIASZTOK VANEGY 2007 CDTI VIVAROM HA LEJTŐNMEGYEK FÉKEZEK KIGYULAD AMÜSZERFALON EGY STOP LÁMPA ÉS A KÉZIFÉK VISSZAJELZŐ EGYSZERRE SZERENCSÉRE RITKÁN CSINÁLJA TUDNÁTOK SEGITENI A HIBA MEGOLDÁSÁBAN NAGYON JÓ KIS GÉP FOGYASZTÁSA 6,7-9L 120000 KM VAN BENNE
Az árát pontosra most meg nem mondom de kb 90 euroért szállították.
Tegnap én beszéltem a cégtől egy illetékessel.
Azt mondta,hogy szereléssel együtt kb:80e-re jön ki minden alkatrésszel és gyakorlatilag 1 nap alatt készre teszik az autót.
hátsó sor ülés alá középre lesz beszerelve.
Nekem ott nem jó!
Sokszot szoktam az üléseket kiforgatni mert ha nincs minden buszra utas akkor árut hozok németo-ból.
Van ugyan kárpitba szerelhető változat is (amit belinkeltél az is az) azzal meg az a baj,hogy ha elé rakod a csomagokat akkor gyengébb a hatásfok és elolvad a bőrönd. De vszeg ez a megoldás lesz a járható nekem is.
egyébként régebben én szombaton reggel mentem mindíg, aztán sosem volt hétvégém, elmentek a napok a fuvarral. Hetente megyek én is. Átszerveztem, csütör reggel hat indulás, péntek reggel itthon, alvás, és itt az egész hétvégém. De azért van olyan hogy felborul a rend akkor köztesen egy plussz fuvar beugrik.