Keresés

Részletes keresés

Nolf Creative Commons License 2005.11.17 0 0 1830
sz_bela

Mennyiért adod a fülest?

Ja eredeti ipod füles?
Előzmény: sz_bela (1814)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.17 0 0 1829
Egyetértek! Elszabott árakkal dolgoznak más gyártók. A Samsungról meg annyit, hogy megmosolyogtató volt az a reklám, meg aztán kinézetre is messze elmarad egy iPod-tól (szerintem csúnya).
Vicces jelent: Nézelődtem egy boltban, mire az eladó arról kezdett előadást tartani, hogy a két legjobb mp3-lejátszó-márka az iAudio, meg az iRiver. :) Valami szolídan kifelejtett. :)
Előzmény: mikrobeee (1825)
RogerWilco Creative Commons License 2005.11.17 0 0 1828
Viszont ha meg azt nézem, hogy mennyi egy 4 Gigabyte-os memóriakártya, ami nem microdrive, akkor meg király az ára...:)))

Egy időben (3G táján) olcsóbb volt az ipod, mint a benne lévő Toshiba merevlemez önmagában... (azóta nem tudom hogy alakultak)
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1827
Ez azt jelenti, hogy vegig tudsz tekerni egy teljes filmet ugy hogy nem akad meg sehol? Ez biztos?
Előzmény: Skywalker. (1826)
Skywalker. Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1826
en nem tapasztalok ien problemat a tekeressel
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1825

Skywalker!

Próbálj már ki légyszi valamit! Indítsd el a videot, majd kezd el előre tekerni benne! Neked is leállítja a videot és visszalép a menübe néhány mp tekerés után?

Nagyon várom a válaszod!

Egyébként egyetértek azzal, hogy az iPod segíti azt, hogy sok zenét megismerj, mert én is meghallgatok - odafigyelve - egy csomó olyan számot, amit itthon csak háttérzenének használok! És fel lehet bennük fedezni sok izgalmas dolgot! Nekem pedig - aki nem csak hallgatom, hanem "művelem" is a zenét ez különösen örömteli dolog! Én nagyon nem bántam meg a vásárlást, remek szerkezet, jó kezelhetőség, tényleg öröm használni!

És hát az ára... az mondjuk nem kevés, de ha matek:

A Samsung egyik mp3 lejátszóját nézegettem éppen ma egy üzletben!

Azt amelyik "nagggyon kicsi"! :))) Tényleg az, gyönyörű kis masina, van benne rádió, meg felvételi lehetőség a rádióból, meg még más csomó extra de 54000Ft-ért 1 Giga a tárhely! Itt meg 97e Ft körüli áron rögtön 30 Giga Tehát 1 Gigabyte 3233Ft körül jön ki! (Mert azért számolhatunk így is) Tudom, hogy van különbség a flash és a merevlemezes memóriák között, meg minden, de az ár/érték arány szerintem messze az iPodnál a legjobb! Tehát megéri spórolni rá, érdemes összevárni a forintokat, mint elkölteni másra! Egyébként ebből a szemszögből nézve pl én a Nano-t nagyon felárazott terméknek tartom! Viszont ha meg azt nézem, hogy mennyi egy 4 Gigabyte-os memóriakártya, ami nem microdrive, akkor meg király az ára...:)))

Szóval bonyolult dolog ez, de biztos megtalálja mindenki azt amire szüksége van!:)

Előzmény: Skywalker. (1822)
tbalazs2006 Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1824

Van eladó I POD Nano - m számlával, garanciával! Keress bizalommal ha érdekel: 46800+áfától!

Üdv

Balázs

LePreassure Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1823
Köszönöm a jótanácsokat!!!
Már alig válrom hogy kipróbáljam!
Skywalker. Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1822
vegre tettem ra en is videot! es nagggyon tetszik, jopofa! es valoban lehet "tekerni" is. bar korabban az a hir jarta, h nem...
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1821
Egy ilyen kis "luxust" megengedhetek magamnak! :)
Amúgy pedig akkor is tartom a véleményem, hogy ez a spájzolás, vagy pszichológiában nem tudom, hogy hívják, jellensége, mint a gazdagoknál, hogy még több pénzt akarnak, de már nincs értelme, mert így is életük végéig jól el tudnának lenni.
Előzmény: RogerWilco (1820)
RogerWilco Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1820
Sehr schön, aber Szöktetés a szerájból :-))

Azzal, hogy 15 gigányi zene (kb 2500 szám) van a zsebemben, rengeteg olyat is meghallgatok, amit egyébként nem tennék, mert éppen nincs kéznél. Amúgy is sokkal több zenét hellgatok, mióta ipodom van, tehát kissé öngerjesztő folyamat.
Előzmény: Ny.Ogarjov (1819)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1819
Nekem is van legalább ennyi zeném, Mozart összes, Bartók összes, Beethoven összes, stb, de nem érzem magam félkarú óriásnak, mert csak a Cossi fan tutte van nálam ,nem pedig a Die Entführung aus dem Serail.
Az idézet meg még egy másik kor, másik kategória... :)
Előzmény: RogerWilco (1817)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1818
Képben vagyok, mert nekem is színes iPodom van. Csak akkor őszinte szívvel számold össze, hogy hány olyan zenéd van, amit nem hallgatsz, csak ritkán. Mindenki szeret spájzolni, de egy átlag embernek nincs szüksége 300, vagy több CD-re, amit mindig a zsebében akar tudni, ha kimozdul otthonról.
A fotók meg nem túl szépek rajta.
Előzmény: Blaxxx (1816)
RogerWilco Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1817
Mottó: "640 kbyte minden embernek elég" :-))

Amikor a 15 gigás ipodomat vettem tavaly tavasszal, azt hittem sose telik be. Jelenleg 60-70 giga körüli zenék vannak a HDD-n + több polcnyi CD (azokat nem tárolom mp3-ban, ha kell berántom). Azaz rendesen kell szelektálni...
Előzmény: Blaxxx (1816)
Blaxxx Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1816

Nem elég 60 GB? Mit töltesz rá? Ez annyi ezen, amennyi egy kisebb lemezboltban kapható. Ne viccelj, hogy nem elég! Szelektálj határozottabban! :)

Szelektálni??? Épp ezt a szót akarom elfelejteni az iPoddal... Azt hittem akik ide írnak vmennyire a zenét is szeretik ha már iPodjuk van és megértik a problémát... Én tuti nem fogok szelektálni... előbb veszek még egyet minthogy vmit is leszedjek róla... A

múgy meg nem tom mennyire vagy képbe de az iPod Photora képeket és albumborítókat is lehet tenni, szal a zene mellett más is foglal helyet....

Előzmény: Ny.Ogarjov (1788)
Skywalker. Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1815
perpill nem tervezem, de azert koszi :)
Előzmény: sz_bela (1814)
sz_bela Creative Commons License 2005.11.16 0 0 1814
Szia Sky! Nekem van egy eladó fülesem. Természetesen bontatlan. Néhányszor már post-oltam az ajánlatot, gondoltam szólok, ha esetleg mégis vennél egy újat.
Bontatlan fülhallgató
Előzmény: Skywalker. (1783)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1813
De nem sorolják a nagyobb iPodokhoz, külön kategória, mint a nano. A feket szín pedig először jelent meg a nano-nál, de ettől még nem nevezzük 5G-s iPodnak.
A mai rohanó világban félév már sok, mennyi minden változott azóta. :)
Előzmény: RogerWilco (1812)
RogerWilco Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1812
Tkp 4G-s a mini is, a click-wheel miatt, ami a nagyobbnál késöbb, a 4G-ben jött ki. A 6 gigás azért nem olyan régi konstrukció, idén áprilisi - igaz, már több mint fél éves... :-))
Előzmény: Ny.Ogarjov (1810)
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1811

Szió!

Ha jó és egyszerűen kezelhető progit szeretnél, amivel konvertálhatsz videot, akkor használd ezt:

http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/

Ez nagyon jó!

Előzmény: LePreassure (1806)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1810
A mini nem tartozik a fővonal fejlődéstörténetébe. Tehát nincs generációs kódja, hacsak nem arra gondolsz, hogy a minin belül létezik első generációs, és második is.
Az elsőn nincs hátul rajta, hogy milyen teljesítményű HDD van benne.
A mini az egyetlen iPod, amelyik alumínium borítással rendelkezik, és nem karcolódik. Persze már kicsit régi konstrukció. :)
Előzmény: pubi20 (1807)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1809
QuickTime 7 Pro...Tökéletes erre!
Előzmény: LePreassure (1806)
Ny.Ogarjov Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1808
Valami ilyesmire gondoltam én is. Mert 2000Ft két darab vacakért sok, illetve én a hátára is akarok szabni, meg az egész testére, nemcsak a kijelzőre.
Előzmény: malenykij polgar (1804)
pubi20 Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1807
Mindenkinek szép jó estét.
Az lenne a kérdésem hogy az ipod mini hanyadik generációs ipod?
És egy alapvető kérdés hogy mi a véleményetek az ipod miniről már akinek van mennyire bírja a strapát a karcolódást meg hasonloak?
Előre is köszike
Sziasztok
LePreassure Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1806
Sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem hogy PC-n milyen programmal konvertáltok dvd-ket ill. videofileokat(avi,mov,stb) az ipodvideora? köszi
dromi Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1805
Na, ez engem érdekelne, és szerintem többeket is. Nem akarsz lenni a díler? ;)
Előzmény: malenykij polgar (1804)
malenykij polgar Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1804
Felelmetes, milyen jo most foliagyartonak lenni. Jelen esetben olyan foliarol van szo, ami öntesi technologiaval keszül (Cast-PP folia), ez a technologia biztositja azt az attetszöseget, amire ennel a felhasznalasi területnel szükseg van. Momentan egy ilyen gep van az orszagban, a Miniplaszt Kft.-nel Cserkeszölön, ök stretch-foliat gyartanak rajta. De elmeletileg kell lenni naluk olyan gyartasi selejtnek, ami siman alkalmas erre a celra is. Keressetek Molnar Tibort vagy Balasko Zsuzsat, hatha tudnak segiteni. Persze mindez csak annak szol, akit komolyan erdekel a tema. Mindenki mas adjon 2000 forintot ket darab 50 cm²-es foliadarabert. :)
dromi Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1803
Közben visszakerestem, a PDA-mon Brando fólia van. Ez nagyon bevált, nem karcolódik, illetve olyan mintha karcolódna, de kézzel letörölhető, és ismét felveszi a gyári állapotot. :) Hátránya, hogy pont PDA kijelző méretű, és nem tudom, mekkora veszteséggel lehetne belőle ipodra méretre gyártani. Még az is lehet, hogy nem elég hosszú. Ebből egy db olyan 2,5eFt. Meg lehetett kapni MediaMarktban is anno, többet, hasonló áron, gyenge minőségben.
Előzmény: mikrobeee (1802)
mikrobeee Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1802

Nekem még nem volt ilyen hibázási gondom, de az is igaz, hogy nekem soha nem ment több órát egyhuzamban! Védőfóliát tervezek én is rá, csak ugye szabin vagyok, így majd csak a jövő héten fog kapni! Egyébként ha lesétálsz a Budafoki úti üzletbe biztos fogsz találni, mert mi is áruljuk a MDA-hoz, meg más PDA-khoz! Én is úgy fogom venni, kb 2000Ft körül van egy csomag! (Szvsz pofátlan rablás két db fóliáért...de valami márkás dolog egyébként) Esetleg ha valaki tud olcsóbban valahol, az ne kímélje a billentyűzetet pls!

Előzmény: Skywalker. (1800)
dromi Creative Commons License 2005.11.15 0 0 1801

Sziasztok!

Én is most tervezek egy Nanot venni barátnőmnek. Volt most szó a fóliáról. Van, akinek tutira bevált valamelyik? Nekem egyelőre annyi ötletem van, hogy veszek egy PDA-hoz valót (már nem emlékszem a márkájára, de anno nagyon bevált) és méretre szabom. De jobb lenne valami előregyártott, elegánsabb megoldás. A szilikon tokoktól írtózom. :) Ötlet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!