Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Barátom, annál csak jobb lehet amit korábban írtál, nem? :) Idézek: "Szóval az a helyzet, hogy az iPod videom nagyon rövid pályafutása alatt (kb. két-három hét) úgy összekarcolódott a saját - apple álltal adott - tokjában, hogy most már komolyan kezdek kétségbeesni és nem tudom mit kéne csinálni "
Egyébként hajszálkarcokat nem láttam, de majd megnézem nagyítóval!
A képernyőről. A hátsó rész nekem -lekopogom- hibátlan! Néha kicsit áttörlöm ilyen monitortörlő papírral, de az szerencsére nem karcolja össze. Toknak meg iPod zoknikat használok. Én azzal is megvagyok elégedve! Biztos vagyok benne, hogy a képernyőre sem a zokni csinálta a karcot, hanem egy haverom. :) Persze nem szegeztem neki a kérdést, meg most, hogy megoldottam már tárgytalan is. Egyébként a zokni azért is jó, mert az ujjlenyomatokat simán eltűnteti amikor belehúzom az iPod-ot. :)
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy 4g-s 40 gb-s amerikai ipodom (kb 1 éves múlt ogyhogy a gari sajnos ugrott már :( ) és minap el akartam inditani de miután kicsit felpörgette magát utánna egyből ujrakezdi és megint és megint. Míg végül kijelzi a "Szomorú háromszögeses felkiáltó jelet" meg az aksi ikont.
Utánna próbáltam tölteni AC ről de ott is ugyanezt csinálta és el sem kezdte a töltés.
Utánna próbáltam USB tölteni , ott már mutatta az aksi ikont de 2 csiknál megállt és nem csinált semmit.
Próbáltam a középső-play funkcióit is de ott is az aksis jelet dobta ki.
1. Kérdés: Szerintetek is az aksi halt meg? és/Vagy vinyó?
2. Van esetleg szombathelyi aki kcsit jobban ért idpodokhoz aki esetleg aksit is tudna cserélni illetve segitene beszerezni ?
Az apple oldalon van egy szhelyi bolt megadva mint service de felhivás után azt mondták hogy ott csak annyit tudnak tenni max hogy visszaküldik USA-ba gariba(ha van) ha nincs akkor sorry max ők is csak mégegyszer meg tudják csinálni a restore lépéseket....service...
Oké, holnap elmegyek a Bartók Bélára és veszek egyet! Remélem sok 5G iPod tulajnak is tudtunk segíteni most! Ha jól emlékszem korábban nem jött elő ez a polír-paszta, pedig rengetegen sírtak itt a karcos iPod-ok miatt. :)
Srácok, a 4. generációs iPod-om kijelzőjén megjelent néhány karc. Fogalmam sincs mitől lehet. Szerencsére ha a világítás be van kapcsolva és lépkedek a menüben akkor nem látszik csak amikor a világítás lekapcsol. Arra gondoltam, hogy beviszem egy óráshoz és megkérdezem, hogy vállalná-e a polírozást. Nektek mi a véleményetek erről?
Valszeg a plugin elcseszte az adatbázist, a számok meg ott vannak érintetlenül, ahol voltak. Ereszd rá a yamipodot, "repair ipod database" (vagy hasonló), megtalálja a fentlévö számokat és helyreállítja az adatbázist.
windows felismeri mint meghajtot ugye, formattálva is van, usb vadiuj, frissitett ilesztőprogrammal más gépről tettem rá zenét szóval az opid is hbátlan az usb kábele is jó..
van valakinek ötlete h itunes mé nem ismeri fel (jj musicmatch jukebox sem amit második softvernek ajánlanak windowsra ha itunes para)