Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Akkor megpróbálom! :) Ha a playlisten belül a jobb felső sorban a kis csíkra klikkelsz, akkor úgy húogathatod a playlisten belül a számokat, ahogy akarod! :) Mindjárt próbálok egy képet felrakni! :)
Na igen! Igy már én is értem a kérdést és kicsit lejjebb én is feltettem, csak más formában, azaz, hogy miképpen lehet megadni az iPod-nak, hogy egy playlist-en belül a számok lejátszási sorrendje milyen legyen. Ugyanis akárhányszor próbáltam már playlist-et létrehozni azokat valóban mindig a számok címei szerint csoportosítja!
Többek között ezért is forszírozom, hogy egy hozzáértő végre leírhatná a playlist készítés rejtelmeit! :)
Ha belemész egy lejátszási listába a számokat a címük alapján vannak felsorolva, nem az előadók szerint. persze ha belemész az előadók pontba úgy látod de így mint az istentudja hányezer szám előadója ott van és én pedig egy csoporton belül szeretém előadók szerint látni. Nálam egy playluist pl a progressive vagy a pop ill breakbeats. szóval? üdv!
Huh... ezt nem mondtad komoylan ugye? az iTunesban egyértelmű, hogyan kell rendezni.
Én azt szeretném ha az iPodon amikor a számok listáját nézed ne a számok címét mutassa, hanem az előadót és a szerint rendezze. megoldást valaki? (arra gondoltam, hogy az ID Tagnál az előadó rovatba írom a címet a címhez pedig az előadót. ez megoldásnak még csak csak jó de egy 100e forintos cuccnál nagy egy bénaság... remélem van rendes megoldás)
Csatlakoznék én is az előttem szólóhoz! :) Boldog, mp3-ban és iPodban gazdag Karácsonyt Mindenkinek! :)
És lenne egy kérésem! Nekem még mindig homályos kicsit ez az egész playlist dolog! Az odáig rendben van, hogy lehet playlist-eket csinálni az iTunes-ban, de:
1 - Meg tudom-e adni valahogy egy playlist-en belül a számok lejátszásának sorrendjét?
2 - Megoldható-e, hogy ha a playlist-be pakolom a számokat olyan módon, hogy a library-ból húzkodom át őket, akkor azok ne tünjenek el a library-ból!
3 - Ha valaki érez egyszer magában annyi erőt és van ideje és kedve, összefoglalhatná egyszer, hogy a Smart Playlist-ekkel pontosan miket is lehet csinálni, mert nekem még mindig magas ez a "tudomány"...
Azt, hogy mi alapjan rendezze sorba az iTunes a szamokat azt a lista tetejen levo feliratokra kattintassal allithatod! (Album cime szerint, eloado neve, szam cime, feltoltes datuma, stb.)
A Tag-ok rendesen ki vannak töltve és szépen rendezi is, de CÍM szerint!!!!!!! én pedig Előadok szerint szeretném! én erre keresek megoldást, ha létezik! A többi re is várom a választ, ha valaki tud segíteni! Köszi!
Akkor az enyém hanyadik generációs? 20 GB-os színes. Az a típus ami az iPod Photo után jött ki, de még az iPod Video előtt. Tehát ha az iPod Video-ra mondják, hogy 5G, akkor az enyém nem 4G?
Üdv! Nemrég jutottam hozzá egy új 5G 30GB-os iPod video-hoz… [70eFt megérete? )) ] (Egy szavam se lehet a kütyüre, viszont az iTunes nagy el**** PC-s barátainknak.) Viszont akad kérdés: - Feltöltöttem elég sok fotót (8500db) de most töltenék még párat rá. Hogyan lehet megoldani, hogy utána tölteni a fotókat? Mert nekem eddig csak ugy sikerült, hogy a fentlévő törlése után újratölti az egészet. Viszont az iPod Photo Chase könyvtárat nem akarom meghagyni, mert nem kevés helyet foglal ennyi fotónál! Az Id Tag szerinti rendezésre már egy szót sem szólok, de hogy miért a számok címe alapján rendezi??? Előadókat akarom elől látni, a játéklistát nézem! Van megoldás? Miért van határa a txt fájlok hosszának? Egy könyvet akartam betenni, de 1 oldal után szevasz, levágta a többit. 30GB nem elég????????? ez egy hülyeség benne. Aztán: Contacts illesztéséhez melyik programban lehet fényképes vCardot csinálni? mert az Outlook Expressben csak nem találom! Amúgy minden más téren le a kalappal. Hang iggggen jó. Aki tud, segítsen! Köszi! üdv!