"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Nyilván nem fogom megmondani a tábornak hogy mit csináljon, de mi ez a kakaóbiztos szurkolás? Mintha nem igazán reagálnák le a pályán zajló eseményeket, főként a hentes megmozdulásokat. Vagy ez is az alku része?
Elek "taktikai szabálytalansága" - a kommentátor szerint. Szerintem meg ha taktikai faultot akart volna az a szarházi, akkor simán visszahúzza Gorriarant.
Viszont ahogy Szignyevics és Dvali felállt ezeknek a férgeknek, azt jó volt látni.
Ha a női kéziről beszélünk, akkor nem keverendő össze a Kometal Szkopje és a Vardar Szkopje. A Kometal háromszoros BL-döntős volt a 2000-es évek első felében (sajnos tudjuk azt is, hogy ki ellen szerezték az egyetlen győzelmüket), míg a Vardar egy orosz milliárdos játékszere volt úgy hat éven át.
Az utolsó öt évben mindig ott voltak a BL final fourban, bár győzniük nem sikerült. Tavaly már a döntőbe jutáskor lehetett tudni, hogy a tulaj megunta ezt a projektet, ezért nyáron a világválogatottjuk szétszéledt és most csupa macedón játékossal állnak fel, teljesen a partvonalon kívülre helyezve magukat.
Szkopjet talan kivennem a felsorolasbol, a 2000-es evek masodik feleben valoban gyengek voltak de most megint ott vannak.
Az Audi meg egyelore nem ugy tunik hogy otthagyna a keziseket... Gyanitom ez nekik apropenz, ahogy irtad nem egy kategoria a dolog pl. a fociba olt penzzel.
Vita nélkül írhatom szerintem, hogy a csajokra csak büszkék lehetünk. Példát vehetne a labdarúgó szakosztály elsősorban hozzáállásban. A szépségük csak hab a tortára az eredményesség mellett.
Erre van esély. Bár a nagyságrendek mások. Kristiansen kivásrálása volt talán valmi "elképesztő összeg", de gyanítom nagyságrendileg Lanza havi fizuja lehetett. Az Audi kilépése nagyobb érvágás lenne ott, mint a NER (taó, város, stb.) pénzek. A sok zsoldos a szélrózsa minden irányába szétszalad majd, mondjuk éppen Kristiansent elkaphatnánk röptében, őt nagyon bírom.
Minden lufi sorsa az, hogy egyszer kipukkad. Nem sokan fogják sajnálni, Hypo, Walle Bremen, Slagelse, Vardar, Viborg, soroljam még? Ahogy már sokszor mondtam, inkább második Háfrával (Kljuberrel, Klivinyivel, stb.), mint első hypo módszerekkel.
Pont ezen tunodtem, melyik irigy etos lehetett az a minuszos. A fobiaktol nem tudnak szabadulni, meg elsokent es bajnokkent, 4x bl gyozteskent is csak velunk foglalkoznak, hehe.
persze. A Fradinak 62 éve nem volt gyorskori szakosztálya. Egyszer csak bejelentkeztek (mint Katinka gondolom), hogy hoznák az egész MTK brigádot, csak úgy. A Fradi meg kerített egyik pillanatról a másikra többszázmilliót a finanszírozásra.
Nem értem miért kell totálisan hülyének nézni az embereket. Értem én, hogy Qbi ezt nyilatkozta a Népszavában (ahol arra is utalt, hogy aki őt meri kritizálni az nem fradista), de az sajnos még nem válik ettől valósággá.