Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Én azt hallottam, h "olcsóbb" autókban nem annyira műxik a dolog. Gyengébb bennük a rádió, vékonyabbak a falak ergo bezavar a másik kocsi, egyéb adók stb... pl hátsó ülésről is már sokkal rosszabb az átvitel mint elöl, ilyesmik.
De szívesen olvasnék pozitív tapasztalatokról is! :)
En Belkin trnasmittert vettem, ami tokeletesen mukodik az iPoddal, raadasul szabadon allithato a frekvenciaja, ami az iTrip-rol nem mondhato el. Es nem az iPod energiajat zabalja.
most mondanam, h betarsulnek a postakoltsegbe, de ki is kellene probalnom. allitolag nem minden kocsiban/antennaval/magnoval franko a mukodese... itthon van valahol? ahol ki is lehetne probalni?
amerikabol jonne a cucc, de atszamitva (minden koltseggel) sajnos olyan 50 euro. meg gondolkodom rajta, hogy biztos meger-e nekem ennyit. a regi iPod-omhoz csak 30 euro volt a kijelzo nelkuli iTrip.
mondjuk a griffin-nel is 50 dollar... http://www.griffintechnology.com/products/itrip30/index.php
(igazabol nem az "arkulonbseggel" van bajom, hanem az eredeti 50 dollaros arat tartom soknak.)
valami igen regi kocsid lehet, ha drottal vannak bekotve az audioforrasok a radioba, mert az ujaknal mindenhol MOSTbus van. egy optikai buszt pedig nemigen drotozol ra egy PICre.
Gondolom tudod mi az a mikrocontroller? PIC?? Ha igen, akkor talán nem fontos ezen vitázni, mivel akkor talán programozni is tudsz!! A protokoll leírása amit a buson használ már megvan így egyszerű programozás (a távirányítási kontaktok hatására, milyen kimenő digit jeled legyen...)
(((aztán a line out-ot, Tx és Rx-et az autórádió cd tár bemenetére, aminek a meglévő leírása alapján egy újabb PIC és protokoll és láss csodát, ha programoztál már hasonlót okés a dolog! kijelezve, kormányról irányítva!)))
akkor h TE is ertsd leirom! ott 67ezer forint itt 93ezer forint
es nem azt mondtam h kimegyek es megveszem es haza is hozom!!!! latom nem erted!
ott miert ennyire olcso? ha ott is Apple kereskedesben veszed es itt is!!!
egyebkent ha kimegyek, megveszem es a zold folyoson a zsebemben behozom, mintha kifele es nalam lett volna akkor SINCS semmi baj! Meg olcsobb, de kovetkezzen egy kis szamolas, ha rendesen behozom:
a VÁM 3,5% az áfa pedig 20% azaz 67ezer -nek a 3,5% (=2345ft) + a (67ezer+3,5%) es ennek a 20% (=13.869) még MINDIG olcsobb mint 93ezer forint, mert 2.345+13.869+67.000 = 83.214
es mindezt ugy, hogy vannal államok kint ahol van áfa, és az már benne a 67000 forintban ($300 + $24 áfa)