Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ma megint elvertem majdnem $100-t az egyik Apple store-ban. A rohadtak nagyon dragan mernek mindent. A regi fali adapterhez ($30), ami firewire-rel mukodott, siman jart az europai csatlakozo, az uj USB-shez mar nincs, tehat vehettem kulon $40-ert a vilag minden reszere jo csatlakozo-csomagot. Plusz $20-ert A/V kabel TV-hez, ez adokkal mar majdnem $100. Persze mindenbol lett volna sokkal olcsobb utangyartott akar otthon is, de ezek annyira szepek, hogy befektettem.
- amerikabol csakis megbizhato postaval rendelj, tehat UPS vagy hasonlo! draga lesz, de legalabb megkapod. Ja, es add hozza a vámot is! Igy szerintem mar kb. ott vagy, mintha otthon megvetted volna. - filmet egyet kodoltam eddig (videora ipod converter-rel), divx avi-bol, egy HP nc8000-s laptopon realtime volt kb. - regebbi ipodhoz lattam akksi cserelo pakkot itt az usa-ban csavarhuzoval egyutt csomagolva. :) az ujabbakhoz ilyen lehetoseg szerintem mar nincs, szervizben talan megcsinaljak sok penzert, lehet, hogy jobb ujat venni. hogy meddig birja, azt nem tudom, az enyem meg tok uj - hasznaltan csak abban az esetben vennek, ha kezbe vettem es jol attanulmanyoztam, pl tuti tele van mar karcolva. - dvd to ipod letezik, olvastam mar neten, szoval google
Hello! Egy 4 Gb-os ipod minit szeretnék venni. Tanácsot szeretnék kérni, hogy érdemes-e használtan venni, és hogy mennyit ajánlhatok érte maximum (forint). A mininek nem lehet kivenni az akkuját. Ha elromlana esetleg, mi a teendő? Meddig bírják ezek az akkuk (élettartam, bedöglés, ilyesmi)? Előre is köszönöm a segítségeteket! gbh
Az hogy rendesen megérkezik-e csak is azon múlik, hogy mennyi pénzt szánsz rá. Az enyém is Amerikából jött. (Igaz UPS-szel, de az valóban minőség volt.)
Attól függ milyet akarsz! 2 GB-os nano 216 dolcsi, 30 GB-os 326 dolcsi és ebben már az adó is benne van. Olyan államból próbáld megvenni, ahol nincs adó és akkor olcsóbb. Persze hozzájön a postaköltségről, arról nem tudok nyilatkozni.
A joint stereo lenyege, hogy csak a ket csatorna kozotti kulonbseget rogziti, nem kulon-kulon a ket csatornat, igy savszelesseget sporolsz meg, tehat jobb lesz a hangminoseg. Szoval ez ne zavarjon!
Xilisoft konverterről lenne kérdésem: Ha DVD-ről csinálok MP3-at akkor "Joint Stereo"-ra konvertálja. Mi az ? Miért nem "sima" Stereo-ra ? Hogyan lehet ezen állítani ?
normál pc-be szerelt normál usb portról volt szó, erre neked be kellett írni, hogy van 12/24V-os 5A-es usb port is (bár az már usb plus) azt alátámasztva, mivel nem írtál hozzá semmit, hogy bandikaa írása helytálló.
de ez mindegy, csak irtózatosan irritáló a stílusod.
"értsétek már meg, hogy a fele készülék tönkremenne, ha nem ugyanaz lenne a feszültség benne, hanem 5 helyett 12, meg főleg 24V."
ennyire segghulye nem lehetsz. mivel basztal elolvasni amit irtam, belinkelem a powered usb site-ot megegyszer: http://www.usbpluspower.org/
a site fejleceben ott virit egy baszottnagy kep a nagyfeszultsegu usb steckerrol. ugyan meseld mar el nekem legyszives, hogy hogyan akarod te azt beeroltetni az otthoni consumer cuccodba!
ha meg egyszer a specifikacio elolvasasa nelkul kezd okoskodni valaki, pofanbaszom. http://www.usb.org/developers/docs/ http://www.usbpluspower.org/specs/index.jsp
Teljesen kizárható, hogy 100%-ig azonos méretű, kinézetű, elnevezésű, jelölésű csatlakozók más-más feszültséget adnának ki. Ilyet még a Szovjet ipar remekei sem tudtak, pedig ott voltak érdekes csatlakozók.
Szerintem ebből az derül ki, hogy a billentyűzetekben "low-power" azaz 1.1-es usb hub van (mivel usb2.0 hub csak olyan van, aminek van tápegysége is, gondoljátok végig, hogy miért lehet ez), és ehhez képest "high-powered" az usb2.0. ami egy szabvány. értsétek már meg, hogy a fele készülék tönkremenne, ha nem ugyanaz lenne a feszültség benne, hanem 5 helyett 12, meg főleg 24V.