Jelenlegi tudásunk szerint ez megoldhatatlan. Egy akkumlátort meg lehet "löketni" rövid ideig tartó nagy árammal, a gázfejlődés kezdetéig, de teljesen feltölteni ennyi idő alatt nem valószínű. Kiszámoltam hogy 1 perc alatt 270 A-al, 4,5 Ah ment az akksiba. Az bizony kevés. Ha a Tesla jelentene be ilyent, az hihetőbb lenne.
Bementem a kerékpár boltba és meghozattam velük. Így megúsztam 690 Ft-ból. Több helyről is lehetett volna rendelni, de a szállítási költség sokkal több lett volna, mint a duda.
Egyébként van többféle, olyan is amelyik 8 dallamot tud. A motoromon is olyan van jelenleg.
A 125-ös Etz-re milyen jogsi kell illetve ha mondjuk 250-es-ben is kérdezném,mennyi le tenni ha már van B-C-m 19-éve :D ?Csak érdekelne bár a fogyaztásuk miatt nem tom megéri-e mert ennyi erővel autóval is járhatok...
Nincs valakinek tippje ha nincs de nem is tervezek fesszabályzót meg aksit a nélkül is van indexem viszont csak egy dolog hogya dudám csak bizonyos fordulatnál dudál,van rá valami megoldás hogy esetleg valami közbeiktatással akár alapjáraton is dudáljon?
Szia,igen van amelyik le van dugózva gyárilag és van amelyik nem,a keverőcső oldalán a tűhegynyi lukak száma ettől is függ (Ha jól emlékszem ami le van dugózva az a keverőcső oldalán 4 lyukas ha ninc le dugózva akkor kettő,de a tapasztaltabbak pontosítanak.) a féklevegő miatt.
Csak a motorsboltos dolgát szerettem volna meg könnyíteni meg a tiéd,viszont kíváncsi leszek hogy a 3-fajta csavar közül tud-e bármelyiket is rendelni,valahogy ennyi erővel én is lehetnék Motorosboltos,mindenre azt mondanám:"Ezt szokták vinni hozzá..."
Illetve az ábrán jelzett része mire szolgál a karburátornak (16N1-11)? Mert valahol olyat látok ahol le van dugózva, valahol nincs ledugózva. Az enyém pl. nincsen.
"a mintát kell kivenni és azt a boltos órra alá dugni"
"vidd el mintának"
Ugye írtam, hogy mindkét csavar hiányzott belőle, tehát nincs mintám ami ki tudnék venni.
A csatolt gyári robbantott ábra tök jó! Ezzel most befáradok még egyszer a motoros boltba, viszem a karbit is. Nekem a 20-as jelű csavart adhatták, az hasonlít rá a legjobban.