Keresés

Részletes keresés

Lorinc_d Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3259
Agrarinnovacios KHT? Torgyan tegnap azt mondta az Aktualisban, hogy semmi koze hozza, megcsak nem is jart soha az epuleteben...
Előzmény: R.P.P. (3257)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3258
EX!

Kérdésedre régen megírtam a "választ":
. "Nekem Takacsek jtottak eszembe, azonnal 100 millios sponzort igertek..."
Ezt kiegészíti Gegessy, az önkormányzat minosíthetetlensége.

Előzmény: huculpastor (3189)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3256
Valaki!

Nem ismerhet mindenki mindenkit.
Nyugalom. Fradistak vagyunk, a legjobbat akarjuk a Fradinak. Mindannyian.
Meg en sem ismerek mindenkit...
Szerintem ideje egy internetes szurkoloi forum letrehozasanak. Megbeszelem azokkal akik ertenek hozza technikailag.

Előzmény: Valaki aki ott volt (3251)
EX Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3255
Hucul!

Kin vagy kiakadva?

Előzmény: huculpastor (3254)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3254
Robi!

Hivjal fel, ha gondolod.
Ki vagyok akadva en is, csak nem Szeileren.

EX Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3253
Bai(l)y(eis)!

Na figyelj!!!!

1.)Ahogy visszaolvastam,senki nem baszogatta a Szeilert,csak feltettünk néhány nem elhanyagolható kérdést bizonyos dolgokkal kapcsolatban!!!

2.)Már kb 1 éve is megírtam,hogy szerintem nem a Menedzser igazgató személye határozza meg a Fradinál a dolgokat!Ezt továbbra is fennt tartom,tehát bármi lesz nem a Szeilert kell szidni és a sikerekért sem őt kell áldani!!

3.)Nem hiszem,hogy bárkivel szemben megengedhetnéd ezt a stílust!!!!!!

4.)Bai(l)y(eis) válasz erre | adatok | e-mail 2001.01.30 19:24 (3169)

De hülyék vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON-NAGYON HÜLYÉK!

Nem hagytátok dolgozni Novákot, nem hagytátok Vargát,
nem hagytátok Nyilasit-Vlakot-Poklepovicsot!

Most ki a hülye???? Nem te????????
Miről és kiről beszélsz????
Ráadásul olyan dolgokról beszélsz amiről fingod sincs!!!!
Nováknál szerintem még nem is jártál meccsre.
Varga,Nyilasi,Vlak???,Poplekovics???, ezeket fejtsd már ki bővebben,hogy mire gondolsz:(

Mindegy betudom a fiatalságodnak,hogy tiszteletlen vagy.
De azért szerintem is szerényebben!!

Ferencváros Mindenek Felett!!!!!

Előzmény: Bai(l)y(eis) (3240)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.31 0 0 3252
Delpedro!

nb1.hu Fradi oldalain ott villog "Berletek"

Előzmény: delpedro (3247)
Valaki aki ott volt Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3251
Írtam egy hosszút (melyben sok kocsmatársat megszólítottam), de elszállt, mikor el akartam küldeni (lehet nem bírta a sok szöveget...), így csak a lényeget írom le:

Bai(l)y(eis)!

Egy kicsit szerényebben! Hogy mersz minosíteni valakit, vagy valakiket? Különösen ilyen hangnemben? Teljességgel magamra vettem, mert egy elég közeli ismerosömrol mertél így írni! Nagy hibát követtél el! Remélem, egy kicsit elgondolkozol ezen!

delpedro Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3250
Kösz.
Előzmény: mash (3249)
mash Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3249
www.nb1.hu
greenternet Fradi oldal banner
és ott villog!!!!
delpedro Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3248
A ? lemaradt a végéről.
delpedro Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3247
Akkor még sincs 100%-ig szabad keze Szeilernek.

Más: tudjátok mikor és mennyiért árulják a bérleteket.

Előzmény: ElitJaszub (3246)
ElitJaszub Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3246
Lavit én is ismerem.
De nem szorul ő erre a megerősítésre.
Túl régi tag...

Ez hucul január 14.-ei Szeiler interjújában hangzott el:
(fent van az NB1.hu-n)
Szeiler József: Sajnos nehéz, nagyon nehéz. Úgy érzem elbizonytalanította őket ez a szituáció, hogy az Elnök Úr célzott a Ferencváros 49%-ának privatizációjára, eladására. Nagyon sokan erre várnak. Most mindenki befektetni, venni akar, nem szponzorálni. Ebben viszont én nem vagyok kompetens, hogy a befektetőkkel tárgyaljak.

ennyi
nincs véleményem

(félreértés ne essék én nem azért utálom a Torgyánt mert mittudoménmióta a Fradi elnöke, én már 5 éve is utáltam, mert egy nagyotmondóJános. KOMOLY BEFEKTETŐ NEM TÁRGYAL VELE!!!!
Rosszak a súgói, ez az ember nem üzleti alapokon működik!
EGY BÁB!!!)

(..és most hagy ne mongyak semmit erről a legutóbbi hogyanszüntessükmegKolumbiábanakábítószerproblémát esetről)
E.J.

mash Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3245
Már megint hüje vagy!
Elöször talán nézd meg a hozzászólásait, annak, akit betámadsz!
Előzmény: Bai(l)y(eis) (3240)
mash Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3244
Lavi-t ismerem, ha JÓL GONDOLOM, HOGY KI Ő!
rOBI 16-OS SZERINTEM CSAK MEGUNTA A HOSSZÚ NEVÉT!!!
kibaszott capsslock
Előzmény: huculpastor (3242)
EUGEN Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3243
Szerintem nem Szeilert kéne szidnia egy-két embernek. (Azért irok egy-két embert, mert szerintem a többség jónak tartja a munkáját) Gondoljatok bele, hogy végülis O hozta vissza Szucs Lajost is többek közt. Arról igazán nem tehet, hogy a torgyán ott röfög a háta mögött és elriasztja a befektetoket. Mert szerintem az igazi megoldás az eladás lenne, persze valami komoly és profi cégnek.
Hajrá FRADI! Hajrá Józsi (Szeiler)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3242
Lavi

Ott a vitavalaszom az nb1.hu Forumanak Hajra Fradi rovataban.
Szivesen megirom, amit tudok maganban is.
Ismeri valaki ot?

Előzmény: Lavi (3239)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3240

De hülyék vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON-NAGYON HÜLYÉK!

Nem hagytátok dolgozni Novákot, nem hagytátok Vargát,
nem hagytátok Nyilasit-Vlakot-Poklepovicsot!

Most már a Szeilert is baszkodni kell az öröksége miatt?
És hogy nem tud csodát tenni- és a semmiből..

Szopjatok le ti NEMFRADISTÁK!

Hajrá Fradi!

Előzmény: Lavi (3239)
Lavi Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3239
Üdv!

Nekem is kezd elegem lenni az ígérgetésekből! Amikor a Szeiler a Fradiba jött, volt egy találkozó és ott először is minket tett felelőssé a kevés nézőért (Ez nem jött be neki, mert azóta volt már sok néző is, pedig mi is a stadionban voltunk) másodszor szponzorokról beszélt! Nem befektetőkről, hanem szponzorokról. Azóta is akárhányszor olvasom az NS-ben, mindig azt nyilatkozza, hogy a szponzori szerződés aláírása előtt áll(unk). Kérdem én: mennyivel? 10 évvel vagy 1 héttel? A sok ígérgetésből kicsit sok volt már, most már jó lenne, ha történne is valami! Most eladjuk(?) Rudit, mert nincs pénz. Anno Szeiler arról is beszélt, hogy nem üzletnek vettük meg, hanem azért, hogy a Fradi bajnok legyen. Akkor most mi is van?

HAJRÁ FRADI!!!

Gonzales (Fradi) Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3238
Felraktam mindet, nem érek rá válogatni ...
:-((
Most látom sikeresen összecseréltem a "következő" linket az "előzővel".
Nem baj, majd elnavigáltok

G

Előzmény: mash (3234)
zépé Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3237
Holnap (szerda) edzõmeccs kezdés
13.00
hools Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3236
Ja :) Egyébként nem az, csak hool néven már volt regisztrálva valaki - az említett soproni srác.
Ami plusz infó van: Szeiler állítólag most szponzorokkal akar tárgyalni, nem befektetőkkel - csak kérdés, ezután kik lesznek azok. Én még mindig bízom benne, bár szerintem nagyon nehéz lehet neki ebben a helyzetben. (Meg jobb, mint a Páncsics :))
Üdv
hools
Előzmény: mash (3235)
mash Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3235
az 's' a királyi többes???
Előzmény: hools (3233)
mash Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3234
Gonzinak átnyomtam a képeket!
Ő válogat és felteszi a jobbakat!
:))

nem lesz túl sok öröm benne, sajnos

Előzmény: huculpastor (3232)
hools Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3233
hucul! hools a nicknevem, nem hool (ő egy soproni, aki néha idepofátlankodik :)) de különben tökéletesen egyetértek. Van még egy infóm ezzel kapcsolatban, mindjárt utánanézek.
Előzmény: huculpastor (3232)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3232
Hool irásai alapján elkezdtem egy vitairatot.
Az nb1.hu Forumának Hajrá Fradi rovatában.
Vagy ott, vagy a Fradi oldalakon folytatnánk le, ahogy tetszik.

Előzmény: hools (3229)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3231
Sz@r az egesz... Igy soha nem lesz penzunk!

De EX, ezt azert ne varrjuk Takacsek nyakaba, ok nem a legfelsobb vezetoseg.

Előzmény: hools (3230)
hools Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3230
Itt van az előző beírásom forrása:
" Hírforrás: - NB1.hu
Budapest, január 29.

Valószínű, hogy az alapozás hátralévő részét a Népligetben végzi el a Ferencváros.

Szeiler József elmondta, hogy a tárgyalások nem vezettek eredményre, így minden valószínűség szerint idén télen már nem utazik külföldi edzőtáborba Csank János legénysége. A Ferencváros ügyvezetője kérdésünkre beszélt a lehetséges szponzori szerződésekről is. Az igazgató elmondása szerint a lehetséges támogatók szándéka az, hogy befektetőcsoportként támogassák az együttest. Ezt a lehetőséget viszont a klub legfelsőbb vezetői elutasították, így egyelőre nem látszanak megoldódni a klub anyagi gondjai."

No, ehhez mit szóltok?
Üdv és akkor is HAJRÁ FRADI!!!
hools

hools Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3229
Nem tudom, mennyire Szeiler hibája, hogy nem tudott szponzorokat szerezni. Tudniillik tegnap olvastam az NB1.hu-n, hogy lettek volna támogatók, de nem szponzorként, hanem befektetőként - a Fradi legfelsőbb vezetése (tehát nem Szeiler) ezt nem engedte. Értitek: NEM ENGEDTE!!! Akkor ezután mit lehet mondani? csodálom, hogy Szeiler még nem mondott le - így kurv@ nehéz lehet dolgozni...
Üdv
hools
Előzmény: delpedro (3219)
mash Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3228
hogy sok pénzt keressen!!!
:)
Előzmény: delpedro (3227)
delpedro Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3227
A Nagy Norbi ha nem is egy antitalentum, de egy tipikus alibifocista: semmi kockázat, kapura nem lő, a lehető legközelebbihez passzol, unottan játszik. Kérdem én: miért akart ez az ember futballista lenni?
mash Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3226
soksikert
Előzmény: jasu (3224)
delpedro Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3225
Ki a faszt érdekel Kriston meg a Nagy norbi?
Előzmény: EUGEN (3221)
jasu Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3224
Hát szerintem a Kriston úgy ahogy van egy antitalentum.Ilyen névvel inkább pingpongozna.
A Norbi sem az igazi, lasú is már, tényleg nem fér be a csapatba.
Az angol division 1 szerintem nagyon jó, persze csak akkor ha a Rudi rendszeresen játszik és meghatározó ember a csapatában. Legalábbis Izraelnél jóval magasabb színvonalú.
Na Csá holnap vizsgázok......
EUGEN Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3223
remélem igazad van, bár szerintem velük valaki elhitette az ellenkezojét. Ma láttam a DunaTV-n a Szivos fiát aki a Honvédban vizilabdázik. Ez már huség!
mash Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3222
azt, hogy akkor nem véletlen, hogy a közönség szapul minket!
Előzmény: EUGEN (3221)
EUGEN Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3221
En csak azt nem ertem, a Rudinak mert olyan nagy kihivas az angol masodik liga (illetve elso, de masodik- szoval ertitek). Nem akarom Ot piszkalni, de Szucs meg a penzerol is lemondott, csak hogy a Fradiba johessen. Egyebkent szerintetek Kriston meg a Norbi mit erezhetnek, hogy a kutyanak se kellenek???
Hajra Fradi
delpedro Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3220
Most olvastam az NB1.hu-n, hogy Rudi mégse megy, mert a paraszt ''menedzserek'' akarták őt hülyének nézni. Remélem, még őszig nálunk focizik.
Előzmény: delpedro (3219)
delpedro Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3219
Ez a Hrutka téma nálam is gáz.
Ha most eladjuk Rudit, akkor Szeiler elköveti első hibáját, bár ez egy másik hibát is takar, mivel szponzorokat nem tudott még szerezni.
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem a nemzetközi szereplés után adjuk a játékos(oka)t, hisz egy jó szereplés után akár 3-4-szeresét is érheti bármely játékosunk. Kockáztatni kellene!!! Húzzuk ki ezt a tavaszt, s legyen egy remek őszünk!

Az EX által felvetett MÁRTA téma is érdekes, hisz tudtommal a szerződés létrejött és 100 millákat igértek!!!

Bár ebben az országban igérni mindenki tud!

HAJRÁ FRADI!!!

Shalom Salamon Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3218
Hrutka hozzánk jön az MTK-ba kölcsönbe !!!
Előzmény: hools (3217)
hools Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3217
A Mai Napban olvastam (bár tudom, hogy ezzel az erővel a Dörmögő Dömötörre is hivatkozhatnék :)), hogy Rudit a Birmingham vinné, az ára pedig 100 millió, amit az angolok elfogadtak. Ebből azért lehetne venni egy-két játékost (pl. az emlegetett Ujlaky a baloldalra vagy egy jó irányító).
Más: belső infóim szerint Nagy Norbi ki sem ment Svájcba, a próbajátékra, csak etetés volt az egész - így nem csoda, ha nem igazolták le.
Rudiért mindenesetre kár lenne...
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
szaki2 Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3216
Remelem nemcsak 10ed osztalyuakkal fogunk jaccani a bajnoksag kezdeteig !
Előzmény: Lorinc_d (3215)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3215
En 2 orat hallotam, EX meg tudja erositeni?
Előzmény: Törölt nick (3214)
szaki2 Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3213
Legalabb 1 millat kapott a FRADI, csak az a baj, hogy ez masodpercek alatt elvesz. A hevizt kinkeservesen gyurtuk le.
Előzmény: green_d (3212)
green_d Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3212
Sziasztok!
Nem nagy gáz ez a harmadik hely, annál örvendetesebb, hogy a lilák megint megfáztak.
Sajnos a Rudival és a Pintével kapcsolatos dolgokra csak annyit tudok mondani, hogy a FRADI egy olyan csapat ahonnét igen könnyen kerülnek a játékosok külföldre ( mivel a FRADIT fokozottan figyelik a külhoni csapatok), és ezért kéne minnél több saját nevelést játszatni, akinek még legalább három négy szezonja lenne a FRADIBAN, mint Szabicsnak, vagy Lisztesnek is volt. Én még attól is tartok, hogy Gerát se sokáig látjuk már az Üllőin, mert ha így folytatja valaki elviszi. Abban Mashnak teljesen igaza van, hogy Józsibohóc már lefutott dolognak látszik, de sajnos még ott van a helyén, és most kéne Szeileréknek valahogy kitúrni, nehogy bekeverjen még utoljára valamit.

Hajrá FRADI!!

huculpastor Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3211
Ha gondoljatok irok egy vitacikket, mar regota szandekom.
EX /találkoztam a névadóddal, mármint olvastam róla/ irása is erre késztet.
Azt hiszem van dolgunk, nekünk szurkolóknak, befolyásolni próbálni, meg elemezni, hangulatot kelteni...
A lányok kikaptak, de nem olyan vészes a helyzet.
A pólósok elott le a kalappal. Megérdemelnék a telt házat, két hét mulva, szombaton, azaz 10-én, a Komjádiban/nem szivesen irom le a nevét/, Óbecse ellen.
Teremfoci. Hála Istennek nem engem kell olvassatok. Jobbak jönnek. Ggals, Dino irja a beszámolókat, Mash feláldozta magát, mégis fotózta a "hálót". Biztos, hogy mást is, meglátjátok.
Az nb1.hu-n.
Előzmény: EX (3207)
baelint Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3210
Rudi úgyis elmegy jobb, ha megbarátkozunk a gondolattal.
Az árából (ami szerintem nem kevés) lehetne játékost venni.
Kristont meg eladhatnák már végre.
Ha esetleg bajnokok leszünk, nyáron tuti szétszedik a csapatot!
Ez van, ez a "jussunk".. :(
baelint Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3209
"Jó lehet" manapság lilának lenni.... Gólarányuk 2-9, nullpontosak lettek... Kell ennél szebb? :)))
Conscience Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3208
Valóban elgondolkodtató tény az, hogy nagy valószínűséggel nem fogjuk megtartani Rudit. Kicsit viccesnek is érzem ezt az egészet. Egy meg nem nevezett másodosztályú angol klub ( gondolom, nem a Fulham ) úgy látszik többet ér egy FRADI szívű játékosnak, mint a saját csapatával esetleg a BL-ben indulni. Tavasszal, ha jól fog menni a Pintének, nem fog az új idényre az Üllői úton maradni. Feltehetőleg kijutunk a nemzetközi porondra, ahol újra egy vadonatúj csapattal kellene kiharcolni a továbbjutást. Ez nem fog így sikerülni.
EX Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3207
Üdv.Mindenkinek!

Olvasom az újságokat és kicsit elgondolkoztam.
Rudit eladjuk,mert nincs pénz.
Most olyan nagy a csönd,minden rendben van a Fradinál ezek szerint?
Most már nem kell Fradit Félteni,meg Reformereskedni?
Ja,hogy most már szaktanácsoskodunk havi 150-ért és így már nem féltünk semmit csak a poziciónkat?

Mikor kérdezi már meg valaki a Takácséktól,hogy:

1.)Hol vannak az általuk igért több 100 milliós támogatok,akiket 3 éven keresztűl emlegettek,hogy rögtön jönnek,ha más vezetés lesz a Fradiban?
szóljon nekik valaki,hogy más vezetés van!

2.)Egy 80%-ban előkészített szerződést a Fradi és a MÁRTA között,miért a Baráti Kör kötött meg a MÁRTÁVAL és miért nem direkt a klub?

3.)Miért nem emelik fel a szavukat nagy Fradit Féltésükben az ellen,hogy az építkezések kapcsán,bizonyos emberek kezébe akarják juttatni a Labdarúgó szakosztályt és hogy miért nem írnak ki hivatalos pályázatot az építkezésre??

4.)Hogy lehetséges az ,hogy egy ügyvédi irodához tartozó csoport,már fél éve árul bizonyos jogokat pld büfék üzemeltetésének a jogát az új stadionban!/figyelem!!Már fél éve/

Na így hirtelen csak ennyi:)))

De "Mi akkor is Bajnokok leszünk,egész világ hogy ha ellenünk.........."

huculpastor Creative Commons License 2001.01.29 0 0 3206
Kedves Fiam, Zig!

Csaladunk is van, ennek a tagabb resze a Fradi.
Ma a szukebb reszevel voltam elfoglalva es meg mindig nem neztem meg, mert nem volt idom a felvett meccseket.
Nizza, Genf, Parizs, Berlin, Rostock, Roma, Strassburg, Brusszel, meg az Isten sem tudja hol okitanak.
Jo ott tanulsz. De ez meg turistaknak is jo musor. Amit lehet megteszek a Fradistakert is.
Aldjon Isten!

Előzmény: Zig_d (3201)
GGals Creative Commons License 2001.01.28 0 0 3205
Lavi!
Jó! :)

nzl!
Mi a tuti szőrnövesztő neve? :) Csak nehogy összekeverjük a testápolónkkal! Ááááááá!!!!

No, TEREMTORNA; hát, ezen is túl vagyunk...
Nem vagyunk benne biztosak, hogy megérte az árát, de legalább jó volt látni megint a Csapatot meg az ismerősöket, bár ez Teremtornán kívül is megtörtént volna... Jó, hogy megvertük a lilákat, de majd tavasszal kell bizonytanunk... A teremtonának annyira nincs semmi jelentősége, itt nem dől el, melyik csapat a legjobb. Jó lett volna megnyerni, de üsse kő, a harmadik hely nem okoz nagy lelki törést az életünkben... :)

Mit tudtok a szerdai Dabas elleni edzőmeccsről? Lesz? Ha igen, mikor?

HAJRÁ FRADI!!!

mash Creative Commons License 2001.01.28 0 0 3204
ennyi volt az össz pozitivum a mai napon

A bronz meccsen egy ajándék kiállítással fordítottuk meg 2 jó Csiszár lővéssel!
3-2 a Héviz ellen

Előzmény: ElitJaszub (3203)
ElitJaszub Creative Commons License 2001.01.28 0 0 3203
Megint megvertük az Újpestet:-)
Így szoktuk...
Ők meg már megszokták.
E.J.
mash Creative Commons License 2001.01.28 0 0 3202
még én is kimegyek, rábeszélt az öreg, csak ezt nem tudom, hogy jutok be!
:(
Előzmény: Zig_d (3201)
Zig_d Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3201
Hucul!

Nem szegyelled magad?!
Mi az, hogy "szurkoljatok ki"??? Ezek szerint te nem leszel ott??? Hat... nem mondom... :(

Azert csak dongoljetek a foldbe a lilakat es mindazokat akik a Fradi ellen ki merik nyitni a szajukat a csarnokban! Franzstadt uber alles!

Hajra Fradi!

Zig (Greenternet, Berlin)

Előzmény: huculpastor (3200)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3200
Lattam Hori.
Mocsok allat szelsoseges komcsi, kun, rakosi utod.
"rasszista" mindenki, aki magyar. Ez a szemet mindig ezzel foglalkozik. A motokas nem lehet rasszista ugye. Pedig ab ovo az. Amikor nem utasitotta vissza a zsidok "fasisztazasat", mint "rasszizmust", abban a pillanatban, kiutasitotta magat az orszagbol.
Az ELTEn! a diakok akadalyoztak meg, hogy prof legyen. A tobbbi libsibolsi tanar szavazata ellenere.
Remenyunk meg az ELTEs diaksag is.A tobbi egyetem ugyis magyar.
Drukkoljatok ki a Fradi bajnoksagat holnap.
Előzmény: HORI (3190)
Lavi Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3199
GGals!

Köszi! Majd valahogy megoldom! A telcsiszáma megvan, a többit meg majd csak sikerül valahogy megoldani...:-)

Előzmény: GGals (3153)
HORI Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3198
A cikk szinte sugallja, hogy a legtöbb fradista lumpen, ellentétben az MTK-t alapító "magyarság krémjével..."

Ezenkívűl (kíváncsi vagyok, hogy tudatosan-e), szinte szűkiti az antiszemitizmus problémakörét a fradistákra.

Hajrá Fradi!

Előzmény: Conscience (3197)
Conscience Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3197
Mi valóban azt szimbolizáljuk, de a másik mozaikszó nem biztosan. Olyan ez, mint ha pl. valaki összevetné az Eiffel torony és egy villanyoszlop magasságát.
Előzmény: HORI (3196)
HORI Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3196
Nem ez a baj, b...meg, hanem az egyetemes magyarságot szimbolizáló MTK szembeállítása a Fradival. Akkor mi vajon mit szimbolizálunk???
Előzmény: Conscience (3195)
Conscience Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3195
És ez nem igaz ?
Előzmény: HORI (3194)
HORI Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3194
Többek között, idézem:

"A kilencedik kerületi magyar kispolgárság és a proletariátushoz közel álló csoportok, de még a lumpenproletár rétegek is sokkal gyorsabb magyarosodást kínáltak a betelepülők számára, mint az egyetemes magyarságot szimbolizálni kívánó MTK..."

Mondja ezt egy egyetemi tanár...

Előzmény: Conscience (3193)
Conscience Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3193
Mire gondolsz ?
Előzmény: HORI (3192)
HORI Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3192
A 3.oldalra gondoltam...
Conscience Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3191
Miért, mi akasztott ki ?
HORI Creative Commons License 2001.01.27 0 0 3190
Sziasztok!

Láttátok már a mai "Nemzeti" (?) Sport . oldalát?

huculpastor Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3189
Csank nyilatkozat az nb1.hu/n.

Rudi kellene, de uzleti alapon kerult hozzank.
A hitelt boven fedezne az ara.
A szponzorokra panaszkodott Szeiler. Nekem Takacsek jtottak eszembe, azonnal 100 millios sponzort igertek...

Mash kotelesseged elmenni. Ennyi penzt csak a Fradinak vagyok hajlando fizetni. En nem megyek!
Beszelj Imre Matyival.

zépé Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3187
Ez igaz.
Akkor ezek szerint nincs pénz. :(

Pedig komolyan kezdtem hinni, hogy megmozdult valami.

Előzmény: mash (3186)
mash Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3186
Azért egy -reméljük- bajnoki cím után, indulva a BL selejtezőiben, talán jobb áron is ellehetne passzolni!
Nem???
Nagy segítség lenne a Rudi az áhított bajnokihez.
Előzmény: zépé (3185)
zépé Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3185
Passz.
Ezek szerint tényleg pénzhiány van, vagy lehet, hogy Rudi jó befektetés volt.
Majd kiderül.
Előzmény: mash (3183)
mash Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3184
Hírforrás: - NB1.hu

Budapest, január 24.

Mint az várható volt, Hrutka János hamarosan próbajátékra utazik Angliába.

Hrutka „Rudit”, a Ferencváros játékosát egy angol másodosztályú klub szeretné megszerezni, ezért a válogatott védő hamarosan a szigetországba látogat. A kérő neve egyelőre titok ám szándékuk komolyságát jelzi, hogy a Fradi által kért összeget hajlandók lennének azonnal kifizetni. Az angol klub kérése csupán az, hogy a válogatott védő egy edzőmeccsre és egy tüzetes orvosi vizsgálatra utazzon ki a szigetországba. Szeiler József, a Fradi ügyvezető igazgatója „áldását adnᔠa klubcserére és a játékos is szívesen folytatná a „ködös Albionban”, akár már tavasszal…

Előzmény: zépé (3181)
mash Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3183
a biztos az az ANglia a bizonytalan: hova és mikor!
Komoly lehet az ajánlat!
Enynire nincs pénzünk már megint???
Nem ezt igérte Szeiler, tavaszra biztos szponzor tábort emlegetet.
Hol vannak??? Csak beetetés volt??? A bóhocban bizik, mert abban már hiába!
Előzmény: zépé (3181)
mash Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3182
lusta vagyok, nem érdekel, drága a jegy, stb.
Előzmény: zépé (3180)
zépé Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3181
Rudi Angliába megy próbajátékra?

Mit tudtok, pontosan hová?

zépé Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3180
Hát ez nem valami bíztató.:(
Előzmény: mash (3179)
mash Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3179
nemtudom!
Előzmény: zépé (3178)
zépé Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3178
És akkor ki fog fotózni?

zépé

Előzmény: mash (3177)
mash Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3177
Engem nem érdekel egy kicsit sem ez a teremfoci!
Majd tévében megnézem, amit leadnak.

De azért köszi!

Előzmény: zépé (3176)
zépé Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3176
3100?!
Cöcöcö. Az is valami?

Most kaptam a jelentést Dinotól, hogy a Körcsarnoknál még lehet jegyet venni vasárnapra a B-be.
A sajtó téved, csak az egyéb szurkolóknak fogyott el a jegye.

ADD TOVÁBB!
A Fradi táborba még van jegy!

zépé

Előzmény: mash (3171)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3174
TALÁN CSANKKAL BESZÉLEK MA. MAJD MEGÍROM.
green_d Creative Commons License 2001.01.26 0 0 3173
Már majdnem a dzsimi alatt volt a topic.Vasárnap 4:2-re nyomjuk a lilákat és a Hévízzel játszuk a döntőt.

Hajrá FRADI!!

mash Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3171
3100!
Hajrá FRADI!!!
Előzmény: mash (3170)
mash Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3170
majd én!
Előzmény: mash (3169)
mash Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3169
Senki nem megy rá a 3100-re?!?!?!?
delpedro Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3168
Én kifejezetten örülök, hogy a lilákkal egy csoportban vagyunk! Legalább jól szájba kenhetjük őket, s így esélyük sem lesz a döntőbe jutásra.

HAJRÁ FERENCVÁROS!!!
WE'RE GONNABE THE CHAMPION!!!

Előzmény: GGals (3167)
GGals Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3167
nzl!
Belédkötni? Óh, dehogy!!! :) Nem vagyunk mi olyanok... Golyó itt szaladgál le-fel a vacsi után és még nem volt lent a hóban, mert még mindig elég rövid szőre és nem eltűnne, hanem MEGFAGYNA... Kicsi ő még... :)

HAJRÁ FRADI!

PS: Mi NEM örülünk, hogy egy csoportban vagyunk a lilákkal... :(

Előzmény: Törölt nick (3161)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3166
Mail ment. Jo a 22 is.
Előzmény: Kevin (3164)
Lorinc_d Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3165
Igyekszem, de meg nem biztos a dolog.
Penteken hoki a Gyor ellen este 7-kor, azon fix hogy kint vagyok.

HAJRA FRADI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: huculpastor (3163)
Kevin Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3164
Dr.W.Gy.

22-e :(. Az info onnan van.

Kevin

HAJRÁ FRADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Előzmény: Dr.W.Gy. (3157)
huculpastor Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3163
Lorinc!
Nem tudok menni, irj a meccsekrol!
Meg a körítésrol.
Vizilabdázóval nem beszéltünk az olimpia óta. Próbáld meg.
Ja beszéltem ma Paunuch-kal, holnap olvashatjátok.
Lorinc_d Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3162
Akit erdekel, a ma esti "nepligeti" program:

16.30 Kezilabda: Fradi-Debrecen
18.30 Vizilabda: Fradi-Ujpest

Gejza21 Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3159
Most meg mi ez a Bp-vidék párharc a teremtornán? Már megint lesznek ezren, akik emiatt hőzöngenek... Sehogy se jó!
Pedig tökmindegy, simán nyerünk!
Hajrá, Fradi!!!
goncziv Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3158
Megnéztem a www.nb1.hu fórumát. Szuper gyors lett. Most már érdemes ott is hozzászólni. Nézzétek meg! Jó lett nagyon!
Dr.W.Gy. Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3157
Hajra Fradi!

Off

Kevin, igenigenigenigen. Honnan az info? Mikor lesz? A Ramm honalprol van? Majusban pont otthon leszek, ugyhogy ha nem 21-23 kozott van, akkor ott a helyunk :-)

ON

Előzmény: Kevin (3152)
JOcika Creative Commons License 2001.01.24 0 0 3156
Engem érdekelnének a részletek.

Hajrá Fradi!

Előzmény: Kevin (3152)
delpedro Creative Commons License 2001.01.23 0 0 3155
AVANTI RAGAZZI!!

A jövő héten bejelentjük, hogy a Ragazzi Verdi milyen koreográfiákkal mutatkozik be a bajnoki nyitányon. Jól figyeljetek!! Nem akármi lesz!

Előzmény: Bai(l)y(eis) (3154)
Bai(l)y(eis) Creative Commons License 2001.01.23 0 0 3154

Nekem már mindenki csak Cicus! :)))

De ne kanyarodjunk el a témától!

Hajrááá Fraaaadii!

Előzmény: GGals (3153)
GGals Creative Commons License 2001.01.23 0 0 3153
mash!
Nóri volt, csak nem írt. Vicky dolgozik... De örülünk, hogy feltűnt a hiányunk... :)

Balázs!
Cicus?! Úgy tudjuk, a "cicus", az valaki más...

nzl!
Buktad, már Vicky sem szőke, visszafestette a hajár eredeti barnára... Valamiről mintha lemaradtál volna... A megtestesült jószándék... :(

A lilákkal egy csoportban vagyunk!!!!!

Lavi!
A videokazit Vicky szívesen kölcsönadja, ha megoldod az "átvételt".

HAJRÁ FRADI!!!

Előzmény: mash (3139)
Kevin Creative Commons License 2001.01.23 0 0 3152
HAJRÁ FRADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)))

OFFbocs

Dr.W.Gy.
Rammstein koncert érdekel májusban Bécsben?
Üdv, Kevin

ONbocs

Előzmény: Dr.W.Gy. (3149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!