"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Igen, egy 4-0-at is meg lehet magyarazni mar lattuk a meccs utan. Mi is megmagyarazhatnank a 3-1-et vagy hogy most egyelore miert egunk de minek?
Ha mi olyan sz@rok vagyunk akkor ti 4-gyel sz@rabbak. Es nem ertem miert mindenki velunk foglalkozik.
Lorinc: amit írtam, nem rád értettem igazán, inkább Bai(l)y(eis)-re, mert egy hangyányit nagy a pofája.
Amúgy most nem arról van szó, hogy mi hányat kaptunk az üllőin. Sőt, a csapatotok teljesítményét igazolja, hogy még mindig csak ezzel jöttök. Azon a meccsen mi rohadt gyengék voltunk, meg pár játékosunknak az volt az első meccse az élvonalban, ráadásul a brazilok még nem játszhattak, akik a következő meccsen 7-es osztályzatot kaptak.
Jeeee, a nagy fradisták itt ülnek a gép előtt, és beszélik a hülyeségeket, ahelyett, hogy kint lennétek a meccsen.
A kispest gól, meg nem volt les, ez a barom meg még sárgát is adott.
Nagyon gyengék vagytok gyerekek...
te fasszopó geci állat takarodj innen abba
a szöröspicsáju kurva anyádba mert már megcsináltam seggbe beleélveztem anyád
szájába és csak arra vár hogy te is
alázd meg!te kis pöccs!