"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Attól a hozzállástól, amit a magyar edzok képviselnek (tisztelet a kivételnek), én is el tudok dolni. Csank is: egy döntetlen jó lenne. Mezey szintén. Meg amikor Egervári azt mondta a Split elleni meccs elott, hogy gyakorlatilag esélytelenek. Hogy lehet így motiválni a játékosokat?!
Akárki akármit mond, az utóbbi évek legjobb edzoi - ebbol a szempontból - Varga valamint a Vlak-Simon duó volt. Azok tudták fanatizálni a csapatot.
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Akkorat szoptok Ujvarosban, hogy idaig (Amerika) ellatszik majd!
De meg is erdemlitek, mert nalatok csak a csapatotoknak nagyobb az a zold pofaja.
Varom a kozvetiteseket a neten.
Holnap oromunnepet ulunk!
"Nem az a csatár ,aki építi a játékot , a második gólja tipikus -gatyaféken becsúszva... Láttatok ilyet az EBn? "
A Horváth valóban nem az a klasszikus építő/játékszervező tipus, hanem igazi, vérbeli center. Mellesleg, ha elkerülte volna a figyelmedet, rendszeresen zavarja elöl az ellenfelet, próbál labdát szerezni, visszajön - ei is a játék építése valahol, vagy nem?
Érdekes, az első gólját nem emlegeted, olyat pedig láttál párat az EB-n, és valszeg lepisilted a lábadat a gyönyörűségtől. Szintel hallak: "bezzeg nálunk ilyet nem látni".
Mellesleg - ha már az EB az etalon- meséld el, hány csatárt láátál ott egy meccsen két gólt lőni az olaszoknak?
A másodikat, igen gatyafékről lőtte - na és? Én még emlékszem egy Gerd Müller nevű emberre, aki jószerivel egy értelmes passzt nem tudott adni egész életében, csak éppen ontotta a gólokat, a hátáról is a kapuba pattant a labda. (természetesen nem akarom a HF-vel hasonlítani)
Tényleg csak azért,mert ismét szóba hoztad a könyvet!
Szerintem az egész könyv egy egoista,saját magát tökéletesnek hitt ember ömlengése önmagáról,rész igazságokkal és egy csomó hazugsággal vegyítve!!!!
Szerintem Sztálin nem tünt ilyen tökéletesnek a róla szóló könyvekben,mint amilyen tökéletesnek látszik Varga ebben a könyvben!:)
Emlékezzetek mit mondott a Zoli Lisztesnek: Krisztián maradj még egy fél évet a Fradiban, mert ez a futás kevés lesz odakint, én felkészitelek. Nem maradt, igy meg három év kellett neki.
Más: szerintem az utolsó Fradi JÁTÉKOS a Simi volt. A többi csak onnan kapj(t)a a fizetését.
Tőlem aztán akármilyen tengely szopathatja őket, csak égjenek a szőröstalpúak, mint a Reichstag :)
Összeveszni én se akarok, pláne nem ebben a topicban.
A Horváth Ferivel kapcsolatban azé megjegyezném, hogy kb. az Észak-Írország elleni meccs előtt - vagy után (mánemtom pontosan), volt egy nyilatkozata egy keddi NS-ben (színes melléklet, ha jól emlékszem). A nyilatkozat arról tudósított, hogy nem érezte rosszul magát Genkben, de a legjobb volna újra zöld-fehér mezben kifutni az Üllői útra.
A Varga Zoltán meg egy büdös köcsög.
Az előbbi mondat, életem legszebb és legintellektuálisabb utószava volt! :)
O sem érezte magát igazán Fradi játékosnak soha. Nem emléxem rá, hogy valaha is beszélt volna Fradi szívrol, meg, hogy o mekkora Fradista. Én azt éreztem nála, hogy itt játszik nálunk, innen kapja a fizetését, de ennyi.
Nekem nem fáj semmi, főleg nem egy ilyen meccs után, csak nem érzem jogosnak. Azért került át Horváth a Videotonból a Fradiba, mert már ott is rugdosta bőven a gólokat. És persze, hogy tőletek igazolt külföldre, hiszen azokban az években (is) az élbolyban voltatok, és nemzetközi kupameccseken láthatták őt játszani. Az, hogy Fradijátékosnak érzed, az a te dolgod. Én nem érzem annak.
Ki a franc csinálja ezt a lapot?
Milyen stílus ez? Kiírta ezt a megjegyzést? És ki hagyta hogy felkerüljön?
És egyáltalán
Egyébként én inkább azt furcsálom hogy állandóan van valami külső ok amiért nem nyerhet a csapat és már eleve úgy küldi Csank őket pájára hogy "örülhetünk ha döntetlen lesz". Ez nem Fradista hozzáállás. Tegnap a TV-ben is azt mondja "Hát az ETO ellen lehetett volna döntetlen de a fiúk győzni akartak és különbenis mindig úgy mennek ki hogy győzni akarnak." hát azt hittem ott helyben hanyatt vágom magam. Még szép hogy győzni akarnak ez a minimum még ezektől a játékosoktól is.
De hogy ki ez a köcsög aki ezt a kommentárt írta ehhez a cikkehez? Kíváncsi lennék. Nem G.L. a monogramja?
Sajnos nem mi fogjuk megszakítani a Dunaferr veretlenségét.
Egyszerűen most jobbak mint mi. Ez van. Talán egy döntetlent összeszedünk. De a papírforma a hazai győzelem.
Ez már egy fontos lépés lehet...
Amúgy a Nemzeti Sport testvérlapja, a Blikk is közöl részleteket a könyvbol - ott van aztán még érdekes szerkesztés, szövegkörnyezetbol kiszedés stb.
De hagyjuk.
Mit tippeltek, szerdán mit játszunk a Dunaferrel? A fél csapat sérült.
üdv és HAJRÁ FRADI!
hools