"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Minden rosszindulat nelkul: te, mint aki nem fradista, miert utasitasz rendre egy fradistat a Fradi-topicban? Minden ami Fradi, az johet ide. Termeszetesen annyi esze van mindenkinek hogy nem masol be 10 oldalas cikkeket, csak rovid hireket kulonben pedig linkeket.
Ha lehet hírt adni :), akkor a tegnapi Színes Sport:
"A vezetok továbbra is úgy gondolják, hogy a jelenlegi keret erosítésre szorul, ezért a napokban újabb futballisták érkezhetnek próbajátékra. Várják az Ülloi útra a 25 éves kameruni Elad Efont, aki támadó középpályást játszik. Várhatóan szeptember 25-én megérkezik az olasz harmadik ligás Cesenából a tizennyolc éves csatár, Andrea Tonici. Az olasz labdarúgó már kedden csatlakozott volna a zöld-fehérekhez, de a hétvégén össze kellett varrni a sarkát, így sérülése miatt, csak másfél hét múlva érkezik. Könnyen lehet, hogy követi ot csapattársa, akirol egyelore annyit tudni, hogy tizennyolc gólt ért el az olasz juniorbajnokságban. Mindkét labdarúgó ügyét Havasi Mihály FIFA-licences menedzser intézi, és az olaszok várhatóan egy hétig edzenek a Fradival.
Nincs kizárva, hogy kapusposzton is erosít a Ferencváros. Információink szerint a vezetok felvették a kapcsolatot a tavaly kölcsönjátékosként az Ülloi úton játszó Szucs Lajossal. Mivel Szucs jelenleg csak harmadik számú kapusnak számít a Kaiserslauternben, könnyen lehet, hogy sikerül hazacsábítani. Szeiler József ügyvezeto igazgató elmondta, szeretnék Szucsöt újra zöld- fehér mezben látni. Szeiler szerint októberre kelloen megerosödik a Ferencváros."
A Ferencváros újdonsült klubigazgatója, Szeiler József tervei szerint minden régi fradistával tárgyalni kíván. Kivéve egy személyt?
Szeiler elmondta: bár játékos korában szerette Varga Zoltán, mint edzőt, de egy nemrégiben megjelent könyvben Varga olyan hangnemben "oszt" minden régi legendát, hogy az lehetetlenné tesz minden együttműködést.
A Hivatásos Labdarúgó Alszövetség fegyelmi bizottsága 2 bajnoki találkozótól eltiltotta a legutóbbi NB I-es fordulóban kiállított Hornyák Vendelt (Lombard FC).
Az ugyancsak piros lapos Földvári Csaba (FTC) egy mérkőzésen nem léphet pályára, Tóth András (Vasas) szeptember 24-ig nem játszhat.
Sárga lapok miatt a Nagykanizsa 20 ezer forintot köteles fizetni.
Még szerencse, hogy ismét én jöttem át vergődni... Rajta hát, most van min csámcsogni! Olcsó játék hülye gyerekeknek.
Egyébként a rohadt életbe, hogy nálunk már véleményt sem lehet mondani. Srácok, elő azt a CD-tokkot. A borítóra a dátumot, a CD-re magát a fenyegetést. Becsapottnak érzem magam.
Látjátok, ebből is látszik, hogy kik a királyok. Itt soha senkit nem fenyegettek meg és nem is fognak. Ezért nem kell önkritikát gyakorolni sem, mert a vélemény szabad. Szeretheted pl. a Vargát, a Nyilasit, a Simont vagy mindeggyiket együttvéve, akkor is elmondhatod. De ezt elég kevesen értik. Szerencsére mi igen!
HAJRÁ FRADI!!!
HRUTKÁT A FRADIBA!!!!
Ja, es meg valami, amit megirtam a masik topicra is: allitolag nalunk vannak az emberek megfelemlitve a II-es altal. Hahahaha... Bezzeg a lilaknal a nagy demokracia, amit el kene toluk tanulnunk... Pl. ha valaki (jogosan) kritizalja az edzot, azt kizarjak soraikbol sot meg is fenyegetik... Ez tipikusan a lilakra vall. Na tenyleg hagyjuk ezt a temat.
Ez a Viola-dolog nekem is tetszik ;-))))))))) CD-re vele!
Az azonban igaz hogy Kisteleki f@sz dolgokat nyilatkozott a meccs utan. De ez legyen az o bajuk...
Ez tényleg aranyos, amikor egy lila önkritikát gyakorol... :)
Az olasz srácról lejjebb van, amit találtam a neten. Kíváncsi vagyok rá, bár nem igazán értem, hogy miért éppen csatár kell nekünk, amikor abból nem állunk rosszul. Irányító középpályás viszont kellene - bár Schultz Levit visszahozzák.
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Toniciról még annyit sikerült megtudnom, hogy a juniorcsapatban 2000.március 19-én a Juve ellen kezdő volt, de a 63.percben lecserélték.
Születésnapja: 1981.01.28.
:-)
Semmi más infót sem lehet róla beszerezni, hiszen egy harmadosztályú klub juniorcsapatában játszik... Tehetséges persze még lehet! De az, hogy olasz, még nem garancia arra, hogy jól is játszik.
Hogy ismét más NB1-es példákkal jöjjek: nem egy brazil fordult már meg Magyarországon, kevés sikerrel. Az olimpiai bajnok Babatündénket pedig kirúgták :-)