"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Az átlag még most is 7438, akármilyen szar a csapat, csak a Zete van előttünk, 228 nézővel...
Mégis rohadtul kevés ez, de annak ellenére, hogy fingom sincs kinek szurkolsz, soha nem lesznek Nálatok ennyien.
Hulyek lennenek kiszallni a focibol! Foleg a Fradibol! A legjobb reklamkampany torgyinak meg a tobbi parasztnak. Amugy elegge aljas modon csinaljak mindezt: Eljatszak a jotekony bacsit es ezzel egy szava sem lehet az embernek, mert kozpenzt hoznak a klubba (vagy kft-be). Ez van. Ennek koszonheti Torgyi papa, hogy jopar szavazattal tobbet kap majd a kovetkezo valasztasokon. Lehet hogy ti ezt nem eszitek meg, de a sok 'divatfradista' viszont bekajolja jol, hiszen meg a mucsajrocsogen nyitott Fradikocsmaban sem (es meg mi vagyunk parasztok???) tudjak mi az igazi szitu, mert csak a sajtobol tudnak ertesulni. A sajat 'szurkolotaborotoknak' koszonhetitek ezt a fasza aldast!
Ez mutatja a gyengeségeteket gyerekek.
Ilyenkor kóstólgattok minket, amikor nekünk a saját problémánkkal kell foglalkozni, és nincs sok energiánk, de inkább kedvünk foglalkozni az ilyen tifajtátokkal.
Nem érdekes.
Lesz ez még így se.
E.J.
kérdés: mit tehetünk mi szurkolók, hogy ez a büdös kisgizda vezetés végre eltakarodjon és rend legyen a klubnál?
úgy tűnik semmit, túl jól bebetonozták magukat.
Fogsz még mást is látni...
Legfeljebb a fradi-ZTE helyett
majd ferencváros-Lajosmizse F.C. barátság sálat csináltattok a területi selejtezőkre,gondolom ez nem lehet gond...
Nem haragszik itt senki Fehérváron az Ultras Dunabogdányra kedves R-W-G, mi nem találkoztunk velük, de ha ti így folytatjátok nagyon könnyen megeshet, hogy bajnokit kell játszanotok abban a faluban....
A Csank Jani meg kedvel minket, ezt mindig tudtam. Kellemes perceket szerzett délután is, remélem még sok hasonlóban lesz részünk! (Ti meg nem tudom mit panaszkodtok, venni kéne a poénokat, és a topic is "népszerübb", mint valaha...)
Hát a szemétdomb nem nem is olyan rég / kb. 1/2 éve / egy betiltott pálya volt amit aztán a közpénzbol kicsit rendbe hoztak. De szerintem az építo gondolatokra lenne szükség és nem az anyázásra. Részemrol befejeztem a témát.
Ja és egyébként nem vagyok ideges mert mert csak röhögök az egészen.
Nem csak a csapat szégyen, hanem Te is! Méltó vagy hozzájuk... Én belvárosi vagyok, amihez képest mondjuk a IX. kerület enyhény szólva is dakotás külváros... Úgyhogy ez a paraszt duma nem jön be... Bár a stílusod alapján igazán elmehetnél akár napszámosnak is... Az anyámat meg nem kellene emlegetni... Ennyire még Te sem lehetsz kulturálatlan... Ezt a stílust még a tirpákok sem engedik meg maguknak... még ők isszégyenlik... Sajnos Te egymagad elég alapot szolgáltatsz az egész "miért utálják a fradit..." elnevezésű topichoz... Azért mert a csapatod sorra szenvedi a megalázó vereségeket, még nem itt és nem másokon kellene kitöltened a tehetetlen dühödet... Elég nívótlan dolog, látogatót elzavarni az anyjába... Másképp látod?
Lőrinc!
Bocs, ezt én nem tudtam... Szóval az MLSZ csak úgy menet közben módosítja a kiírást.. No comment, de elnézést, ha ismét tévedek...
Egyszer és mindenkorra a múltról. A legkisebb rossz szándék nélkül, azt hiszem az összes nem Fradi szurkoló nevében kijelenthetem, hogy "az elmúlt száz évben" kezdetu dumákat most már tényleg végleg el lehetne felejteni, mert az égvilágon senkinek semmit nem jelent. És ezt nem rosszindulatból mondom !!! Figyelembe véve, hogy az ide írogató emberek jó része (tippem szerint) úgy 18 és 35 év közötti lehet, tehát az, hogy mondjuk 1964-ben épp hányadik helyen végeztetek, azt rajtatok kívül mindenki baromira leszarja. Miért is ne tenné, amikor abszolút nem kötodik hozzá semmilyen érzelmi szálon, legfoképpen azért mert még meg sem született... Gondoljatok erre, amikor megint belekezdenétek a "nagy Fradi-kalendáriumba". Higgyétek el, az emberek 99.99 százalékát teljesen hidegen hagyja a bajnoki címeitek, kupagyozelmeitek stb. száma, azt, hogy ti számon tartjátok, teljesen OK, a többieket kímélhetnétek vele, pláne annak tükrében, hogy nagyon úgy néz ki, hogy a jelenlegi "csapat" kompenzálásaként lett hirtelen mindenkinek ilyen jó a memóriája! Komolyan mondom, némely Fradi-fan már szinte paranojás lett emiatt, csak én hiszem azt, hogy nekik már csak a múlt maradt?
Kedves R-W-G!
A "Fejezetek 1823-ból" című megsárgult könyvedet lerakhadnád végre, inkább olvasd el az NS online-t hogy mit játszott a csapatod Dunaújvárosban.
Szerintem Te inkább az UTE oldalon irkáljál inkább./ Ha van ilyen ??? /
Egyébként meg vezetés miatt olyan az egész amilyen. Ki akar a politikusoknak pénzt adni / a drága jó Torgyán úrnak meg pláne? /. Addig úgy sem lesz rend és pénz amig nevetséges emberek vezetik a klubbot.Mert hát ugye mindenki tudja "Kis pénz kisfoci ......" Meg persze értelmes emberek kellenének a csapatba / de persze ez is pénz, és egy kis hozzáértés kérdése is /. Mert ahová egy Kriston befér, addig az a csapat Megyei I. osztályba való.
Annyira nevetséges hogy a zöldek nem tudják kicsit visszafogni magukat. Még mindig olyan nagy a szájuk, mint amikor 15 ezren jártak meccsre és évente háromszor kaptak ki. Pedig ez már kurva régen volt. Nem baj ez egyébként, csak néha vegyétek észre hogy tényleg mindenki rajtatok röhög.
Bazijo, hogy Torgyi elvtars az idei 'nem melto' a 100 evhez unnepseget jovore tolta el. Az egyik legkiemelkedobb meccs utan lesz a megemlekzes biztos amikor a Fradi 92-ik percben megnyeri a merkozest a Komlo ellen 1-0. Euforikus lesz a hangulat mert ez lesz az egyetlen gyozelmuk. Mind a 30 szurkolo es a 100 tagu etnikumizenekar boldogan huzza el a Fradi notajat... Fradihoz melto jovo mondhatom... Szegeny Knezy Jenci....
úgylátszik minden fradista egyformán paraszt és bunkó,te sem lógsz ki a sorból."Sok sikert" a eftécének jövőre Rákospalotán és Balatonfűzfőn is!
Már látom magam előtt a 3.Félidő cikkeit:
"fradi "szurkolók" on tour Dunaszekcső"
vagy a NS:" a ftc végig méltó ellenfele volt a Beremendi Épitők csapatának"
...
A sors ironiaja az lenne, hogy a Csank minket felajuttato tt az elso osztalyba, titeket meg szepen kipottyant... Kivancsi leszek hanyan kiseritek el a csapatot a masodosztalyban.