"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Kisbarátom Te meg elég rossz helyen parasztozol!
Lett volna alkalmad ezt elmondani egy pár pesti srácnak a helyszínen, de nem tetted meg.
Most már késő...
E.J.
Szerintem egyik brazil sem csinált olyat, amit magyar játékostól ne láttam volna. Nem kell ezekből mítoszt csinálni.
Az első két gól talált gól volt, csak a 3. született kidolgozott akcióból.
Egyébként én nem láttam jobbnak a Haladást, pl. Debrecenben sokkal meggyőzőbb a hazaiak játéka ellenünk. Arra azt mondom, hogy OK. De ezek?
namind1
Mi voltunk megint nagyon szarok.
E.J.
Látod pesti paraszt, ezért utál titeket mindenki!
Mert fáj beismerni, hogy tegnap sokkal jobbak voltunk, ti meg bénák voltatok. És utána meg it parasztoztok (torgyánnal a csapatotok élén :)))) )
Mash legalább gratulált a győzelemhez a topicunkban. Ha több ilyen fradista lenne, talán nem lenne ennyi fradi utáló.
Ja és te írogattál majdnem minden héten nekünk a HALI topicban cseszegető hozzászólásokat.
Pl.: "Na hol van a brazil mágia?"
Hát remélem tegnap láttátok, hogy hol van...
A szombathelyi meccsről megírtam a beszámolót az nb1.hu-ra (elég részletesre és nem túl pozitív hangvételűre sikeredett), nemrég küldtem el, viszont nem vagyok biztos benne, hogy ma fel is rakják a szurkolói oldalunkra..., azért b@szogatom őket! :(
Hiányoznak még belőle a szurkolói interjúk, ugyanis még nem volt időm begépelni őket, de Robi(16-os) is szerepel majd benne! :)
Hajrá Fradi!
Zig
(Greenternet)
ui.: a meccsről ott szerepel a véleményem, itt nem akarom ragozni, elegem van...
Hi mindenkinek!
Nem valószinu, hogy túlságosan népszeru lesz a hozzászólásom, de csak azért is:
3:nagy nulla!!!szopááááááááááááááááááááááás!!!
Forever HALI!
Nem csak edzot kellene váltani hanem az összes mocskot ostorral elzavarni. Ezek nem hogy nem valók a Fradiba de még a focipályára sem. A megy II-ben jobban hajtanak és küzdenek a játékosok (igaz azok a játékért csinálják nem úgy mint ezek) Az egész csapatot ki kellene rúgni. Ha az ifistáinkat küldenénk pályára akkor is jobb lenne az eredmény.
Kimentem a vert szurkolosereget fogadni a Delibe.
Sztalinvaros ellen tuntetes. Nem megyunk be 15 percig, meg masok sem.
Szurkolunk, ha meghalnak a Fradiert, ha nem megemlegetik a napot.
Ezt a sok idemaszkalo hanyadekot meg nem letezonek tekintjuk.
Hogy tetszett a brazil szamba?
Remélem elnyerte a tetszéseteket. Ja és legközelebb remélem nem jöttök azzal, hogy ezt a sz*r Haladást és Nyíregyházát talán meg tudjátok előzni, mert ha a HALI sz*r, akkor ti milyenek vagytok?
Na, az mindenesetre tetszett ahogy zászlót égettetek és otthagytátok a meccset 10 percel a vége előtt.
Azt tudjuk, hogy gyenge a játékosállomány, de az edzői felelősség is megjelenik.
Legalább annyit elvárunk, hogy a csapat fegyelmezetten és szervezetten játszon, ha már a képességek behatároltak. Ehelyett a védelem a totális káosszal egyenlő.
Basszák meg akik ide juttatták a FRADIT!!!
Azért kíváncsi vagyok, mikor kezdik már el a felelosöket keresni. Ennyire azért nem gyenge a Fradi játékosállománya (Dragoner, Csiszár, Gera, Lipcsei, Horváth P. Tóth M.), hogy egy ezidáig sza..á alázott Haladás egy sima hármassal küldje haza oket...
Tényleg csak zárójelben, ha a VZ ülne a kispadon, már rég keresztre feszítették volna (sot szerintem már az elso - és nem az "ezredik" cumi után) a Csankot meg egyenesen sajnálják, hogy "szegénycsankezekkelajátékosokkalkénytelendolgozni"
lorinc_d ki a lofaszt hozzon be a Csank .hiába hoz be csatárt ha középálya és a hátvéd sor nem segiti a csatárokat.Ezek a játékosok egyáltalán nem érdemlik meg hogy a fradiban focizanak.A vezetöség helyében ezzeket a neveket mint a pál utcai fiuk-ban nagy fekete betükel kel beirni a fradi történelem könyvébe .Ja és a vezetöségi tagok magukat is irják fel mert ők hozták össze ezt a csapatot.S még valami evel a játékal még a meg lévö szponzorok is elhuznak a faszba
HA TE MINDIG IS A FERENCVAROSNAK SZURKOLTAL VOLNA ES A FATEROD OTT JATSZOTT VOLNA, AKKOR MOST HOGY KIVANHATNAL OLYASMIT HOGY ESSUNK KI?????????????????
Ne beszelj mar hulyesegeket...
Ne haragudj Bai(I)y(eis) én mindig is a FRADINAK szürkoltam még az apám is a FRADIB játszott akoriba , és beszélt nekem az akkori FRADIRÓL .
De ennek a Fradinak nincs egy vállogatott játékosuk ? Ez szégyen !!!!!!
A másik minek kellett vissza hozni a FRADIBA olyan játékosokat akik már játszottak a FRADIBA ki mennek külföldre focizni , a kispadot nyomják több évig aztán a FRADI vissza igazolja őket és semmit se csinálnak !
Már egyszer leírtam hogy én a FRADINAK szürkolok mindig .
Meg kell vernunk a Nyiregyhazat meg a Sopront hazai palyan + nyernunk kell a Bozsikban es akkor nem esunk ki.
Csank is hibas! 2-0-ra egunk es o vedot hoz be! OK, mind a ket golt Kriston szelen kaptuk (a 3. is csak akkor mar Szucs jatszott ott) de attol meg lehetne csatarokat behozni!!!!!!!!!!!!!!