"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Jon Pintye Attila.
Gyerekkoratol szeretett volna a Fradiban jatszani.
Anglia helyett valasztotta almai klubjat.
A Felvideken, Erdelyben, Delvideken tustessegesebb, romlatlan magyarok elnek tobbsegben.
Nincsnek kiteve ennek a motokas bagazsnak, ami beborit mindent amoralis mivoltaval.
Női kézi:
Fradi - Kiskunhalas 38-14
Ennél soha rosszab bajnoki nyitányt!
Ami feltűnő volt, hogy a Fradista lányok végigmosolyogták a meccset!
Egymást segítették, nyomtak ahogy bírtak!
Az olimpiai siker után remélem egyre többen jönnek majd ki a csarnokba (bajnoki, BL, kupa)!
Ja és mégegy! Egyre többen jönnek gyerekekkel, családdal! Érdemes, mert jó hangulat és világszínvonalú produkció várja őket!
Semmi botrány, semmi félelem!
Mikor lesz ez így a focival?????????????
Ma beszéltem a Pályánál az öreg Tónival.
Azt mondta, hogy a bérletesek nem a beengedő kapun mennek majd be, hanem egy külön bejárat lesz nekik.
...khmm..Nekünk.
Tehát nem kell majd külön vonalkódos jegyért sorba állni.
Kicsit furcsán hangzik.mind1.
Egyébként kipróbáltam, a méretet illetően tényleg a húsz dekás szekciónak készült. Egy öt éves gyerek tud csak szemből bemenni, attól fölfelé csak lapjával.
E.J.
Minthogy eleg limitalt a net-hozzaferesi lehetosegem, ezert aki bovebbet tud, peldanak okaert a birosagon tortentekrol dobjon meg egy mail-el, mert en csak sms-ben ertesultem rola es totalisan megdobbentett! (EX, Valaki, Robi!) Juttassatok egy kis infohoz, mert Nizza azert nincs a szomszedban (bar ugy lenne :))!
A fix cimem:
greenternet@hotmail.com
Lorinc!
Itt vagyok, megvagyok, csak fogalmam sincs, hol alla fejem... Ha van otleted irj!
Nagysokara sikerult nethez jutnom ebben az "allitolagos" egyetemi varosban (Nizza), es ez is egy konyvtarban aktualizalodott...
Sebaj. Minthogy egyenlore meg el sem tudtam olvasni az itt folyo dolgokat, igy reagalni sem naguon tudok mire, legyen eleg annyi, hogy ismet itt vagyok, bar behatarolt irasi es olvasasi lehetosegekkel!!!
A múlt szezonban láttam Szűcsöt védeni, és szerintem végig klasszis teljesítményt nyújtott.Szóval ha jön Szűcs meg Hajdú, nálam mindig az előbbi lesz az első számú kapus.
Vasárnap 16:00. Irány a Népliget, megnézni a címvédő királynőket, amint fölényes győzelmet aratnak nagyszerű játékkal!!!
Hallottam ma egy új infot, nem tudom, mennyire kacsa, állítólag jön hozzánk egy brazil irányító középpályás, a Haladás-importból. Ő még nem játszott Szombathelyen, állítólag jó, egy haverom látta videon. Majd kiderül.
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Azért kell Hámori, mert egy tapasztalt jó csatár elkél a csapatunkba!!!
Meggondolom nem került egy fillérbe sem, csak neki kell fizetni, ami nem lényegtelen!!!
Amikor a Vasasban játszott én se igen kedveltem Ben Hamori pajtást, sok borsot tört az orrunk alá!!!
Amilyen infókat én hallottam, azok szerint Szűcs az első, Hajdu a második számú jelölt, s elképzelhető, hogy mindkettő jön. Legalább volna választék.
Hrutka ma azt nyilatkozta az egyik lapban, hogy beperli a Frankfurtot, s nagy rá az esély, hogy a Fradiban folytatja. Ez azért nem volna rossz.
Amúgy: Hámorit én sem értem. Ott van Horváth Peti és Tóth Misi, mellette meg a Gera és a Gajda. Miért kell akkor a Hámori?
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Azt nem értem hogy a Hámorit le akarják igazolni a Hrutkával meg szóba sem állnak. Minek kellenek nekünk ezek a nulla játékosok és miért nem kell egy válogatot játékos aki ráadásul sajátnevelés is. És mi a francnak kell a Szűcsért nagy pénzeket kifizetni amikor Végh is és Hajdú is jobb kapus nála és ráadásul nem is kerülne ennyibe.
Tudtommal az alapszakasz utáni 22 fordulóból 4 idén összel lesz lejátszva!!!
Ezek kibirnának fél év alatt, amúgy 22 meccset???
Kétlem!!!!
Ezért lesz 4 idén, 18 meg tavasszal!!!
Ez télleg jó kérdés? Akkor csak ilyen karitatív jelleggel igazoltuk le, hogy fizethessünk neki, de tétmeccsen nem kell játszania?
Üdv és HAJRÁ FRADI!!!
hools
Ennek a Gálnak van bőr a képén rendesen.
"Ott van káosz, ahol nincs meghatározott cél. A Ferencvárosban évek óta nincs meghatározva a cél."
Ő hol volt éveken keresztül?
Amit meg a zöld-fehér színekről mondott egyszerűen nevetséges. Ha komolyan is gondolja akkor szerintem ő a legprimitívebb ember a világon akit életemben láttam.