"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Jó volt Fradistának lenni Győrben.
Végre valami.
Csikszeredai különitmény !
Azonnali beszámolót, ha megérkeztek.
Robi hivta Ziget, sajnos külön rendezik a meccseket, külön jegy, minden meccsre, igy az első meccsünkön nagyon kevesen voltak.
Viszont jol erzik magukat:)
Egy görög gyűjtő-szerkesztő-kutató-statisztikus kért, hogy segítsek neki Magyarországról anyagot keresni.
Kérlek Titeket, hogy ha tudjátok vegyétek fel vele a kapcsolatot interdromon@idialnet.net (már, ha jól értettem) - mindenféle régi kiadványok, meg anyagok, meg bármi érdekli, angolul lehet vele kommunikálni.
Nem akartam a Greenternetre beírni, ezért tettem ide, thanx
Kivel veszekszik a fél kocsma? Kit útálnak, útáltak még a fradisták is(pl mash)? Ki hamisít nickeket? Ki szorul megint magyarázkodásra? Ki a hiteltelen? Kit vágtak ki még a moderátorok is vagy 3000-szer, hogy már azt sem tudja mi volt az első neve? Kiről nyílt tegnap "rajongói" topic?
Te, te ragya! A hozzászólásaid nagy része ellenséges hangnemű, gyűlölködő, vérlázító! Buta tumor vagy semmi más!
Azok a zöldek akiknek van valami sütnivalójuk eddig is megvetettek téged, nem kell "nyalnom" ehhez! Ez csak józan ész!
Máskor, ha észrevételed van egy állításommal, mondandómmal kapcsolatban, a leveled, hozzászólásod folytatásában ne címezz másnak! Kérlek ne légy gög, ha fikázni akarod Árpit, írj neki másikat, hogy ne legyen belole félreértés. Majdnem az lett belole...
Mivel eddig a CSATORNÁN jöttek tőled és az "ál" Sky-tól a barom lila állatságok és nem MAGÁNBAN, azért nem foglalkoztam veled!
De tudod mit?
Leszarlak nagy ívben, mert lila barom vagy és ráadásul a legagresszívebb és legostobább fajtából. Agyatlan és primitív!
Ajánlottam már, de most is mondom takarodj vissza oda, ahol eddig kuksoltál, mert veled egyre büdösebb a csatorna.
Primitív, faragatlan ember vagy, aki az állatokéhoz hasonló kombinációs készséggel rendelkezik.
Ha ilyen klasszul tudsz mindent, akkor az is lehet, hogy te magad hamisítod a nickedet és Kolompárét azért, hogy lejárathass engem, mert a DK tagok előtt már nem állsz meg!
Ezek után kár arról beszélni, hogy ki a féreg.
Te vagy az nagyképű seggfej, te bizony.
Nevetséges vagy, ahogy nyalsz a Fradistáknak, hogy mit csináljanak velem. Azt gondolod, hogy egy ilyen lila gennyre, mint te fognak hallgatni?
Ki vagy te, hogy fenyegetőzöl?
Annyira percre készek a válaszaid és a felvetéseid, hogy egyre inkább az a meggyőződésem, hogy te kreálod ezt a műbalhét!
Paranoiás barom! Foglalkozz csak a BM-es haverjaiddal és játszál csak továbbra is velük nyomozósdit!
Ugye neked volt a legnagyobb a pofád, hogy a Fradisták átmentek fikázni az uTE topicokba!
Ugye te mocsok?
Most te mit csinálsz itt? Takarodj innen!!!!!!!
Az ostoba magyarázkodásod senkit nem hat meg! Mit bizonyítasz a hülye levélmásolatoddal??? Ilyet bárki beirogathat! De még azt is el tudom képzelni, hogy te küldted magadnak, hogy utána itt vergődhess!
Érdekes, csak azt a két embert hamisítják akikkel folyamatosan hmm... "harcolsz". Érdekes, mindkettőnek és neked is freemail címe van. Érdekes, most egész más módszerrel idézel azokból a bizonyos "levelek"-ből. Ha megkérdezhetem, legelőször miért nem tetted ezt? Miért volt szükséged 3 hozzászólásra, hogy kifejtsd: "levelet" írtam neked? Csak nem azért mert elfelejtettél átjelentkezni és ahelyett, hogy mint álSky írnál, balek módján megdöntöd magad? Valamint, ha mindig tisztába voltál azzal, hogy engem valaki hamisít és azt is tudtad, hogy ez csak egy ostoba zrika amire te direkt nem reagálsz akkor miért idézted be mégis azt a levelet amit az álSky-tól "kaptál"? Hirtelen miért érezted azt, hogy pont most, pont erre kivételesen reagálnod kell? Akkor hirtelen azt hitted, hogy most mégis az igazi írt? Ugyan már!
Undorító vagy, jellemtelen, és csaló!
Fradisták, ha ezek után magatok közé tartozónak érzitek ezt a férget, akkor magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt! Lássuk mit is diktál a legendás Fradi szív! Lássuk mit jelent a 3 E betű! Vagy rátok ezek nem jellemzőek, elviselitek, hogy egy ilyen féreg közétek tartozzon?
Hali
Ez az eredmény nagyon jó, de a játék nem volt az. Sajnos már nem vagyok optimista, egy gyozelem, még nem jelent semmit... Adja Isten, hogy ne legyen igazam. Ami pedig titeket illet lila állatok : két meccs - 1 pont. Nem volt túl nagy a pofátok? Nem tudjátok meghúzni magatokat? Már alig várom a lila majmok - Fradika meccset. A cigánytelepen (Megyeri út) verünk ki titeket a kupából!
Beszélgettem egy exújpesti, jelenleg Dunaferr szurkolóval. (Hátat fordított gyökér csapatotoknak - nem kirívó eset, hiszen három sötétmúltú embert is ismerek, kik közül mára csupán egy maradt az Újpest mellett- legnagyobb örömömre.) Állítása szerint, nem bízik a jelenlegi Újpestben. Ha már o sem...
Természetesen én is érzékeltem és érzékelem, hogy Kertlay Kolompárt és Strichelő Sky-t hamisították és hamisítják, soha nem is válaszoltam az "ál" provokációkra, mert úgy gondoltam, hogy túl gyenge dolog lenne. Nem szorulok ilyenre.
Ez a reagálásom is csak azért volt, mert magánba érkezett a levél!
Ha valaki ennek az ellenkezőjét be tudja bizonyítani, akkor kérem tegye meg!
Azt sem feltételeztem, hogy a lilák "dicső" élcsapata ilyen módszerekkel dolgozik, mert úgy gondoltam bőven elég az a plénum, amit a topicok nyújtanak.
Ezek után minden liluka azt gondol, amit akar.
Ha lehet az újpestiekről még lesújtóbb lett a véleményem!
Íme a teljes egészében bemásolt levél, amit kaptam:
Mit akartok tőlem? Mondom, hogy az ülőhelyen leszek a haverjaimmal együtt és lesz velem egy zöld haverom is.
Keressetek csak meg, ha van rá időtök és energiátok. Én nem segítek benne........
Egyébként meg az év szívását fogja produkálni az NB II-es csapatotok.
Ha sokalljátok a jegy árát akkor hallgassátok rádión keresztül, csóró koldusok.
Kéregessetek!!!!!!!!!!!
:)
Jobb lenne ha magatokba szállnátok és elgondolkoznátok, hogy hova juttattátok a szar csapatotokat és magatokat.
Azt magyarázza nekem meg valaki, hogy miért kell megfenyegetni a játékosokat ahhoz, hogy küzdjenek? A haladás utáni meccs után történt, ami történt. A kohászok ellen küzdöttek, most meg küzdöttek és nyertek. És az a baj, hogy tényleg nem a Csank talált ki valami újat vagy jött néhány szuper profi játékos. Nem! A szurkolók befenyítettek a játékosok elkezdtek küzdeni. Nonszensz. Ez hosszútávon nagyon érdekes kérdéseket fog felvetni.
a szokásos kérdés ha ezek a játékosok igy is tudnak játszani akkor edig mi a lofasznak titkolták ezt 3:0 a vég eredmény .Kár hogy a 88.percben nem ment be a kapufárol a labda.