"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Ha szeretnél még látni hasonlót, akkor látogass át a mi topicunkba! Sok olyan hozzászólást fogsz találni, amelyek olyan emberektől származnak, akiket itt "testvérednek" hiszel, pedig mint tudjuk nem szereted a nagyszájú provokatőröket. Őket is a Dunába lőnéd? Őket is el szeretnéd kapni egyszer?
Részemről csupán egyszer szeretnék reagálni a gusztustalanságaidra, és ezt itt teszem meg, hiszen - úgy érzem - kicsiny hazámban Fradisták között vagyok otthon:
Nem szeretem a nagyszájú provokatőröket.
Nem tűröm, ha a saját hazámban idegenek zaklatnak.
Gyűlölöm, ha betolják a képüket olyan helyre ahol semmi keresni valójuk nincs.
takarodj innen, ha nem tezsik a stilusunk!!!
te kis hüje liberál-bolsi
szombat szabadnap adatai
Felhasználónév: szombat szabadnap
Email-cím: hajrazsidok@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 12
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: Elegem van a sok mocskos náciból aki ellepi a DK-t és nem ide tartozó topicokat nyitogat ezért most én is elkezdek nyitogatni csak a "barikád" másik oldaláról! Az email címem csak a DK hangulata miatt lett ilyen (hajrá) egyébként persze elég lett volna a zsidó, mert én zsidó vagyok, csak előre tisztázva a dolgokat. Na pá!
"-Csapatösszeállitás javaslat. Itt az internet segitségével, a szurkolók állithatnák össze a csapatot, és lenne 1 összesités, melynek alapján kiderülne, hogy a szurkolók szerint melyik lenne a legjobb kezdő 11. Esetleg havonta lehetne a Csanktól véleményt kérni. "
Volt szó róla, szerintem a látványos megvalósítása is fontos, most ezen is rágok.
-Üzenőfal a játékosoknak. Ez a www.akos.hu mintájára készülne, de persze csak moderálva. Amúgy a legkeményebb kritika is mehetne, de normális stilusban.
Remek!
-Internetes jegyvásárlás. Alapvető, és tegnap az eszünkbe se jutott.
De, csak ezek nem az első körbe kerültek.
Ha kérhetlek titeket, az ötleteiteket ne itt beszéljétek meg! Szomorú lennék, ha egy saját gondolat LilaI. oldalán jelenne meg elsőként.
Ha az ezért létrehozott listára nem is iratkoztok fel, akkor esetleg levélben küldjétek el "nekünk".
Köszi
Mivel a www.ftc.hu-n en csinalom a kezilabdat - gyakorlatilag az egyetlen dolog ami el ezen a cimen - gondoltam nem art ha hozzaszolok.
1. Ez a hivatalos Fradi honlap, meg ha a kutya se torodik vele. A Fradi berli az eurowebtol a helyet, de miota a kosarasokat kirugtak, nincs gazdaja az egesznek (ok figyeltek az egeszre, ugy ahogy).
2. Nem feltetlenul fullad ki az ember, nekem ez lesz a hetedik evem, de meg birom :-)))
3. Egy fillert nem fizettek eddig meg. Szoktam kapni 1 Ft-os jegyeket, de mivel berletem is van (kezilabdara), ezert ez nem tekintheto fizetsegnek.
4. Kb. ket eve a Fradi listan kerestunk valakit, aki a focit csinalna, es nem volt jelentkezo.
Tetszik ez a brainstorming.
Csak keves idom van.
Roviden. Erdemes benezni az nb1.hu-ra, jo anyag allt ossze -Mash, Kinga, Bank - utobbi elment 9 honapra. De csinalt egy strukturat, amit ha meg tudunk tolteni mindig tartalommal, tenyleg jol kiszolgaljuk a Fradistakat.
Valoban nem lehet hosszabb tavon ingyen csinalni, meg penzert sem.
De ha eloszor kap valki penzt, abban a pillanatban elkezdodik a veszekedes.
Viszont vannak tenyleges koltsegek, amiket sajat zsebbol fizetunk.
Meg nem tudom, hogyan lehet ezt megoldani.
Valoban a hivatalos Fradi honlapot kell csinalnia valaki-k-nek. Logikus, hogy belulrol mas, mint csak penzert.
Ugyis kifullad egy ido utan egy-egy ember, ezert van szukseg mindenkire.
Olyan hulye, mint a Bank, nem lesz tobb, aki ehenhal, de inkabb ezt csinalja.
A szinvonal ne csokkenjen.
mostanra ennyit
El is felejtettem elmesélni az évszázad poénját!
Szombaton a Kispest meccs után az utcán odajön egy monsterses pali: És kérdőre von finoman, hogy kinek is fotózom??? Tán nem rendőr vagyok!!
Ez nagyon tetszik! Mash a rendőr!!! Szép karier!!!
Nem ismerem, nevrol, de biztos ismerjuk egymast.
Termeszetesen, aki szeretne csinalni barmit, jojjon.
Nekem ugyis el kell mennem szurkolni az Ujpestnek a motoka ellen :)